Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: Αισθητικές Παρεμβάσεις

Νέο μέλος

Lightbulb Αισθητικές Παρεμβάσεις

Παιδιά καλησπέρα
    Είμαι ιδιοκτήτης Vstrom DL650Κ5 (ασημί). Όσο περνάει ο καιρός είμαι όλο και πιο σίγουρος ότι έκανα τη σωστότερη επιλογή μηχανής σε σχέση φυσικά και με τις ανάγκες μου.
    Για να μη τα πολυλογώ όμως θα μπω κατευθείαν στο θέμα.
    Εδώ και λίγο καιρό έχω αποφασίσει να κάνω κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις στη μηχανή μου.
    Το μενού προς το παρόν έχει καινούργιο ανεμοθώρακα, καθρέφτες, χούφτες, ποδιά και φλας.
    Σερφάρω στο ιντερνετ εδώ και καιρό για να έχω μια άποψη πριν κάνω οτιδήποτε.
    Έχω βρει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις και θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας:

Ανεμοθώρακας:
    Μία απο τις καινούργιες προτάσεις της Suzuki
    http://www.suzuki-gb.co.uk/uploads/990d0-27g50-smo.jpg

Καθρέφτες:
    Εδώ έχω ένα πρόβλημα καθώς η εταιρία που τους κατασκευάζει είναι ιταλική και ως γνωστόν οι ιταλοί έχουν ένα μικρό πρόβλημα στα αγγλικά...Παραθέτω το site, (ο κατάλογος είναι σε μορφή pdf) όποιος έχει κάποιες πληροφορίες γι'αυτούς τους καθρέφτες, όσον αφορά την παραγγελία τους, του είμαι υπόχρεος....
    http://www.orion-italia.com/special_color.pdf

Η ποδιά είναι αρκετά δημοφιλής εδώ στο forum από ότι έχω καταλάβει οπότε δεν επεκτείνομαι.

Οι χούφτες δείχνουν αρκετά ενδιαφέρουσες, με γωνίες που ταιριάζουν πιστεύω στο στυλ της μηχανής. Το θέμα είναι αν τα χρώματα που διαθέτει η εταιρία ταιριάζουν ικανοποιητικά με αυτό της μηχανής μου.
    http://www.twistedthrottle.com/ezima...45-500x600.jpg

Για το τέλος άφησα τα φλάς. Πιστεύω ότι θα είναι και η πιο πολύπλοκη επέμβαση...
    Είμαι μεταξύ 2 λύσεων. Λευκά κρύσταλλα με πορτοκαλί λαμπτήρες ή LED. Το θέμα είναι αν για τη λύση των LED θα πρέπει να γίνει κάποια παρέμβαση στα ηλεκτρικά της μηχανής.Το ρωτάω αυτό γιατί είμαι εντελώς άσχετως από ηλεκτρολογικά....

Ελπίζω να μη κούρασα. Εξάλλου οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορέσετε να δώσετε πιστεύω οτί θα θα είναι ενδιαφέρουσες και για τους υπόλοιπους αφού το θέμα της αισθητικής παρέμβασης είναι γενικότερου ενδιαφέροντος...
    Θα ήθελα προτάσεις και από άλλους συναδέλφους ή ακόμη και κάποιες τοποθεσίες που θα μπορούσα να ρίξω μια ματιά κι εγω...
    Παιδιά σας ευχαριστώ εκ των προταίρων

φιλαράκι καλωσήρθες

η ζελατινούλα μου άρεσε πολύ, μικρή πανέμορφη και κακιά, δένει τέλεια με τις γραμμές τις μάσκας κλείνοντας σε μια πιο motard αισθητική αλα TDM. Στην εθνική όμως χρειάζεται περισσότερη προστασία…
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Νέο μέλος
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Μάλλον αυτή ήταν και η φιλοσοφία της Suzuki όταν την εβγαζε στο εμπόριο. Η λεπτομέρεια είναι ότι μένω στη Σύρο και οι ταχύτητες στο νησί όπως καταλαβαίνεις είναι σχετικά μικρές. Άσε που τον αρχικό ανεμοθώρακα δεν σκοπεύω να τον ξεφορτωθώ, οπότε μπορεί άνετα να προσαρμοστεί σε περιπτώσεις που αποφασίζω να πάω κι εγώ ένα ταξιδάκι να ξεκουραστώ σαν άνθρωπος.
    Πάντως σε ευχαριστώ για την άποψή σου!!!

Για τα φλας υπαρχουν πολλες λυσεις:

α) Πορτοκαλι λαμπτηρες (αυτο εχω κανει και εγω)

β) LED λαμπτηρες, ετοιμοι με ντουι για θεση Ρ21 12v. Εχουν ενσωματωμενο κυκλωμα ωστε να δουλευουν σωστα τα φλας (τα LEDs θελουν πολυ λιγοτερο ρευμα απο τους πυρακτωσεως) χωρις αλλες παρεμβασεις.

γ) Λαμπτηρες OSRAM Blue Diadem ή Philips Silvervision. Λαμπτηρες για φλας που αναβουν πορτοκαλι ενω οταν ειναι σβηστοι εχουν μια απαλη αποχρωση γαλαζιου / χρωμε αντιστοιχα. Η καλυτερη λυση πιστευω.

ΤΙΡ1: το V-strom θελει λαμτηρες με συμμετρικα αυτακια -( )-. Οι περισσοτεροι πορτοκαλι λαμπτηρες και οι ΟΣΡΑΜ-ΦΙΛΙΠΣ εχουν ασυμμετρα αυτακια -( )´. Αυτο δεν ειναι προβλημα, καθως με μια λιμα ή ενα τροχο μπορουμε να "φαμε" το ενα, ωστε να μπει ανετα στο ντουι μας.

ΤΙΡ2: εγω εβαλα στο εσωτερικο του φλας μια στρωση με αυτοκολλητη ταινια αλουμινιου, ωστε να δουλευει σαν κατοπτρο (η μαμα φωλια ειναι απλα μαυρο πλαστικο οπως το εξωτερικο). Κοστος μηδεν και μεγαλη αυξηση της φωτεινοτητας.

(BTW, το φερινγκ μου γυαλισε και εμενα... φαινεται πολυ καλο, και λογω της κλισης προς τον αναβατη ισως να μην υπολειπεται τοσο πολυ σε προστασια)

το οτι θυμιζει tdm εμενα δεν μου αρεσει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    το οτι θυμιζει tdm εμενα δεν μου αρεσει!
    +1
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Νέο μέλος
    Η τρίτη λύση ομολογώ οτι είναι και η πιο ενδιαφέρουσα. Φαντάζομαι με λευκά κρύσταλλα που από ότι έμαθα κυκλοφόρησαν πριν λόγο καιρό και για τη Strom θα δείχνουν μια χαρα.Πάντως όσον αφορά aftermarket φλασάκια για κάτι πιο xtreme δεν έχω βρεί κάτι ούτε μέσα στο forum ούτε από δική μου έρευνα....
    Αν έχετε βρει κάτι καλό θα με ενδιέφερε πολυ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από HanSolo
    Η τρίτη λύση ομολογώ οτι είναι και η πιο ενδιαφέρουσα. Φαντάζομαι με λευκά κρύσταλλα που από ότι έμαθα κυκλοφόρησαν πριν λόγο καιρό και για τη Strom θα δείχνουν μια χαρα...
    Πάντως και οι απλες πορτοκαλι λαμπες (που σημειωτέων κοστίζουν 6€ η τετράδα έναντι 40+ των Οσραμ) δεν "φεγγιζουν" πολυ οταν ειναι σβηστες, ώστε να χαλάνε το λευκο.

Μια και ανοιξαμε τετοιο θρεντ, εχω φαει τον κοσμο να βρω λευκο φαναρι στοπ.. ειτε LED, ειτε απλο λευκο (με κοκκινες λαμπες)... Εχει υποψη του κανεις τιποτα;

Νέο μέλος
    Το μόνο που έχω δει μέχρι στιγμής και ήταν αρκετά όμορφο αν πρόκειται να το ταιριάξεις με λευκά φλασάκια ήταν στο e-bay:
    http://cgi.ebay.co.uk/LED-Heckleucht...QQcmdZViewItem

Thanx!

Εστειλα e-mail στη Whitelights στην Ολλανδια (κατασκευαστρια) για να δω αν στελνουν Ελλαδα, 70€ εχει καινουριο.

edit: 82,40€ μαζι με εξοδα αποστολης... Το παρηγγειλα και το περιμενω. Αναμεινατε εντυπωσεις και φωτο...

Το μόνο που έχω δει μέχρι στιγμής και ήταν αρκετά όμορφο αν πρόκειται να το ταιριάξεις με λευκά φλασάκια ήταν στο e-bay:
    http://cgi.ebay.co.uk/LED-Heckleucht...QQcmdZViewItem

πολυ καλο και ομορφο!!

ψηνεστε να κανουμε μια ομαδικη παραγγελεια??

πολυ καλο και ομορφο!!

Μαζευομαστε;;; Αν ειναι να ακυρωσω την παραγγελια μου! ΨΗΘΕΙΤΕ!

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim

Re: Αισθητικές Παρεμβάσεις

Φίλε μου μια και μιλάμε για αισθητικές παρεμβάσεις, για καθαρά υποκειμενικό θέμα δηλαδη, επίτρεψε μου να σχολιάσω τις επιλογές σου....

- Για ανεμοθώρακα θα προτιμούσα τον φιμέ με το έξτρα τζαμάκι της Suzuki (είναι της MRA, αν τον βρεις από μαγαζί που πουλάει Mra είναι φθηνότερος). Εγώ τον πήρα πέρσυ και δείχνει σούπερ...

- Οι χούφτες της μαμάς πιστεύω ότι είναι πολύ πιο όμορφες από αυτές που ψάχνεις (δειχνουν ΄χωμάτινες΄οι δικές σου, δεν νομίζω να ταιριάζουν)

- Για καρίνα, της Suzuki δείχνει πιο όμορφη από την ποδιά που συνδυάζει πλαστικό και αλουμίνιο, αν λες γι΄αυτην (γούστα είναι αυτά). Προστασία βέβαια....μηδεν.

- Για καθρέφτη η δική μου επιλογή θα ήταν οι original του V-strom 1000. Είναι πιο μαζεμένοι από του 650, χωρίς να έχουν και αυτό το γ@μοπλαστικό στη βάση που ξεβάφει από το πρώτο μήνα!! (Τί πράμα είναι και αυτό ρε μάγκες).

Εναλλακτικά, Ψάξε στην ενότητα μας ένα ποστ με τίτλο ¨V-strom τίγκα στα after¨...Εκεί, ο τύπος φοράει κάτι ωραία καθρεφτάκια μάρκας Napoleon (!). Δύσκολο όμως να τα βρεις....

- Τέλος για φλασάκια, βάλε λευκά κρύσταλλα και καθάρισες...

ΥΓ : Για την ομαδική είμαι μακριά ρε γμτ...
    'Ενα Jameson με πάγο...

πολυ καλο και ομορφο!!

+1

Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    Μαζευομαστε;;; Αν ειναι να ακυρωσω την παραγγελια μου! ΨΗΘΕΙΤΕ!

ειμαστε ηδη τρεις!!

για να μαζευόμαστε!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παρεμβάσεις στις Αγγελίες
    από CB...K στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2009, 10:57
  2. αισθητικές βελτιώσεις Yannis37
    από Yannis37 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2007, 23:47