Που είναι αυτός ο διακόπτης¨;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostTakis
Εμενα μου εκανε περιπου το ιδιο ( στιγμιες διακοπες ρευματος σε λακουβες στην πορεια ) αλλα και μερικες φορες επερνε τσακμακι το μοτερ μπροστα ενο αλλες ιδικα οταν εσβηνα για λιγα λεπτα τον μηχανη δεν ελεγε να ξαναπαρει με τιποτα , και μη μου πει κανεις για μπουζι καρμπυρατερ , τροφοδοσια κλπ τα ειχα αλαξει καθαρισει ολα και οχι μονο μια φορα !( η μιζα γηρνουσε κανονικα αλλα δεν ελεγε να παρει με τιποτα ,ειχα καταντισει να κυλοφορω με 2 καβαντζα Βαταριες) , γηρισα ολα τα συνεργεια και ηλεκτρολογια της Αθηνας και μου ελεγαν οτι πρεπει να αλαξω ( πηνια - ηλεκτρονικη - πολαπλασιαστη - πιπα - μπουζι κλπ !) τελικα ψαχνοντας αφου διελυσα ολη την μοτο το Βρικα μονος μου , ο ηλεκτρικος κεντρικος διακοπτης ειχε προβλημα στις επαφες του , αν και ηταν Φιξ και εμπειρος ηλεκτρολογος μου προτινε να μην τον ανοιξω γιατι πιθανον θα διαληθει και δεν θα μπορεσω να τον ξαναμονταρω , εγο το επειχηρισα με Αριστα αποτελεσματα , καθαρισα με ψηλο γιαλοχαρτακι και καθαριστικο ηλεκτρικων επαφων , τις επαφες του και τσαφ ! ως δια μαγειας ολα τα προβληματα λη8ικαν !!! απο τοτε η μηχανη παει μια χαρα και εγω γλιτοσα καμια 300 Ευροπουλα ....
Και γιατί δεν μου το κάνει όταν είμαι μόνος μου πάνω στην μηχανή;;