Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 163

Θέμα: Ποιούς μισείτε?

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Η καγκουριά βρίσκεται στο μυαλό και όχι στην μοτοσυκλέτα...
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Εσενα σπαει το μηχανακι σου,που καιρος να ασχοληθεις με τους αλλους????:rotflmao: :rotflmao:

Σωστος???

.

.
    πλακα κανω...μην το παρεις προσωπικα..

Ρε σημερα το εβγαλα απο το συνεργειο, τωρα εφυγαν 300 ευρωπουλα για service μην το γκαντεμιαζεις και ειναι και πολυ ευαiσθητο το μωρο!!!!!!
    LoOOoOoOL

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Ρε σημερα το εβγαλα απο το συνεργειο, τωρα εφυγαν 300 ευρωπουλα για service μην το γκαντεμιαζεις και ειναι και πολυ ευαiσθητο το μωρο!!!!!!
    LoOOoOoOL
    Το παιρνω πισω...απλα δεν με χωνευανε αυτα τα μηχανακια παλια,καθε φορα που πηγαινα να το βαλω μπροστα μου εριχνε "αναποδη" και μου μουδιαζε την πατουσα...

Και τωρα τα εχω αχτι αν με καταλαβαινεις....

Εγω πιστευω οτι υπαρχει υπαρξιακη ανεπαρκεια και πρεπει να ιδρυθει καποιος πνευματικος συλλογος περι συλλογικης συγκροτησης για εξυψωση του ειναι μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Εγω πιστευω οτι υπαρχει υπαρξιακη ανεπαρκεια και πρεπει να ιδρυθει καποιος πνευματικος συλλογος περι συλλογικης συγκροτησης για εξυψωση του ειναι μας.
    Θα γινεις προεδρος???

Εγώ πιστεύω πως πρέπει να κόψεις τα ληγμένα η την :a31: ...........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκει το πηγαινα Τ.R.Ε

Εγώ είμαι της άποψης ό,τι θέλει ο καθένας ας κάνει αρκεί να μην απειλεί την ζωή μου και την ζωή των υπολοίπων γύρω του.Όσο γι'αυτό που είπες T.R.E για τα χιλιάρια και τις καφετέριες συμφωνώ μαζί σου.Ακούω κατά καιρούς διάφορους εδώ στο forum πως τα SS είναι για στρίψιμο και για πίστα και και και και...Διαφωνώ μαζί τους,τα SS είναι ΚΑΙ για όλα αυτά αλλά δεν σημαίνει πως αυτός που δεν γουστάρει στροφές αλλά γουστάρει να το σκίζει στις ευθείες δεν δικαιούται να το αγοράσει.Τα SS κουβαλάνε την αφρόκρεμα της τεχνολογίας και αυτό σημαίνει πως κάποιος μπορεί να το αγοράσει για να αισθάνεται μέσα του πως καβαλάει ενα μικρό τεχνολογικό θαύμα,να γουστάρει να το βάζει μπροστά και να χαζεύει τα λαμπάκια και τον ήχο της αντλίας βενζίνης,να παίζει με την χαρτογράφηση,να κάνει άσκοπες βολτίτσες μέσα στην πόλη παρόλο που οι πήχεις του έχουνε πετρώσει από τον πόνο,να καίει τα μπούτια του το καλοκαίρι αλλά να μην τον νοιάζει γιατί απλά ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ και κανείς δεν δικαιούται να του πει τίποτα...Άλλωστε οι μηχανές παιχνίδια είναι,παιχνίδια για μεγάλα παιδιά μην το ξεχνάμε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Εκει το πηγαινα Τ.R.Ε
    Σε παρακαλω μην απαντησεις σε κακεντρεχη σχολια συμφορουμιτων,γιατι απλα δεν ξερουν...

Ποτε με το καλο ο συλλογος?

Μία ερώτηση στον fzr 600:Πιστεύεις ότι η μη ύπαρξις της ανυπαρξίας είναι υπαρκτή?:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Εγώ είμαι της άποψης ό,τι θέλει ο καθένας ας κάνει αρκεί να μην απειλεί την ζωή μου και την ζωή των υπολοίπων γύρω του.Όσο γι'αυτό που είπες T.R.E για τα χιλιάρια και τις καφετέριες συμφωνώ μαζί σου.Ακούω κατά καιρούς διάφορους εδώ στο forum πως τα SS είναι για στρίψιμο και για πίστα και και και και...Διαφωνώ μαζί τους,τα SS είναι ΚΑΙ για όλα αυτά αλλά δεν σημαίνει πως αυτός που δεν γουστάρει στροφές αλλά γουστάρει να το σκίζει στις ευθείες δεν δικαιούται να το αγοράσει.Τα SS κουβαλάνε την αφρόκρεμα της τεχνολογίας και αυτό σημαίνει πως κάποιος μπορεί να το αγοράσει για να αισθάνεται μέσα του πως καβαλάει ενα μικρό τεχνολογικό θαύμα,να γουστάρει να το βάζει μπροστά και να χαζεύει τα λαμπάκια και τον ήχο της αντλίας βενζίνης,να παίζει με την χαρτογράφηση,να κάνει άσκοπες βολτίτσες μέσα στην πόλη παρόλο που οι πήχεις του έχουνε πετρώσει από τον πόνο,να καίει τα μπούτια του το καλοκαίρι αλλά να μην τον νοιάζει γιατί απλά ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ και κανείς δεν δικαιούται να του πει τίποτα...Άλλωστε οι μηχανές παιχνίδια είναι,παιχνίδια για μεγάλα παιδιά μην το ξεχνάμε...

Καπως ετσι....

Δε ξερω, θελει δουλεια και συμμετοχες. Ενδεχεται καποιο forum να γινει να δουμε που θα παει αν μαζευτουμε καμια 5 για αρχη. Ειναι οραμα ενωσης αδελφων ψυχων, φιλοσοφικες συνενωσεις, γελιο κτλ... οπως καναν οι αρχαιοι. Θα δουμε.

Ανοητη ερωτηση Βρολας... τι να πω. Οπως ειπε ο Τ.R.E ... δεν απαντω.

Απλα νιωθω οτι αναβλυζει πνευμα και εκανα μια νυξη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Το παιρνω πισω...απλα δεν με χωνευανε αυτα τα μηχανακια παλια,καθε φορα που πηγαινα να το βαλω μπροστα μου εριχνε "αναποδη" και μου μουδιαζε την πατουσα...

Και τωρα τα εχω αχτι αν με καταλαβαινεις....

Σε καταλαβαινω απολυτα, τωρα τελευταια με αυτο ασχολουμαι, θελω να το κανω να παιρνει πιο ευκολα μπροστα, αλλα οταν παρει με αποζημιωνει!!!
    Βασικα αμα εχει να παρει μερες μπροστα κανει τα νάζια (αναποδες) του...
    Ηταν επιλογη μου τετοιο μηχανακι, αμα ηθελα θα επαιρνα κατι πιο αδυναμο και θα ημουν κυριλε,μ'αρεσει ομως με τετοια δυναμη κι ας με παιδευει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Συμφωνώ μαζί σου σε ένα μεγάλο ποσοστό μα δεν πιστευέις πως είναι κρίμα να έχεις μια r1 και να την χαραμίζεις στις καφετέριες από να την απολάυσεις σε σε μεγάλες ταχύτητες?Έτσι και αλλιώς για αυτό την φτιάξανε οι ιάπωνες.Αν τις έφτιαχναν για να πηγαίνεις μόνο για καφέ θα έκαναν τις παρουσιάσεις στο θησείο.

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2007, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