Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 89 από 89

Θέμα: Ηρθε το καλοκαιρακι, η ΝΤΡΟΠΗ της μοτοσυκλετας...

Re: Re: Re: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iokozel
    Αγαπητέ Γεώργιε, κατ' αρχάς η φωτό μπήκε γρήγορα μέσω σκάνερ.

Η φωτογραφία είναι απο το 1982. Τώρα είμαστε στο 2007. Μάντεψε την ηλικία μου.
    Οταν τα περιοδικά μοτοσυκλεττών προβάλουν φωτογραφίες με μπροστινή ή ανάποδη σούζα, δεν διαμαρτύρεται κάποιος. Γιατί ο κανόνας λέει ότι έτσι πρέπει να οδηγούντε οι μηχανές;
    Να μην τρελαθούμε κιόλας. Εγώ κάνω κόλπα της Ε.Σ.Α. με την μηχανή μου. Οταν γεράσω και δεν θα μπορώ, θα βλέπω τις φωτό μου. Μην φοβάσαι, ο καθένας ξέρει τα όριά του.
    (κερνάω Ρακή)Μετά όχι όμως μηχανή, εννοείται.-
    Βασικα ειχε χιουμοριστικο υφος το σχολιο για το crop

Εγω δεν ντρεπομαι να πω οτι δεν ειμαι και απο τους πιο ηρεμους οδηγους
    Παρολα αυτα καθε φορα που σκεφτομαι οτι μπορω να παρω καποιον στο λαιμο μου, ειδικα αν καθεται απο πισω, με πιανει κρυος ιδρωτας
    Ναι σε ολα, αλλα σε καταλληλο περιβαλλον και με τον καταλληλο εξοπλισμο
    Φοραω παντοτε τα παντα, και παρολα αυτα επεσα με 30 και εσπασα ωμο
    Φαντασου να μην φοραγα κιολας

Παλαιό μέλος

Re: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!
    Εσάς τι σας πειράζει; Είσαστε οι τέλειοι κριτές.Εχω βαρεθεί να ακούω...............(δεν το γράφω λόγω παιδείας). Στο κάτω κάτω ο καθένας κουμαντάρει μόνος του τον εαυτό του.Αλλά έτσι είναι, οι νεοεκκολαπτόμενοι σε όλα μέσα. Για όλα και όλους άποψη και γνώμη.
    ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΣΟΥ. 25 χρόνια οδηγώ μηχανή , οι ίδιες ηλιθιότητες απο δήθεν κατασταλαγμένους μ η χ α ν ό β ι ο υ ς. Άϊντε στα ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ σας. Η μηχανή, θέλει κότσια για να την οδηγήσεις. Δεν λές σε έναν πιλότο να μην κάνει ασκήσεις απώλεις στήριξης, ούτε σε έναν καταδρομέα να μην πηδήξει με αλεξίπτωτο. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Η μοτοσυκλεττα, παρέχει αίσθηση ελευθερίας όταν οδηγείται χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν. Οταν σε διαπερνά το κρύο και το ρίγος εμφανίζεται στην επιδερμίδα σου. Το θές και το κάνεις. Οταν πάς ταξίδι τα φοράς όλα. Όταν πάς για μάχη τα φοράς όλα. Όταν θές να νιώσεις ζωντανός, να κλάψεις να ουρλιάξεις, να δηλώσεις παρών, κάνεις ότι θέλεις. Στα καλούπια μπαίνουν οι ελεγχόμενοι, οι κατευθυνόμενοι, οι ......................, δεν ξέρω βαρέθηκα.-
    Καλοπροαίρετος ρομαντικός... Καταρχήν όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν απόψεις, ακόμα και διαφωνώντας με άλλους. Όπως είπες κι εσύ έχουν περάσει από τότε 25 χρόνια... οι εποχές αλλάζουν... οι δρόμοι, τα μηχανήματα, οι άνθρωποι, οι γνώσεις... Ο σκοπός αυτού του φόρουμ και κάθε φόρουμ είναι η ενημέρωση και η επικοινωνία. Αν κάποιος έχει καποιες γνώσεις ή εμπειριες να τις μοιραστεί με τους άλλους και να συνεισφέρει κάτι σε θέματα αγορών, τεχνικά, ταξιδιωτικά, και ιδίως ασφάλειας , που είναι κάτι που αφορά και πονάει όλους. Επομένως όταν κάποιος γράφει και κατηγορεί π.χ. τους ξεκράνωτους ή τους "ινδιάνους", ειδικά αν παραθέτει επιχειρήματα μπορεί ίσως να ανοίξει τα μάτια κάποιου άλλου και να τον προστατεύσει.

Έχει τη δική της λογική βέβαια η επιχερηματολογία ότι η μηχανή είναι ελευθερία, κουλτούρα κλπ, κάτι που δεν αντιπαρέρχεται απαραίτητα τα παραπάνω, αλλά φοβάμαι πως δε βοηθάει πολύ στην κατεύθυνση του μηνύματος για ασφάλεια, αφού μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα.

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας γράφει την αποψή του και είναι ευπρόσδεκτη, δε νομίζω πως κανένας θέλει να κάνει τον έξυπνο, είναι ανώφελο και χαζό. Καλή συνέχεια και παραμονή στο φόρουμ

Φοράτε κράνος για τον απλό λόγο του ότι άμα τύχει να σας ρίξει κάνας ηλίθιος και περνάω από κει (μιας και είστε υπεροδηγοί και δεν πέφτετε ποτέ), προτιμώ να σας μαζέψω με το κεφάλι άθικτο.

Τα της ελευθερίας είναι ζμπούτσες μπλέ και δικαιολογίες που άμα οδηγάτε αρκετά θα σας σκοτώσουν αργά ή γρήγορα.

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!
    Εσάς τι σας πειράζει;

..................

Προσωπικά; δε με πειράζει καθόλου!

( Εγώ ΦΟΡΑΩ κράνος )

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Εσάς τι σας πειράζει; Είσαστε οι τέλειοι κριτές...

Χαιρομαι που επιβεβαιωνομαι καθημερινα...

Η γνωση κ' το μυαλο ΔΕΝ εχουν σχεση απαραιτητα με την ηλικια...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis

παντως..............και γαμω τις φωτογραφιες!!!
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΣΟΥ.
    Η ελευθερία χωρίς επίγνωση καταντάει ασυδοσία.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βλάψεις κάποιον συνάνθρωπό σου,αν-ω μη γένοιτο-πέσεις.
    Αν είσαι υπεύθυνος τών λόγων και τών πράξεών σου,θα πρέπει να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να μην προκαλέσεις δυστυχία.
    Ένα από αυτά είναι να αποφύγεις κάποιο ατύχημα,ΦΟΡΩΝΤΑΣ εξοπλισμό.

Η ελευθερία για μένα σημαίνει ανάληψη υποχρεώσεων,υπευθυνότητα και σοβαρότητα.
    Σαν την οδήγηση τής μηχανής.

Όταν οδηγώ οι αισθήσεις μου δουλεύουν στο έπακρο.Προσέχω το οδόστρωμα,την επερχόμενη στροφή,τίς πληροφορίες που φτάνουν στα χέρια και το σώμα μου.....

Δεν μπορώ να με φανταστώ οδηγό ή συνοδηγό στη φωτογραφία που έβαλες.

(Συνοδηγός θα μού πήγαινε λέτε; )
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Ποσες διαφορετικες εννοιες μπορει να εχει ο καθενας στο μυαλο του για τον ορο ελευθερια...
    ...cause the place seems still alive...

Το μόνο που δείχνει η φωτό είναι ότι το κορίτσι έχει καλύτερη ισορροπία από τον οδηγό.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    iokozel...

Τις απόψεις αυτές , τις έλεγαν στα "Τσακάλια" και είναι κατάλοιπα ενός παρελθόντος που χαρακτηριζόταν απο το περιθωριακό χαρακτηρισμό που είχαν αποδώσει σε αναβάτες και μηχανές και οχι άδικα.

Δηλαδή ελευθερία σημαίνει να ρισκάρεις την ζωή σου , πάνω σε κινούμενο όχημα με 80χλμ την ώρα χωρίς ίχνος προστατευτικού εξοπλισμού;

Εγώ γιατί το λέω τάση αυτοκτονίας; Δηλαδή εγώ αν οδηγήσω μηχανή με full εξοπλισμό σημαίνει οτι είμαι "φυλακισμένος";

Ξέρεις πόσο αστείο ακούγεται αυτό;

Σαν την ατάκα που έλεγε "θέλω 1000αρα μηχανή και θάνατο"... τόσο μυαλό αποδυκνείει οτι κουβαλούσαν τότε και μάλιστα το είχε περάσει και σαν δόγμα χαρακτηριστικό για την μοτοσυκλέτα ο Δαλιανίδης και οι ταινίες του. Δόγμα που έπρεπε να περάσουν 25 χρόνια μπας και μας δούν και εμάς σαν πολίτες με ΙΣΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στον δρόμο.

Μην ακούω λοιπόν μαλακίες για "ελευθερία" και λοιπά άλλα τραγελαφικά. Απουσία μυαλού και λογικής σκέψης το λένε αυτό και οχι ελευθερία. Εκτός και αν εννοείς το "ελευθερία" οτι μπορώ να σκοτωθώ μόνος μου όπως και όποτε θέλω...

Αυτό ναι.. είναι δικαίωμα... αρκεί να μην σκοτωθεί αυτός πέφτοντας πάνω σε κάποιον απο εμάς. Ας πάει να κάνει bunjee jumping χωρίς προστατευτικά ή παρά πέντε χωρίς δεύτερο αλεξίπτωτο καλύτερα για να μην την πάθει κανείς άλλος μαζί του.

Είπαμε τα "κουρέλια τραγουδούν ακόμη" αλλά τουλάχιστον να λένε και κάτι καλό.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    θέλω 1000αρα μηχανή και θάνατο

Τρελη ατακα...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Νέο μέλος
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ "ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ MEGASCOOTER ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ"

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ami
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ "ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ MEGASCOOTER ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ"
    Γιατί; θέλει κι άλλο γιαούρτωμα;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Το μέλλον της μοτοσυκλέτας είναι εδώ.
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 08:01
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2008, 10:50
  3. Η ισορροπια της μοτοσυκλετας.
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2004, 00:51
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03
  5. Απαντήσεις: 12