Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 112

Θέμα: Antonis111, απάντηση προς όλους

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ax-1 250_Natasa
    Πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον κ καλή διάθεση (που απ'ότι κατάλαβα ο Γιώργος την έχει...) για να θες να μάθεις κάποια πράγματα κ να μην το παίζεις ξερόλας......κ από εκεί κ πέρα κρατάς απ'αυτήν τη συνάντηση ότι θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει στην πράξη κ στην καθημερινή (σωστή) χρήση της μηχανής...

...Από την άλλη, είναι σημαντικό να ξέρουμε σε τί οδηγικό επίπεδο βρίσκονται οι "συνομιλητές" μας...
    ..Γιατί δεν μπορέι να μιλάς σε κάποιον για το γυροσκοπικό φαινόμενο, απ'τη στιγμή που π.χ. δεν ξέρει να φρενάρει (που'ναι πιο σημαντικό κ από το γκάζι κ απ'το στρίψιμο...Το φρενάρισμα είναι η αρχή κ η βάση της ασφαλούς οδήγησης --κατά την γνώμη μου..--)...

...Τέλος, θεωρώ ότι τέτοιου είδους μαθήματα είναι δύσκολο να "δωθούν", γιατί ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά κάποια πράγματα στην οδήγηση...

Ν.

Νατασακι,

πρωτα πρωτα καλως-ξανα-ηρθες στο φορουμ!

Τα παραπανω που γραφεις, τα οποια στη θεωρια εχουν μια λογικη βαση, ειναι σε αντιθεση με οσα υποστήριζες οταν υπηρχε η συζητηση για τους «γυναικειους αγωνες SM» (σε αυτο ή σε αλλο φορουμ δεν θυμάμαι και δεν εχει σημασία)

Τοτε ελεγα οτι για να παρεις μερος σε αγωνες πρεπει να είσαι σε καποιο «οδηγηκο επιπεδο», ενω εσυ,(λιγοτερο) αλλα κυριως η Βανεσα και η Τανια (με σθενος) υποστηριζατε οτι ο καθενας εχει τα εχέγγυα να παρει μερος σε αγωνες ασχετα απο την οδηγηκη του καταρτηση, τις γνωσεις και τις επιδοσεις του. «Αρκει να ξερει τη χρηση συμπλέκτη...»

Θεωρεις δηλαδή οτι ενα «μάθημα» γρηγορης οδηγησης ειναι ας πουμε «επικίνδυνο» να γινετε σε άπειρους οδηγους ενω η συμμετοχή σε αγωνες ειναι «δικαίωμα»????

φιλικοτατα

Γιωργος

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    imaste psixotropika onta simera mas ka8ete na leme afto ke avrio ekino

plaka exi
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    esi mpenis edo gia na kaliterepsis?
    :rotflmao: :rotflmao:
    Εσύ άμα δε μιλήσεις δε μπορείς δηλαδή??? μαλλον οχι εεεε???

λοιπόν το θέμα είναι ότι διάφορες μαλακίες που έχεις πεί εν βρασμό ψυχής μπορεί αργότερα αν ρίξεις μια ματιά να το σκεφτείς καλύτερα... αυτά περί καλυτέρεψης..

και όχι δε μπαίνω εδώ για να καλυτερέψω γιατί είμαι ήδη τέλειος!!!!! μπουχαχαχαχα:hypnotize

και στην τελική δικά μας γραφόμενα είναι... γιατί να εξαφανίζονται?? ο καθένας κρινεται ακόμα και απο τα απρόσωπα γραφόμενα ότι κι αν περιέχουν...

τώρα καταλάβατε κύρε Λεωνίδα η να τα ξαναπώ?? γιατί εγώ κακα σαν κι εσας δεν κάνω...
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Triumph Street Triple 675 Το avatar του/της Natassa
    crs-k:
    Για να παει καποιος, με την θεληση του κι οχι γιατι του το εχει επιβαλει καποιος, να παρακολουθησει "μαθηματα" για ασφαλη οδηγηση, εννοειται οτι απο πριν ξερει να φρεναρει και να στριβει.
    οκ...Αν το θεωρείς δεδομένο αυτό..πάω πάσο....

..(Αν κ αμφιβάλλω πολυυυυ για το αν μπορεί κάποιος να πει(ή μάλλον να'ναι σε θέση να το πράττει...) με βεβαιότητα ότι:"ναι, ξέρω να στρίβω κ να φρενάρω σωστά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες... )

Απλως παει να δει (και βλεπει τελικα) τι απο αυτα που εμαθε μονος του ειναι λαθος (τα περισσοτερα μαλλον) και τι σωστο ...
    Πολύ σωστά....
    ...κ να τα διορθώσει...οκ μέχρι εδώ.

Απο 'κει και μετα εχεις αντιρηση στο να γινονται τετοιου τυπου "μαθηματα", εστω κι αν αυτα μενουν περισσοτερο στο θεωρητικο επιπεδο, μιας και δεν γινονται σε πιστα ?
    ..Δεν είμαι αρνητική στο να γίνονται τέτοιου είδους θεωρητικά "μαθήματα". Απλά πιστεύω ότι αυτός που θα τα κάνει έχει μεγάλη ευθύνη (εγώ έτσι θα'νιωθα τουλάχιστον..)απέναντι σ' όλους όσους τον ακούν εκείνη τη στιγμή κ ύστερα βγουν έξω κ πάνε να τα κάνουν πράξη όλα αυτά...

..Μία, μόνο μία στραβή να συμβεί...
    ...Δεν ξέρω τί μπορεί να ακολουθήσει κ σίγουρα, σε καμιά περίπτωση δεν θα φταίει ο Γιώργος κ ο κάθε Γιώργος που έχει την καλή διάθεση να "ξεστραβώσουν" κάποιους στην οδήγηση...

Ν.
    ...Carpe Diem...

Μπορει να μην ειμαι απο τα πιο ενεργα μελοι και να μην εχα ακομα καταφερει να ερθω σε καποια συναντηση η μαθημα (καταραμενη δουλεια γρρρρρ)ομως εν λευκο περνω το μερος του Γιαγια αρκουδα...
    Ακομα και που διαβασα 2 3 πραγματακια σε καποια ποστ του βρηκα γνωσεις που με βοηθησαν παρα πολυ στο να κατανοησω του τι εχω αναμεσα στα ποδια μου... Καλα καλα οι πονηροι ας σκεφτουν οτι θελουν εγω για την μηχανη μηλαω... Και για να μηλαω με τεκμηρια 2 φορες η κατανοηση του γυροσκοπικου φαινομενου που για αυτο λεει το ποστ αλωστε με εβγαλε καθαρο σε μια στροφη που αθελα μου μπηκα με περισσοτερα χωρις να το καταλαβω...Αμεσως θυμηθικα τι ειχε διαβασει και ακολουθοντας τα βγηκα και εγω αλλα και η μοτο μου ασπροπρωσοποι απο την κατασταση...Λακουβες αμαξια??Εχω αποφυγει πολλα τετοια ....Φιλοι μου εχουν ερθει με την ατακα <<ελλα ρε μαλακα που τα ακουσες αυτα γαμω ειναι>>και αλλα τετοια...Ο καθενας εχει δικαιωμα γνωμης ετσι και εγω...Γνωμη μου ειναι λοιπον οτι εγω σε αυτον τον ανθρωπο οφειλω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που απλα μοιραζοντας μαζι μου μεσω ενος forum λιγο απο τις γνωσεις του και την εμπειρια του με βοηθησε στο απο το 40% των δυνατοτιτων της μηχανης μου τωρα να γνωριζω το 60%...Σεβομενος και αυτους που συμφωνουν αλλα και αυτους που διαφωνουν ενα εχω να πω

ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
    και ας μην με ξερεις......

Κατ' αρχήν Γιώργο, σε ευχαριστώ για το (ξανα) καλωσόρισμα...

