ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο SAPILLA RACING ΚΑΝΕ ΝΕΑ ΤΕΣΤ DRIVE ΤΟ HORNET 900. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο SAPILLA RACING ΚΑΝΕ ΝΕΑ ΤΕΣΤ DRIVE ΤΟ HORNET 900. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Φίλε μου έχω το Hornet600 πολύ καλό μηχάνημα αλλά σαν το cb1300 δεν είναι. Θα έχεις και τα κυβικά για βόλτες και ταξίδια και δε νομίζω πως θα ζοριστείς ιδιαίτερα μέσα στην πόλη. Εγώ στη θέση σου θα το έπερνα με κλειστά τα μάτια. Δες το στις φωτό, είναι κούκλα. Θέλω κ΄εγώ ένα![]()
cbhornet
Εγώ πάντως λέω να πάρει το 900,και σε κανα δυο χρόνια που θα το χει βαρεθει να πάρει το 1300 και να με το δώσει εμένα το 900αρι.Γιατί οπως και να το κάνουμε ειναι πολλά τα 9 χιλιάρικα κι ας είναι και γαμώ τις μηχανές...
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.