Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 152

Θέμα: ΠΑΡΝΗΘΑ S.Ο.S.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

ΠΑΡΝΗΘΑ S.Ο.S.

Η καταστροφη ειναι δεδομενη.

Πιστευω (και ελπιζω) οτι ειναι πολλοι αυτοι που θα θελησουν να συνδραμουν με οποιονδηποτε τροπο στην αναγεννηση και προστασια της Παρνηθας.

Σε ατομικο επιπεδο, δεν μπορουμε να κανουμε πολλα. Μεμονωμενες συλλογικες προσπαθειες ,επισης δεν νομιζω να εχουν αποτελεσμα κυριως λογω ελειψης γνωσεων, που τελικα μπορει να βλαψουν περισσοτερο απο οτι να βοηθησουν.(π.χ. οτι ειπε ο Captain για την αναδασωση)

Συγκροτω τις σκεψεις μου και προτεινω αυτο:

Μαζευομαστε οσοι επιθυμουμε να βοηθησουμε απο το Moto.gr, ερχομαστε σε επαφη με αλλα Forums (οχι μονο μοτοσικλετας...), φτιαχνουμε αλυσιδωτα emails και τα αποστελουμε, ερχομαστε σε επαφη με συλλογους, λεσχες, οργανισμους και οργανωσεις.

Οι κατεχοντες τα p.c. φτιαχνουν blog η ιστοσελιδα οπου και θα αποτελλει το κομβικο σημειο συναντησεις ολων των εθελοντικων πρωτοβουλιων , ατομικων και συλλογικων.

Το σημαντικοτυερο αυτη την στιγμη ειναι να συγκεντρωθουμε ολοι οσοι θελουμε να προσφερουμε και πιστευω οτι με αυτον τον τροπο ειναι δυνατο.

Το συστημα ειναι πυραμιδωτο, δηλαδη πρωτα συσπειρωνομαστε εδω, μετα με αλλα forums, με αλλες ομαδες κ.ο.κ....

Δεν προτεινω λυσεις ουτε εχω καποιο πλανο στρατηγικης στο μυαλο μου...απλα θελω με ολη μου την καρδια να βοηθησω..το χρωσταω πρωτιστως σε εμενα, το χρωσταμε ολοι στο βουνο που αγαπησαμε.

Παρακαλω οσοι επιθυμουν, να δηλώσουν συμμετοχη με το Nickname τους για να κανονισουμε το συντομοτερο δυνατο καποια συναντηση...μονος μου δεν μπορω να κανω πολλα, ολοι μαζι ομως;

1.el_hymador

Ρε Κώστα....

από το ιντερνέτι όλοι θα σου πούνε μέσα και να κάνουμε και να δείξουμε και να μπήξουμε....

στα λόγια είμαστε όλοι πρώτοι και στο πληκτρολόγιο ρόσσιδες .... κατόπιν εορτής

Sorry που την βγαίνω έτσι αλλά το έχω ματαδεί τι έργο γαμώτο μου ....

Αδυναμία συνεννόησης μέσα στο φόρουμ .. που να πάτε και παραέξω ..

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=42329

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost

Βοήθα ρε Κυριάκο μπας & συννενοηθούμε καλύτερα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Ρε Κώστα....

από το ιντερνέτι όλοι θα σου πούνε μέσα και να κάνουμε και να δείξουμε και να μπήξουμε....

στα λόγια είμαστε όλοι πρώτοι και στο πληκτρολόγιο ρόσσιδες .... κατόπιν εορτής

Sorry που την βγαίνω έτσι αλλά το έχω ματαδεί τι έργο γαμώτο μου ....
    Σε καταλαβαινω απολυτα...

Ισως να μην απεδωσα σωστα αυτα που ακριβως ηθελα να πω....

