Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: Help Θέλω να αγοράσω 50αρι καινούργιο!!!

Question Help Θέλω να αγοράσω 50αρι καινούργιο!!!

Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω 50αρι και θέλω να μου πείτε πιο είναι πιο ασφαλές(ο πατέρας μου μόνο έτσι θα μου το πάρει...) Απο χρήματα δεν υπάρχει περιορισμός!! Μεταξύ ενός daytona sprinter 50cc, ενός gp1 50cc, ενός derbi senda drd racing 50cc και ενός aprilia rs 50 πιο προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια??? (φρένα, αναρτήσεις, ασφάλεια απο πτώση??) Και κάτι ακόμα... Δεν έχω κλέισει τα 16 και θα το πάρω ενα μήνα πριν βγάλω δίπλωμα... Η άδεια κυκλοφορίας και η ασφάλεια μπορούν να βγούν στο όνομα μου ενώ δεν θα έχω διπλωμα ακόμα???????????

to derbi senda drd racing 50cc gamei kai dernei gia 50 cc k ego ithela na to paro ala pira to derbi senda extreme 50cc giati ithela na to pirakso opote min edina 3300 kai meta alo ena xiliariko ala san 50dari ine oti kalitero exi bgei exi korifeo eksoplismo kala frena kai gamo ths anarthshs alouminenio skeleto ine elafri kai aditheta me ta street sinxorei pola lathi kai sou dinei perithoria na ta diorthoshs logo ths geometrias tou giati ama frenarhs apotoma tha se sosoun oi brostines boukales pou ine megales kai den tha xashs to brostino toso grigora oso me ta ala epishs den katalabenh apo lakoubes kai pai efkola se xomatodromo ( OPOU me street oxi se xomatodromo ala se dromo me xalikaki den pas giati tha fas sabboura ) edo boreis na kitakshs se texnika xarakthristika kai test ola ta modela DRD http://www.bikez.com/search/index.php :a19: kai kai edo dixeni ANALITIKA ta pada pithanotites ( se sxesh me ala ) ptoshs diafores kai bathmologia epishs safth th selida boreis na sigrinhs opio modelo thes me opio alo nane ( apla bres thn marka pou thes pata compere meta tha sou bgalei ola ths ta modela dialekse ena kai pata pali compere ) http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=24068 elpizo na boithisa DERBI RULEZZZZ
    RUN RUN RUN

Re: Help Θέλω να αγοράσω 50αρι καινούργιο!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από chaly honda
    Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω 50αρι και θέλω να μου πείτε πιο είναι πιο ασφαλές(ο πατέρας μου μόνο έτσι θα μου το πάρει...) Απο χρήματα δεν υπάρχει περιορισμός!! Μεταξύ ενός daytona sprinter 50cc, ενός gp1 50cc, ενός derbi senda drd racing 50cc και ενός aprilia rs 50 πιο προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια??? (φρένα, αναρτήσεις, ασφάλεια απο πτώση??) Και κάτι ακόμα... Δεν έχω κλέισει τα 16 και θα το πάρω ενα μήνα πριν βγάλω δίπλωμα... Η άδεια κυκλοφορίας και η ασφάλεια μπορούν να βγούν στο όνομα μου ενώ δεν θα έχω διπλωμα ακόμα???????????

Πρωτα πρεπει να αποφασισεις τι θες!!! πιστας, παπακι η ανωμαλου δρομου!!!

εγω σε 15 μερες παιρνω το aprilia rs 50 κ επειδι εχω οδηγηση κ το derbi και το rs η γνωμη μου ειναι πως το rs ειναι η κορυφη στην κατηγορια του....
    το μηχανακι απο ασφαλεια κ απο επιδωσεις Γ***ει... κ μαμα να το αφησεις θα εισαι ικανοπιημενος!!!!
    Alexz@nder

APRILIA RS FOR EVER!!!!!!!!

Thanks ρε παιδιά για τις απαντήσεις.... Και εγώ το rs 50 σκέφτομαι να πάρω... Μοιάζει πολύ με street μεγάλη και έχει και τέλεια εμφάνιση... Έχει και συμπλέκτη, τι άλλο να θέλει κανείς??? Μόνο που προσπαθώ να πείσω τον πατέρα μου ότι είναι ασφαλές... Νόμίζει οτι είναι τρελά γκαζιάρικο όσο και άν του λέω οτι πάει σαν το gp1 και το senda drd racing... Πώς να τον πείσω, βοηθήστε με!!!!

αχ, κ γω πριν λιγους μηνες προσπαθουσα να το πεισω... απλα πες τον οτι κ τα δυο ειναι στα ιδια κυβικα κ εχουν τα ιδια αλογα..κ αυτη εναι η αληθεια δηλαδη, αν κ νομιζω πως το rs ειναι 1, 2 αλογακια πιο πανω!!!

επισης οτι το rs εχει φρενα μπροστα ακτινικης στηριξης.. μπορει ομως κ το derbi δεν ειμαι σιγουρος!!!
    Alexz@nder

to rs ine idia dinato me to rs ( telikh kai ipous) epishs ta street sta 50cc ine mapa eno me to drd tha pigenh gamata gia 50cc kai tha kanei thn plaka tou se off road kai lakoubes anebenh pezodromia ktl me to rs tha ise enas kagouras me street pou isa pou tsoulai gia edaxei oso kalo kai nane 50cc ine ... apishs an ise pano apo 80 kila kai 1.90 ipsos min pareis rs !
    RUN RUN RUN

κοιταξε, για το 80 κιλα κ 1.90 εχεις δικιο οτι δεν πολυ παει... ο καθενας ομως εχει κολλημα με καποιο ειδος μηχανης.. εγω ας πουμε εχω με τα street, κ το οτι καποιες εταιριες εβγαλαν steet μηχανακια στα 50cc ειναι η ευκαιρια για να εισαι κ νομιμος (στα 16) κ να γινεται το ονειρο σου πραγματικοτητα...

Alexz@nder

Καλησπέρα σε όλους. Και εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα 50άρι καινούργιο. Είμαι μεταξύ ενός Gilera Runner, ενός Aprilia sr 50 και ενός Derbi GP 1.
    Ποιο από τα τρία να επιλέξω και γιατί;
    Θέλω εμφάνιση αλλά και άνεση!!
    Από τελικές-συντήρηση τι λένε;
    Ευχαριστώ.

εμένα το runner δεν μου αρέσει
    δεν έχω ιδεά από σκουτεράκια αλλά το aprilia είναι πιο σπορ (κ είναι aprilia)

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aman17-2
    το aprilia είναι πιο σπορ

pio spor apo to GP1

egw pantos 8a eperna to gp1 racing me tin alisida...
    http://www.bikepics.com/pictures/589706/

http://www.mototriti.gr/mototriti/_m...id_thema=30142

http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C0...27150-full.jpg

Ποια η διαφορά της αλυσίδας;

Έχω ακούσει ότι η Derbi δεν είναι δα και τόσο αξιόπιστη σε σχέση με τις άλλες.

Σχεδιαστικά είναι κορυφή...

Αυτό σκέφτομαι περισσότερο και την βάζω πιο κάτω από ότι τις άλλες.

Όχι??

Νέο μέλος
    gia emena i derbi einai xilies fores pio aksiopisti apo tin aprilia...kai genika apla epidi den tin kseris tin eteria giafto milas gia aksiopistia alla pes mu exeis akusi pote na exei bgali problima kanena derbi ? 8a mu pis oxi giati kanenas gnostos den exei alla egw ksero oti den masane ta mhxanakia...

giati tin alusida apla den alazis ka8e toso imanta , einai pio omorfi, afti nomizo einai i diafora den ksero kai kala omos...

egw pantos 8a su elega pare Derbi kai den 8a to metaniosis oute stigmi...

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnyharit
    Καλησπέρα σε όλους. Και εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα 50άρι καινούργιο. Είμαι μεταξύ ενός Gilera Runner, ενός Aprilia sr 50 και ενός Derbi GP 1.
    Ποιο από τα τρία να επιλέξω και γιατί;
    Θέλω εμφάνιση αλλά και άνεση!!
    Από τελικές-συντήρηση τι λένε;
    Ευχαριστώ.
    το aprilia sr μολις το πηρε ενα φιλαρακι μου.. το μηχανακι ειναι πολυ ωραιο κ με πολυ καλες επιδωσεις... η γνωμη μου ειναι ομως να παρεις gilera runner!!! ειναι κορυφη αυτο το μηχανακι!!!
    τωρα αν δεν θες το gilera θα σου ελεγα το aprilia κ μετα να κοιταξεις για το derbi...
    Alexz@nder

Όσον αφορά τελικές;

Γνώμες...

τελικες για ποιο μηχανακι???
    Alexz@nder

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θέλω να αγοράσω το ΧΤ660 αλλά...
    από dimgoul στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 20:51
  2. Θέλω να αγοράσω το παρακάτω...
    από sas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2007, 09:09
  3. Help, Τι να αγορασω??
    από CyBeRseXX στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2006, 13:42
  4. Θελω να αγορασω...
    από Tasosneo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2005, 23:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