φίλε το έχεις κάνει κουκλί το μωράκι σου
τα ζήλεψα όλα!
![]()
![]()
![]()
Τις ψειρες που ειναι led ποσο τις πηρες???
Και ρωταω εγω παλι....γιατι δεν προχωραμε στην αγορα του φαναριου?
Μια χαρα ειμαστε 5 ατομα....Οποιος εχει καρτουλα, ας χτυπησει προσφορα στο e-bay!!!!Περναει ο καιρος.....
5 ευρω το ζευγαρι κανουν περιπου ολες ...και αυτες με ενα led αλλα και αυτες που εχουν 4 ledΑρχικά δημιουργήθηκε από qazeroti
Τις ψειρες που ειναι led ποσο τις πηρες???
...στον Γαλαιο στην πειραιως μπορεις να τις βρεις![]()
Τουμπανο, εύγε! Μια "αγγαρεια"; Μπορεις να ανεβασεις και μια φωτο με σβηστο το πισω φαναρι; Να δουμε πως φαινεται και λευκο;
(Μηπως ησουν Ομονοια χτες βραδυ; )![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
Και ρωταω εγω παλι....γιατι δεν προχωραμε στην αγορα του φαναριου?
Μια χαρα ειμαστε 5 ατομα....Οποιος εχει καρτουλα, ας χτυπησει προσφορα στο e-bay!!!!Περναει ο καιρος.....
+1000!
Παιδες να σας πω οτι το led φαναρι το ειδα σ'ενα καταστημα της dainese (papaspirou shops αν θυμαμαι καλα) ειναι πανω στην Γρ.Λαμπρακη λιγο μετα απο εκει που κοβεις για το κρατικο της Νικαιας προς Κορυδαλλο στα δεξια.
Ρωτησα ενα παλικαρι για τιμη (αυτος δεν πολυ ηξερε) και μου ειπε γυρω στα 100 ευρω
...ξεχασα παντως να ρωτησω αν η τιμη ειναι μαζι με τοποθετηση για οπως σας ειχα ξαναγραψει ειναι λιγο ιστορια να το βαλεις γιατι πρεπει να βγουν πολλα πραγματα...
Παντως το καταστημα κανει και quick service (ετσι γραφει καπου σε μια ταμπελιτσα) οποτε αν μπορει να κανει και τοποθετηση βγαινει περιπου στα ιδια λευτα απο το να παρεις απο ebay γιατι εγω ειχα δωσει αλλα 25 για να το βαλουν.
Α! και αμα ειναι ρωτηστε εκει αμα ειναι για κανενα group buy μηπως και σας κανει και καλυτερη τιμη!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Παιδες να σας πω οτι το led φαναρι το ειδα σ'ενα καταστημα της dainese (papaspirou shops αν θυμαμαι καλα) ειναι πανω στην Γρ.Λαμπρακη λιγο μετα απο εκει που κοβεις για το κρατικο της Νικαιας προς Κορυδαλλο στα δεξια.
Ρωτησα ενα παλικαρι για τιμη (αυτος δεν πολυ ηξερε) και μου ειπε γυρω στα 100 ευρω
...ξεχασα παντως να ρωτησω αν η τιμη ειναι μαζι με τοποθετηση για οπως σας ειχα ξαναγραψει ειναι λιγο ιστορια να το βαλεις γιατι πρεπει να βγουν πολλα πραγματα...
Παντως το καταστημα κανει και quick service (ετσι γραφει καπου σε μια ταμπελιτσα) οποτε αν μπορει να κανει και τοποθετηση βγαινει περιπου στα ιδια λευτα απο το να παρεις απο ebay γιατι εγω ειχα δωσει αλλα 25 για να το βαλουν.
Α! και αμα ειναι ρωτηστε εκει αμα ειναι για κανενα group buy μηπως και σας κανει και καλυτερη τιμη!![]()
![]()
σωστός!!
![]()
Οντως παιδια το φαναρι LED για το στρομακι υπαρχει στον Παπασπυρου. Περασα σημερα, το ειδα απο κοντα και ρωτησα. Φαναρι και τοποθετηση μαζι θα κοστισει καπου 115 ευρω. Ρωτησα και για ομαδικη παραγγελια και ειπε οτι μπορει να γινει, κοστιζοντας στον καθενα 100 ευρω. Μιας και ο low rider λεει οτι τοσο παει και απο ebay, εγω ειμαι μεσα και περιμενω απαντησεις, αν ειναι να παμε ομαδικα η αν ειναι να παω μονος μου. Ελπιζω να ψηνεστε ακομη....
Και να αποφασισουμε ετσι? Μη περιμενουμε το αγιο φως...Οποιος μπορει και ενδιαφερεται, ανταλλασουμε πμ, κανονιζουμε λεπτομερειες και προχωραμε....
Το μονο που σου λειπει ειναι μια μπαγαζιεραΑρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
οι φωτο που λεγαμε...
Η aftermarket φιμε ζελατινα (μαμα size) και η ποδια
.'-'.
1. K0K0$
2. costas81
3. braingd
4. suzukimaniac
5.qazeroti
6. scott
7. ................
Καλημέρα για οικονομικούς λόγους δεν είμαι για το φανάρι αυτήν την εποχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από scott
1. K0K0$
2. costas81
3. suzukimaniac
4.qazeroti
5. scott
6. ................
![]()
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/