Τοτε ελεγα οτι για να παρεις μερος σε αγωνες πρεπει να είσαι σε καποιο «οδηγικο επιπεδο», ενω εσυ,(λιγοτερο) αλλα κυριως η Βανεσα και η Τανια (με σθενος) υποστηριζατε οτι ο καθενας εχει τα εχέγγυα να παρει μερος σε αγωνες ασχετα απο την οδηγηκη του καταρτηση, τις γνωσεις και τις επιδοσεις του. «Αρκει να ξερει τη χρηση συμπλέκτη...»
    Εδώ με παρεξήγησες...Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, μα ποτέ...Αυτή είναι γνώμη κάποιων, αλλά όχι δική μου... (γι'αυτό κ εξάλλου παραιτήθηκα από αυτό το θεσμό..Δεν το θεώρησα εφικτό να΄έρθουν καλά κ σωστά αποτελέσματα σε τόσους λίγες μήνες προπόνησης...)
    ..Κατά δεύτερον λοιπόν, η πίστα καλώς ή κακώς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την οδήγηση σε δημόσιους δρόμους..Σωστά?? Σωστά...

...Γι'αυτό θεώρησα, πως 10 κοπέλες με την ίδια σχετική εμεπιρία στα SM, δεν θα'χαν ιδιαίτερο πρόβλημα (μετά από πολλέεεεες προπονήσεις...) προσαρμογής κ ίσως , μετά από καιρό, να μπορούσαν να χειροκροτηθούν κ από τους θεατές ....

...Επειδή θα κατάφερναν να προσφέρουν κ θέαμα...

Είμαι πολύ ρομαντική,ε??....
    Ν.
    ...Carpe Diem...

Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
    Εσύ άμα δε μιλήσεις δε μπορείς δηλαδή??? μαλλον οχι εεεε???

λοιπόν το θέμα είναι ότι διάφορες μαλακίες που έχεις πεί εν βρασμό ψυχής μπορεί αργότερα αν ρίξεις μια ματιά να το σκεφτείς καλύτερα... αυτά περί καλυτέρεψης..

και όχι δε μπαίνω εδώ για να καλυτερέψω γιατί είμαι ήδη τέλειος!!!!! μπουχαχαχαχα:hypnotize

και στην τελική δικά μας γραφόμενα είναι... γιατί να εξαφανίζονται?? ο καθένας κρινεται ακόμα και απο τα απρόσωπα γραφόμενα ότι κι αν περιέχουν...

τώρα καταλάβατε κύρε Λεωνίδα η να τα ξαναπώ?? γιατί εγώ κακα σαν κι εσας δεν κάνω...
    ne agori mou ala ama den kanis kaka 8a arostisis prepi na apovalis tis perites ousies pou den xriazete pia o organismos sou i opies an den apovli8oun prokaloun megali zimia
    mia apo aftes ine i mnisikakia tou enterou mia ali ine i vriskotonoimatiszois semalakies ke ine poli sovares pa8isis
    gia afto na alaksis stasi zois ke na kanis ta kakakia sou
    ante pasa mou..

piaste tin manikes aderfia anazopironete to 8ema

oxi pali

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Κατ' αρχήν Διονύση, σε ευχαριστώ για το (ξανα) καλωσόρισμα...
    Εδώ με παρεξήγησες...Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, μα ποτέ...Αυτή είναι γνώμη κάποιων, αλλά όχι δική μου... (γι'αυτό κ εξάλλου παραιτήθηκα από αυτό το θεσμό..Δεν το θεώρησα εφικτό να΄έρθουν καλά κ σωστά αποτελέσματα σε τόσους λίγες μήνες προπόνησης...)
    ..Κατά δεύτερον λοιπόν, η πίστα καλώς ή κακώς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την οδήγηση σε δημόσιους δρόμους..Σωστά?? Σωστά...Γι'αυτό θεώρησα, πως 10 κοπέλες με την ίδια σχετική εμεπιρία στα SM, δεν θα'χαν ιδιαίτερο πρόβλημα (μετά από πολλέεεεες προπονήσεις...) προσαρμογής κ ίσως , μετά από καιρό, θα μπορούσαν να χειροκροτηθούν κ από τους θεατές ....Επειδή θα κατάφερναν να προσφέρουν κ θέαμα...
    Ν.
    οκ πασο

Γιωργο με λενε

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ...............
    Δεν είμαι αρνητική στο να γίνονται τέτοιου είδους θεωρητικά "μαθήματα". Απλά πιστεύω ότι αυτός που θα τα κάνει έχει μεγάλη ευθύνη (εγώ έτσι θα'νιωθα τουλάχιστον..)απέναντι σ' όλους όσους τον ακούν εκείνη τη στιγμή κ ύστερα βγουν έξω κ πάνε να τα κάνουν πράξη όλα αυτά...

..Μία, μόνο μία στραβή να συμβεί...
    ...Δεν ξέρω τί μπορεί να ακολουθήσει κ σίγουρα, σε καμιά περίπτωση δεν θα φταίει ο Γιώργος κ ο κάθε Γιώργος που έχει την καλή διάθεση να "ξεστραβώσουν" κάποιους στην οδήγηση...

Ν.

Συμφωνουμε λοιπον σε πολυ μεγαλο βαθμο ...

Αυτην την γνωμη που εξεφρασες τωρα προσπαθησα απο την αρχη να σου εκμαιευσω! :smilea:

Η διαφορα μας (των περισσοτερων εδω μεσα) με τον Αντωνη ειναι οτι αυτος αντι απλως να βγει και να πει την γνωμη του, εγραψε ενα υπερβολικα ειρωνικο ποστ, για το ποσο βρισκει το πασουμακι σου κατω και αν κρεμας καλα τον κωλο σου ...

Δεν πιστευω λοιπον να ειχε απαιτηση να τον παρει κανεις στα σοβαρα ...

Ακομα κι οταν, παρ' ολα αυτα, προσπαθησα δυο φορες να κανω διαλογο ΣΟΒΑΡΟ μαζι του, αυτος με αγνοησε και το μονο του επιχειρημα για να στηριξει την αποψη του ειναι οτι "ΟΛΟΙ τον βριζουν εδω μεσα".

Δεν νομιζω οτι μπορει να γινει συζητηση μ' αυτον τον τροπο ...

Δεν ειναι λοιπον οτι (αυτο που ειπες στο πρωτο σου ποστ) ειναι ο καθενας "κολημενος" με την γνωμη του. Εγω επιδιωκω τον διαλογο (οπως ακριβως εκανα και με σενα), αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση (του Αντωνη) ειναι φανερο οτι ΔΕΝ επεσε εξω στην αρχικη μου εκτιμηση γι' αυτον, πραγμα που πολυ θα ευχομουν (να ειχα πεσει εξω).

Πιασε τωρα μια κι βολεψου καπου ...

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    οκ πασο

Γιωργο με λενε
    ne ali8ia leei giorgo ton lene
    ektos!!!
    ke an ton lene dionisi ke ine ninja
    ke mas to ekrive toso kero

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    οκ πασο

Γιωργο με λενε
    Το διόρθωσα την ίδια στιγμή..
    ...Κεκχημένη ταχύτης...

Ν.
    ...Carpe Diem...

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ne agori mou ala ama den kanis kaka 8a arostisis prepi na apovalis tis perites ousies pou den xriazete pia o organismos sou i opies an den apovli8oun prokaloun megali zimia
    mia apo aftes ine i mnisikakia tou enterou mia ali ine i vriskotonoimatiszois semalakies ke ine poli sovares pa8isis
    gia afto na alaksis stasi zois ke na kanis ta kakakia sou
    ante pasa mou..

καλα μιλάμε ήξερα την απάντηση κατα λέξη!! δεν παίζομαι λεμε..

καλα ρε εσύ απ'οτι είπα απ'τα σκατά πιάστηκες??? χααχαχα

οκ ξέρω ότι με εννοείς.. ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω...
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

sory re pedia ti ine afto? (Κεκχημένη ταχύτης)

mipos ine san to (oxra spiroxeti)?

:rotflmao: :rotflmao:

Αυτην την γνωμη που εξεφρασες τωρα προσπαθησα απο την αρχη να σου εκμαιευσω!
    ..Γειά σου βρε "Σωκράτη"!! :rotflmao:

Τον Αντώνη, δεν τον γνωρίζω προσωπικά κ δεν θα εκφέρω άποψη...Μόνο υποθέσεις εξάλλου μπορώ να κάνω...

Πιασε τωρα μια κι βολεψου καπου ...

Ν.
    ...Carpe Diem...

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανακοίνωση - Συνάντηση προς όλους....
    από death_stv στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 23:25
  2. Προς ολους ...
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2005, 14:08
  3. Προς όλους τους εντουράδες...
    από stratospr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 13:48

Κανόνες δημοσιεύσεων