Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 163

Θέμα: Ποιούς μισείτε?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τους βλακες, τους δηθεν.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    εγώ πάλι μισώ τα στερεότυπα και τα κολλήματα...
    Είπε ο Τεύτων ...
    (και μας έγκατέλειψε στην μιζέρια μας ...!!!)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    δεν συμπαθω καθολου αυτους που νομιζουν οτι οι δρομοι τους ανηκουν

και δεν πολυσυμπαθω αυτους που κυκλοφορουν με καθαρα χωρις πινακιδες στους δρομους και τις Κυριακες για να το παιξουν μουρη γυρνανε απο τις πιστες σπιτι τους λασπωμενοι οδηγωντας τις μηχανες απο να τις φορτωνουν σε αυτοκινητο πισω..θα μου πεις που να βρουνε αγροτικο αυτοκινητο ή τρέιλερ ή τι να κανουν που δεν εχει κοτσαδορο το αυτοκινητο τους?
    να κοψουν τον κωλο τους..αφου πηραν καθαρο που δεν εχει αδεια να κινειται να κοψει τον κωλο του να το μετεφερουν οχι μονο νομιμα και ησυχα...
    τελειωνουν την πιστα και κανουνε "εντουρο"-βολτες και περνανε τις Κυριακες κατω απο το σπιτι μου (κοντα στην Μεσογειων) και επειδη εχει ευθεια τα σκιζουνε..
    φανταζεστε KX-CR-YZ 250 με FMF και 10000 στροφες να περναει την Κυριακη κατω απο το μπαλκονι σου? ελεορ
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

και δεν πολυσυμπαθω αυτους που κυκλοφορουν με καθαρα χωρις πινακιδες στους δρομους και τις Κυριακες για να το παιξουν μουρη γυρνανε απο τις πιστες σπιτι τους λασπωμενοι οδηγωντας τις μηχανες απο να τις φορτωνουν σε αυτοκινητο πισω..θα μου πεις που να βρουνε αγροτικο αυτοκινητο ή τρέιλερ ή τι να κανουν που δεν εχει κοτσαδορο το αυτοκινητο τους?
    να κοψουν τον κωλο τους..αφου πηραν καθαρο που δεν εχει αδεια να κινειται να κοψει τον κωλο του να το μετεφερουν οχι μονο νομιμα και ησυχα...
    τελειωνουν την πιστα και κανουνε "εντουρο"-βολτες και περνανε τις Κυριακες κατω απο το σπιτι μου (κοντα στην Μεσογειων) και επειδη εχει ευθεια τα σκιζουνε..
    φανταζεστε KX-CR-YZ 250 με FMF και 10000 στροφες να περναει την Κυριακη κατω απο το μπαλκονι σου? ελεορ

Οι Κυριακες ειναι για να πας βολτες οχι να καθεσαι στο μπαλκονι....

Βγες και πηγαινε πιες κανα καφε να χαλαρωσεις...

Εγω παλια που δεν ειχα μηχανη παρακαλουσα να περασει κανα καθαρο απ'αεξω να ακουσω λιγο ηχο να γουσταρω....

Αντε και εισαι και 20 χρονων....Γεροπαραξενος απο τωρα...

κοιμαμαι ρε αγορι μου! αν ειμαι ξυπνιος δεν με πειραζει αλλα τη γαμωκυριακη εχω κι εγω να κλεισω το πατζουρι..μενω σε πολυσυχναστο δρομο και καθημερινες οχι μονο ξυπναω νωρις αλλα ξυπναω κι απο φασαρια..
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

esy den eisai poy itheles ena papaki poy kanei enan para poly ekneyistiko thoryvo??? Z moy fainetai to lene??? esy then eisai poy itheles na kwloftiakseis ena 125??? esy den eisai poy glykokoitazes ena wr200??? esy den eisai poy grafeis kati gia 2t poy ta spane gamane vrwmane etc??? AAAAAA... mallon ennooyses ektos kyriakis ola auta??? emena kai kati tetoioi moy thn spane ,aneksarthtoy orioy ilikias

διχρονο που να μην σπαει νευρα δεν υπαρχει?

