Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Διακοπή τροφοδοσίας μετά από λακούβα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS

Re: Re: Διακοπή τροφοδοσίας μετά από λακούβα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostTakis
    Εμενα μου εκανε περιπου το ιδιο ( στιγμιες διακοπες ρευματος σε λακουβες στην πορεια ) αλλα και μερικες φορες επερνε τσακμακι το μοτερ μπροστα ενο αλλες ιδικα οταν εσβηνα για λιγα λεπτα τον μηχανη δεν ελεγε να ξαναπαρει με τιποτα , και μη μου πει κανεις για μπουζι καρμπυρατερ , τροφοδοσια κλπ τα ειχα αλαξει καθαρισει ολα και οχι μονο μια φορα !( η μιζα γηρνουσε κανονικα αλλα δεν ελεγε να παρει με τιποτα ,ειχα καταντισει να κυλοφορω με 2 καβαντζα Βαταριες) , γηρισα ολα τα συνεργεια και ηλεκτρολογια της Αθηνας και μου ελεγαν οτι πρεπει να αλαξω ( πηνια - ηλεκτρονικη - πολαπλασιαστη - πιπα - μπουζι κλπ !) τελικα ψαχνοντας αφου διελυσα ολη την μοτο το Βρικα μονος μου , ο ηλεκτρικος κεντρικος διακοπτης ειχε προβλημα στις επαφες του , αν και ηταν Φιξ και εμπειρος ηλεκτρολογος μου προτινε να μην τον ανοιξω γιατι πιθανον θα διαληθει και δεν θα μπορεσω να τον ξαναμονταρω , εγο το επειχηρισα με Αριστα αποτελεσματα , καθαρισα με ψηλο γιαλοχαρτακι και καθαριστικο ηλεκτρικων επαφων , τις επαφες του και τσαφ ! ως δια μαγειας ολα τα προβληματα λη8ικαν !!! απο τοτε η μηχανη παει μια χαρα και εγω γλιτοσα καμια 300 Ευροπουλα ....
    Που είναι αυτός ο διακόπτης¨;;;;;
    Και γιατί δεν μου το κάνει όταν είμαι μόνος μου πάνω στην μηχανή;;
    Μάκης

Κάτι πολύ απλό και πιθανό, σε πολλά καινούρια μοντέλα το στέπ ή σταντ έχει ενα διακόπτη που τον πατάει όταν σηκώνετε ή το ανάποδο με αποτέλεσμα μόλισ βάλεις ταχύτητα να ξεκινήσεις και το στέπ είναι κάτω ο κινητήρας να σβήνει, έλενξε μήπως είναι χαλαρό το στέπ σε εκείνο το σημείο η γενικά γύρω απο το στέπ στο σημείο που πατάει το κουμπάκι, μετά έλενξε και τις καλωδιώσεις σου μήπως τραβιέτε κάτι απο το κλήσημο της ανάρτησεις αν και λίγο απίθανο γιατί μετά δεν θα ξαναέπερνε μπροστά, τώρα τα μπουζί που λέτε που κολάνε στο οτι σβήνει στις λακούβες πραγματικά δεν έχω ιδέα!

Αποψή μου είναι πως πρέπει να είναι από το καρμπυρατερ το πρόβλημα.
    Μάκης

Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα όπως σας είχα πει το κάνει όταν πάω δικάβαλος και σήμερα με τον μάστορα βρήκαμε την αιτία αφού έβγαλε την πίσω σέλα.

Κάτω από την σέλα του συνεπιβάτη είναι η ηλεκτρονική, η οποία πιέζεται από το βάρος του συνεπιβάτη όταν πέφτει ειδικά σε λακκούβα μια παραπάνω και γι' αυτό κάνει η μηχανή στιγμιαία διακοπές.
    Μάκης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
    Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα όπως σας είχα πει το κάνει όταν πάω δικάβαλος και σήμερα με τον μάστορα βρήκαμε την αιτία αφού έβγαλε την πίσω σέλα.

Κάτω από την σέλα του συνεπιβάτη είναι η ηλεκτρονική, η οποία πιέζεται από το βάρος του συνεπιβάτη όταν πέφτει ειδικά σε λακκούβα μια παραπάνω και γι' αυτό κάνει η μηχανή στιγμιαία διακοπές.
    Άλλος ένας σοβαρός λόγος για να κάθονται στην θέση του συνεπιβάτη ΜΟΝΟ top-models με βάρος κάτω από 55 κιλά.... :rotflmao:

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Άλλος ένας σοβαρός λόγος για να κάθονται στην θέση του συνεπιβάτη ΜΟΝΟ top-models με βάρος κάτω από 55 κιλά.... :rotflmao:
    Επισης υπαρχει ακομα ενας, να μην καθεται καμια/νενας.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα τροφοδοσίας μετά από ακινησία.
    από Acacius στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2013, 20:57
  2. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2004, 05:46
  3. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:21
  4. Καλιμερα μετα απο πολυ καιρο!!!
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 12:55
  5. Έετσι θα ειμαστε μετα απο 50 χρονια!!!
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 19:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF