+100 σε ολα τα παραπανω...
Οσο και να κοιταω το πλαισιο ετσι κομμενο, ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω οτι μπορει να κοπει τοσο ευκολα ενα *τοσο* νευραλγικο σημειο της μηχανης...
Ο Stako εχει απολυτο δικιο: ανεξαρτητα απο το τι προκαλεσε αυτο το ατυχημα, θα επρεπε να υπαρχει καποιος τροπος να σιγουρευομαστε για την ανθεκτικοτητα του πλαισιου της μηχανης που καβαλαμε...
Καθομαι και σκεφτομαι τα συμβαντα που εχω δει και μονο εδω μεσα στο Moto.gr και με κοβει κρυος ιδρωτας... Φωτο και σχολια περι κομμενων πλαισιων, το τρυπημα του μοτερ του αδελφου Λαμπρου στην ΑΟ και πιο προσφατα το χασιμο λαδιου *εν κινησει*σε απλη εκδρομη...
Τετοια πραγματα αληθινα ειναι ικανα να σε κανουν να χασεις τον υπνο σου και να μην μπορεις να εχεις καμια εμπιστοσυνη στο τι καβαλας....
Εγω τουλαχιστον, τωρα πια καθε φορα που ανεβαινω στη μηχανη και τυχαινει να παω μια γρηγορη μοναχικη βολτα, οταν ακουω το μοτερ να δουλευει ψηλα ενα σκοτεινο συννεφακι στο πισω μερος του μυαλου μου μου λεει "κοψε μην κανει κανα μπαμ"...![]()
Ειναι ασχημο να μην μπορεις να ευχαριστηθεις αυτο που εχεις εξ αιτιας τετοιων ζητηματων...
Πιστευω και εγω οτι μια δικαστικη αντιδικια θα δικαιωσει τον πελατη, και οτι σε καμια περιπτωση δεν θα παει στην δικαστικη αιθουσα. Καμια εταιρια δεν θελει τετοια αρνητικη προβολη. Το πιο πιθανον να γινει συμβιβασμος (εαν και εφοσον ο πελατης το δεχθει).
Στο αλλο θεμα και για την ιστορια παντως, και εγω εφερα τη μηχανη μου απο εξω, και ειμαι ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ που δεν εχω ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ επαφη με εμπορους, εξουσιοδοτημενους, αντιπροσωπιες και λοιπα λαμογια της Ελληνικης αγορας.
Η μηχανη ηρθε σε κουτα απο εξω, ολα της τα σερβις γινονται στο γνωστο χειρουργειο/συνεργειο στο Ν. Ηρακλειο (η εγγυηση ειναι μια καραμελα που δεν τρωω πια), και εγω εχω ενα χαμογελο ευτυχιας...
ΥΓ. "Οσο πιο παλια τοσο πιο γερα;" Εγω παντως δεν εχω ακουσει κανενα σωληνωτο Ζ να κοβει πλαισιο στα καλα καθουμενα... Εδω σε τρακες που εχω δει και το πλαισιο μενει εν πολλοις ανεπαφο....
Η ιστορια παντως εχει ενδιαφερον.... Ευχομαι το παλικαρι να βρει το δικιο του.![]()