Πρέπει να το δείτε αυτό!!!
COMFUZIO & TARIFES
Πρέπει να το δείτε αυτό!!!
COMFUZIO & TARIFES
Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!
Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!
Υπομονή...
Παιδία την ψυχική δύναμη που διαθέτουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή μάλλον με ειδικές ικανότητες,γιατί το να αντέξεις και να επιβιώσεις σε ένα κράτος που δέν σου προσφέρει τίποτα είναι πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση,είναι απίστευτη.
Αναρωτηθήκατε ποτέ για τα άτομα με το σύνδρομο Down τί ευκαιρίες έχουν απο την κοινωνία.....άτομα αμόλυντα και άγια που ΕΜΕΙΣ οι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ άνθρωποι τους βλέπουμε και εκτός το οτι τους λυπόμαστε δέν θέλουμε να μας πλησιάσουν λές και θα μας δαγκώσουν.Ώρες ώρες σιχαίνομαι τον εαυτό μου γιατί μένω άνενεργός.Δέν φαντάζεστε ποση δύναμη αντλώ απο αυτούς του ανθρώπους.......τί να λέμε τώρα......λέμε και λέμε για πράγματα που πρέπει να αλλάξουν αλλά τίποτα δεν κάνουμε,ακολουθούμε εκείνο το ρητό που λέει(Δέν γ@μεί του δίπλα καίγεται,μέχρι να έρθει στο δικό μας μπορεί να σβήσει)καταλάβατε?
Όλοι κάποτε πεθαίνουν
αλλά δέν ζούν όλοι αληθινά
ΤΑΡΙΦΕΣ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
To να σταματάμε τον ταρίφα και να μας ρωτάει που πάμε είναι λάθος. Άπαξ και σταματήσει μπουκάρεις μέσα.
Αμα λέει ότι παραδίδει στα @@ μας!
Αν παραδίδει, ας μην έχει ανοικτό το φωτάκι.
ΤΟ ΤΑΞΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΧΕΡΙ!!! (αυτο γινεται μονο στην ελλαδα) ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!!!
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ TITAN ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ!!!
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!
Υ.Γ ΕΓΩ ΓΑΜΙΕΜΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
zoropatra... έτσι ακριβώς... (για το ΤΑΧΙ , οχι για το γαμήσι![]()
)
Αλλά ξέρεις κανά Ελληναρά να περπατάει για να πάει στην Πιάτσα , ακόμα και αν είναι 100-200 μέτρα μακριά του;
Αφού έχουμε μάθει και πάμε "καβάλα" ακόμα και μέχρι την γωνία στο περίπτερο. Εδώ μάλιστα που πρέπει να πληρώσει για να τον πάνε , θεωρείς οτι θα περπατήσει;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.