Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 89

Θέμα: Ηρθε το καλοκαιρακι, η ΝΤΡΟΠΗ της μοτοσυκλετας...

Ηρθε το καλοκαιρακι, η ΝΤΡΟΠΗ της μοτοσυκλετας...

Χτες πεταχτηκα μεχρι το Ναυπλιο, ηπια ενα καφε και γυρισα.

Ο πρωτος που ειδα με σαγιαναρα και βερμουδα ηταν ο κλασικος ανωνυμος αγωνιστης κατα του κρανους με το βαραδερο.
    Τον εκραξα απο μεσα μου αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μου εκανε εντυπωση. "βαραδερο", ειπα, "τι περιμενες;

Αλλα η παρελαση συνεχιστηκε. Σε ολοκληρη τη διαδρομη ειδα ΤΡΕΙΣ μηχανες με κρανη κλπ όταν κατεβαινα και αλλες δυο οταν επεστρεφα.

Οι υπόλοιποι ηταν: αμετρητα βαραδερο, TDM, Z 750 - 1000, ZX, GSXR ολα τα κυβικα, ΧΤ ολων των ειδων και φυλών, Αφρικα ( ο προγονος του βαραδερο ), transalp κλπ κλπ.
    Όλοι στην Εθνική με σαγιοναρες και βερμουδες! Μερικοι χωρις μπλουζακια! Γυμνοι στην εθνικη με τα τουμπανα, γαμω το μυαλο τους!

Το αποκορυφωμα ηταν ο ηγέτης τους, το καμάρι τους, Ο ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ με την Transalp!! Ναι ρε παιδια, ξυπόλυτος! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!

Εφτασα να ντρεπομαι που ειχα μηχανη...

ΥΓ. Εννοειται οτι οι μπατσοι αντι να τους μπουζουριασουν όλους, απλως τους χαζευαν...

Admin, the ugly monster Το avatar του/της Alkis
    Ε ρε γέλια....

Να προσθέσω επίσης τον κυρ Μήτσο με το κράνος που έχει κλείσει 20ετία και είναι 3 φορές πιο μεγάλο από το κεφάλι του, και για να μην τον ενοχλεί και πολύ πολύ, και λόγω τεραστίων διαστάσεων το εν λόγω κράνος στηρίζεται στους όμους του!!

Κορυφή!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Φιλε ουρμπαν κανεις λαθος και ενισταμαι. Το Βαραδερια συνοδευται κυριως απο τζοκευ καπελακι (αυτα τα πανακριβα που προστατευουν ως γνωστον πολυ καλα τα μαλλια απο τον αερα) και με θυληκο με μινιμαλιστικη ενδυμασια, (σορτσακι φουστιτσα) και πεδιλακι με πλατες κτλ ολα εξω. Βλεπεις ειναι μερικες μηχανες που δεν μπορεις να τις εχεις τωρα και να εισαι με κρανος λχ και κορντουρα. Δεν ειναι τρεντυ ρε αδερφε! Και το ¨μωρο" πισω σιγα μην βαλει παντελονι και μπουφαν, μια βολτιτσα μωρε θα παμε, σιγα!!

Ειναι το ειδος το οποιο ονομαζουν στην Αγγλια Sunday drivers! Μη δινεις σημασια , δεν τους αναγνωριζει ο ΚΟΚ:hypnotize , ουτε αυτοι αυτον!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
    Να προσθέσω επίσης τον κυρ Μήτσο με το κράνος που έχει κλείσει 20ετία και είναι 3 φορές πιο μεγάλο από το κεφάλι του, και για να μην τον ενοχλεί και πολύ πολύ, και λόγω τεραστίων διαστάσεων το εν λόγω κράνος στηρίζεται στους όμους του!!
    Μακάρι να είναι 20ετίας !

Μην έχει κανένα αγκυλωτό σταυρό για σήμα να λες ! :rotflmao:

Ας γελάσουμε και λίγο τουλάχιστον με την κατάσταση..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alkis
    Ε ρε γέλια....

Κορυφή!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σωωωωπα τωρα Το avatar του/της pelargos1
    Στους Γαργαλιανους (χωριο μεγαλουτσικο στη Μεσσηνια) το Σαββατο:

Παππους σε παπιο 1500ετιας με σαγιοναρα,ψαθινη καπελαδουρα σιεστας των Μεξικανων,καφασι-μπαγκαζιερα με τα απαραιτητα για ραντισμα ,παντοφλιτο ,βερμουδα με τριχα να πεταγεται απο παντολουθε και το κυριοτερο Αγγλος.Στη δεξια λωριδα με 20 (λεγοντας δεξια οοοοοχι σε αυτοκινητοδρομο,σε επαρχιακο....αρα δεξια λωριδα ας πουμε οτι ειναι αυτη που ανεβαινει.Ε.Αυτος κατεβαινε).Ο παλικαρος πηγαινε ΑΝΑΠΟΔΑ.Πεσαμε στα φρενα τελευταια στιγμη και αυτο ακαθεκτος ερχοταν πανω μας φανερα ενοχλημενος που μπηκαμε μπροστα του στο ρευμα του.
    Τρεχα τρεχα μικρουλι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pelargos1
    Στους Γαργαλιανους (χωριο μεγαλουτσικο στη Μεσσηνια) το Σαββατο:

