Καλημέρα σας !!!!!
Χθες σε μια συζητηση αναφερθηκε οτι η ξαδερφη μου τρακαρε με το αυτοκίνητο !
2-3 χιλιαρικα ζημια !
Μιλησα μαζι της και μου ειπε οτι της εσκασε απο πισω ενας μεθυσμενος ο οποιος ηταν κομματια και το μονο που εκανε ηταν να γελαει .Οκ λεω περιμενωντας να ακουσω οτι στην συνεχεια τον μπαγλαρωσανε ..
Αλλα δεν εγινε ετσι.
Οι αστυνομικοι της ειπαν πως αμα του κανουν αλκοτεστ θα βγει οτι ειναι μεθυσμενος και σε αυτη την περιπτωση δεν τον καλυπτει η ασφαλεια του οποτε και η εισπραξη των χρηματων θα καθυστερησει λογω δικαστηριων.Οποτε με την συμφωνη γνωμη της ξαδερφης μου , καταγραφετε το συμβαν ωστε να ειναι καλυμενη και απο εκει και περα να της κανει δηλωση και μολις φτιαξει το αμαξι να αποζημηιωθει.
Το θεμα μου ειναι πως σε ολες τις περιπτωσεις τρακαρισματος με μεθυσμενο , ακουω συνεχεια το ιδιο story.Πριν 10 μηνες ενα τζιπ εστειλε φιλο με transalp στο πεζοδρομιο και την γλυτωσε απο τρελη κολοφαρδια !!!Η μηχανη χαλια βεβαια !!! Το story ακριβως οπως το παραπανω.Οχι αλκοτεστ και ο τυπος το πολυ πολυ να ανεβηκε 1 κλιμακα bonus malus στο συμβολαιο του
Αλλη μια παρομοια ιστορια ακουσα τον Δεκεμβριο
Ρε παιδια αφου δεν του εκαναν τιποτα θα ξαναβγει κομματια και θα σκοτωσει κανα ανθρωπακι!!!
Τι νοοτροπια ειναι αυτη??????
Η αστυνομια θα επρεπε να τους δενει επιτοπου τους μαλακες που λιωνουν και τρακαρουν κοσμο.Τι σκατο κατασταση ειναι αυτη ?Ειναι πολυ ακυρη η ενημερωση του ότι αμα τους πιασουμε για μεθη η αποζημειωση σας θα καθυστερησει λογω δικαστηριων.
Τι τους ενδιαφερει η οικονομικη κατασταση του καθενος??????????
Η δουλεια τους ειναι να μαζευουν τους μαλακες που κυκλοφορουν στους δρομους .
Δεν τα χω μονο με την τροχαια αλλα και με τις ασφαλιστικες απο τις οποιες ξεκιναει ολη αυτη η μαλακια.Τι σκατα ασφαλεια πληρωνουμε ?
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ????????