Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 89

Θέμα: Ηρθε το καλοκαιρακι, η ΝΤΡΟΠΗ της μοτοσυκλετας...

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Eμένα αυτή η "ρατσιστική" φλυαρία εναντίον "αυτών με τα Βαραντέρο" έχει αρχίσει και με ενοχλεί....Δεν την βαρεθήκατε αυτήν την καραμέλλα ???

Μεγάλα παιδιά είναι (όσοι είναι, γιατί και αυτή η ισοπέδωση είναι τεράστιο λάθος...) και ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει....Εντάξει..Νισάφι πια...το εμπεδώσαμε...το κράνος και ο εξοπλισμός σώζει ζωές....Κάποιοι δεν εννοούν να το καταλάβουν....και σίγουρα το να γράφουμε δήθεν οργισμένα και καθωσπρέπει λογίδρια εδώ μέσα δεν θα αλλάξει τίποτα γιατί είτε δεν μπαίνουν στο φόρουμ, είτε έχουν χεσμένη την γνώμη μας....

Οπότε προς τι κάθε τόσο όλη αυτή η αναμπουμπούλα και το "δήθεν" δασκάλεμα...ή μήπως όλοι εδώ μέσα είναι εντελώς σωστοί και έχουν το δικαίωμα να το παίζουν κάπως ???
    Ας κοιτάξει ο καθένας να βελτιωθεί σαν άνθρωπος και σαν οδηγός και όταν η κοινωνία μας φθάσει σε συγκεκριμένο στάδιο ωριμότητας να είστε σίγουροι ότι σχεδόν όλοι θα ακολουθήσουν...

το μονο σιγουρο ειναι οτι τους εχουμε χεσμενους και εγω και οι υπολοιποι απο το varadero forum απ οτι καταλαβα...απλως μου φαινεται αδιανοητο καποιος να κατηγοριοποιει και να γενικευει ετσι ανθρωπους μονο και μονο επειδη (κατα την γνωμη μου παντα) γουσταρουν ενα μηχανακι και επειδη δεν το εχουν κραζουν αυτους που μπορουν να το εχουν,ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΑΝΕ

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VARA KAI TA GS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Δεν θα σταματήσω ποτέ να να φωνάζω σε αυτούς που δεν έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για μηχανή.Το θέμα του οικονομικού είναι σημαντικό αλλά μέχρι ένα σημείο.Υπάρχουν φθηνά και καλά ρούχα(ας μην είναι DAINESE κλπ) καθώς και ποιοτικά κράνη (όχι τενεκέδες).Στις τελευταίες βόλτες έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι τύποι με κοντομάνικο και παντελονάκι.Προχτές είδα έναν με Κ5-Κ6 χωρίς κράνος να πηγαίνει με όσα με μόνο αξεσουάρ το φανελάκι του και ένα παντελονάκι.Συγνώμη ρε ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ που πας .Έχεις δώσει τοοοοοοοσα λεφτά για να πάρεις ένα όπλο(στην καλύτερη 10000-11000) και δεν έδωσες 200-300 ευρώ για κράνος και άλλα 300 για μπουφανάκι .Μετά έρχονται στο νοσοκομείο με εγκαύματα τριβής και σπασμένα κεφάλια με πτώση 40-50χλμ.Αυτό με κάνει έξω φρενών γιατί αυτούς βλέπουν οι πιτσιρικάδες και κάνουν τα ίδια δυστυχώς.

Τα είπα άλλη μία φορά και ησύχασα.Α για αυτούς που νομίζουν ότι αυτά είναι χιλιοειπωμένα,ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    ena megalo BRAVO se oloys tous komplexikous pou exoyn syndesei to varadero me aytoys pou den forane kranos...swsta...to mhxanaki ftaiei pou o allos den foraei kranos
    BRAVO re paidia pou ka8e fora pou 8a deite kapoion me varadero me skoufaki, kapelo h den kserw kai gw ti sto kefali toy 8a trexete mesa sthn kalh xara na to postarete sto forum...alla swsta...eipame allwste...mono oi katoxoi varadero den kseroun ti 8a pei kranos...

ΥΓ. sorry pou milhsa xwris na sas systh8w mias kai einai h prwth mou fora pou postarw(arketo kairo parakolou8w me poly endiaferon)...telos pantwn...o 8eos na mas exei olous kala(kai tous anti-varaderikous ennoeitai ) kai eyxomai se olous sas polla kala kai panta or8ia xiliometra...
    Μη φρικαρεις φιλε,υπαρχει και μια δοση κωμικου παντα σε καθε αληθεια...
    Αφου θες να τ’ακουσεις ομως ΝΑΙ,μεγαλος αριθμος βαραντερακηδων οπως και μπεμβεδακηδων κυκλοφορουν με το ζελε στη χωριστρα με υφος 1000ων καρδιναλιων...τυχαιο;;;;
    Δεν υπαρχει καμια προκαταλλειψη φιλε,εχω κολλητο με βαραντερο που δε παει ουτε μεχρι τη γωνια χωρις κρανος-μπουφαν!Απλως το διακωμωδουμε λιγακι οταν βλεπουμε κανα ΧΑΙΣΤΑ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑ easy rider...ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ,οι περισσοτεροι ειναι με βαραντερα,μπεμβε και χαρλευ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;;
    ΠΕΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;;
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...
    ...cause the place seems still alive...

edw na to pw?
    edw giati oxi!

pou lete eimai stin amfitheas simera to prwi k panw pou skeftomoun
    auto to thread mias k eblepa apantes me kranos
    k elega koita na deis o kosmos beltiwnetai

tsoup k enas tupas me mia R1.
    sortsakti mokasini mplouzaki k ena adiabroxo mpoufanaki (auta ta kitrina gia na se blepoun)
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Μη φρικαρεις φιλε,υπαρχει και μια δοση κωμικου παντα σε καθε αληθεια...
    Αφου θες να τ’ακουσεις ομως ΝΑΙ,μεγαλος αριθμος βαραντερακηδων οπως και μπεμβεδακηδων κυκλοφορουν με το ζελε στη χωριστρα με υφος 1000ων καρδιναλιων...τυχαιο;;;;
    Δεν υπαρχει καμια προκαταλλειψη φιλε,εχω κολλητο με βαραντερο που δε παει ουτε μεχρι τη γωνια χωρις κρανος-μπουφαν!Απλως το διακωμωδουμε λιγακι οταν βλεπουμε κανα ΧΑΙΣΤΑ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑ easy rider...ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ,οι περισσοτεροι ειναι με βαραντερα,μπεμβε και χαρλευ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;;
    ΠΕΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;;
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ...

Μπα...να σου πω ουτε φρικαρω ουτε τρελενομαι...εγω ετσι κι αλλιως το κεφαλι μου προστατευμενο το εχω...απλως παραξενευτηκα γιατι μεχρι τωρα πιστευα οτι το αν φορας η οχι, κρανος ειναι θεμα παιδειας και αυτοσεβασμου και οχι θεμα του τι μηχανακιου καβαλας...τελος παντων μπορει στα δικα σας μερη να ειναι ετσι οπως τα λετε και τα διαχωριζετε...varader-ades gs-ades ktm-ades gixxer-ades κλπ κλπ
    εδω στα Χανια εχουμε απλως αυτους που φορανε κρανος και αυτους που δεν φορανε

Α,και οταν χανουμε καποιο παλικαρι φιλο η οχι,ο οποιος δεν φορουσε κρανος, το τελευταιο που σκεφτομαστε ειναι το τι μηχανη οδηγουσε

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    ΛΟΙΠΟΝ για να βάλω μια βάση στα λεγόμενα μέχρι τώρα, η γνώμη μου είναι:

ΝΑΙ με όλες τις μηχανές θα βρείς ξεκράνωτους - απαράδεκτους

ΝΑΙ με όλες τις μηχανές θα βρείς σωστά εξοπλισμένους

Το ίδιο και με τα στύλ οδήγησης: από συντηριτικό έως εξτρήμ, από νόμιμο μέχρι 5 παρανομίες ανά 100 μέτρα κλπ.

και ΝΑΙ στο Varadero (επειδή έχει γίνει σημείο αναφοράς για αυτή την κουβέντα το αναφέρω πάλι), τα ποσοστά σε τζόκευ/σκουφάκια κλπ είναι αυξημένα σε σχέση με άλλες μεγάλες μηχανές. Άντε και στο GS αλλά προσωπικά το έχω παρατηρήσει λίγο πιό περιορισμένα το πρόβλημα. Πιστεύω οτι αυτο οφείλεται στο ότι κάποιοι το αγοράζουν όχι για αυτό που είναι ή που θέλουν, αλλά για άλλους λόγους δήθεν στάτους κύρους κλπ.. (μπλιάξ...)

και τέλος ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ !!!

Εδιαφωνεί εκανείς συνάδελφοι;

Φιλικά!...
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

ΕΥΓΕ.

Εδω μερικοι ζιταδες δε φορανε τι περιμενεις να φορεσουν οι αλλοι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Εδω μερικοι ζιταδες δε φορανε τι περιμενεις να φορεσουν οι αλλοι?
    οι κακες παρεες φταινε...

http://helmet.8m.net/kranos.htm

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    ΛΟΙΠΟΝ για να βάλω μια βάση στα λεγόμενα μέχρι τώρα, η γνώμη μου είναι:

ΝΑΙ με όλες τις μηχανές θα βρείς ξεκράνωτους - απαράδεκτους

ΝΑΙ με όλες τις μηχανές θα βρείς σωστά εξοπλισμένους

Το ίδιο και με τα στύλ οδήγησης: από συντηριτικό έως εξτρήμ, από νόμιμο μέχρι 5 παρανομίες ανά 100 μέτρα κλπ.

και ΝΑΙ στο Varadero (επειδή έχει γίνει σημείο αναφοράς για αυτή την κουβέντα το αναφέρω πάλι), τα ποσοστά σε τζόκευ/σκουφάκια κλπ είναι αυξημένα σε σχέση με άλλες μεγάλες μηχανές. Άντε και στο GS αλλά προσωπικά το έχω παρατηρήσει λίγο πιό περιορισμένα το πρόβλημα. Πιστεύω οτι αυτο οφείλεται στο ότι κάποιοι το αγοράζουν όχι για αυτό που είναι ή που θέλουν, αλλά για άλλους λόγους δήθεν στάτους κύρους κλπ.. (μπλιάξ...)

και τέλος ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ !!!

Εδιαφωνεί εκανείς συνάδελφοι;

Μιλας πολυ σωστα φιλε...

Φιλικά!...
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    εγω απορω που κανεις δεν αναφερει κατι πολυ πιο ηλιθιο και εξωργιστικο.
    στην επαρχια υπαρχει το εξελιγμενο ειδος του ξεκρανωτου μαλακα.ο καθαρος αερας και τα βιολογικα προιοντα εδωσαν εμπνευση στον μαλακα και εκανε και παιδια.
    και τωρα ο μπαμπας και η μαμα μεταφερουν τα παιδακια με την παπια η το transalp φυσικα ξεκρανωτα αλλα δεν παθαινουν τπτ γιατι με ενα μπροστα και ενα πισω δεν χαλαει η ισοροπια και δεν πεφτουν!!
    σοβαρα τωρα ποσο ανευθυνος πρεπει να ειναι καποιος για να μεταφερει ετσι τα παιδια του?
    και το κοριφαιο ειναι οταν περνανε απο γνωστο μπατσο τους χαιρεταει αντι να τους μουτζωσει

GIA SOY ELLADA
    V POWER

Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
    εγω απορω που κανεις δεν αναφερει κατι πολυ πιο ηλιθιο και εξωργιστικο.
    στην επαρχια υπαρχει το εξελιγμενο ειδος του ξεκρανωτου μαλακα.ο καθαρος αερας και τα βιολογικα προιοντα εδωσαν εμπνευση στον μαλακα και εκανε και παιδια.
    και τωρα ο μπαμπας και η μαμα μεταφερουν τα παιδακια με την παπια η το transalp φυσικα ξεκρανωτα αλλα δεν παθαινουν τπτ γιατι με ενα μπροστα και ενα πισω δεν χαλαει η ισοροπια και δεν πεφτουν!!
    σοβαρα τωρα ποσο ανευθυνος πρεπει να ειναι καποιος για να μεταφερει ετσι τα παιδια του?
    και το κοριφαιο ειναι οταν περνανε απο γνωστο μπατσο τους χαιρεταει αντι να τους μουτζωσει

GIA SOY ELLADA
    Το 85% του πλυθυσμου παγκοσμιως ειναι ηλιθιοι
    Μην το ψαχνεις

1200sport&MULHACEN 659 Το avatar του/της iokozel

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!
    Εσάς τι σας πειράζει; Είσαστε οι τέλειοι κριτές.Εχω βαρεθεί να ακούω...............(δεν το γράφω λόγω παιδείας). Στο κάτω κάτω ο καθένας κουμαντάρει μόνος του τον εαυτό του.Αλλά έτσι είναι, οι νεοεκκολαπτόμενοι σε όλα μέσα. Για όλα και όλους άποψη και γνώμη.
    ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΣΟΥ. 25 χρόνια οδηγώ μηχανή , οι ίδιες ηλιθιότητες απο δήθεν κατασταλαγμένους μ η χ α ν ό β ι ο υ ς. Άϊντε στα ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ σας. Η μηχανή, θέλει κότσια για να την οδηγήσεις. Δεν λές σε έναν πιλότο να μην κάνει ασκήσεις απώλεις στήριξης, ούτε σε έναν καταδρομέα να μην πηδήξει με αλεξίπτωτο. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Η μοτοσυκλεττα, παρέχει αίσθηση ελευθερίας όταν οδηγείται χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν. Οταν σε διαπερνά το κρύο και το ρίγος εμφανίζεται στην επιδερμίδα σου. Το θές και το κάνεις. Οταν πάς ταξίδι τα φοράς όλα. Όταν πάς για μάχη τα φοράς όλα. Όταν θές να νιώσεις ζωντανός, να κλάψεις να ουρλιάξεις, να δηλώσεις παρών, κάνεις ότι θέλεις. Στα καλούπια μπαίνουν οι ελεγχόμενοι, οι κατευθυνόμενοι, οι ......................, δεν ξέρω βαρέθηκα.-

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	save0008 30%.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	46,8 KB 
ID:	90370
    ΙΩΑΝΝΗΣ

Re: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iokozel
    Βασικα μαθε πρωτα να κανεις σωστο crop στις φωτογραφιες

Εσάς τι σας πειράζει; Είσαστε οι τέλειοι κριτές.Εχω βαρεθεί να ακούω...............
    Εμενα με πειραζει, και ξερεις γιατι?
    Αν η κοπελα στην φωτο ηταν κορη μου, και εσυ την εριχνες, και την σκοτωνες, μετα ποιος θα ειχε αδικο?
    Θα ηταν ομως πολυ αργα, θα ηταν μια ακομα στατιστικη
    Μονο ελευθερη δεν θα ηταν, παρα φυλακισμενη σε.....2 μετρα γης

1200sport&MULHACEN 659 Το avatar του/της iokozel

Re: Re: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Βασικα μαθε πρωτα να κανεις σωστο crop στις φωτογραφιες

Εμενα με πειραζει, και ξερεις γιατι?
    Αν η κοπελα στην φωτο ηταν κορη μου, και εσυ την εριχνες, και την σκοτωνες, μετα ποιος θα ειχε αδικο?
    Θα ηταν ομως πολυ αργα, θα ηταν μια ακομα στατιστικη
    Μονο ελευθερη δεν θα ηταν, παρα φυλακισμενη σε.....2 μετρα γης
    Αγαπητέ Γεώργιε, κατ' αρχάς η φωτό μπήκε γρήγορα μέσω σκάνερ.

Η φωτογραφία είναι απο το 1982. Τώρα είμαστε στο 2007. Μάντεψε την ηλικία μου.
    Οταν τα περιοδικά μοτοσυκλεττών προβάλουν φωτογραφίες με μπροστινή ή ανάποδη σούζα, δεν διαμαρτύρεται κάποιος. Γιατί ο κανόνας λέει ότι έτσι πρέπει να οδηγούντε οι μηχανές;
    Να μην τρελαθούμε κιόλας. Εγώ κάνω κόλπα της Ε.Σ.Α. με την μηχανή μου. Οταν γεράσω και δεν θα μπορώ, θα βλέπω τις φωτό μου. Μην φοβάσαι, ο καθένας ξέρει τα όριά του.
    (κερνάω Ρακή)Μετά όχι όμως μηχανή, εννοείται.-
    ΙΩΑΝΝΗΣ

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μέλλον της μοτοσυκλέτας είναι εδώ.
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 08:01
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2008, 10:50
  3. Η ισορροπια της μοτοσυκλετας.
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2004, 00:51
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03
  5. Απαντήσεις: 12