Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 152

Θέμα: ΠΑΡΝΗΘΑ S.Ο.S.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Φιλοι μου , ειμαι ασχετος σε θεματα Δασοπονιας ....ισως εκει εξω βρισκεται καποιος σχετικος και απο αυτον περιμενω να μου μιλησει και να με καθοδηγησει.

Το θεμα δεν ειναι να περιμενουμε ποτε θα αναγεννηθει το δασος....το θεμα ειναι να διαφυλαξουμε την περιοχη απο τις καταπατησεις...και αυτο εννοω οταν κανω λογο για συσπειρωση ...μονος μου δεν μπορω να γυρισω ολη την Παρνηθα τραβωντας φωτογραφιες και μαρκαρωντας με gps....100 ατομα μπορουμε , 1000 ατομα θα τα καταφερουμε ευκολοτερα κ.ο.κ.

Ειναι το σημαντικοτερο και πρπει να γινει ΑΜΕΣΑ....σε εξι μηνες το πολυ θα δειτε να ξεφυτρωνουν σιγα-σιγα περιφραξεις απο το πουθενα.....οι βοσκοι θα μπαινουν μεσα και θα τα γ@μ@νε ολα....ποιους βλαστους και ποια πραγματα να μην πατησουμε; θα τα φανε ολοα τα γιδια και τα κατσικια....

για αυτο σας λεω....μονος μου δεν μπορω να περιφρουρησω τον δρυμο ...μαζι μπορουμε να κανουμε κατι.

ωραια,συμφωνω μαζι σου,καπου δεν πρεπει να απευθυνθουμε ομως?(δασαρχειο?νομαρχια?)
    καποια στιγμη σε μια παρεα που ημουν ειχε πεσει και η ιδεα βραδυνης περιπολιας με on-off μηχανες,αλλα δυστυχως μας προλαβε η φωτια

Ρε συ Κώστα, μην το παρατραβάμε. Γιά πόσο καιρό μπορούμε να επιτηρούμε την Πάρνηθα που μας γαλούχησε; Πιστεύω ότι είναι πιό εφικτό και αποτελεσματικό (η κοσμοσυρροή "τραβάει" και τα κανάλια) να κάνουμε μία δημόσια δήλωση στη Βουλή.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    akrivos, den mporei dia viou na filas olo to vouno.

to thema einai na kinitopoiithoun ta afentika
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_k
    ωραια,συμφωνω μαζι σου,καπου δεν πρεπει να απευθυνθουμε ομως?(δασαρχειο?νομαρχια?)
    καποια στιγμη σε μια παρεα που ημουν ειχε πεσει και η ιδεα βραδυνης περιπολιας με on-off μηχανες,αλλα δυστυχως μας προλαβε η φωτια
    Δευτερα θα μιλησω με Δασολογο-Δασογεωπονο που γνωριζω.
    Συγκεντρωνω ηδη στοιχεια απο ορειβατικους και φυσιολατρικους συλλογους οπου θα αποστειλω mail για να ερθουμε σε επαφη.

Το αμεσο ειναι η ιδεα που πεταξε ο χωματινος σχετικα με πορεια εξω απο την Βουλη...θα ελεγα καλυτερα καθιστικη διαμαρτυρια βραδυ για να μπορουν να ερθουν ολοι και να μην δημιουργηθουν επεισοδια. Εγω ειμαι μεσα λεμε.

και ηθελα ν α παω να βαλω καμια ντοματα,πεπονι καρπουζι...αντε και καμια ριζα ελια ...
    να οικειοποιηθω και γω ενα κομματακι που παει τεζα και το χτ

τωρα ,περα απο το μαυρο χιουμορ εγω μαζι σας.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Καθιστική διαμαρτυρία θα περάσει στα αζήτητα. Από την άλλη δεν ξέρω ποιά είναι η διαδικασία γιά να δεσμεύσεις - έστω - μία λωρίδα δρόμου από την αστυνομία, γιατί σίγουρα χρειάζεται προέγκριση (εκτός κι αν πας έτοιμος "γιά άλλα" , κάτι που δεν ωφελεί).

Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Ρε συ Κώστα, μην το παρατραβάμε. Γιά πόσο καιρό μπορούμε να επιτηρούμε την Πάρνηθα που μας γαλούχησε; Πιστεύω ότι είναι πιό εφικτό και αποτελεσματικό (η κοσμοσυρροή "τραβάει" και τα κανάλια) να κάνουμε μία δημόσια δήλωση στη Βουλή.

Για ποσο καιρο μπορουμε να επιτηρουμε;

εσυ και εγω;

ουτε για δυο ημερες....

αν ειμασταν πολλοι ομως;

και δεν εννοω μονο απο εδω μεσα...

αν καταρτιζοταν προγραμμα ''σκοπιων'';

σιγουρα δεν θα ηταν 100% αποτελεσματικο... αλλα ας βρουμε εναν δυο περιπτωσεις ...μια μπουλντοζα και ενα μπαζαδικο που θα ερθουν και θα ξαναερθουν και θα ξεναερθουν...καποια στιγμη θα τα δεις...απο το τιποτα ειναι σαφως καλυτερο....αρκει μια βολτα και ενα ζευγαρι κυαλια αφου δυστυχως ο οριζοντας ειναι ανοιχτος πλεον....

για την προσταση σου σχετικα με την πορει στην βουλη ειμαι μεσα το ειπα και το ξαναλεω!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    re mages, to paidi bgike kai egrapse kati poli oraio kai sosto kai pesate pano tou 10 atoma na tou peite den tha ginei tipota..

eleos, giati na skotonete kati prin gennithei???

opoios einai apaisiodoksos kai den goustarei siopa..

xairitizo tin prospatheia
    φιλος δεν πεσαμε να τον φαμε.ειναι φιλαρακι μας, γνωριζομαστε προσωπικα και του ειπαμε τι μας διδαξε η εμπειρια μας.φανταζομαι οτι μας επιτρεπεις να μιλαμε στους φιλους μας ε?ευχαριστουμε μπολικα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Ο μοναδικος τροπος αντιδρασης σε μια κοινωνια σαν την ελληνικη ειναι η συσπειρωση.
    Π.Χ. ακριβαινει το κρεας δεν τρωμε κρεας.Το γενικευω πολυ το ξερω αλλα πιστευω δεν ειμαι εκτος θεματος.Στο εξωτερικο εχει πετυχει.
    Οσο απογοητευμενος κι αν εισαι απο το παρελθον μην μενεις εξω απο μια τετοια ωραια
    προσπαθεια,γιατι καποτε πρεπει και στην Ελλαδα να πετυχουμε κατι.
    εγω προσπαθησα μια φιλε.ωρα να προσπαθησετε οι υπολοιποι που δεν εχετε προσπαθησει.

φιλικα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αν είναι για "άλλα" να ανεβάσω αν είναι κόσμο από Κρήτη. Παιδιά μας έχει ταράξει & εμάς απίστευτα το θέμα εδώ κάτω. Σα να κάηκε η πόλη μας. & δε μας τάραξε μόνο η φωτιά αυτή καθαυτή αλλά η συμπεριφορά & οι δηλώσεις αυτών που λένε ότι μας κυβερνούν. Ντροπή! Πραγματικά είναι στιγμές που δε θέλω να συγκαταλέγομαι ως Έλληνας πολίτης που εκπροσωπείται από τέτοιους γρόθους! Φωτιά στα απαυτά τους πρέπει να τους βάλουμε!
    Τώρα όσον αφορά για τι δράσεις μπορούν να γίνουν, έχω να προτείνω & εγώ το εξής :
    Πέρα από κάποια πορεία, μαζικά email, κάποιο site ίσως & τα σχετικά, να δημιουργηθεί ένα αρχείο με φωτογραφίες & στοιχεία ότι ο χώρος αυτή τη στιγμή δεν έχει κτίσματα. Στο μέλλον σε διάφορες βόλτες όποιος βλέπει κάποιο κτίσμα, φωτογραφία & καταγγελία στον εισσαγγελέα παραδίδοντας φωτογραφία του πριν (χωρίς κτίσμα) & του μετά (με κτίσμα).

:a017: :a017: :a39: :a39: :a57:

Κώστα, ακόμη κι αν τους πιάσουμε στα πράσα να ρίχνουν θεμέλια θα μας τρίψουν στη μούρη την (αργυρώνητη) άδεια πολεοδομίας που πλήρωσαν σε κάποιον επαρκώς.

Οι μόνοι μας (εν δυνάμει) σύμμαχοι επί του παρόντος είναι τα τρισκατάρατα κανάλια.

Πιστεύω ότι είναι πιό εφικτό και αποτελεσματικό (η κοσμοσυρροή "τραβάει" και τα κανάλια) να κάνουμε μία δημόσια δήλωση στη Βουλή.
    Και εγω μεσα.

Στο θεμα της επιτηρησης του βουνου, να πω μια ιδεα; (μπορει να ειναι και χαζη αλλα θα την πω): καθε ποτε ανανεωνεται το Google Earth; Αυτη τη στιγμη εχει χαρτες σχετικα υψηλης αναλυσης ΟΛΟΥ του βουνου.

Αν σε λιγο καιρο και σε νεους χαρτες εμφανιστουν κτηρια, τοτε να εχουμε κανει μια "ομαδα δρασης", οι οποιοι θα πηγαινουν επιτοπου, θα φωτογραφιζουν και κατευθειαν καταγγελια οπου χρειαστει (ακομα κ καναλια) και παρακολουθηση του θεματος απο κοντα!
    Δοξα τω Θεω, τα μεσα τα εχουμε (enduro, on off κλπ), και την θεληση επισης.
    Νίκος
    Open Horizons

Κώστα, ακόμη κι αν τους πιάσουμε στα πράσα να ρίχνουν θεμέλια θα μας τρίψουν στη μούρη την (αργυρώνητη) άδεια πολεοδομίας που πλήρωσαν σε κάποιον επαρκώς.

Ο μόνος μας (εν δυνάμει) σύμμαχοι επί του παρόντος είναι τα τρισκατάρατα κανάλια.
    δεν διαφωνω....αλλα πρεπει να υπαρξει καποιος που θα τους πιασει στα πρασσα....

gps εχω, καμερα με φακο super wow εχω, ολο και καποιος απο εσας θα εχει κατι αντιστοιχο....σημαδευουμε τα ορια του δρυμου και τον γυρω εκτασεων, τραβαμε φωτο και μετα απο μια εβδομαδα παμε παλι....αυτο που μπορουμε και περναει απο το χερι μας...δεν ειναι τιποτα αρκει να συμμετασχουμε

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πάρνηθα, Σάββατο 12 Νοεμβρίου 05
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 09:24
  2. Πάρνηθα
    από Χωμάτινος στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2005, 15:28
  3. Αυριο Κυριακή ΧΩΜΑ- ΠΑΡΝΗΘΑ
    από KaTaNaS στο forum Συναντήσεις & βόλτες