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Ποιούς μισείτε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Ποιόν τύπο μοτοσυκλετιστή δεν συμπαθείτε καθόλου?Εγώ προσωπικά δεν πάω καθόλου,μα καθόλου,τους κάγκουρες και αυτούς που δεν ξέρουν γιατί καβαλάν την μηχανή...Είναι αυτοί που νομίζουν πως τα χιλιάρια φτιάχτηκαν για καφέ στο κολωνάκι... Γενικά θεωρώ πως η μηχανή είναι τρόπος ζωής και όχι τρόπος επίδειξης... Ακούω...
    ego miso ta klaparxidia 20 kati xronon pou anti na katsoun gonia na kanoun isixia mpas ke ma8oun tipota anigoun aftin tin tripa sto kefali tous ke milane
    :rotflmao: :rotflmao:

ke ti lene?
    malakies gia na kanoun entiposi

pigenete se kamia kafeteria na lete pipes agapitoi zoa...
    ke akoma kalitera den tis kanete kiolas mpas vgalete kana fragko

o ka8is agorazi mia mixani ke tin kani oti tou kavlosi

telos
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

διχρονο που να μην σπαει νευρα δεν υπαρχει?
    kapoio apo ayta poy skeftaisai esy oxi...kai panta toti spaei neyro diaferei apo atomo se atomo...kai mena me enoxlei to athorybo typhoon poy einai mprosta moy sto fanari kai me to poy anoigei gkazi trvv toso ntoymani sth moyrh poy thn akoyw...alla... genika mallon misv aitoys poy theloyn na ginontai anexta ta dika toys xoyneria alla den anexontai toys alloys...to kathe koyladi ton enoxloyn oi soyzes...wraia kai mena me enoxlei poy oi misoi gerompismpikides anw ton 30 poy phran mhxanh kyndyneyoyn na swriastoyn mprosta moy eksaitias enos aploy frenarismatos alla ti na peis...apla oloi theloyn kapoious na misoyn

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ο τρε τα λεει πιο σωστα απ ολους.στην τελικη τι σας νοιαζει τι κανει ο καθενας?σας ενοχλει?none of your business.οι περισσοτεροι δειχνουν κομπλεξ κατωτεροτητας.σαν να ¨φθονουν¨ τον αλλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    kapoio apo ayta poy skeftaisai esy oxi...kai panta toti spaei neyro diaferei apo atomo se atomo...kai mena me enoxlei to athorybo typhoon poy einai mprosta moy sto fanari kai me to poy anoigei gkazi trvv toso ntoymani sth moyrh poy thn akoyw...alla... genika mallon misv aitoys poy theloyn na ginontai anexta ta dika toys xoyneria alla den anexontai toys alloys...to kathe koyladi ton enoxloyn oi soyzes...wraia kai mena me enoxlei poy oi misoi gerompismpikides anw ton 30 poy phran mhxanh kyndyneyoyn na swriastoyn mprosta moy eksaitias enos aploy frenarismatos alla ti na peis...apla oloi theloyn kapoious na misoyn
    epidi i ano ton trianta gamane asxima ke argoun na xisoun kiolas prosexe ti les

ke kofte tin malakia genikos
    edo mesa den ine to mpourdelo pou 8elete na to katantisete
    ke ka8iste kala ke ta apo8imena sas ston psixiatro

edo ine gia olous aneksartitos
    ke imaste edo os an8ropoi oxi os mixanes gia na kanoume parea oxi na diaforopioi8oume
    ke opios ine magkas na er8i na ta poume sini8os ta magkakia sfigkonte ke kanoun megaliteri tin apolafsi

opos leei sto keli i sfiktes kolotripides me trelenoun...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

to poulo oloi

re malaka sniper giati den to petakses apo tin arxi?
    variese teleftea?:rotflmao: :rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    .....

Είμαι δημοκρατικός χαρακτήρας

Α πάγενε τώρα γιατί κι εγώ μόλις πέρασα τα 30
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    epidi i ano ton trianta gamane asxima ke argoun na xisoun kiolas prosexe ti les

ke kofte tin malakia genikos
    edo mesa den ine to mpourdelo pou 8elete na to katantisete
    ke ka8iste kala ke ta apo8imena sas ston psixiatro

edo ine gia olous aneksartitos
    ke imaste edo os an8ropoi oxi os mixanes gia na kanoume parea oxi na diaforopioi8oume
    ke opios ine magkas na er8i na ta poume sini8os ta magkakia sfigkonte ke kanoun megaliteri tin apolafsi

opos leei sto keli i sfiktes kolotripides me trelenoun...

to poulo oloi

OI ANW TWN 30 AS PROSPATHISOYN LIGO AKOMA...:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Είμαι δημοκρατικός χαρακτήρας

Α πάγενε τώρα γιατί κι εγώ μόλις πέρασα τα 30
    ali8ia re malaka?
    pote ta perases re?
    gia afto pires to cbr gia na pernas ta 30?

ante siga siga exis akoma kamia 270aria xiliometra....

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2007, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •