Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Επειδή μεγάλωσα σε γειτονιές που τότε ήταν 60-40 γαυροι -αεκ (κοκκινιά, τώρα είναι 70-20αεκ-10παο) σιχάθηκα την νοοτροπία"είμαστε οι πιο πολλοί κλπ" αλλά ταυτόχρονα να ζουν μέσα στο μύθο της ομάδας του λιμανιού κλπ
    η ομάδα του λαού ήταν ο εθνικός και ο ατρόμητος πειραιά (καμινίων). ο οσφπ ιδρύθηκε από τα αδέλφια ανδριανόπουλοι (εφοπλιστές παό τότε) με χρώματα τα χρώματα της άρσεναλ!ήταν η απάντηση του αστικού πειραιά στους αστούς του παο και αυτά τα λέει και η επίσημη σελίδα του οσφπ!

βέβαια "γαύροι" υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. μέχρι και την εποχή μελλισάν νομίζω ότι οι αεκτζήδες διατηρούσαν ένα επίπεδο, τώρα δεν είμαι σίγουρος....

αλλά εδώ στον βορρά που είμαι τώρα ανακάλυψα και τους γάβρους του βορρά τον παοκ...
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    «Σαν εκπρόσωπος επίσημος του Ολυμπιακού θα ήθελα να αναγνωρίσω την ανωτερότητα του Παναθηναικού, ο οποίος υπήρξε και παραμένει πρωτοπόρος των αθλητικών εκδηλώσεων του τόπου μας και αποτελεί τον Σύλλογον των Πρωταθλητών, την πεμπτουσίαν του ελληνικού αθλητισμού. Και δικαίως θα πρέπει να αποτελεί πάντοτε παράδειγμα προς μίμησιν δι’ όλους ημάς τους υπολοίπους και θα είναι τιμή και υποχρέωσις κάθε ελληνικού σωματείου να προσπαθήσει να πλησιάσει το ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ μεγαλείο του Παναθηναικού»

Τάδε έφη ο Γ. Ανδριανόπουλος, ιδρυτής του ΟΣΦΠ, κατά την ομιλία του για την συμπλήρωση των 55 χρόνων από την ημερομηνία ίδρυσης του Παναθηναικού Αθλητικού Ομίλου, το 1963 ...

Kαποτε οι γαβροι φοραγαν ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ,απο τον προεδρο τους μεχρι τον τελευταιο οπαδο...

(Στην ιδια κατηγορια πλεον βαζω και την δικη μας μιζαδορικη οικογενεια που
    παντα εκανε λαμογιες εναντιον ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο. αφηνοντας το αντιπαλο δεος να γινει αυτο
    που καταντησε... )

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Re: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο. Ειδικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, κύπελλο κ.ο.κ. δεν ασχολούμαι καθόλου, δε μ' ενδιαφέρει, αν και δηλώνω μια ομάδα έτσι για να λέω μία, η οποία όταν π.χ. χάνει από κάποια μικρότερη, μου είναι ευχάριστο να αστειευτώ και να κάνω πλάκα. Ούτε μου έχει στείλει ποσοστά για την υποστήριξη που της δείχνω (στα ευρωπαϊκά ματς), ούτε και θέλω τέτοια χρήματα (τα οποία δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι κάποιοι κερδίζουν από την υπόθεση αυτή).
    Παρ' όλη αυτή την αδιαφορία και την αποχή μου όμως, όταν παίζει ο ολυμπιακός, είμαι φανατικά εναντίον του, ακόμη κι αν παίζει με την πιο αντιπαθητική (προς εμένα) ξένη ομάδα!
    Δεν έχω ανακαλύψει το λόγο που συμβαίνει αυτό! Ίσως είναι αντίδραση σε κάποιο είδος αντιφατικής, περίεργης και κατακριτέας συμπεριφοράς που έχουν είτε οι παίχτες, είτε οι κατά καιρούς παράγοντες και προπονητές του και το οποίο απορρίπτω υποσυνείδητα.
    Έχω διαπιστώσει, πως το ίδιο συμβαίνει και με άλλους! Δηλαδή πολλές φορές όποιος δεν πολυασχολείται, είναι απλώς αντιολυμπιακός! Αυτοί πάλι που ίσως υποστηρίζουν κάποια άλλη ομάδα, είναι πρώτα ας πούμε πανιώνιος και μετά είναι αντιολυμπιακοί! Είτε είναι φανατικοί, είτε όχι! Ρωτήστε δεξιά κι αριστερά, έτσι για να δείτε αν έχουν βάση αυτά ή είναι μπούρδες (δεν είμαι απόλυτος, μπορεί να είναι!) αλλά αν έχουν δόση αλήθειας, μήπως να κάνετε και καμμιά αυτοκριτική once in a while;
    Μήπως, ας πούμε, ανήκετε σε κάποια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων που είναι γεννημένοι νικητές (ας πούμε) και όλοι (εμείς) οι υπόλοιποι, είτε έχουμε συμφέρον να νικήσετε, είτε όχι, είμαστε τόσο ύπουλοι και μας καταπνίγει η ζήλια και άλλα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να θέλουμε το κακό σας; Ή μήπως μάθατε να κερδίζετε αυτό που θέλετε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην προσωπική ζωή σας, με κάθε τίμημα, ώστε να μη σας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (ο συνδυασμός του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με το "όποιον πάρει ο χάρος" δηλαδή..);
    Μαλλον εσυ πρεπει να προβληματιστεις γιατι οντως εχεις σοβαρο προβλημα.

Φαντασου να ασχολιοσουνα κι ολας.

Οταν θα μαθεις καποια πραγματα του παρελθοντος,(οχι πολυ πριν)οχι απο το STAR η απο το derbi και τις λοιπες φυλλαδες ισως καταλαβεις!!Βεβαια δεν περιμενω να το παραδεχτεις κι ολας κανεις και βαρυσημαντες δηλωσεις βλεπεις.

Παλαιό μέλος

Re: Re: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    Μαλλον εσυ πρεπει να προβληματιστεις γιατι οντως εχεις σοβαρο προβλημα.

Φαντασου να ασχολιοσουνα κι ολας.

Οταν θα μαθεις καποια πραγματα του παρελθοντος,(οχι πολυ πριν)οχι απο το STAR η απο το derbi και τις λοιπες φυλλαδες ισως καταλαβεις!!Βεβαια δεν περιμενω να το παραδεχτεις κι ολας κανεις και βαρυσημαντες δηλωσεις βλεπεις.
    Μου λες σε παρακαλώ το "σοβαρό πρόβλημα" που έχω;

Δεν έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου αθλητική εφημερίδα, ούτε είμαι φανατικός του Star! Το αντίθετο θα έλεγα..
    Δεν έχω ιδέα ποιας ομάδας είναι το derby!

Στον τύπο (περίμενε... Νάτος! Billy filth). Σοβαρά ρε φίλε.. ποιος νομίζεις από τους δυο μας, ότι έχει ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης; Εγώ, που είπα απλώς τα πράγματα όπως υποκειμενικά τα βλέπω ή εσύ και ο ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ που με κατατάξατε αμέσως, τελείως αυθαίρετα, στην αντίπαλη ομάδα;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    γιατί εκνευρίζεσαι;.... μόλις πήρες έμμεσα την απάντηση σου.

Όποιος δεν είναι ΟΣΦΠ, είναι Αντι-ΟΣΦΠ... όλοι είναι εναντίον του ΟΣΦΠ, μιας και όλοι την εποφθαλμιούν την ομάδα τους (βλ. Έπαρση).

Θες και άλλο σχόλιο απο εμάς τώρα;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: Re: Re: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Δεν έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου αθλητική εφημερίδα, ούτε είμαι φανατικός του Star! Το αντίθετο θα έλεγα..

Στον τύπο (περίμενε... Νάτος! Billy filth). Σοβαρά ρε φίλε.. ποιος νομίζεις από τους δυο μας, ότι έχει ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης; Εγώ, που είπα απλώς τα πράγματα όπως υποκειμενικά τα βλέπω ή εσύ και ο ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ που με κατατάξατε αμέσως, τελείως αυθαίρετα, στην αντίπαλη ομάδα;
    ρε άρχοντα του σκότους

δεν είπα ότι χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη

εγώ είπα ότι εκτός και αν είσαι ψυχολόγος άσε την τηλεόραση να φτιάξει το προφίλ των οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ και της κάθε ομάδας

εμείς μηχανές οδηγάμε δεν βγάζουμε προφίλ οπαδών
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Re: Re: Re: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Στην αντιπαλη ομαδα φιλε μπηκες μονος σου δεν σε βαλαμε εμεις.Εσυ γραφεις οτι οταν παιζει ο Ολυμπιακος δεν τον γουσταρεις θελεις να χανει και κατι τετοια,Τι αυθαιρετα πλακα μας κανεις?

Σκεψου πριν να γραψεις και μην μας πουλας τρελιτσα.

Παλαιό μέλος
    ΓΙΑΤΙ...............ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...........ΜΟΝΟ.........ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΙ....???
    ΓΙΑΤΙ.....????????

Σάς ζηλεύουμε ρέ γαυρόπουλα έπειδή είστε οί καλύτεροι... :rotflmao: :rotflmao:

Άκουσε κανείς νά ύπάρχει άντι ΑΕΚ......άντι ΠΑΟ.........άντιΤρίκαλα...??????

ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.........ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ...!!!

Κρίμα τό λιμάνι ρέ.............κρίμα τή μαγκιά.......!!!!!!!!!!!
    Κρίμα γιατί πάντα μού άρεσε τό τραγούδι τής Μελίνας........!!!!!!!

Θά ήθελα νά έχω.......καί ένα καί δύο.......
    θάθελα νά γίνουν όλοι.......ΛΕΒΕΝΤΕΣ......ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ....!!!!!!!!!

Άφού άκόμα άναρωτιέστε..........

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ..............

Όλοι έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα ρέ γαύροι.......όλοι.....
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ.....!!!!!!!!!

Έσείς όμως .......ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.....??????????.......ότι θέλετε....????

Μήπως είστε ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....????????? :rotflmao: :rotflmao:

Άντε άπό Σεπτέμβρη .....ΟΛΟΙ......στήν όμάδα......
    ΤΩΝ ΑΝΤΙ......!!!!!!!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    άσε την τηλεόραση να φτιάξει το προφίλ των οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ και της κάθε ομάδας

σωθηκες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εκτος κι αν το λες ειρωνικα...ή αν αναφερεσαι στην προχθεσινη εκπομπη του Τσιμα...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    σωθηκες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εκτος κι αν το λες ειρωνικα...ή αν αναφερεσαι στην προχθεσινη εκπομπη του Τσιμα...
    μάλλον ειρωνικά :rotflmao:
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    stubi---------------------->>>>>>>>>>>>> RIBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RIBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    Στην αντιπαλη ομαδα φιλε μπηκες μονος σου δεν σε βαλαμε εμεις.Εσυ γραφεις οτι οταν παιζει ο Ολυμπιακος δεν τον γουσταρεις θελεις να χανει και κατι τετοια,Τι αυθαιρετα πλακα μας κανεις?

Σκεψου πριν να γραψεις και μην μας πουλας τρελιτσα.
    Αυτό ακριβώς έγραψα! Αλλά δεν έγραψα πουθενά, ότι είμαι φίλαθλος του ΠΑΟ, της ΑΕΚ ή του Αχαρναϊκού! Γιατί έβγαλες αμέσως το συμπέρασμα ότι βλέπω star και διαβάζω derby; Κι ακόμα περιμένω να μου πεις για το σοβαρό πρόβλημα. Να σου πω εγώ ένα πρόχειρο που μου' ρχεται; Η συμπεριφορά ορισμένων φιλάθλων του ολυμπιακού, μου θυμίζει την τρίχρονη ανιψούλα μου, σε πολύ λιγότερο χαριτωμένη εκδοχή. Όταν βλέπει κάτι και της γυαλίσει (στη δική σας περίπτωση βλ. πρωτάθλημα, κύπελλο κ.λπ.), αρχίζει να κλαίει και να τσιρίζει, μέχρι να εκβιάσει όποιον είναι μαζί της, να της το πάρει! Ε, αυτό σε σας, το θεωρώ πρόβλημα.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    stubi---------------------->>>>>>>>>>>>> RIBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RIBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Να τα ξαναπουμε στην επομενη αγωνιστικη μας.....

Μην χανομαστε....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	newego_large_t_881_308568_.jpg 
Προβολές:	56 
Μέγεθος:	32,8 KB 
ID:	90085

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Re: Re: Re: Re: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

αρχίζει να κλαίει και να τσιρίζει, μέχρι να εκβιάσει όποιον είναι μαζί της, να της το πάρει! Ε, αυτό σε σας, το θεωρώ πρόβλημα.
    Ποτε μην ντρεπεσε να ''κλαψεις'' και να ''τσιριξεις'' μεχρι να εκβιασεις για να παρεις αυτο που ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ !!!!

Θα εισαι χαμενος για το υπολοιπο της ζωης σου.......

Ευκαιρια να παρεις ενα καλο μαθημα απο την τριχρονη ανιψουλα σου.....

Re: Re: Re: Re: Re: Ζητείται απάντηση από ολυμπιακάκια..

Αυτό ακριβώς έγραψα! Αλλά δεν έγραψα πουθενά, ότι είμαι φίλαθλος του ΠΑΟ, της ΑΕΚ ή του Αχαρναϊκού! Γιατί έβγαλες αμέσως το συμπέρασμα ότι βλέπω star και διαβάζω derby; Κι ακόμα περιμένω να μου πεις για το σοβαρό πρόβλημα. Να σου πω εγώ ένα πρόχειρο που μου' ρχεται; Η συμπεριφορά ορισμένων φιλάθλων του ολυμπιακού, μου θυμίζει την τρίχρονη ανιψούλα μου, σε πολύ λιγότερο χαριτωμένη εκδοχή. Όταν βλέπει κάτι και της γυαλίσει (στη δική σας περίπτωση βλ. πρωτάθλημα, κύπελλο κ.λπ.), αρχίζει να κλαίει και να τσιρίζει, μέχρι να εκβιάσει όποιον είναι μαζί της, να της το πάρει! Ε, αυτό σε σας, το θεωρώ πρόβλημα.
    Πολυ ακυρα τα παραδειγματα που γραφεις και πραγματικα δεν καταλαβαινω.Αυτα που τα μαθαινεις? στα λεει ποιος?Εισαι τοσο σιγουρος? Οταν πετας σκατα σε καποιον ολο και κατι θα μεινει επανω του το ξερεις?Αντιολυμπιακοι φιλε υπηρχαν και πριν τα 11 χρονια αυτα που παιρνουμε πρωταθλημα,γιατι?Ομαδα απο τον Πειραια σου λεει λαικα στρωματα και φτωχια αποκλειετε να μας κερδιζει λεγανε η φλωροι οι βαζελοι καλα οι Αεκτζιδες αστο ειναι απο αλλο ανεκδοτο μιζεροι κλαψες και τους φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτους.Οι υπολοιποι ειναι σαν τα προβατα πανυγηρακιδες με το μπουγιο για την αντιδραση.Για σενα μαλλον για προβατο σε κοβω δεν ξερεις λες δεν ασχολεισε λες αλλα λες για εκβιασμους το προβλημα σου φιλε ειναι οτι ασχολεισε με κατι που δεν σου αρεσει και δεν το ξερεις.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF