Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Eμένα αυτή η "ρατσιστική" φλυαρία εναντίον "αυτών με τα Βαραντέρο" έχει αρχίσει και με ενοχλεί....Δεν την βαρεθήκατε αυτήν την καραμέλλα ???
Μεγάλα παιδιά είναι (όσοι είναι, γιατί και αυτή η ισοπέδωση είναι τεράστιο λάθος...) και ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει....Εντάξει..Νισάφι πια...το εμπεδώσαμε...το κράνος και ο εξοπλισμός σώζει ζωές....Κάποιοι δεν εννοούν να το καταλάβουν....και σίγουρα το να γράφουμε δήθεν οργισμένα και καθωσπρέπει λογίδρια εδώ μέσα δεν θα αλλάξει τίποτα γιατί είτε δεν μπαίνουν στο φόρουμ, είτε έχουν χεσμένη την γνώμη μας....
Οπότε προς τι κάθε τόσο όλη αυτή η αναμπουμπούλα και το "δήθεν" δασκάλεμα...ή μήπως όλοι εδώ μέσα είναι εντελώς σωστοί και έχουν το δικαίωμα να το παίζουν κάπως ???
Ας κοιτάξει ο καθένας να βελτιωθεί σαν άνθρωπος και σαν οδηγός και όταν η κοινωνία μας φθάσει σε συγκεκριμένο στάδιο ωριμότητας να είστε σίγουροι ότι σχεδόν όλοι θα ακολουθήσουν...
το μονο σιγουρο ειναι οτι τους εχουμε χεσμενους και εγω και οι υπολοιποι απο το varadero forum απ οτι καταλαβα...απλως μου φαινεται αδιανοητο καποιος να κατηγοριοποιει και να γενικευει ετσι ανθρωπους μονο και μονο επειδη (κατα την γνωμη μου παντα) γουσταρουν ενα μηχανακι και επειδη δεν το εχουν κραζουν αυτους που μπορουν να το εχουν,ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΑΝΕ
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VARA KAI TA GS