Σελίδα 3 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 256

Θέμα: η εποχη μας ειναι μια ξευτιλα.....

πανε οι ωραιες εκεινες εποχες που πραγματικα εβλεπες μια κοπελα
    και ηθελες να την ανακαλυψεις πραγματικα, τα παντα οσον αφορα
    αυτην, να γινεις ενα μαζι της ψυχικα εννοω, ακομα και σημερα ετσι
    κοιταω τις γυναικες...... το κακο ειναι οτι αυτες με κοιτουν σαν να με γδυνουν
    να με φανταζονται στο κρεβατι τους κτλπ.....
    και πιστεψτε με, με χαλαει πολυ αυτο το συναισθημα......
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    pou ine ekines i epoxes pou vlepame gkomena me lame kilota ke ton pezame mia vdomada...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gia ola ftene i gay afti kseftilisane tis ginekes gia na isxorisoune ke na diekdikisoune perisotera paloukia gia ton prokto tous
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    pou ine ekines i epoxes pou vlepame gkomena me lame kilota ke ton pezame mia vdomada...
    :

Ολα super είναι και είσαστε όλοι συντηριτηκούρες.

Είμαστε η μόνη χώρα του δυτικού πολιτισμού σε τέτοια φάση. Μιλάμε για σοβαρές εφημερίδες με τσόντες, και από ότι μαθαίνω καραsoft που όμως τριπλασιάζουν κυκλοφορίες. Μιλάμε για μετακομουνιστική περίοδο κανονικά...................

Τεσπα. Καλά κάνουν τα κοριτσάκια και ξεβρακώνονται γιατί με 600 ευρα το μήνα δεν βγαίνει. Οσες όμως αποκτούν και άποψη τις τρώει η μαύρη τρύπα......

Και πάλι καλά που μπορούμε ακόμα να τις ξεφορτωνόμαστε. Δεν θα άντεχα άλλη στέλλα. Και ευτυχώς το ίδιο αρχίζει και παίζει με το gay loby (πσσσσσσσσσσσσ) της Ελλάδος.

Τώρα για το αν η κόρη μου θα κυκλοφορεί με τον κώλο έξω, μόνο αν κουβαλάει καπότες. Και λέτε εσείς ότι θέλετε. Πια παιδεία και ανατροφή και μαλακίες. Να την κάνω δακτυλοδεικτούμενη για να μην την πούνε πουτάνα?????????? Στην χώρα που να τα τρώς από γέρους είναι μαγκιά για τα κοριτσάκια???????? Η μήπως να της δημιουργήσω τίποτα ενοχές για το σεχ και να την έχω αγάμητη και υστερικιά μέσα στο σπίτι, ενώ ο κανακάρης γαμάει ότι βρει μπροστά του? Γιατί βέβαια να της εξηγήσω ότι όλοι οι άλλοι είναι λάθος και εμείς σωστοί..........

Αν έχει το μυαλό ας ξεκολλήσει και ας χαράξει την πορεία της μόνη της.

Γιατί η δικιά μου ηθική όπως και αρκετών κάπως μεγαλυτέρων εδώ μέσα είναι τελειωμένη, και μόνο ως μαλάκες χαρακτηριζόμαστε με τα σύγχρονα δεδομένα.

PS Ρε πως μεγάλωσαν τα e έτσι? Έδειχναν ειδήσεις τις σακούλες που έπιασαν και μιλάμε μισό κιλό το ένα. Μιλάμε αυτή η νέα γενιά δεν έχει όρια.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Οπως ειπε κ ενας σοφος: "οι γυναικες γεννηθηκαν με ετοιμη επιχειρηση" και συμπληρωνω "φτανει να ξερουν να τη δουλευουν "

κ εσενα που ο θεος σου δωσε @@ για να τα βγαζεις περα μια ζωη τα 3 παιρνεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

εμεις σαν γονεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τα
    μεγαλωσουμε οσο πιο καλα μπορουμε να γινουν σωστοι
    ανθρωποι πρωτα για τον εαυτο τους και μενα για την κοινωνια
    και αυτα να στε σιγουροι οτι θα βρουν τον δρομο τους
    οπως τον βρηκαμε και μεις.... και ας μας λενε μαλακες.....
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ορθογραφια ειναι τραγικη οντως πληκτρολογω τοσο γρηγορα και κανω λαθη και βαριεμε να τα φτιαξω.............και σε οποιον δε του αρεσει island δε διαβαζει

οσο για τους υπολοιπους χαιρομε ιδιαιτερος που βλεπω και γυναικες και αντρες της εποχης που βιωνω και εγω να συμμεριζοντε εστω και εν μερη το προβληματισμο μου................. και βαγγγελη...................ελεγα προχτες...αν κανω γιο λες να βγει γκει? αν κανω κορη? και μου λετε θεμα οικογενειας...........δεν αμφιβαλω................εγω ξερω μερικα απο τα μεγαλυτερα κωλοπαιδα του πειραια με γονεις καλους που δε πειραζουν μυγα μορφωμενους και οχι ....................τελικα ναι το σπιτι μετρα αλλα και οι παρεες και η τηλεοραση και ολα.......................

τι να βαζω εναν προβληματισμο σε ενα δημοσιο χωρο οπως το μοτο.γρ περιμενω φυσικα καποιοι να βγουν να πουν την π@π@ρια τους να πεταξουν μπηχτες απο κατι αλλο που τους πειραξε καποτε και δε το ξεχασαν γιατι η ζωη τους εμεινε εκει

και λεω

ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΔΩ ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΜΕ
    ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΕΔΑΦΟΣ
    ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ

ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟς
    ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ?ΦΛΩΡΟΣ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ?
    ΞΕΝΕΡΩΤΗ
    ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ

Πιστευετε οτι δεν υπαρχουν τραγουδιστριες με ΦΩΝΑΡΕΣ και ταλεντο και επιπεδο που ειναι γεματουλες? και βεβαια αλλα τι να την κανεις την φωνη αν δεν εχεις μ.........ι

νομιζετε οτι δεν υπαρχουν αντρες που σεβοντε τις γυναικες ? που ειναι σωστοι οικογενειαρχες σε ολα τους?

ναι ισως να μην εχουν μεγαλη μηχανη καμπριο εξοχικο πολλα λεφτα κοιλιακους φετες και γραβιερες αλλα

ειναι καλοι ανθρωποι σωστοι εχουν να δωσουν πολλα

οι κοινωνια μας ειναι ΣΑΠΙΑ!

και το πιο λυπητερο ειναι οτι ο κωλος και το στηθος καποτε θα πεσει............τοτε τι?.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

τοτε ΕVI εχει φτασει κ ο αντρας 80 χρονω και ερωτευεται την ΔΥΣΤΥΧΗ Ρουμανα αποκλειστικη νοσοκομα του την οποια παντρευεται..της τα γραφει ολα και η οικογενεια μετα τον π@ουλο.. η οποια 2 μετρα θεα αλλη ορεξη δεν ειχε να την ακουμπαει ενα ετοιμοθανατο λιψανο που μυριζει φαρμακιλα-θανατιλα και που δεν μπορει να βρει τον π@ουτσο του ουτε για το κατουρημα..
    η αναγκη την εκανε..
    ποια ηθικη λοιπον?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    τοτε ΕVI εχει φτασει κ ο αντρας 80 χρονω και ερωτευεται την ΔΥΣΤΥΧΗ Ρουμανα αποκλειστικη νοσοκομα του την οποια παντρευεται..της τα γραφει ολα και η οικογενεια μετα τον π@ουλο.. η οποια 2 μετρα θεα αλλη ορεξη δεν ειχε να την ακουμπαει ενα ετοιμοθανατο λιψανο που μυριζει φαρμακιαλα-θανατιλα και που δεν μπορει να βρει τον π@ουτσο του ουτε για το κατουρημα..
    η αναγκη την εκανε..
    ποια ηθικη λοιπον?
    σωστα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ορθογραφια ειναι τραγικη οντως πληκτρολογω τοσο γρηγορα και κανω λαθη και βαριεμε να τα φτιαξω.............και σε οποιον δε του αρεσει island δε διαβαζει

οσο για τους υπολοιπους χαιρομε ιδιαιτερος που βλεπω και γυναικες και αντρες της εποχης που βιωνω και εγω να συμμεριζοντε εστω και εν μερη το προβληματισμο μου................. και βαγγγελη...................ελεγα προχτες...αν κανω γιο λες να βγει γκει? αν κανω κορη? και μου λετε θεμα οικογενειας...........δεν αμφιβαλω................εγω ξερω μερικα απο τα μεγαλυτερα κωλοπαιδα του πειραια με γονεις καλους που δε πειραζουν μυγα μορφωμενους και οχι ....................τελικα ναι το σπιτι μετρα αλλα και οι παρεες και η τηλεοραση και ολα.......................