Δεν προτεινω δραση, προτεινω συσπειρωση (εστω και μεσω internet) ...αυτο που θελω να επιτυχουμε ειναι να μαζευτουμε ολοι μαζι....γιατι αν αρχισει ο καθε συλλογος, ο καθε φορεας και ο καθε δεν ξερω και εγω τι να λειτουργει κατα την κριση του και μεμονωμενα δεν θα υπαρξει ποτε αποτελεσμα...την προοπτικη του να ενεργοποιηθουν κρατικοι φορεις την αφηνω δεν την αναφερω καν...

αν ...λεω αν.. αυτο το πραγμα πετυχει, στην χειροτερη των περιπτωσεων θα μαζευτουμε 100 ατομα και θα ερθουν 15 ....δεκαπεντε ανθρωποι ξερεις τι συνδεσμους μπορει να εχουν;...χιλιαδες....

αξιζει τον κοπο ρε παιδια, δεν ευλογαω τα γενια μου δεν οικιοποιουμε την πρωτοβουλια...πειτε και εσεις πως μπορουμε να δρασουμε σε αυτο το πεδιο, ελατε να συναντηθουμε να ακουστουν αποψεις, να μαθουμε πραγμτα για το πως μπορουμε νβα δρασουμε σωστα και αποτελεσματικα.

Ας το ενωσει καποιος mod.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σε καταλαβαινω απολυτα...

Ισως να μην απεδωσα σωστα αυτα που ακριβως ηθελα να πω....

Δεν προτεινω δραση, προτεινω συσπειρωση (εστω και μεσω internet) ...αυτο που θελω να επιτυχουμε ειναι να μαζευτουμε ολοι μαζι....γιατι αν αρχισει ο καθε συλλογος, ο καθε φορεας και ο καθε δεν ξερω και εγω τι να λειτουργει κατα την κριση του και μεμονωμενα δεν θα υπαρξει ποτε αποτελεσμα...την προοπτικη του να ενεργοποιηθουν κρατικοι φορεις την αφηνω δεν την αναφερω καν...

αν ...λεω αν.. αυτο το πραγμα πετυχει, στην χειροτερη των περιπτωσεων θα μαζευτουμε 100 ατομα και θα ερθουν 15 ....δεκαπεντε ανθρωποι ξερεις τι συνδεσμους μπορει να εχουν;...χιλιαδες....

αξιζει τον κοπο ρε παιδια, δεν ευλογαω τα γενια μου δεν οικιοποιουμε την πρωτοβουλια...πειτε και εσεις πως μπορουμε να δρασουμε σε αυτο το πεδιο, ελατε να συναντηθουμε να ακουστουν αποψεις, να μαθουμε πραγμaτα για το πως μπορουμε να δρασουμε σωστα και αποτελεσματικα.

πιστευεις οτι ειναι καταλληλο μερος για Humor;

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Η συλλογική προσπάθεια θα γίνει.

Όμως πρώτα πρέπει να αφήσουμε την φύση να λειτουργήσει. Ήδη η θεόσταλτη βροχή ελπίζω να εφτασε την βουνοκορφή της Πάρνηθας να αποτελειώσει την φωτιά.
    Από κει και πέρα θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας χρόνος μέχρι να γίνει ο πραγματικός απολλογισμός. Πολλά δέντρα που φαίνονται καμμένα κρύβουν ζωή μέσα τους και αναγεννωνται. Από κει και πέρα ότι είναι νεκρό θα πρέπει να αναδασωθεί σε ένα χρόνο από τώρα και τότε θα πρέπει να κινητοποιηθούμε χωρίς να έχουμε ξεχάσει πόσο μας άγκιξε τωρα η καταστρόφή.

Απλά τώρα έιναι πολύ αργά να εμποδίσουμε την καταστροφή και πολύ νωρίς για να κάνουμε κάτι για αυτό.
    I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
    Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
    Richa Jacket Lady Χειμερινο €50

Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Η συλλογική προσπάθεια θα γίνει.

Όμως πρώτα πρέπει να αφήσουμε την φύση να λειτουργήσει. Ήδη η θεόσταλτη βροχή ελπίζω να εφτασε την βουνοκορφή της Πάρνηθας να αποτελειώσει την φωτιά.
    Από κει και πέρα θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας χρόνος μέχρι να γίνει ο πραγματικός απολλογισμός. Πολλά δέντρα που φαίνονται καμμένα κρύβουν ζωή μέσα τους και αναγεννωνται. Από κει και πέρα ότι είναι νεκρό θα πρέπει να αναδασωθεί σε ένα χρόνο από τώρα και τότε θα πρέπει να κινητοποιηθούμε χωρίς να έχουμε ξεχάσει πόσο μας άγκιξε τωρα η καταστρόφή.

Απλά τώρα έιναι πολύ αργά να εμποδίσουμε την καταστροφή και πολύ νωρίς για να κάνουμε κάτι για αυτό.

Πολυ σωστα οσα λες.

Δεν θα ειναι ομως καλυτερα να υπαρξει ενα μεγαλο ανθρωπινο δυναμικο για τις οποιες περιβαλλοντικες αποτιμησεις πρεπει να γινουν;

Να κατευθυνονται απο ειδικους;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κωστα θα συμφωνησω με τον catmaster...δυστυχως φιλε μου αν νομιζεις οτι μπορεις να κανεις κατι σε ατομικο,συλλογικο, φιλικο επιπεδο εισαι γελασμενος.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ αλλα η μικρη προσωπικη μου εμπειρια με διδαξε το αντιθετο

ευχομαι οτι καλυτερο...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Cpt. Haddock (Όχι αναδάσωση, αναγέννηση από τις στάχτες) + El Hymador (Συσπείρωση και δράση) = 500 μηχανές έξω από τη Βουλή με πανώ : ΕΠΕΚΤΕΙΝΑΤΕ ΤΟ ΔΡΥΜΟ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ copyright .. καπετάνιος

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    κωστα θα συμφωνησω με τον catmaster...δυστυχως φιλε μου αν νομιζεις οτι μπορεις να κανεις κατι σε ατομικο,συλλογικο, φιλικο επιπεδο εισαι γελασμενος.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ αλλα η μικρη προσωπικη μου εμπειρια με διδαξε το αντιθετο

ευχομαι οτι καλυτερο...
    Ο μοναδικος τροπος αντιδρασης σε μια κοινωνια σαν την ελληνικη ειναι η συσπειρωση.
    Π.Χ. ακριβαινει το κρεας δεν τρωμε κρεας.Το γενικευω πολυ το ξερω αλλα πιστευω δεν ειμαι εκτος θεματος.Στο εξωτερικο εχει πετυχει.
    Οσο απογοητευμενος κι αν εισαι απο το παρελθον μην μενεις εξω απο μια τετοια ωραια
    προσπαθεια,γιατι καποτε πρεπει και στην Ελλαδα να πετυχουμε κατι.
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    re mages, to paidi bgike kai egrapse kati poli oraio kai sosto kai pesate pano tou 10 atoma na tou peite den tha ginei tipota..

eleos, giati na skotonete kati prin gennithei???

opoios einai apaisiodoksos kai den goustarei siopa..

xairitizo tin prospatheia
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Cpt. Haddock (Όχι αναδάσωση, αναγέννηση από τις στάχτες) + El Hymador (Συσπείρωση και δράση) = 500 μηχανές έξω από τη Βουλή με πανώ : ΕΠΕΚΤΕΙΝΑΤΕ ΤΟ ΔΡΥΜΟ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ copyright .. καπετάνιος

Kαι αυτο!!! ειμαι μεσα οποτεδηποτε γινει!!

ποτε κανονιζουμε;

Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πάρνηθα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου 05
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 09:24
  2. Πάρνηθα
    από Χωμάτινος στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2005, 15:28
  3. Αυριο Κυριακή ΧΩΜΑ- ΠΑΡΝΗΘΑ