Η καταστροφη ειναι δεδομενη.
Πιστευω (και ελπιζω) οτι ειναι πολλοι αυτοι που θα θελησουν να συνδραμουν με οποιονδηποτε τροπο στην αναγεννηση και προστασια της Παρνηθας.
Σε ατομικο επιπεδο, δεν μπορουμε να κανουμε πολλα. Μεμονωμενες συλλογικες προσπαθειες ,επισης δεν νομιζω να εχουν αποτελεσμα κυριως λογω ελειψης γνωσεων, που τελικα μπορει να βλαψουν περισσοτερο απο οτι να βοηθησουν.(π.χ. οτι ειπε ο Captain για την αναδασωση)
Συγκροτω τις σκεψεις μου και προτεινω αυτο:
Μαζευομαστε οσοι επιθυμουμε να βοηθησουμε απο το Moto.gr, ερχομαστε σε επαφη με αλλα Forums (οχι μονο μοτοσικλετας...), φτιαχνουμε αλυσιδωτα emails και τα αποστελουμε, ερχομαστε σε επαφη με συλλογους, λεσχες, οργανισμους και οργανωσεις.
Οι κατεχοντες τα p.c. φτιαχνουν blog η ιστοσελιδα οπου και θα αποτελλει το κομβικο σημειο συναντησεις ολων των εθελοντικων πρωτοβουλιων , ατομικων και συλλογικων.
Το σημαντικοτυερο αυτη την στιγμη ειναι να συγκεντρωθουμε ολοι οσοι θελουμε να προσφερουμε και πιστευω οτι με αυτον τον τροπο ειναι δυνατο.
Το συστημα ειναι πυραμιδωτο, δηλαδη πρωτα συσπειρωνομαστε εδω, μετα με αλλα forums, με αλλες ομαδες κ.ο.κ....
Δεν προτεινω λυσεις ουτε εχω καποιο πλανο στρατηγικης στο μυαλο μου...απλα θελω με ολη μου την καρδια να βοηθησω..το χρωσταω πρωτιστως σε εμενα, το χρωσταμε ολοι στο βουνο που αγαπησαμε.
Παρακαλω οσοι επιθυμουν, να δηλώσουν συμμετοχη με το Nickname τους για να κανονισουμε το συντομοτερο δυνατο καποια συναντηση...μονος μου δεν μπορω να κανω πολλα, ολοι μαζι ομως;
1.el_hymador