μαλιστα ...μαλιστα...
![]()
το YBR το ειδα κ στην εκθεση ... μια χαα μου φανηκε ...για μενα που ειμαι στην ιδια φαση με σενα ( ε λιγα χρονακια παραπανω με μηδεν εμπειρια οδηγησης ομως ) ...
βεβαια...
1.δεν οδηγω
2.δεν το εχω καν καβαλησει...![]()
![]()
μαλιστα ...μαλιστα...
![]()
το YBR το ειδα κ στην εκθεση ... μια χαα μου φανηκε ...για μενα που ειμαι στην ιδια φαση με σενα ( ε λιγα χρονακια παραπανω με μηδεν εμπειρια οδηγησης ομως ) ...
βεβαια...
1.δεν οδηγω
2.δεν το εχω καν καβαλησει...![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
χαιρετώ την παρέα .![]()
Δεν θα κάνω καμιά πρόταση αγορας .
Θα πω μόνο ότι έχω ένα ΑΧ1 εδώ και δέκα χρόνια , θέλει αντικατάσταση κινητήρα , δεν βρίσκω τίποτα όμοιο χωρίς να θυσιάσω κάτι από τα προτερήματα του ΑΧ1, στα νέα μοντέλα του 2007 , και αποφάσισα να αγοράσω έναν μεταχειρισμένο κινητήρα για να πάω για άλλα δέκα χρονιά.
Ελπίζω φίλε μου να βρεις αυτό που σου ταιριάζει , και μην βιάζεσαι να πάρεις απόφαση.
KLX-250 !!! Σκυλι μαυρο! Κανει τα παντα και σε παει παντου χωρις να ζηταει τιποτα , το δικο μου( KLX-250es -το μιζατο ) το πηρα με 26.000χλμ και τωρα ειναι στα 79.000 χωρις κανενα κανενα προβλημα . Και γινετε 300αρι με αντ/κα της Kawasaki απ'το KLX-300 χωρις ρεκτιφιε χωρις πολλα πολλα , βγαζεις - βαζεις.Καλη + αξιοπιστη μετατροπη , δινει αρκετα στις μεσεαις και κατι μουλαρια στις ψηλες. Το 250 εχει 11/1 συμπιεση , με το κυλινδροπιστονο απ'το 300 παει στα12,5/1. Η γνωμη μου ειναι KLX , η κοιτα + το D-Tracker .
+ 610Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Μην παρεις 4χρονο 125 κυβικων, δε θα πηγαινει καθολου (δε μιλαω για παπακι,αλλα για μηχανη),δες καλυτερα την κατηγορια των 250cc ,κανενα TTR250, XR-250,KLX250, DR250cc η 350cc θα ειναι μια χαρα.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, τελικά μάλλον θα πάρω ένα παπί ή σκούτερ 125άρι τώρα γύρω στο 1000ρικο
α) ώστε να μπορεσω να καλύψω τις βασικές μου μετακινήσεις τώρα το καλοκαίρι
β) ώστε να ψάξω ακόμα περισσότερο τον τύπο της μηχανής που θα μου ταιριάξει (αν και το CBF250 μου γυάλισε αγρίως)
γ) ώστε να πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές και να αγγίζουν το budget μου(βασικός παράγοντας) τόσο λόγω χειμώνα, όσο και λόγω του καιρού που θα έχει περάσει
και όταν φτάσει Οκτώβρης/Νοέμβρης το πουλάω και αγοράζω την πολυπόθητη.![]()
Τελικά το αποφάσισα (μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο) να αγοράσω τη CBF250!
Επειδή όμως δεν ξέρω (και δεν ξέρω κανέναν που να ξέρει) από μηχανές, έτσι ώστε να ελέγξω μεταχειρισμένη, και δεν θέλω να αγοράσω γουρούνι στο σακί, μάλλον θα σφίξω το ζωνάρι και θα την πάρω καινούρια να ξεγνοιάσω
Ελπίζω μόνο να μην το μετανιώσω![]()
Καλή αγορά φίλε μου. Σου εύχομαι να το χαρείς το μηχανάκι που διάλεξες. Πάντα με κράνος & τον απαραίτητο εξοπλισμό. Καλές διαδρομές!
![]()
![]()
Καλορίζικο!Πολυ καλη επιλογή!!
Καλα ταξίδια! Δεν θα σε απογοητεύση το cbfaki!![]()