Ειδικά για τα : aprilia, derbi k gilera
Τελικά παιδιά πάω για aprilia mx 50 μιας και δεν κατάφερα να πείσω τον πατέρα για rs αφού ότι και να του πείς λέει ότι η ξαπλωτή θέση οδήγησης που έχει σου προκαλεί την τάση να το γκαζώνεις και έτσι μή θέλοντας να φύγω απο κάτι ογκώδες πήγα σε mx 50!! Η επιλογή μου πώς σας φαίνεται??? Καλά, ε μπορεί απο τις φωτογραφίες να μου φαινόταν ασχημούτσικο αλλά μόλις το καβάλησα μου έδωσε μια αίσθηση άνεσης και ξεκούραστης οδήγησης... Τελικά ίσως να έκανα καλά που δεν πήρα rs... Άλλωστε κάθε εμπόδιο για καλό όπως λένε... Σε λίγες μέρες θα το έχω επιτέλους!!!!!![]()
Να ρωτήσω και κάτι μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει χώρος κάτω απο την σέλα για τιποτα πραγματάκια???
για το aprilia rs η sr???Αρχικά δημιουργήθηκε από johnyharit
ποιο derbi???
κ το gilera to runner αμα λες γυρω στο 90αρι...
Alexz@nder
APRILIA RS FOR EVER!!!!!!!!
για το rs εχει λιγο...Αρχικά δημιουργήθηκε από chaly honda
Τελικά παιδιά πάω για aprilia mx 50 μιας και δεν κατάφερα να πείσω τον πατέρα για rs αφού ότι και να του πείς λέει ότι η ξαπλωτή θέση οδήγησης που έχει σου προκαλεί την τάση να το γκαζώνεις και έτσι μή θέλοντας να φύγω απο κάτι ογκώδες πήγα σε mx 50!! Η επιλογή μου πώς σας φαίνεται??? Καλά, ε μπορεί απο τις φωτογραφίες να μου φαινόταν ασχημούτσικο αλλά μόλις το καβάλησα μου έδωσε μια αίσθηση άνεσης και ξεκούραστης οδήγησης... Τελικά ίσως να έκανα καλά που δεν πήρα rs... Άλλωστε κάθε εμπόδιο για καλό όπως λένε... Σε λίγες μέρες θα το έχω επιτέλους!!!!!![]()
Να ρωτήσω και κάτι μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει χώρος κάτω απο την σέλα για τιποτα πραγματάκια???
τωρα για το mx δεν ξερω..
σου ευχομαι καλα χιλιομετρα κ παντα με κρανος ετσι??? οχι για την αστυνομια αλλα για το δικο σου το κεφαλι!!!!
Alexz@nder
Εννοείται θα φοράω κράνος και σκέφτομαι την αγορά γαντιών και μπουφάν... Το καλοκαίρι το μπουφάν φοριέται ή θα σκάσω??? Θέλω να πω δηλαδή σε κρατά και ζεστό ή έχει αποκλειστικά προστατευτικό χαρακτήρα?? Πόσο περίπου κοστίζει ένα ζευγάρι γάντια και ένα μπουφανάκι?? Για κράνος επέλεξα να αγοράσω ένα AGV με 160? (δεν θυμάμαι μοντελάκι)... Σαν μάρκα είναι καλή??? Λέτε να πάρω στυλ εντούρο κρανάκι??? Thanks για την βοήθεια....
Ααααα, και κάτι ακόμα... Το κοντεράκι του mx είναι τόσο ψεύτικο που νιώθω ότι βλέπω κοντερ ποδηλάτου... Υπάρχει περίπτωση να αλλάζει εύκολα απο εμένα με κάποιες στοιχειώδης γνώσεις??? Τι προτείνετε να βάλω?? (να ειναι πιο βαρβάτο εννοείται) και πόσο μπορεί να κοστίσει???
ρε φιλε για το συγκεκριμενο μηχανακι δεν μπορω να σε βοηθησω.. δεν ξερω τιποτα πανω στο mx...
οσο για τα γαντια κ μπουφαν, να ξερεις πως μπορεις να βρεις παρα μα παρα πολλα...
κ απο περιοδικα κ σε καταστηματα.. τωρα ομως το καλοκαιρι δεν λεει να φορας μπουφαν..
γενικα ομως οι τιμες για μπουφαν κ αλλο εξοπλισμο ειναι πολυ τσουχτερες!!!!
agv κρανος ειναι πολυ καλα.. κ εμενα το πρωτο μου κρανος ηταν agv τωρα ομως που θα παρω το rs, αν το φτιαξω κιολας θα παρω κατι ποιο ακριβω!!!!
Alexz@nder
καλα ε είμαι και πολύ ........ το μοντέλο δεν είναι το mx 50 αλλα το sx 50... Sorry αλλα μόλις εχθές έμαθα οτι υπάρχει τετοιο μηχανάκι....
το aprilia sx50 τελικα θα παρεις???
αν ναι, πολυ καλη η επιλογη σου για 50cc!!!
Alexz@nder
Ναι τελικά πάω για sx 50... Μ' άρεσε πολύ και έχει και καλό στήσιμο και φρένα!!!![]()
San to Derbi DRD Racing einai peripu diladi idio skeleto,frena,konter,lastixa..,diladi i Derbi mpori na tous to dini ton skeletou giati i Derbi ton ebgale proti afton ton skeleto to 2000...opos kai sto Gilera SMT...alla oles aftes i eteries einai sto group...
poli kalo einai parto einai kai 500euro pio ftino apo to derbi alla allo Derbi kai allo Aprilia se aftin tin katigoria(50cc)...![]()
μηπως κ το aprilia rs50 ειναι αντιγραφη του derbi gpr50???Αρχικά δημιουργήθηκε από Nude
San to Derbi DRD Racing einai peripu diladi idio skeleto,frena,konter,lastixa,...diladi i antigrafi tou skeletou giati i Derbi ton ebgale proti afton ton skeleto to 2000...![]()
poli kalo einai parto einai kai 500euro pio ftino apo to derbi alla allo Derbi kai allo Aprilia se aftin tin katigoria(50cc)...![]()
Alexz@nder
den ksero apo rs pantos to GPR bgike proto me new sxediasmo pantos to rs itan me ton palio an 8imase... :rotflmao:
YG. to alaksa..me prolabes
Edit:apo ti blepo to Rs exei ton idio skeleto me to GPR afu to gpr eixe bgi proto opote...![]()
η derbi μπορει να ειναι καλη στα ανωμαλου αλλα μην ξεχναμε οτι aprilia ειναι aprilia..
η aprilia βγαζει μηχανακια street απο 50cc (rs) μεχρι κ 1000cc εδω κ ποσα χρονια...
η derbi exei βγαλει 3 4 καλα κ αυτο σημαινει οτι η aprilia αντιγραφη την derbi????![]()
Alexz@nder
Den exei kamia sxesi pu bgazi 1000cc sta 50cc na sigkrinis...
to GPR bgike me new sxediasmo to 2004 to RS me new sxediasmo bgike to 2006 me ton idio skeleto pu eixe bgali prin duo xronia i Derbi...tora sto na antigrafi i aprilia tin derbi den ksero giati oles einai sto piaggio group opote...pantos kai to SX alla kai to RS exoun idio skeleto me ta Derbi ta antistixa pu ixan bgi pio noris...
sta anwmalou? den nomizo oti einai mono ekei bes sto Site(http://www.derbi.com) tis kai des ti bgazi apo scouter mexri kai motard einai protoporos se ola ta montela kai kaliteri stin katigoria tis...tosa xronia mono 50cc oxi opos i aprilia pu bgazi apo 50cc mexri 1000(kai kala kanei...) asxolite mono me 50cc kai 125cc tora ebgale to new megalo montelo(MULHACEN) pu arxise na perni ta pano tis meta apo tin prosfora tis GILERA pu tis edose merika leftakia..
![]()