τι να βαζω εναν προβληματισμο σε ενα δημοσιο χωρο οπως το μοτο.γρ περιμενω φυσικα καποιοι να βγουν να πουν την π@π@ρια τους να πεταξουν μπηχτες απο κατι αλλο που τους πειραξε καποτε και δε το ξεχασαν γιατι η ζωη τους εμεινε εκει

και λεω

ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΔΩ ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΜΕ
    ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΕΔΑΦΟΣ
    ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ

ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟς
    ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ?ΦΛΩΡΟΣ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ?
    ΞΕΝΕΡΩΤΗ
    ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ

Πιστευετε οτι δεν υπαρχουν τραγουδιστριες με ΦΩΝΑΡΕΣ και ταλεντο και επιπεδο που ειναι γεματουλες? και βεβαια αλλα τι να την κανεις την φωνη αν δεν εχεις μ.........ι

νομιζετε οτι δεν υπαρχουν αντρες που σεβοντε τις γυναικες ? που ειναι σωστοι οικογενειαρχες σε ολα τους?

ναι ισως να μην εχουν μεγαλη μηχανη καμπριο εξοχικο πολλα λεφτα κοιλιακους φετες και γραβιερες αλλα

ειναι καλοι ανθρωποι σωστοι εχουν να δωσουν πολλα

οι κοινωνια μας ειναι ΣΑΠΙΑ!

και το πιο λυπητερο ειναι οτι ο κωλος και το στηθος καποτε θα πεσει............τοτε τι?.
    συμφωνω μαζι σου evi σημασια εχει τι εχει ο καθε ενας μας απο πισω απο το προσωπειο του,
    γιατι πιστεψε με ολοι μας εχουμε καποιο προσωπειο.
    τα χρονια και τα νιατα περνουν και φευγουν και γω προσωπικα θελω απο μεσα να μην ειμαι
    σαπιος αλλα να ανθιζω μεχρι τα βαθια γεραματα..........
    ξερετε τι λενε ετσι.... οτι ο χειροτερος εχθρος μας ειναι ο καθρεπτης μας, πρεπει
    να εχουμε την δυναμη να τον κοιταμε καθε μερα...........
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

εμ..80 χρονω απο το να ληξει τη ζωη του αξιοπρεπως μαζι με 5 κουτσουβελα εγγονια θελει πιτσικουλιες ο πιτσικουλης.. ρε καμαρητρο δεν σε πηρε για τα ομορφα πρεσβυωτικα σου ματια..ουτε για τις επιδοσεις στο κρεβατι..το μονο που σου σηκωνεται ειναι η πιεση ..ή νομιζεις πως ειναι η χαρα της να σου αλλαζει πανες, να ξυπναει και απο το να φιλαει 2 νεανικα χειλη να βλεπει τα λευκα σου λιγοστα ανακατεμενα μαλλια, τις τσιμπλες και τις μασελες αγκουμπισμενες στο κομοδινο..και το χειροτερο? να ρθει η ωρα που θα απλωσεις το κουλο σου πανω της.. σκατογερε..επειδη ξερω απο κοντα τετοιο περιστατικο τσαντιζομαι στο φουλ..
    αλλη ορεξη δεν ειχε ρε το τρυφερουδι να της βαζεις χερι..να ψοφησεις περιμενει να πιασει την καλη και να γνωρισει εναν της ηλικιας της..

αλλα τοσο μυαλο εχεις γεροπαραφρωνα που νομιζεις οτι σαγαπαει κιολας..ναι ρε χαθηκανε τα παληκαρακια.. ουστ !!!

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Καλά τα λέτε......και αγοράκια (μικρά και μεγάλα) προσοχή!!!

Κυκλοφορούν πολλά ξεκω... και ξωβυ... στο δρόμο κι όταν τα κοιτάτε να προσέχετε μην πάτε και στουκάρετε πουθενά!

Κανονικά θα έπρεπε να τις κόβουν κλήσεις αλλά......

Πήρα τη strada κι έρχομαι...

παλιοτερα σε καμια σταση λεωφορειου καναμε προταση σε καμια ομορφη για 3καβαλο αλλα παντα ακουγαμε βρισιμο

εμεις φταιμε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Σ
    οσο για τους υπολοιπους χαιρομε ιδιαιτερος που βλεπω και γυναικες και αντρες της εποχης που βιωνω και εγω να συμμεριζοντε εστω και εν μερη το προβληματισμο μου................. και βαγγγελη...................ελεγα προχτες...αν κανω γιο λες να βγει γκει? α

Το αν θα σου βγει Gay νομίζω ότι έχει να κάνει με τα πλαστικά και την μόλυνση του περιβάλλοντος, πολύ περισσότερο από ότι έχει να κάνει με την οικογένεια. Το μόνο που μπορεί να δώσει η οικογένεια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η αποδοχή και η αγάπη αφήνοντας το παιδί να ζήσει ελεύθερο με τις ιδιαιτερότητές του, και όχι καταπιεσμένο μια ζωή να κρύβετε από την μάνα του και τον πατέρα του. Τώρα βέβαια να σου φέρει τον Μητσάρα και να σου πεί "τον αγαπάω" θέλει στομάχι να το χωνέψεις.

Οσο για την πτώση του στήθους......... Είδες καμία από όλες αυτές να προλαβαίνει να πέφτει το στήθος της όσο είναι ¨εκεί ψηλά στην κορφή"??????? Νόμιζω ότι δεν έχεις πάρει χαμπάρι το μότο της εποχής " ότι φάμε, ότι πιούμε, και ότι αρπάξει ο κ@λος μας" Και αυτό είναι συνέπεια των διαφόρων στερήσεων που φάγαμε σαν λαός.

Ο τσόγλανος έγινε 4 την περασμένη βδομάδα και μου ζήτησε playstation. (Φυσικά και δεν υπάρχει περίπτωση) Μετά το πρώτο εγκεφαλικό έμαθα (οχι από τον ίδιο φυσικά) ότι έχουν οι περισσότεροι συμφοιτητές του στον παιδικό. Οπότε καταλαβαίνεις τι μας περιμένει, σαν γονείς αν προσπαθήσουμε να αντισταθούμε στα πάντα που θεωρούμε λάθος. Ενα απομονωμένο παιδί, μέσα σε ένα σπίτι που του λέει μόνο όχι. Δεν νομίζω ότι είναι ότι πιό σωστό για ένα παιδί.

Στην αντίπερα όχθη έχω την κόρη της καθαρίστριας μου. 16 χρονών και αποστειρωμένο, δηλαδή super διαβαστερή, με αριστερές απόψεις (Μπακούνιν και πάνω), με την γνώμη του μουσουλμάνου πατέρα της για το σεχ κλπ κλπ κλπ. Οι γονείς της φυσικά είναι περήφανοι για το δημιούργημά τους, και αισθάνονται ιδιαίτερα ασφαλείς ότι το παιδί τους είναι στο σωστό δρόμο.......... Δεν θέλω τέτοιο παιδί.

wire παρτου ενα ktm sx 50 που σιγουρα δεν εχει κανεις απο τους "συμφοιτητες" του! σιγουρα θα το εκτιμησει περισσοτερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    wire παρτου ενα ktm sx 50 που σιγουρα δεν εχει κανεις απο τους "συμφοιτητες" του! σιγουρα θα το εκτιμησει περισσοτερο
    Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με Judo, πολύ Judo. Κάνει καλό στο σώμα και στην αυτοεκτίμηση. Θα συνεχίσει με ξιφασκία (παιδικά μου απωθημένα) και μόλις καταφέρει να σταθεί σε 2 ρόδες (δεν το βλέπω σύντομα) θα πάρει και KTMακι.

Σελίδα 3 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. η δικιά μας είναι καλύτερη
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 13:42
  2. Γιατι Το Sex Ειναι Μια Αλλη Ιστορια...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:00
  3. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  4. Μια μηχανή είναι μια παρέα
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 11:11
  5. Μήπως η ζωή μας είναι ανάποδα!?...
    από TManiac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2004, 16:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα