Kαπως ετσιΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
το @@ είναι ο πλυθηντικός του @?![]()
Εισαι αστερι που και που!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kαπως ετσιΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
το @@ είναι ο πλυθηντικός του @?![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
εσυ ποσες θα εδινες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Πόσες <<ευκαιρίες>> θα δώσεις στον εαυτό σου και σε αυτήν ???
Και πόσες σε μια συμπαθητική, λίγο στρουμπουλή, με ζιβάγκο και παντελόνι φαρδύ???
Εκεί είναι μάλλον το θέμα …….
![]()
![]()
Ευκαιριες σε ποιο θεμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Πόσες <<ευκαιρίες>> θα δώσεις στον εαυτό σου και σε αυτήν ???
Και πόσες σε μια συμπαθητική, λίγο στρουμπουλή, με ζιβάγκο και παντελόνι φαρδύ???
Εκεί είναι μάλλον το θέμα …….
![]()
Μπορώ και μεταλλάσομαι κάποιες φορές...Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Kαπως ετσι![]()
Χ-man ένα πράγμα.... Τώρα ας πουμε είμαι ο ήρεμος που δεν στέλνει στο διάολο αυτή την μαλακία thread
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
xarxali είναι αλλά πρόσεξε στον περιφερειακό που πηγαίνεις όρθιος στις στροφές μη σε τρυπήσει κανένα με καμιά 200άρα ριγμένος και ψάχνεσαι να δεις που είναι το σέιχ σου να πας να κρυφτείς...
![]()
![]()
δεν έχεις αφήσει blog για blog
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
δεν έχεις αφήσει blog για blog
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρε φίλε μου είναι η τύχη του καλού φάρδους και εύρους
Βάζεις ένα συνθηματικό και σου δίνει ότι θέλεις
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
εσυ ποσες θα εδινες...![]()
Κοίτα εγώ προτιμώ να ακούω και να καταλαβαίνω……………
Με τα οφθαλμόλουτρα δεν τα πάω καλά
![]()
Κοίτα τώρα Νεφέλη μου για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφηΑρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
![]()
Άμα δεις εμένα κάτι θα πάθεις είναι δεδομένο
Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σ'αυτό το θέμα :o
Θα σε κολάσω![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κοίτα τώρα Νεφέλη μου για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη
Άμα δεις εμένα κάτι θα πάθεις είναι δεδομένο
Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σ'αυτό το θέμα :o
Θα σε κολάσω![]()
![]()
![]()
Κοίτα τώρα Κρητίκαρε
Μου θυμίζεις αυτό το γλυκάθηκε η γριά στα σύκα και θα φάει και τα συκόφυλλα
Το δεδομένο είναι ότι εσύ και μόνο εσύ
είσαι η εξαίρεση
Με κόλασες <<Στέφανε>>
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
δηλ.για να καταλαβω,εσυ λες οτι αμα ερχοταν ενας ασχημουλης και χοντρουλης αντρας με καλο χαρακτηρα θα εδινες τις ιδιες ευκαιριες σε σχεση με ενα καλλιγραμμο και ομορφο αντρα με σχετικα καλο χαρακτηρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
![]()
![]()
κοίταΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
δηλ.για να καταλαβω,εσυ λες οτι αμα ερχοταν ενας ασχημουλης και χοντρουλης αντρας με καλο χαρακτηρα θα εδινες τις ιδιες ευκαιριες σε σχεση με ενα καλλιγραμμο και ομορφο αντρα με σχετικα καλο χαρακτηρα;![]()
από την αρχική συζήτηση, αυτό που αν δεν κάνω λάθος ειπώθηκε είναι ότι η κοινωνία μας έχει ξεφτιλισθεί από την άποψη ότι η λειτουργία των παθών μας μέσα από την εικόνα είναι η κινητήριος δύναμη της εποχής μας. Αυτό αντιμετωπίζοντας το θέμα τελείως απλοϊκά γιατί το να είναι τα πάθη μας κινητήρια δύναμη ζωής είναι γιατί δεν έχουμε τα κότσια να βγάλουμε τα άλλα κρυμμένα του εαυτού μας.
Όποιος το αμφισβητεί θα πρέπει να επανεξετάσει το αν ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζει……….
