Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Κάτι έχει αρχίσει να γυρνάει, ή είμαι αισιόδοξος;

Κάτι έχει αρχίσει να γυρνάει, ή είμαι αισιόδοξος;

Καλά στην Αθήνα βλέπω συχνά τύπους καί τύπισσες με κράνη και εξοπλισμό και τους χαίρομαι (μή νομίζεις ότι εγώ παραφοράω εξοπλισμό, καλοκαίρι στάνταρ μποτάκι και γαντάκι με κάρμπον με γαμώ τις ενισχύσεις αλλά φουλ αεριζόμενα, ένα δερμάτινο ψιλό -δερματίνη της πλάκας, μη μασάς-, και το κρανάκι -το χειμώνα βαρύτερο εξοπλισμό).

Λόγω δουλειάς όμως, δε τυχαίνει να βγαίνω στους δρόμους παρά μόνο πολύ πρωί και αργά το μεσημέρι και πολύ αργά το βράδυ με σπάνιες εξαιρέσεις.

Σε μία από αυτές τις εξαιρέσεις, έφυγα νωρίτερα και έπεσα σε μια αριστερή κατηφορική μεγάλη στροφή ενώ είχα αγκαλιά ως συνήθως τις μπαριέρες για να μη βγεί κουτάκιας -που κάθε μέρα 8 στους δέκα πατάνε τη διαχωριστική-, σε κάτι περίεργο.

Καμμιά δεκαριά μηχανές έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα, παπιά, σκούτερ, και μικρά εντουράκια, να βολτάρουν σιγά σιγά για να επιστρέψουν στο χωριό τους από το σχολείο, συζητώντας και γελώντας.

Επειδή έμπαινα με 4η αργά (αργά για μένα), τους άκουσα πρώτα και μετά τους είδα.

Μπορεί να γέμιζαν όλη τη λωρίδα τους, αλλά όλοι φόραγαν κράνη.

Έπαθα πλάκα λέμε, παραλίγο να γυρίσω επιτόπου και να πάω απο κοντά για τα λίγα χιλιόμετρα που τους μένανε για το σπίτι για παρέα -είμουνα και κουρασμένος και βρήκα δικαιολογία πάλι.

Το γεγονός ότι ακούσανε τη μουρμούρα της σουτζούκας και φωνάζανε διάφορα ωραία, με έστειλε ξανά στη πραγματικότητα, και άνοιξα πολύ ελαφρά το γκάζι και συνέχισα μόνος το δρόμο μου.

Δε ξέρω γιατί το βάζω αυτό στα στραβά και στα ανάποδα, μακάρι όμως να ήταν περισσότερα αυτά τα στραβά τα χτεσινά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    που θα παει...

υπαρχουν κ οι πιστοι ξεκρανωτοι...ειδα πολλους στην εκθεση σημερα..

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Εγω δηλωνω αισιοδοξος...
    Ναι βλεπεις παπακια και shoei kai δερματινο και λες "κατι γινεται"...

Στην τελικη αν καποιος δεν καταλαβαινει το καλο του...

ο καθεις αξιος της μοιρας του:smilea:
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Εγω δηλωνω αισιοδοξος...
    Ναι βλεπεις παπακια και shoei kai δερματινο και λες "κατι γινεται"...

Στην τελικη αν καποιος δεν καταλαβαινει το καλο του...

ο καθεις αξιος της μοιρας του:smilea:
    Υπάρχουν πλέον πολλοί που μαζί με το παπάκι έχουν και μεγάλύτερη μηχανή... ή που έχουν πάρει τον εξοπλισμό και μαζεύουν λεφτά για τη μηχανή

Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι θετικά μηνύματα αλλά η κατάσταση χρήζει πολλής βελτίωσης ακόμα... :a24:

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    ή που έχουν πάρει τον εξοπλισμό και μαζεύουν λεφτά για τη μηχανή

[/B]
    λες????

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Οντως παιδια και γω βλεπω πολυ κοσμο με Arai,Shoei και γενικα πολυ καλες μαρκες κρανων και μπουφαν σε σκουτερ και παπια και εγω ειμαι ενας απο αυτους!Λογω της δουλειας μου φοραω μποτες (dainese),premier monza(κρανος της μηχανης),μπουφαν κορντουρα(Lookwell μαρκα,λογω των βροχων αδιαβροχο) και γαντια με προστατευτικα για τα δακτυλα.

Ολα αυτα στο σκουτερ για προστασια.Επειδη εχω την μηχανη και εχω τον εξοπλισμο της(μονο το δερματινο δεν φοραω στο σκουτερ),φοραω τα παντα και στο σκουτερ για να ειμαι καλυμενος,πιστευω οτι και αυτοι που βλεπουμε ολοι μας αρματωμενοι στα παπια,σκουτερ εχουν και αυτοι τις μηχανες τους για τις μακρυνες βολτες και εχουν(εχουμε και γω μαζι)τα παπια και τα σκουτερ για τις δουλειες μας.

Ας ελπισουμε οτι θα συνεχισουμε να τα βλεπουμε και το καλοκαιρι αυτα,χωρις παντοφλιτσες και αμανικα με βερμουδιτσες πανω σε οποιοδηποτε διτροχο,αλλα δυστηχως θα υπαρχουν παντα καποιοι που δεν κατανοουν τον κινδυνο μιας πτωσης και τον μαθαινουν αργα.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    τώρα που έρχονται οι ζέστες θα γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα....
    υποπτεύομαι οτι πολλα shoei θα προστατεύουν αγκώνες....
    πάντως το χειμωνα οντως έχει βλετιωθεί σε τεράστια ποσοστά το ποσοστό που φοράει κράνος...

πάντως πρέπει να παίζει ρόλο και η φασαρία με τα νέα πρόστιμα ....ίσως τελικά παρότι βρίζουμε τη λογική της πολιτείας να πιάνει τόπο η φοβέρα....
    φυσικά παίζει ρόλο οτι οι μηχανες ειναι το εύκολο θύμα της τροχαίας....
    σίγουρη κλήση και πιάνουν και λιγότερο χώρο στα δεξιά του δρόμου...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

getting used to pain... Το avatar του/της kakofonixx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πάντως πρέπει να παίζει ρόλο και η φασαρία με τα νέα πρόστιμα ....ίσως τελικά παρότι βρίζουμε τη λογική της πολιτείας να πιάνει τόπο η φοβέρα....
    Δυτυχως σε αυτον τον τοπο ο μονος τροπος για να καταλαβουμε εναν κινδυνο ειναι να υπαρξει φοβερα που θιγει την τσεπη μας
    Βεβαια παιζει και ρολο του οτι ανοιξε πλεον ο καιρος και ξαμοληθηκαν οι μπατσοι για εισπραξεις....
    Χτες το μεσημερι στην παραλιακη, απο τη Βαρκιζα εως το Φαληρο, ειδα 4 μπλοκα!!
    wasting space via Architecture

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2011, 13:53
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2008, 12:29
  3. κατι που θελω να το πω...
    από Davelis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 19:59
  4. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΤΑΝ......
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2005, 18:40
  5. Γιατί έχει πλάκα να είσαι άντρας...
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 07:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας