Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Dinamik 125

Question Dinamik 125

skeftomai na parw ena dinamik kainourgio. Gia peite gnwmes!!
    Genika leei na parw dixrono?
    katanalwsh,blabes,service,ladia???

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    σερβις τιποτα.... τσαμπα.... λαδια 1 λιτρο καθε 1000 χλμ (περιπου) ζημιες τιποτα αν δε το μαμας ...καταναλωση μεγαλη.... φτηνα ανταλακτικα

διχρονο ΝΑΙ!!!...γιατι οχι??? δε βγαζει καπνα σαν τα παλια ... περναει προδιαγραφες EURO II αλλωστε

απο την αλλη δεν εχει μιζα...

αυτα

ειμαι κι εγω στα προθυρα αγορας του σιγκεριμενου παπιου και το θέλω φυσικα για την πολη να κανω την δουλεια μου το καλοκαιρακι νησια κτλπ..σκεφτομαι και με απασχολη πολυ η αξιοπιστια!σκεφτομαι μονο μια χειροποιητη να βαλω οχι να κραζει απλα να ροπιασει λιγακι!πια ειναι η γνωμη σας εχουν καμια ιδιαιτεροτητα οπβς τα Ζ125 με τον σκελετο?ειχα Ζ125 πριν 2 χρονια και δεν το χαρικα καθολου λογο του ανχους μην ραγισει σκελετο και λογο ανταλκτικων που δεν υπηρχε ουτε για δειγμα!αυτα

ευχαριστω εκ των προτέρων!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ανταλακτικα υπαρχουν οσα θες

για σκελετο δε ξερω δεν εχει ακουστει τιποτα ...

μη ξεχνατε οτι δεν εχει μιζα (μετα απο 2μισι χρονια το βαρεθηκα αυτο το θεμα...)

BTW αμα θελει κανενας ανταλαγη το dinamik μου με ενα kristar(ατρακαριστο 100% ομως σα το δικο μου) το συζηταω....

Εχει δυναμη στα ψηλα?

σευχαριστω για τις απαντησεις idi

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    καλο ειναι το ντα'ι'ναμικ καλα λογια εχω ακουσει και απο φιλο που δουλευει σε συνεργειο. εχουν ενα προβλημα αν θυμαμαι καλα στην αναρτηση κατα τα αλλα δεν εχω ακουσει κακα λογια. καιει ομως το γ@μημενο ρε κοιτα καταναλωση για 125?αλλα εχει γκαζι.
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Ενταξει η κατανάλωση ειναι αναλογη και στο στο ποσο σπαει ο καρπος ε?χαχαχα τεσπα ξέρω απο το Ζ το οποιο φυσικα και ειχε κατανάλωση...

Ρε παιδια ποσο τελικη εχετε βγαλει με το dynamic?Ενας γνωστος μου που το εχει και εχει κανει κατι στον κοφτη (τον εχει βγαλει δν ξερω) μου ειπε οτι εβγαλε στην Αττικη οδο 170χλμ. τελικη!!!!Τι λετε μπορει να ισχυει????

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHN.K
    Ρε παιδια ποσο τελικη εχετε βγαλει με το dynamic?Ενας γνωστος μου που το εχει και εχει κανει κατι στον κοφτη (τον εχει βγαλει δν ξερω) μου ειπε οτι εβγαλε στην Αττικη οδο 170χλμ. τελικη!!!!Τι λετε μπορει να ισχυει????
    δεν νομιζω αφου εχω δει ντραγκστερ z 125 να εχει τελικη 180 το dynamic να εχει τοσο απλα 170. εε 130 πρεπει να τα βγαζει μαματα παντα χωρις αερα κτλ
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    :hypnotize :hypnotize

Οχι και 170 ρε παιδια. ειπαμε διχρονο ειναι οκ. Αλλα ειναι παπι. πολι αερας.

130-140 παει . Το εχει φιλαρακι.

Αυτο που ισχύει σε αυτά τα μηχανακια ειναι οτι το κοντερ κλέβει τρελά...

Υπολόγισε γύρω στα 120-125 km/h πραγματική τελική

gp

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ανταλακτικα υπαρχουν οσα θες
    Υπάρχει κάποιο Online shop να πουλάει ανταλλακτικά για dinamik??
    Επειδή εδώ που είμαι ο αντιπρόσωπος που πουλάει τα Dinamik δεν είναι τόσο εξυπηρετικός στα ανταλλακτικά??

Νέο μέλος
    paidia gia sas,eimai kainourgios se auth ti selida.exw ena dinamic 125cc.
    to konter mou egrapse 175km/h se psilo katiforiko dromo kai 150 km/h se isoma sto kifiso pros sef me oxi polu aera.htan mama,twra evala eksatmisi kai de paei vima.

Νέο μέλος
    kai to dinamic den exei kofti

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από psilos2
    paidia gia sas,eimai kainourgios se auth ti selida.exw ena dinamic 125cc.
    to konter mou egrapse 175km/h se psilo katiforiko dromo kai 150 km/h se isoma sto kifiso pros sef me oxi polu aera.htan mama,twra evala eksatmisi kai de paei vima.
    Μόνο εξάτμιση άλλαξες ή και τίποτα άλλο?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF