mono eksatmisi .mou edwse kales ropes stis xamiles alla exasa ipsiles strofes.ekei pou ebgaze 110km/h spasmeni vevea h 3h ,twra me to zwri na bgali 100km/h h 4h.
mono eksatmisi .mou edwse kales ropes stis xamiles alla exasa ipsiles strofes.ekei pou ebgaze 110km/h spasmeni vevea h 3h ,twra me to zwri na bgali 100km/h h 4h.
Νομίζω πρέπει να αλλάξεις και κάτι πάνω στο καρμπυρατέρ. Ριντ νομίζω πως λέγονται. Ισως κάποιος που ξέρει καλύτερα απο μένα να σου πει.
an de kanw la8os ta rind prepei na ta kopsw.einai sto lemo alla de skeftomai na to kanw auth ti stigmi.
μην ακους τι λενε αλλοι μπορει ναι μεν να σου λεει αληθεια αλλα να ειναι λογω αλλαγης γραναζιου η τελικη αυτη και μονο στο κοντερ!Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHN.K
Ρε παιδια ποσο τελικη εχετε βγαλει με το dynamic?Ενας γνωστος μου που το εχει και εχει κανει κατι στον κοφτη (τον εχει βγαλει δν ξερω) μου ειπε οτι εβγαλε στην Αττικη οδο 170χλμ. τελικη!!!!Τι λετε μπορει να ισχυει????
εδω ενα αλλο παλικαρι μου λεγε οτι βγαζει τελικη 160 με innova εξατμισατο μονο!!![]()
καταλαβαινεις ραδιο αρβιλα...![]()
μιας και ειπες κοφτη τωρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από psilos2
kai to dinamic den exei kofti
αν εχεις καλη τσεπη παρε ενα aprilia (rs125) και θα με θυμηθεις....
με το κοφτη σου βγαζει 18-20 αγριεμενα αλογακια και χωρις αυτον ανετα και καθαροαιμα 34-36!
τωρα αμα ασχοληθεις και λιγο παραπανω αλλα δεν ξερω πως εχω ακουσει πως σε trackdays υπαρχουν και 45 αρια....
βεβαια δεν ειναι παπι στη λειτουργικοτητα του αλλα μιας και μιλησαμε για επιδοσεις...![]()
to dynamik einai ena axiopisto dixrono papi me xamila service kai katanalwseis dixronou..
emfanisiaka pio wrai apo ta alla papia (ektos apo to z) sto proteinw gia ta 17 (peripu) aloga tu, to 6taxyto kivwtio kai tis evrwpaikes prodiagrafes vrwmas (an to afiseis me ti mama exatmisi)
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ρε παιδια μηπως ξερετε κανένα μαγαζι που να μπορω να παραγγειλω ανταλλακτικα για το dinamik η θα θεωρηθει διαφημιση και απαγορευεται?
Καλα απο που ξερεις εσυ οτι το dynamic δεν εχει κοφτες......,σε πληροφορω οτι εχει και πηγαινε σε κανεναν καλο μηχανικο να στους βγαλει!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHN.K
Καλα απο που ξερεις εσυ οτι το dynamic δεν εχει κοφτες......,σε πληροφορω οτι εχει και πηγαινε σε κανεναν καλο μηχανικο να στους βγαλει!!!!!!!!!!!!!
TO PAPI TOULAXISTON AUTO DE EXEI.DE KSERW AN EIXE KAI TOUS EVGALE O PROIGOUMENOS.DE EPIMENO.PANTOS DIAKOPES OPWS KANEI O KOFTIS DE KANEI.OLES TIS TAXUTITES TIS TELIKIAZW XWRIS NA DIXNEI NA EXEI KOFTI.
KANENAS ALLOS ME MODENAS NA DWKIMASEI NA DOUME?
TO YZR EIXE.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
to dynamik einai ena axiopisto dixrono papi me xamila service kai katanalwseis dixronou..
emfanisiaka pio wrai apo ta alla papia (ektos apo to z) sto proteinw gia ta 17 (peripu) aloga tu, to 6taxyto kivwtio kai tis evrwpaikes prodiagrafes vrwmas (an to afiseis me ti mama exatmisi)
18HP-9000RPM
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
μιας και ειπες κοφτη τωρα....
αν εχεις καλη τσεπη παρε ενα aprilia (rs125) και θα με θυμηθεις....
με το κοφτη σου βγαζει 18-20 αγριεμενα αλογακια και χωρις αυτον ανετα και καθαροαιμα 34-36!
τωρα αμα ασχοληθεις και λιγο παραπανω αλλα δεν ξερω πως εχω ακουσει πως σε trackdays υπαρχουν και 45 αρια....
βεβαια δεν ειναι παπι στη λειτουργικοτητα του αλλα μιας και μιλησαμε για επιδοσεις...![]()
NAI NAI TO SKEFTOME NA XARISW TO 500ARI K NA PARW TO RS 125
egw 17 ixera oti itan..telos pantwn..
ase pu pantu akugetai i kontra z-dynamik k poio einai pio grigoro (mama milame panta)
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
egw 17 ixera oti itan..telos pantwn..
ase pu pantu akugetai i kontra z-dynamik k poio einai pio grigoro (mama milame panta)
o kataskevasteis 18 to dinei.
nai,an autos pou to odigei den kserei na to paei,de ftaiei to moto!
egw pantws exw ksekoliasei polla mama modenas k z, alla panta xwris ta prostina ftera k podies.
kodra me glx stineis??
kodra me glx stineis??
ti kouvalaei?