Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 193

Θέμα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ...(πάλι πλάισιο από gsx-r)...

+100 σε ολα τα παραπανω...

Οσο και να κοιταω το πλαισιο ετσι κομμενο, ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω οτι μπορει να κοπει τοσο ευκολα ενα *τοσο* νευραλγικο σημειο της μηχανης...

Ο Stako εχει απολυτο δικιο: ανεξαρτητα απο το τι προκαλεσε αυτο το ατυχημα, θα επρεπε να υπαρχει καποιος τροπος να σιγουρευομαστε για την ανθεκτικοτητα του πλαισιου της μηχανης που καβαλαμε...

Καθομαι και σκεφτομαι τα συμβαντα που εχω δει και μονο εδω μεσα στο Moto.gr και με κοβει κρυος ιδρωτας... Φωτο και σχολια περι κομμενων πλαισιων, το τρυπημα του μοτερ του αδελφου Λαμπρου στην ΑΟ και πιο προσφατα το χασιμο λαδιου *εν κινησει* σε απλη εκδρομη...
    Τετοια πραγματα αληθινα ειναι ικανα να σε κανουν να χασεις τον υπνο σου και να μην μπορεις να εχεις καμια εμπιστοσυνη στο τι καβαλας....

Εγω τουλαχιστον, τωρα πια καθε φορα που ανεβαινω στη μηχανη και τυχαινει να παω μια γρηγορη μοναχικη βολτα, οταν ακουω το μοτερ να δουλευει ψηλα ενα σκοτεινο συννεφακι στο πισω μερος του μυαλου μου μου λεει "κοψε μην κανει κανα μπαμ"...

Ειναι ασχημο να μην μπορεις να ευχαριστηθεις αυτο που εχεις εξ αιτιας τετοιων ζητηματων...

Πιστευω και εγω οτι μια δικαστικη αντιδικια θα δικαιωσει τον πελατη, και οτι σε καμια περιπτωση δεν θα παει στην δικαστικη αιθουσα. Καμια εταιρια δεν θελει τετοια αρνητικη προβολη. Το πιο πιθανον να γινει συμβιβασμος (εαν και εφοσον ο πελατης το δεχθει).

Στο αλλο θεμα και για την ιστορια παντως, και εγω εφερα τη μηχανη μου απο εξω, και ειμαι ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ που δεν εχω ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ επαφη με εμπορους, εξουσιοδοτημενους, αντιπροσωπιες και λοιπα λαμογια της Ελληνικης αγορας.
    Η μηχανη ηρθε σε κουτα απο εξω, ολα της τα σερβις γινονται στο γνωστο χειρουργειο/συνεργειο στο Ν. Ηρακλειο (η εγγυηση ειναι μια καραμελα που δεν τρωω πια), και εγω εχω ενα χαμογελο ευτυχιας...

ΥΓ. "Οσο πιο παλια τοσο πιο γερα;" Εγω παντως δεν εχω ακουσει κανενα σωληνωτο Ζ να κοβει πλαισιο στα καλα καθουμενα... Εδω σε τρακες που εχω δει και το πλαισιο μενει εν πολλοις ανεπαφο....
    Η ιστορια παντως εχει ενδιαφερον.... Ευχομαι το παλικαρι να βρει το δικιο του.
    Νίκος
    Open Horizons

z-1000 kommeno plaisio ston laimo
    to vlepame kai den fenotan tipota.......
    mono ligi skouria poy (etrexe) apo ton laimo prws ta katw
    idioktitis kwstis!!!!
    bvazw to kapelo stin kawasaki pou to antikatestise entos egiiseis sta mpam me neo plaisio
    (paragelia me ta idia noumera!!!!!!)afou to palio pige pisw japan.
    fisika to moto den itan dyo kommatia oute ypirxe yponia trakarismatos
    alla an den to eixe dei to paidi????
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Και γιατί δεν τα κολλάμε εμείς με logo?Δεν θυμάστε την διαφήμιση?Με μια σταγόνα κράτησε ένα ολόκληρο αμάξι
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Και γιατί δεν τα κολλάμε εμείς με logo?Δεν θυμάστε την διαφήμιση?Με μια σταγόνα κράτησε ένα ολόκληρο αμάξι
    έλα ντε !!! σιγά μην δεν κολλήσειιιιιιιιιιιιιιι μοτό 170 kg !!!!

παρουσίαση συγκόλησης

gif DEMO

:a04:

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    παιζει και μια αλλη κολλα καλυτερη απο logo σε μικροτερο μπουκαλακι και πιο φτηνη αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε...

