Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 193 από 193

Θέμα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ...(πάλι πλάισιο από gsx-r)...

πω πω εδω εγω που εχω yamaha και μπηκα στην πριζα να δω το πλαισιο και δεν κοιμαμαι ήσυχος πόσο μαλλον οι κατοχοι suzuki! Πρεπει να πω και στον κολλητο μου να μην κανει σουζες με το κ5 μην εχουμε τιποτε προβλήματα. δεν παμε καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    prosopika mou kanei entyposei oti ginontai anafores kai kouventes edw.
    sto gixxer . com omws den anaferetai tipota.
    Νομίζω η πρώτη ή από τις πρώτες περιπτώσεις για κομμένα πλαίσια που είχαν βγεί στο νετ ήταν από Αμερική..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    prosopika mou kanei entyposei oti ginontai anafores kai kouventes edw.
    sto gixxer . com omws den anaferetai tipota.
    kai den enai thema periorismou apo to site giati oti exw grapsei exei paraminei ekei.
    mhpws to fenomeno parousiazetai stin elliniki partida perissotero apo oti se alles???
    parakalw no spamming se ayto to thread afou to theorw poly sovaro.
    (anafores gia kommena plaisia apo atyxima h kai ptwsi yparxoun polles kai apo oles tis markes-tha ithela na akousw anafores apo ADIKAIOLOGITOS komena plaisia opws enos gnostou mou pou kserw.)
    thanks
    Αυτο γινετε γιατι μονο εμεις οι Ελληνες καταφερνουμε να τρακερνουμε και να σπαμε τα πλεσια

Παλαιό μέλος
    Αλλη μια περίπτωση Κ5 1000 πλαίσιο.

http://www.gr-motogp.gr/forum/viewto...?p=25326#25326

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
    Αλλη μια περίπτωση Κ5 1000 πλαίσιο.

http://www.gr-motogp.gr/forum/viewto...?p=25326#25326

ελεος ρε πουστη μου!!!

συμφωνω με τις παρατηρησεις που κανει το παιδι...

τι πραματα ειναι αυτα?! θα προτιμουσα 1.000.000 φορες να ειναι πιο ακριβα (πχ 16-17.000?) και ναι ειναι οπως πρεπει!!! το πλαισιο ειναι πιο βασικο κι απ τον κινητηρα!!!

κι επισης χεστηκα για το βαρος!!! δηλαδη αν ειναι 5-7 κιλα παραπανω τι θα γινει? αν εχει το μηχανακι σωστο ζυγισμα ουτε που θα το καταλαβει κανεις!!! και με τοοοοσα αλογα που βγαζουν τα χιλιαρια δε θα χασει σε επιδοσεις...

το χουνε ξεφτυλισει...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

ολα για το marketing.

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    αυτο μαλλον ειναι το μηχανακι του παιδιου που ειπα...
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    :rotflmao:
    Το'χε βαμμενο μπλε τουλαχιστον;
    Τι τελικη επιασε;;
    :rotflmao: :rotflmao:

Ναι ξερω σπαμμαρω αλλα δεν αντεξα!

file krima itan RSV stin pena!!!
    fantasou omws oti oute nero den pire to moter enw itan mesa stin thalassa gia 1 wra!!!
    pikra....

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΛΑΝ, ΕΧΩ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΛΥΣΕΩΝ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΡΑΔΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ.

ειναι κριμα τετοια μηχανακια να πηγαινουν ετσι....

απο συντομη κουβεντα που ειχα με το "μαστορα" οταν ειχα παει για service μιας και ηταν εκει ενα zx-10 με το ιδιο προβλημα μου ειπε πως πλεον εχει παρα πολλες τετοιες περιπτωσεις απο μηχανες που εχουν αντεστραμενα πηρουνια καθως σε καθε χτυπημα τα πηρουνια δεν δινουν ελαστικοτητα (ή εστω να σταβωσουν) αλλα ολη η δυναμη του χτυπηματος παει κατευθειαν στο πλαισιο.....
    τωρα αν μου ελεγε αληθεια ή οχι..............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
    ειναι κριμα τετοια μηχανακια να πηγαινουν ετσι....

απο συντομη κουβεντα που ειχα με το "μαστορα" οταν ειχα παει για service μιας και ηταν εκει ενα zx-10 με το ιδιο προβλημα μου ειπε πως πλεον εχει παρα πολλες τετοιες περιπτωσεις απο μηχανες που εχουν αντεστραμενα πηρουνια καθως σε καθε χτυπημα τα πηρουνια δεν δινουν ελαστικοτητα (ή εστω να σταβωσουν) αλλα ολη η δυναμη του χτυπηματος παει κατευθειαν στο πλαισιο.....
    τωρα αν μου ελεγε αληθεια ή οχι..............

Αυτο δεν μας αρκει ουτε σαν δικαιολογια αφου τα μηχανακια δοκιμαζονται εξονυχιστικα απο το εργοστασιο πριν βγουν στην παραγωγη.........η μηπως ο φρενιρης ανταγωνισμος και οι περικοπες στος κοστος οδηγουν σε μειωση των δοκιμων?

δεν γνωριζω κατι παραπανω και δεν εχω και πολλες γνωσεις για SS μηχανες....

προσωπικα μου εκανε εντυπωση γιατι μου ειπε πως το ιδιο εχει δει σε ολες τις μαρκες (εγω με αφορμη αυτο το ποστ που ειχα δει παλια του ειπα πως ειχα ακουσει περισσοτερο για Suzuki)

(δεν μιλαω για εξουσιοδοτημενο αλλα συνεργειο που περνανε ολες οι μηχανες και τον ξερω 20 χρονια τωρα τι να πω δεν ειχε λογο να μου πει π@π@ριες...)

μαλιστα του εκανα πλακα οτι αντε εσεις οι μηχανικοι τα κονοματε με κατι τετοια αλλα ηταν και αυτος αγανακτισμενος γιατι προκειται για πολυ χοντρο προβλημα και ειναι αμαρτια καποιος που εχει σκασει τοσα λεφτα μεσα σε μια μερα να κανουν φτερα!!!

Δίποδο θηλαστικό Το avatar του/της screamer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
    δεν γνωριζω κατι παραπανω και δεν εχω και πολλες γνωσεις για SS μηχανες....

προσωπικα μου εκανε εντυπωση γιατι μου ειπε πως το ιδιο εχει δει σε ολες τις μαρκες (εγω με αφορμη αυτο το ποστ που ειχα δει παλια του ειπα πως ειχα ακουσει περισσοτερο για Suzuki)

(δεν μιλαω για εξουσιοδοτημενο αλλα συνεργειο που περνανε ολες οι μηχανες και τον ξερω 20 χρονια τωρα τι να πω δεν ειχε λογο να μου πει π@π@ριες...)

μαλιστα του εκανα πλακα οτι αντε εσεις οι μηχανικοι τα κονοματε με κατι τετοια αλλα ηταν και αυτος αγανακτισμενος γιατι προκειται για πολυ χοντρο προβλημα και ειναι αμαρτια καποιος που εχει σκασει τοσα λεφτα μεσα σε μια μερα να κανουν φτερα!!!
    Να ρωτήσω κάτι , αγαπητέ συνφορουμήστα;;;
    Στο παρελθόν, δεν υπήρξε , πέραν μερικών αναφορών, που αναλογούν σε αρκετες, αν όχι πολλές περιπτώσεις αντικειμενικής διάλυσης του πλαισίου, άλλο κρούσμα απο κάποια "σοβαρή" εταιρία(πλην της φερομένης ως ευθύνουσα) . Η ένδοξη διετία 2005-2006 ήταν το ορόσημο, για την συγκεκριμένη εταιρία, όσων αφορά το ευπαθές σημείο των κολλήσεων του πλαισίου. Μήπως ο συγκεκριμένος μηχανικός, έκανε αναφορά σε περιπτώσεις ονομαστικά; Γιατί πέραν των γνωστών, δεν νομίζω, ουδείς να έχει αναφερθεί ή διαμαρτυρηθεί ή να έχει έρθει ως φερόμενος παθών στο συγκεκριμένο ζήτημα, όντας ιδιοκτήτης, μοτοσυκλέτας άλλης εταιρίας.
    Και αν ακόμη σεβαστώ την άποψη οτι στον βωμό του κέρδους παραλείπονται διάφορες δοκιμές. Γιατί η συγκεκριμένη εταιρία έχει το "κακό" όνομα και οι υπόλοιπες , δεν αναμιγνύονται;;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Πάντων κάκιστον η ευπετείη παιδεύσαι τήν νεότητα.Αυτή γάρ εστι ή τίκτει
    τάς ηδονάς ταύτας εκ τών η κακότης γίνεται.

Σελίδα 13 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2009, 16:00
  2. απιστευτο και ομως αληθινο!!!
    από nikostz9 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 13:21
  3. Απίστευτο και όμως αληθινό
    από latris mixanis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 15:03