επειδή όμως μπορεί να πει κάποιος….. μα ποιος θα μου καθορίσει τι είναι στραβός γιαλός θα πω ότι μπορεί αυτό να είναι τελείως υποκειμενικό, τώρα αν κάνουμε ένα γκάλοπ θα μπορούσαμε να θέσουμε κάποια άλλα standard, να είχαμε άλλα δεδομένα, άλλες παραδοχές και η συζήτηση θα ήταν άλλου επιπέδου.
Π.χ. Άλλο ελευθερία άλλο ασυδοσία, άλλο είμαι στην πόλη με μαγιό και άλλο είμαι στην παραλία με μαγιό γιατί ως γνωστό το αρνί στο λιβάδι έχει μια προβιά στο τσιγκέλι όχι
Άλλο να έχεις κόρη 18 χρονών και να κυκλοφορεί και να κάνεις απλά και μόνο υποθέσεις τι μπορεί να τις προκύψει……..και άλλο να μην έχεις κόρη και να την πέφτεις στην κόρη του γείτονα ……
Λοιπόν
το καλός και το σχετικά καλός είναι πολύ σχετικά
ο ασχημούλης μπορεί να γίνει ομορφούλης
ο καλός κακός
ο όμορφος άσχημος
και
ο σχετικά καλός καλύτερος του χωρίου
Η εξωτερική εικόνα λειτουργεί στο να σου κεντρίσει μια περιέργεια η οποία θα ξεπηδά από το τι πραγματικά θέλεις για τον εαυτό σου
αν για τους χ…….. ψ………… ω……….. δικούς σου λόγους πάρεις το <<προϊόν>> και το δοκιμάσεις θα καταλάβεις αν σου κάνει
και ή θα το ξαναγοράσεις ή θα
Θα ψάξεις στα <<ράφια>> για κάτι άλλο
Το τι θα <<πληρώσεις>> γι όλες αυτές τι δοκιμές είναι μια άλλη υπόθεση
Καλή επιτυχία
ΥΓ. 1. Εννοείται πως ότι είναι μέσα σε εισαγωγικά είναι παραλληλισμός
2. Αν έχεις μπερδευτεί να σου πω ότι εγώ και στις δύο περιπτώσεις που ανέφερες θα έδινα ακριβώς τις ίδιες ευκαιρίες, εσύ???
![]()
κοιτα,δεν λεω οτι αυτα ειναι λαθος,εγω διαφωνω σε 2 πραγματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
κοίτα
από την αρχική συζήτηση, αυτό που αν δεν κάνω λάθος ειπώθηκε είναι ότι η κοινωνία μας έχει ξεφτιλισθεί από την άποψη ότι η λειτουργία των παθών μας μέσα από την εικόνα είναι η κινητήριος δύναμη της εποχής μας. Αυτό αντιμετωπίζοντας το θέμα τελείως απλοϊκά γιατί το να είναι τα πάθη μας κινητήρια δύναμη ζωής είναι γιατί δεν έχουμε τα κότσια να βγάλουμε τα άλλα κρυμμένα του εαυτού μας.
Όποιος το αμφισβητεί θα πρέπει να επανεξετάσει το αν ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζει……….
επειδή όμως μπορεί να πει κάποιος….. μα ποιος θα μου καθορίσει τι είναι στραβός γιαλός θα πω ότι μπορεί αυτό να είναι τελείως υποκειμενικό, τώρα αν κάνουμε ένα γκάλοπ θα μπορούσαμε να θέσουμε κάποια άλλα standard, να είχαμε άλλα δεδομένα, άλλες παραδοχές και η συζήτηση θα ήταν άλλου επιπέδου.
Π.χ. Άλλο ελευθερία άλλο ασυδοσία, άλλο είμαι στην πόλη με μαγιό και άλλο είμαι στην παραλία με μαγιό γιατί ως γνωστό το αρνί στο λιβάδι έχει μια προβιά στο τσιγκέλι όχι
Άλλο να έχεις κόρη 18 χρονών και να κυκλοφορεί και να κάνεις απλά και μόνο υποθέσεις τι μπορεί να τις προκύψει……..και άλλο να μην έχεις κόρη και να την πέφτεις στην κόρη του γείτονα ……
Λοιπόν
ο καλός κακός
ο όμορφος άσχημος
και
Η εξωτερική εικόνα λειτουργεί στο να σου κεντρίσει μια περιέργεια η οποία θα ξεπηδά από το τι πραγματικά θέλεις για τον εαυτό σου
αν για τους χ…….. ψ………… ω……….. δικούς σου λόγους πάρεις το <<προϊόν>> και το δοκιμάσεις θα καταλάβεις αν σου κάνει
Καλή επιτυχία
ΥΓ. 1. Εννοείται πως ότι είναι μέσα σε εισαγωγικά είναι παραλληλισμός
2. Αν έχεις μπερδευτεί να σου πω ότι εγώ και στις δύο περιπτώσεις που ανέφερες θα έδινα ακριβώς τις ίδιες ευκαιρίες, εσύ???
