Παλιο Ζ750 VS Καινουριο Ζ750. Πιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο σε all around θεματα?Απο κινητηρα μεχρι χρηστικοτητα μεσα και εξω απο την πολη.
Παλιο Ζ750 VS Καινουριο Ζ750. Πιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο σε all around θεματα?Απο κινητηρα μεχρι χρηστικοτητα μεσα και εξω απο την πολη.
keep it unreal.
Από τα περιοδικά μόνο πιστέυω πως το παλιό είναι καλύτερο από πλευράς επιδόσεων,πιό δυνατό και πιό ελαφρύ.Το καινούργιο έχει να επιδείξει καλύτερα περιφερειακά,ανεστραμμένα μπροστινά,μαργαρίτες δισκόφρενα και καλύτερες χαμηλομεσαίες στροφές σε ροπή.Οπότε,προσωπικά,για μέσα στην πόλη προτείνω το καινούργιο.Αν και εγώ για γενικότερη χρήση θα έπαιρνα το παλιό...![]()
![]()
![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Ενας ο οποιος δεν εχει Ζ πριν, μαλλον δεν θα δει διαφορα αναμεσα στα 2, πλυν της εμφανισης
Το καινουργιο εχει σιγουρα καλυτερα περιφερειακα παντως
Πιστεψε με, και τα 2 εχουν υπεραρκετο γκαζι για οποιοδηποτε στυλ οδηγησης
Δεν προκειται ποτε σε μια στριφτερη διαδρομη να εξανλτησεις το γκαζι του, οποτε μην φοβασαι οτι το νεο ειναι πιο αδυναμο
Αλλωστε, ουτε του 04-06 εβγαζε 110 τροχο
Εγω θελω ΡΟΠΗ, και σιγουρα η πτωση δυναμης μετα τις 8000 που εχουν τα νεα Ζ, ειμαι σιγουρος οτι με ενα τελικο θα διορθωνεται(εχει μεσα 3 καταλυτες)
Επισης εχουν βαλβιδα εξαγωγης, κατι σαν το exup
Άσχετο...After ισχύει ότι τα φρένα του καινούργιου είναι πιο αδύναμα από του παλιού?Μου το είπε συντάκτης περιοδικού στην έκθεση.Επίσης μου είπε πως η διαφορά των ανεστραμμένων είναι μηδαμινή σε σχέση με τα παλιά.Ισχύει κάτι τέτοιο ή μήπως ρώτησα αντιπρόσωπο της yamaha κατά λάθος?!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ενας ο οποιος δεν εχει Ζ πριν, μαλλον δεν θα δει διαφορα αναμεσα στα 2, πλυν της εμφανισης
Το καινουργιο εχει σιγουρα καλυτερα περιφερειακα παντως
Πιστεψε με, και τα 2 εχουν υπεραρκετο γκαζι για οποιοδηποτε στυλ οδηγησης
Δεν προκειται ποτε σε μια στριφτερη διαδρομη να εξανλτησεις το γκαζι του, οποτε μην φοβασαι οτι το νεο ειναι πιο αδυναμο
Αλλωστε, ουτε του 04-06 εβγαζε 110 τροχο
Εγω θελω ΡΟΠΗ, και σιγουρα η πτωση δυναμης μετα τις 8000 που εχουν τα νεα Ζ, ειμαι σιγουρος οτι με ενα τελικο θα διορθωνεται(εχει μεσα 3 καταλυτες)
Επισης εχουν βαλβιδα εξαγωγης, κατι σαν το exup![]()
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Eκ πειρας, μπορω να σου πω, οτι ολοι οι συντακτες, σε ενα νεο προιον, πρεπει να γραψουν μια λακαμιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Άσχετο...After ισχύει ότι τα φρένα του καινούργιου είναι πιο αδύναμα από του παλιού?Μου το είπε συντάκτης περιοδικού στην έκθεση.Επίσης μου είπε πως η διαφορά των ανεστραμμένων είναι μηδαμινή σε σχέση με τα παλιά.Ισχύει κάτι τέτοιο ή μήπως ρώτησα αντιπρόσωπο της yamaha κατά λάθος?!![]()
Αν δεν γραψουν, τοτε αναιρειται ο λογος υπαρξης τους
Οι περισσοτεροι οδηγανε πολλα μηχανακια καθε μερα, και κανεις δεν εχει συμβιωσει με αυτα
Πως μπορουν λοιπον, να θυμουνται πως ΑΚΡΙΒΩΣ απεδιδε το φρενο και το πιρουνι του προηγουμενου μοντελου?
Μπορει π.χ. εκεινο να ειχε 15.000χλμ, και το αλλο 2.000χλμ
Μονο σε ενα συγκριτικο βγαζεις συμπερασματα, παντα με τις εκαστοτε συνθηκες και με τους συγκεκριμενους συντακτες
Αν και παλι, παιζουν μεγαλο ρολο οι προτιμησεις του καθε αναβατη.Μπορει καποιος να βλεπει μπλε μοτοσυκλετα και να μην μπορει να στριψει
Το power bikes γραφει π.χ. οτι τα φρενα του νεου Z750 ειναι καταπληκτικα, και οτι το πιρουνι, με λιγα κλικ ρυθμισης, μεταμορφωνεται
Τι να πιστεψεις?....
Ενα test ride πριν την μεγαλη αποφαση, θα λυσει ολα τα μυστηρια
Πια φρενα ρε παιδες...τις ιδιες δαγκανες φοραει με το παλιο.
Να εχει βελτιωθει το φρεναρισμα λογω usd οκ.....μην μου πειτε οτι ειναι βελτιωση οι μαργαριτες.....βελτιωση για το ματι ειναι.
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
μονο και μονο σταματημενες να δεις τις μηχανανες .... βλεπεις οτι καλυτερο ειναι το ΝΕΟ Ζ750....
καλυτερο μπροστινο και καλυτερα οργανα
απο κει παι περα εχει γινει και δουλεια στο πλαισιο αλλα αυτο θα το κρινω οταν το κανω βολτα...
μην ακους για το μοτερ... και αμα εχει 3-4 αλογα λιγοτερα στο max τι να λεει? αφου θα εχει καλυτερες μεσαιες (+0.5 ροπη) αρα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ειναι!!!
ΑκριβώςΑρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Πια φρενα ρε παιδες...τις ιδιες δαγκανες φοραει με το παλιο.
Να εχει βελτιωθει το φρεναρισμα λογω usd οκ.....μην μου πειτε οτι ειναι βελτιωση οι μαργαριτες.....βελτιωση για το ματι ειναι.![]()
Επίσης να συμπληρώσω οτι το Power Bikes είναι το κατ εξοχήν ΓΤΠ περιοδικό![]()
Επίσης πιστευω οτι και το USD του καινούριου θα είναι χάλι σαν το παλιό.
Εδω όλο το μηχανάκι το έχουν ησυχάσει και το εχουν προετοιμάσει για τον αρχάριο οδηγό, το μπροστινό θα το κάνουνε GP ??? (προσοχή, άλλο GP και άλλο ΓΤΠ).![]()
Θα δούμε σύντομα τι σόι μπροστινό είναι...μακάρι να κάνω λάθος!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
(προσοχή, άλλο GP και άλλο ΓΤΠ).![]()
GTP?
ΓΤΠ = GTPΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
GTP?
GP = Grand Prix
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
κατσε ρε Αρη... εδω το μπροστινο εχει βαλει γκαφρα η kawa και εβαλε και ρυθμησεις.... ποσο μηχανακια της κατηγοριας εχουν μπροστινο με ρυθμησεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ακριβώς![]()
Επίσης να συμπληρώσω οτι το Power Bikes είναι το κατ εξοχήν ΓΤΠ περιοδικό![]()
Επίσης πιστευω οτι και το USD του καινούριου θα είναι χάλι σαν το παλιό.
Εδω όλο το μηχανάκι το έχουν ησυχάσει και το εχουν προετοιμάσει για τον αρχάριο οδηγό, το μπροστινό θα το κάνουνε GP ??? (προσοχή, άλλο GP και άλλο ΓΤΠ).![]()
Θα δούμε σύντομα τι σόι μπροστινό είναι...μακάρι να κάνω λάθος!
Γιώργο μακάρι για να μην τρέχουν μετά οι μέλλοντες ιδιοκτήτες, αλλά αμφιβάλλω.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κατσε ρε Αρη... εδω το μπροστινο εχει βαλει γκαφρα η kawa και εβαλε και ρυθμησεις.... ποσο μηχανακια της κατηγοριας εχουν μπροστινο με ρυθμησεις???
Οι αμφιβολίες μου βασίζονται κυρίως στο οτι το καινούριο το εχουν ησυχάσει γενικώς οπότε δεν συμβαδίζει στο concept ενα πιο σκληρό μπροστινό απο το προηγούμενο, αν μπορεί βέβαια κανείς να καταλάβει πως σκέφτεται η kawa.
Επίσης διάβασα σε περιοδικό οτι δεν ειναι καλό το μπροστινό, αλλά δεν τους εμπιστευομαι και πολύ.
Οπως και να χει σε λίγο καιρό θα ξέρουμε!
Μπράβο τους που βάλανε ρυθμίσεις, αλλά δεν εχουν ποτέ τόσο μεγάλο ευρος που να 'στρωνουν' ενα super μαλακό πηρούνι.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
...ασε που στο παλιο ηταν τοσο χαλια (λιγο χειροτερο απο τον μ.ο. της κατηγοριας του δλδ)Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κατσε ρε Αρη... εδω το μπροστινο εχει βαλει γκαφρα η kawa και εβαλε και ρυθμησεις.... ποσο μηχανακια της κατηγοριας εχουν μπροστινο με ρυθμησεις???
που δεν παιζει να μην ειναι καλυτερο οτι κ να ειναι!
Αλλα τι να τα κανεις ολα αυτα αν το μηχανακι ειναι ΑΣΧΗΜΟ!
(αν κ ειδαμε με τον ppppppav ενα στην Χαλκιδα απο πισω χωρις λασπωτηρα και ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ! μονο η ουρα ομως!)
προσωπικα μου αρεσει το παλιοτερο λιγο καλυτερα.
αυτες τις εξατμισεις να μην ειχε το καινουργιο...