κατ' αρχήν καλό μεσημέρι σε όλους!
Γενικά να πω οτι είμαι λάτρης των naked μοτοσυκλετών. Είμαι κάτοχος ενός CB400 και επειδή η ώρα της αλλαγής μάλλον πλησιάζει άνοιξα αυτή την κουβέντα. Γενικά προσανατολίζομαι πάλι σε naked στο οποίο όμως θα πρσθέσω πιθανότατα κάποια aftermarket μάσκα-φερινγκ. εδώ έρχεται το μοντέλο για το οποίο θέλω να ακούσω γνώμες και το οποίο συνδιάζει αυτά που προανέφερα. Εντάξει δεν εννοώ οτι απλά επειδή συνδιάζει naked+μάσκα μου κάνει. Μου αρέσει σαν μηχανή, σαν σύνολο αισθητικής-τεχνικών χαρακτηριστικών.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τελικά τι χρήσεις συνδιάζει η συγκεκριμένη μηχανή?
Είναι απαγορευτική για μέσα στη πόλη (απεχθάνομαι να κολλάω ανάμεσα απο αυτοκίνητα)? Έχω προσέξει οτι δεν έχει τον τρομερό όγκο για τα κυβικά του αλλά άλλο να τη βλέπεις σταματημένη άλλο να την οδηγάς.
Για 1-2 ώρες εθνική θα με κουράσει? και καλά εμένα, τον συνεπιβάτη?
Το μοτέρ είναι το ίδιο όπως στα παλιότερα μοντέλα?αν θυμάμαι καλά κυκλοφορεί κάποια χρονάκια το 1300. Είναι δανεισμένο απο άλλo παλιότερο μοντέλο της HONDA? Και αν ναι για τη χρονολογία μιλάμε? Σκοπός της ερώτησης είναι να καταλάβω π.χ. οτι φίλε το μοντέλο που λες έχει κινητήρα-τεχνολογία περίπου 8ετιας, 5ετιας κτλ.
αυτά ρε παίδες. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.
![]()