οταν θυμηθω θα ποσταρω
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    το μονο που εχω να πω ειναι οτι μετα απο τοσα που εχουμε διαβασει για σπασμενα-ραγισμενα-οτιδηποτε πλαισια και ειδικα για τα gsxr (αυτα τουλαχιστον εγιναν πιο γνωστα...) ειναι οτι ενας υποψηφιος αγοραστης ενος gsxr (πχ) δε θα ειναι ποτε 100% σιγουρος για την επιλογη του, παντα θα εχει μεσα του ενα ερωτηματικο νομιζω...σιγουρα σκεφτεται: "κι αν συμβει και σε μενα?" Μετα απο τετοιες σκεψεις δεν ξερω ποσο θα μπορει καποιος "να αφεθει ελευθερος" και να απολαυσει την μοτοσυκλετα του... οπως και να το κανουμε σου δημιουργει μια ανασφαλεια - κατι που μονο θεμιτο δεν ειναι στη μοτοσυκλετα...προσωπικα δε θα ηθελα μια μηχανη που θα με κανει να αμφιβαλλω.
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

μάλλον για κομπίνα φαίνεται

αλλά το σκήσιμο φαίνεται να έγινε λόγο κακής κόλλησης

και αυτό γιατί αν προσέξετε, έχει κοπεί μεταξύ της κόλλησης και του μπροστηνού δοκού...... η καθ'αυτού κόλληση είναι ανέπαφη

άρα η πρόσμυξη των μετάλλων δεν έγινε ακριβώς όπως έπρεπε

μπορεί να είναι κάκποιο λάθος στη γραμμή παραγωγής και όχι στους υπολογισμούς (που το θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΟ)

Οι έλεγχοι έγιναν από επίσημo εργαστήριo για το GSXR 600 καθώς και η πραγματογνωμοσύνη του Τεχνικού Επιμελητήριου, τα υπόλοιπα εν αναμονή , κάποιοι θα πονέσουν πάντως,
    Όποιος θέλει λεπτομέρειες ας στείλει email,

Αρχικά δημιουργήθηκε από Albatros
    Οι έλεγχοι έγιναν από επίσημo εργαστήριo για το GSXR 600 καθώς και η πραγματογνωμοσύνη του Τεχνικού Επιμελητήριου, τα υπόλοιπα εν αναμονή , κάποιοι θα πονέσουν πάντως,
    Όποιος θέλει λεπτομέρειες ας στείλει email,

νομιζω η δημοσίευση αυτων των λεπτομεριών ειναι απαραίτητη

υπάρχουν πολλοι που θελουν να μάθουν πως εξελίσεται η υποθεση σου

ενώ υπάρχει περιπτωση μερικοι μελλοντικα να βρεθουν στη θεση σου

Παιδιά δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα δημόσια γιατί θα γίνει δικαστήριο,αλλά όποιος θέλει να μάθει λεπτομέρειες μόνο ιδιωτικά προς το παρόν, πάντως ένα έμαθα δυστυχώς με άσχημο τρόπο, εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό μας.πόσο μάλλον στις κατασκευές άλλων..., που και που όσοι τρέχετε και πιάνετε τα όρια, ρίχνετε μια ματιά και στα μέταλλα, οχι μονο λάδια και λάστιχα...
    όλα κάποτε αστοχούν αρκεί να μην είναι λάθος ώρα και συνθήκες...
    φιλικά επιζών...

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    καλύτερα να πάρει την πορεία του το θέμα και να τελειώσει θετικά και μετά να μας αναφέρεις τα καθέκαστα μην τυχόν στηριχτούν σε ιστορίες εναντίον σου για συκοφαντική δυσφήμιση και λοιπές παπαρολογίες.
    Άσε να την φάνε πρώτα και για τα καλά και μετά θα έχουμε το χρόνο να τα πούμε και να τα γράψουμε όλα.

*ούτε και πμ ή email

Φιλικά και με εκτίμηση
    Νίκος Τ.

...πολύ σωστά Νίκο,
    όλα στην ώρα τους...

παιδιά τ περιοδικό μοτό δν θ ήταν καλύτερα ν κάνει μια έρευνα πάνω σ αυτό τ θέμα??
    πολλά άτομα μπορεί ν μν γνωρίζουν αυτές τς περιπτώσεις,αν δν ασχολούνται μ pc..

Αρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
    παιδιά τ περιοδικό μοτό δν θ ήταν καλύτερα ν κάνει μια έρευνα πάνω σ αυτό τ θέμα??
    πολλά άτομα μπορεί ν μν γνωρίζουν αυτές τς περιπτώσεις,αν δν ασχολούνται μ pc..

Το μοτό δεν θα το αφήσει η αντιπροσωπεία της suzuki να τη δημοσιευσει!!!

Και αν το κάνει δεν θα του ξαναδώσουν μηχανάκι για τεστ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    Το μοτό δεν θα το αφήσει η αντιπροσωπεία της suzuki να τη δημοσιευσει!!!

Και αν το κάνει δεν θα του ξαναδώσουν μηχανάκι για τεστ!!
    Ti na dimosieusi kati pou den isxuei..... na tous paroun ta kefalia.

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2009, 16:00
  2. απιστευτο και ομως αληθινο!!!
    από nikostz9 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 13:21
  3. Απίστευτο και όμως αληθινό
    από latris mixanis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 15:03