![]()
1)συμφωνω οτι ο κοσμος ειναι ''χαλια''αλλα διαφωνω στο οτι:''ξυπνησα μια μερα και καταλαβα οτι ο κοσμος ηταν χαλια''[γυρευε τι ονειρο θα ειδε το προηγουμενο βραδυ]
2)ωραια ολα αυτα αλλα ρε παιδια,αλλα πιστευω οτι απλως γραφουμε το σωστο(αυτο δηλ.που πρεπει να γραψουμε ωστε να εντυπωσιαστει ο αλλος θεωρωντας μας ψαγμενους και σωστους),και οχι τι κανουμε εμεις.εγω θα συνεχισω να γραφω αυτα που κανω εγω,ασχετα αν ειναι σωστα η οχι και ας με λενε γ@μια και κομπλεξικο.
στην ερωτηση σου θα απαντησω οχι,δηλ δεν θα εδινα τις ιδιες ευκαιριες σε μια χοντρουλα και ασχημουλα...(και πολυ αμφιβαλω αν θα το εκανε κανεις αυτο..)
και στην πολη να εισαι με μαγιο,θεωρησε νορμαλ,με εσωρουχα θεωρησε ξεκωλο...
δεν πιστευω να βλεπεις με το ιδιο ματι τον μελ γκιμπσον και με το ιδιο ματι και τον παγκαλο..![]()
Κοίτα ξανά και πολύ απλά απλάΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
κοιτα,δεν λεω οτι αυτα ειναι λαθος,εγω διαφωνω σε 2 πραγματα
1)συμφωνω οτι ο κοσμος ειναι ''χαλια''αλλα διαφωνω στο οτι:''ξυπνησα μια μερα και καταλαβα οτι ο κοσμος ηταν χαλια''[γυρευε τι ονειρο θα ειδε το προηγουμενο βραδυ]
2)ωραια ολα αυτα αλλα ρε παιδια,αλλα πιστευω οτι απλως γραφουμε το σωστο(αυτο δηλ.που πρεπει να γραψουμε ωστε να εντυπωσιαστει ο αλλος θεωρωντας μας ψαγμενους και σωστους),και οχι τι κανουμε εμεις.εγω θα συνεχισω να γραφω αυτα που κανω εγω,ασχετα αν ειναι σωστα η οχι και ας με λενε γ@μια και κομπλεξικο.
στην ερωτηση σου θα απαντησω οχι,δηλ δεν θα εδινα τις ιδιες ευκαιριες σε μια χοντρουλα και ασχημουλα...(και πολυ αμφιβαλω αν θα το εκανε κανεις αυτο..)
και στην πολη να εισαι με μαγιο,θεωρησε νορμαλ,με εσωρουχα θεωρησε ξεκωλο...
δεν πιστευω να βλεπεις με το ιδιο ματι τον μελ γκιμπσον και με το ιδιο ματι και τον παγκαλο..![]()
αν η ηλικία σου είναι σωστή……. με βάση τη σημερινή κοινωνία μπορείς πολύ εύκολα να ασχοληθείς με το να δεις τις δυνατότητες της <<μηχανής σου>>………………
Τι πιστεύεις σωστό και σε πια 2 διαφωνείς τι να σου πω παρελθόν, παρόν και μέλλον αχταρμά μου τα έκανες
Δεν βάζω σε κανέναν ταμπέλες
Δεν με ενδιαφέρει τι ταμπέλες θα μου βάλουν
Για την ιστορία αυτά που γράφω αυτά και πράττω
Ήμουν 100% σίγουρη ότι δεν θα έδινες τις ίδιες ευκαιρίες
Το παράδειγμα με αυτούς που ανέφερες είναι ατυχές
Θα τους έβλεπα και τους δύο με το ίδιο μάτι, αλλά για διαφορετικούς λόγους, μου είναι και οι δύο εντελώς αδιάφοροι
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
κοίτα
Λοιπόν
ο καλός κακός
ο όμορφος άσχημος
και
![]()
σωστη![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone