AAAA μην το ξεχασω ολοι οι Ακτζιδες ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ IDI !!!!
:a07: :a07: :a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
+ 10.000 !!!!!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε συ stoub, γινεσαι για λιγο Liverpool να γινω Milan ωστε να αλληλομπινελικωθουμε;
Οχι γιατι θα το πιστεψεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε συ stoub, γινεσαι για λιγο Liverpool να γινω Milan ωστε να αλληλομπινελικωθουμε;![]()
Και θα μου λες μετα οτι εισαι πρωταθλητης Ευρωπης.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
πάλι τα ίδια...
Ρε παληκάρια του λιμανιού, ...
Το φαινόμενο του "αντι-Ολυμπιακού" γνωρίζετε οτι έχει εμφανιστεί αμά τη αφίξει του Κόκκαλη και κυρίως μετά το φαινόμενο της πρώτης τριετίας που η παράγκα έκανε "πάρτυ" καθαρίζοντας ομάδες και παίκτες με το έτσι θέλω;
Υπήρχε ΑΕΚτζης ή Παναθηναϊκός ή δεν ξέρω ποιός άλλος να είναι αντι-ΟΣΦΠ παλαιότερα;... εντάξει κόντρα υπήρχε αλλά μόνο εντός τοιχών. Προσωπικά θυμάμαι τον πατέρα μου που πήγαινε γήπεδο (το παράτησε όταν η ΑΕΚ έχασε στα ημιτελικά του UEFA απο την "Κυρία" με 4 εδώ ενώ κέρδιζε μέχρι και το 40 με 1-0!!!)... Άνθρωπος που δεν έχει παιδεία ποδοσφαιρική , αλλά όποτε έπαιζαν τότε οι γαύροι στην Ευρώπη , μπορεί και να πήγαινε απλά και μόνο γιατί έπαιζαν με τους ΕΞΩ...
Επίσης πολλές είναι οι φορές που ακόμα και εγώ έχω χαρεί με νίκη του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη (κυρίως στην πορεία για τους 8) επειδή ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΑ...
Όταν όμως ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, θες να κερδίζεις και το έχεις περάσει σαν νοοτροπία "σωστή" , μιας και όλοι εποφθαλμιούν τον ΟΣΦΠ (το μεγαλύτερο ανέκδοτο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι αυτό)... ε πως να το κάνεις;.... σε προκαλεί αυτή η έπαρση και το οτι ο ΟΣΦΠ "βρέχει-χιονίζει" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ (το είχε πεί και ο Μητρόπουλος αν θυμάστε).
Ακόμα και τώρα στα 20 μηνύματα , έχουμε τον Stoubi πιο πάνω που λέει πως πρέπει να το πάρει γιατί το αξίζει..!!!![]()
![]()
Είναι αυτό που είπα πριν περί έπαρσης. Γιατί αν φέτος σαν μονόφθαλμος κυριάρχησε επί των τυφλών (οι υπόλοιποι) , να είστε σίγουροι οτι του χρόνου, σίγουρα δεν θα είναι έτσι και δεν το κρύβω οτι επειδή δεν βλέπω τον Κόκκαλη να κάνει μεταγραφές ουσίας (μέχρι στιγμής) μάλλον θα κάνει μεταγραφή χρώματος μαύρου με την ΕΔΚΕ (Επιτροπή διαιτησίας) να μετεγγράφεται στην Super League όπου κουμάντο κάνει ο γιός.
Ελπίζω μόνο να μην γίνει πραγματικότητα αυτό που λέω.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ομαδα απο τον Πειραια σου λεει λαικα στρωματα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για πες και κανα αλλο μυθο να γελασουμε λιγακι Παρασκευιατικα...
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Σε αυτες τις συζητησεις ο καθενας λεει τα δικα του, δεν γινετε να εχουμε ολοι την ιδια αποψη
αλλα δεν γινετε να ακουμε καθε φορα για παραγκα και κοκκαλη
Ειδικα χωρις λογο, οταν δεν εδωσε ενα κορνερ πχ σε αντιπαλη ομαδα, εχει γινει καραμελα δικαιολογιας προς αμπαλους και κοντοφθαλμους.
Οταν ο Καπετανιος κρατουσε ακομα στα ποδια του και εβγαινε με τα κουμπουρια και ειχε οχι μονο παραγκα, αλλα και πεντε εξι οικοπεδα με τριοροφες παραγκες κανεις δεν μιλαγε,και ειδικα Ολυμπιακοι!
Παιζαμε μπαλαρα τοτε και προσπαθουσαμε οπως και η Αεκ πριν λιγα χρονια επαιζε τρομερη μπαλλα.
Τα χαλια του Παο τα τελευταια χρονια και την ελλειψη αυτοπεποιθεσης την εχει αντικαταστησει αυτη η καραμελα που λεγαμε πιο πανω,ειδικα φετος που απο τα πολλα τα χαλια οταν επαιζε ο Παο με μικρη ομαδα σχετικα δεν τον υπολογιζες! Εβγαλα λεφτα απο το στοιχοιμα κατι ηττες κατι ισσοπαλιες.
Τον εβλεπα και πραγματικα τον λυπομουνα και οι καραμελακιδες λεγανε, Ο Κοκκαλης μας στερει το πρωταθλημα οι διαιτητες και ολα τα συναφη και δεν μπορουσε να νικησει τον Ιωνικο.
Τεσπα ολα καλα, εμεις δυστηχως λογο Λουβαρη και του χαχα του Κοκκαλη μαλλον θα παρουμε τα αρχιδια μου φετος,του παραχρονου ελπιζω ομως να παρει τα αρχιδια μου ο Κοκκαλης, φτανει πια αυτη η αντιμετωπιση σε παικτες που προσφεραν και γενικα αυτη η αντιεπικοινωνιακη συμπεριφορα τα ψεμματα και οι γλυφτες που τον περιτριγυριζουν.
![]()
![]()
το πρωτο συμβαινει ετσι για να μη βγω και εκτος θεματος...Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
1.Μήπως, ας πούμε, ανήκετε σε κάποια ξεχωριστή κάστα ανθρώπων που είναι γεννημένοι νικητές (ας πούμε) και όλοι (εμείς) οι υπόλοιποι, είτε έχουμε συμφέρον να νικήσετε, είτε όχι, είμαστε τόσο ύπουλοι και μας καταπνίγει η ζήλια και άλλα αρνητικά συναισθήματα, ώστε να θέλουμε το κακό σας;
2.Ή μήπως μάθατε να κερδίζετε αυτό που θέλετε, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην προσωπική ζωή σας, με κάθε τίμημα, ώστε να μη σας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (ο συνδυασμός του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με το "όποιον πάρει ο χάρος" δηλαδή..);![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Να σου πω καμια Αmstel να γελασουμε περισσοτεροΑρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για πες και κανα αλλο μυθο να γελασουμε λιγακι Παρασκευιατικα...
![]()
![]()
Μητσόσκυλος...
Μπορεί να μην θέλετε να το ακούτε ή να μην μπορείτε, αλλά αυτό δεν αναιρεί το οτι δεν έγιναν αυτά τα πράγματα.
Ειδικά όπως είπα στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του 90, όπου οι διαιτητές έδιναν πέναλτυ (και οχι κόρνερ) ακόμα και όταν φύσαγε αεράκι στην άλλη περιοχή.
Την εποχή που η ΑΕΚ έπαιξε μπαλάρα όπως λες (1996-1997) και είχε μπεί και η αντίστοιχη διαφήμιση, η σφαγή της διαιτησίας την οδήγησε στην Β θέση. Παρόλο που έπαιζε πολύ καλύτερη μπάλα.
Ήταν και η χρονιά που η ΑΕΚ για μένα έπαιξε σαν τελευταία φορά τόσο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο. (σ.σ. Θα δούμε και φέτος... νιώθω κάπως αισιόδοξος για φέτος).
Για τώρα πάντως, μιας και δεν μου αρέσει να μιλώ πολύ για το τι έγινε το "1800", θα έλεγα οτι καλό είναι να περιμένουμε λίγο , μιας και ο Κόκκαλης σίγουρα μαλάκας δεν είναι και είναι πολύ εγωιστής σίγουρα. Δεν νομίζω δηλαδή να μείνει πίσω στο θέμα δημιουργίας ομάδας. Εκτός και αν κάνει αυτό που είπα πιο πάνω, μόνο που μόνο κακό θα κάνει έτσι... και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στον ΟΣΦΠ, μιας και στην Ευρώπη , διαιτησίες και λοιπά, δύσκολα καθορίζουν αποτελέσματα.
Θες παίκτες και οργάνωση εκεί.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
όπως τα λέει ο αποπάνω
μόνο που οι αντι-ολυμπ. ξεκίνησαν λίγο παλιότερα στην εποχή κοσκωτά με τα τρελλά λεφτά σε κάθε ποδοσφαιριστή
ήταν τότε που ο οσφπ είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με 43 παίχτες (!)
που ο μυστακίδης έπαιρνε όσο παίρνει ο λύμπε σήμερα...
και μην ξεχνάμε τις επευφημίες του κόσμου στο κρόκους στάντιουμ στον υπόδικο κοσκω
και μη συγκρίνετε με ψωμιάδη κλπ γιατί τουλάχιστον εμείς κάποιους τους σουτάραμε με το έτσι θέλω (2 φορές τον ψωμιάδη, την ενικ, τον γιδόπουλο τον ζητα παλιότερα...)
ειδικά το 96-97 η αεκ δεν παιζότανε
αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους που έβριζαν τον (ωχ θα αναγκαστώ να γράψω το όνομά του) ντούσκο που πήρε νταμπλ και τους ποήγε στους 8! και θέλανε και παραπάνω! με τερμα τον ελευθερόπουλο!
:rotflmao:
αλλά γαύρικη νοοτροπία έχουν πολλοί!
Α και κάτι ακόμα: Τιμή μου και καμάρι μου που είμαι προσφυγικής καταγωγής , ανατολίτης 100%. ΟΠΟΥ ΡΙΖΩΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΚΑΡΔΙΑ!
Και ας αποφασίσουν τα παοκια εάν είναι ομάδα της θεσσαλονίκης, των προσφύγων ή ης μακεδονίας. διότι προς το παρόν είναι απλά η ομάδα του υπουργείου οικονομικών!
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Παραμονη τελικου c.l...Συνταγμα 00.30...νυκτερινη βολτα...
Αραγμενος πανω στο χρεπι μου χαζευω τους οπαδους της Liverpool,
και πιανω κουβεντα με εναν απο αυτους... (οσους μπορουσαν ακομα να μιλησουν αφου πολλοι
ηταν pieces)
Τον εφερε λοιπον απ το αεροδρομιο ενα γαβρος-ταριφας και επιασαν συζητηση
για την μπαλα."....Ωχ λεω...για πες για πες...
Τι του ειπε????οτι εχουνε παρει σερι 11 πρωτ.Τον ρωταει ο αγγλος για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
πως τον ξερουν ολοι στην Ευρωπη,το ονομα ειναι "better know"...
Toυ λεει λοιπον οτι θα ειχε αλλαξει ολη η ιστορια του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου,
αν δεν ειχε μπει το goal του gerrard περυσι![]()
Αναφερθηκε επισης και στον αερα που φυσαει οταν κανει εξοδο o Ελευθεροπουλος,![]()
και του ειπε απο λεπτομεριες που δεν εχει παρει c.l.ο γαβρος και οτι το 70%
των φιλαθλων υποστηριζει τον γαβρο...![]()
![]()
ρε το αγγλακι...τα ειδε ολα,μιλαμε...![]()
:a31:
η κορυφη ειναι οταν με ρωτησε αν ολοι ολοι οι γαυροι ειναι "full of shit"(ετσι ακριβως)
σαν κι αυτον
και του ειπα ξερα "Yes"!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Είπαμε... το goal του Gerrard έπρεπε να ακυρωθεί...απο την UEFA
.
.
.
.
..
..
..
..
Καθώς ήταν πολύ δυνατό για να πιαστεί και μπορεί να σκότωνε κανέναν...:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Gandalf
Το δικό μου "αντιολυμπιακολίκι"(Ποιός είμαι ρε, ο Ελύτης;)ξεκινάει από παλιά.
Από τη φιλοσοφία "απάνω τους και τούς φάγαμε"..."γιούργια παλικάρια μου"...
Τότε που ο Αποστολάκης έπαιρνε τη μπάλα από τον Σαργκάνη,έκανε 70 μέτρα μπαλιά σημαδεύοντας το κεφάλι τού Μητρόπουλου...
άντε να πάρει την κεφαλιά ο Τασάρας να γίνει καμμιά αναμπουμπούλα,να πεταχτεί ο Αναστόπουλος να βάλει γκολ ή να κερδίσει πέναλτι.
Μιλάμε για ΤΟ αντιποδόσφαιρο.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]