Παππους σε παπιο 1500ετιας με σαγιοναρα,ψαθινη καπελαδουρα σιεστας των Μεξικανων,καφασι-μπαγκαζιερα με τα απαραιτητα για ραντισμα ,παντοφλιτο ,βερμουδα με τριχα να πεταγεται απο παντολουθε και το κυριοτερο Αγγλος.Στη δεξια λωριδα με 20 (λεγοντας δεξια οοοοοχι σε αυτοκινητοδρομο,σε επαρχιακο....αρα δεξια λωριδα ας πουμε οτι ειναι αυτη που ανεβαινει.Ε.Αυτος κατεβαινε).Ο παλικαρος πηγαινε ΑΝΑΠΟΔΑ.Πεσαμε στα φρενα τελευταια στιγμη και αυτο ακαθεκτος ερχοταν πανω μας φανερα ενοχλημενος που μπηκαμε μπροστα του στο ρευμα του.

fysika...ti nomizes oti tha mporouses na exeis protaireothta sto dromo tou....???
    pws mporeses!!!! Ntoph sou kai aisxos

χμ, θυμάμαι να εμφανίζομαι έξω από τρεντυ (γιεεααα) μπιτσσσσ μπαρ, με τη σουπερ ντουπερ Βεσπα μου (μη γελάτε ρε, να δειτε πως μπαινει με τις παντες, αλα VDB), φορωντας τo μπουφανακι cordura, το arai μου, τα γάντια μου τα καλοκαιρινα με τις ενισχυσεις carbon απο πάνω, και όλοι με κοιτάζανε ... Νομίζω πως άκουσα και ενα "τι ειναι αυτο το ουφο ρε?".

Λέτε να με ειχαν απαγαγει καποτε οι εξωγιηνοι, γιαυτό να διαφέρω τοσο απο την φυλή της "Σαγιοναρα" ?

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Μην ψαρώνετε ρε η σαγιονάρα σε περίπτωση πτώσης μετατρέπεται αυτομάτος σε Μπότα με ενισχύσεις σε αστράγαλους και φτέρνες-και το tredy βερμουδάκι σε ολόσωμη track αμφίεση!

Αλλα που να καταλάβετε εσείς με τα old fashion μπουφάν και κράνοι!!!
    ΤΕΛΟΣ

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Μην ψαρώνετε ρε η σαγιονάρα σε περίπτωση πτώσης μετατρέπεται αυτομάτος σε Μπότα με ενισχύσεις σε αστράγαλους και φτέρνες-και το tredy βερμουδάκι σε ολόσωμη track αμφίεση!

ασ'τους ρε συ, που να ξερουν αυτοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti

pes ta re arxige!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    παιδιά εγώ πάλι που τραβήχθηκα προς Επίδαυρο μεριά οι πιο πολύ μοτοσυκλετιστές που είδα φοράγανε κράνος..
    και μάλιστα επειδή αναγκάστηκα να γυρίσω κυριακή πρωί Αθήνα οι πιο πολύ που ανεβαίναν προς επίδαυρο με ss μηχανάκια ήταν φουλ εξοπλισμένοι...
    η αλήθεια είναι ότι το οικονομικό είναι μεγάλο ζήτημα
    και εγώ ρε παιδιά δεν έχω τα λεφτά να πάρω ένα καλοκαιρινό μπουφάν και μπότες, ούτε δερμάτινο παντελόνι ..πόσο μάλλον όταν αυτά τα έξοδα είναι εις διπλούν καθώς πρέπει να τα προμηθευτεί και η σύντροφός σου...οπότε ή μένεις σπίτι ή φοράς το κρανάκι και πέρνεις τα υπόλοιπα ρίσκα πάνω σου...that s life....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos

Ειναι το ειδος το οποιο ονομαζουν στην Αγγλια Sunday drivers! Μη δινεις σημασια , δεν τους αναγνωριζει ο ΚΟΚ:hypnotize , ουτε αυτοι αυτον!
    Oδηγοι της Κυριακης εδω, μονο που αναφερεται σε οδηγους αυτοκινητων.

Καμια φορα τσαντιζομαι και εγω που τους βλεπω, αλλα απο την αλλη λεω ''χεστηκα'', μηπως εγω θα χασω το καλοκαιρι μου οταν πεσω?

Ανθρωποι κλασικοι Ελληναρες, ωχ αδελφιστες, ειναι αυτοι που θα σας καθυστερησουν στην εφορια, αυτοι που θα σας φανε την θεση στην ουρα, αυτοι που θα ζουνε τελος παντων εις βαρος σας για παντα.
    Οτι και αν τους πειτε εχετε παντα αδικο, αυτοι τα ξερουν ολα γιατι ολα γινονται παντα ''στους αλλους'' και οχι σε αυτους, ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Δε σας πιστευω !!!

Θελω φωτογραφιες !!

ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της john pap
    URBAN ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 35 ΕΥΡΩ; ΘΕΑ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΘΕΛΑΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ wave2:

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μέλλον της μοτοσυκλέτας είναι εδώ.
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 08:01
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2008, 10:50
  3. Η ισορροπια της μοτοσυκλετας.
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2004, 00:51
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03
  5. Απαντήσεις: 12