Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΖΗΤΗΣΗΣ

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    ma ayto einai gegonos!

Aggelia: ZHTEITAI nea kopela gia ergasia. Protimwntai 16-xrones paranomes oukranezes metanastries.

ποσα δινεις?

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    τοτε και η αγγελίες που ζητούν νεαρές για εργασία προωθούν το εμπόριο ανθρώπων.
    αν ζητάς 15χρονη για εργασία με μισθό 8 ευρώ την ημέρα, ε τότε ναι, προωθείς το εμπόριο ανθρώπων....
    Ναι, τα κυκλώματα της Ελλάδας που ζητάνε πιτσιρίκια προωθούν το εμπόριο ανθρώπων...
    Ναι τα κωλόμπαρα που ζητάνε ουκρανέζες για εργασία σε μπαρ δημιουργούν μια ζήτηση που είναι άμεσα συνιφασμένη με το human traficking...

διαβλέπω μια προσπάθεια γελειοποίησης του προβληματισμού μου, με της αναγωγή του προβληματισμού μου για ένα ειδικό θέμα σε μια γενικότερη κατηγορία θεμάτων.....

αν θελετε ας γυρίσουμε στις μηχανές .....
    όπου αν δεν θέλουμε να στρουθοκαμηλίζουμε ένα σημαντικό ποσοστό μεταχειρισμένων ανταλακτικών προέρχεται απο κλοπές....
    στο forum υπάρχει ένας ολόκληρος κατάλογος με μαγαζιά εμπορίας ανταλακτικών....
    αν αυτός που ζητάει κάτι έχει εξαντλήσει όλα τα μαγαζιά που αναφέρονται, πόσο πιθανό ειναι να βρεις ανταλακτικό απο κάποιον συμφορουμίτη χωρίς ο ίδιος να μην έχει βάλει ήδη αγγελία προσφοράς????

αν δηλαδή κάποιος έχει ανταλακτικά για πούλημα βάζει αγγελία προσφοράς....ειναι απλά τα πράγματα....

"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    αν ζητάς 15χρονη για εργασία με μισθό 8 ευρώ την ημέρα, ε τότε ναι, προωθείς το εμπόριο ανθρώπων....
    Ναι, τα κυκλώματα της Ελλάδας που ζητάνε πιτσιρίκια προωθούν το εμπόριο ανθρώπων...
    Ναι τα κωλόμπαρα που ζητάνε ουκρανέζες για εργασία σε μπαρ δημιουργούν μια ζήτηση που είναι άμεσα συνιφασμένη με το human traficking...

διαβλέπω μια προσπάθεια γελειοποίησης του προβληματισμού μου, με της αναγωγή του προβληματισμού μου για ένα ειδικό θέμα σε μια γενικότερη κατηγορία θεμάτων.....

αν θελετε ας γυρίσουμε στις μηχανές .....
    όπου αν δεν θέλουμε να στρουθοκαμηλίζουμε ένα σημαντικό ποσοστό μεταχειρισμένων ανταλακτικών προέρχεται απο κλοπές....
    στο forum υπάρχει ένας ολόκληρος κατάλογος με μαγαζιά εμπορίας ανταλακτικών....
    αν αυτός που ζητάει κάτι έχει εξαντλήσει όλα τα μαγαζιά που αναφέρονται, πόσο πιθανό ειναι να βρεις ανταλακτικό απο κάποιον συμφορουμίτη χωρίς ο ίδιος να μην έχει βάλει ήδη αγγελία προσφοράς????

αν δηλαδή κάποιος έχει ανταλακτικά για πούλημα βάζει αγγελία προσφοράς....ειναι απλά τα πράγματα....

παρεξήγησες αδελφέ!!! ο προβληματισμός σωστός και καμία πρόθεση γελοιοποίησης. απλά παραδείγματι σου λέω οτι απο μια οπτική άλλη, δεν μπορείς να αποτρέψεις την κλοπή με το σταμάτημα των αγγελιών. Αλλα ούτε και χρειάζονται αγγελίες τα κλεφτρόνια. ξέρουν την ζήτηση. Με το να ρωτάω εγώ για ενα ανταλλακτικό δεν αυξάνω την πιθανότητα να κλέψει κάποιος μια μηχανή, περισσότερο απο το να την αφήνεις εκτεθειμένη το βράδι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    παρεξήγησες αδελφέ!!! ο προβληματισμός σωστός και καμία πρόθεση γελοιοποίησης. απλά παραδείγματι σου λέω οτι απο μια οπτική άλλη, δεν μπορείς να αποτρέψεις την κλοπή με το σταμάτημα των αγγελιών. Αλλα ούτε και χρειάζονται αγγελίες τα κλεφτρόνια. ξέρουν την ζήτηση. Με το να ρωτάω εγώ για ενα ανταλλακτικό δεν αυξάνω την πιθανότητα να κλέψει κάποιος μια μηχανή, περισσότερο απο το να την αφήνεις εκτεθειμένη το βράδι
    its ok...
    δεν λέω ότι ειναι μέτρο αποτροπής ...
    ειναι ένας προβληματισμός μου απο ηθικής πλευράς.....

και με δεδομένο ότι το forum δεν ειναι εμπορικό ώστε να εχει σαν κύριο μέλημα την αγοραπωλησία αντικειμένων

Υ.Γ. δεν προτείνω να σταματήσουν με το έτσι θέλω οι αγγελίες ζήτησης....
    απλά αναρωτιόμουνα αν έχουν και άλλοι το κόλλημα να βάλουν μια αγγελία ζήτησης όπως το έχω εγώ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Τώρα να πω τη χαζομάρα μου, αν πάρω πχ από επώνυμο μαγαζί του εξωτερικού μετάχειρη εξάτμιση (το σκέφτομαι για road legal τελείως, για αργότερα πριν βγω όξω), και στα ψιλά γράμματα λέει ότι τα αντ/κά προέρχονται από κατασχέσεις λόγω καθυστερημένων οφειλών θα νιώσω άσχημα -και δέ μου λέει κανείς ότι δεν είναι και κλεμμένη.

Θα είναι φτηνότερη από ότι μια "ύποπτη" από εδώ;

Μπορεί ναι μπορεί όχι.

Άμα θες σώνει και καλά να το ψάξεις για να προστατεύσεις τα αντ/κα σου υπάρχουν προσωπικά σημαδέματα και φωτογραφίες, microdots, συναγερμοί με κουκούλες και αλυσιδάρες, γκαράζ κλπ.

Αυτά τα λέω όντας μακριά από το χωρό και χωρίς να νιώθω στο πετσί μου πια τους κινδύνους των μεγαλουπόλεων (τα ξέρω).

Δυστυχώς δε μπορείς να πιάσεις από το λαιμό κάποιον που αγόρασε μια εξάτμιση από αγγελία (ή μήπως μπορείς; ) και να τον ρωτήσεις άμα ήταν η δικιά σου, πρέπει να φροντίσεις πιο πριν να μη στη φάνε.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Δύσκολο...πολύ δύσκολο...αλλα αμα ηταν να γίνει ψηφοφορία θα διάλεγα να ΜΗΝ καταχωρούνται αγγελίες που αφορούν τη ζήτηση.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Δείξε μου τη μηχανη σου να σου πω ποιος είσαι...
    από Dirty_Gas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2006, 17:13
  2. Πείτε μου τη γνώμη σας
    από marine521 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 12:24
  3. Όλη μου τη ζωή...
    από matmat στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2005, 00:15
  4. Μου τη δίνουν οι "βλαμμένες" πτώσεις...!
    από Wizard13 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2004, 11:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF