Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Old Vs New

Old Vs New

Παλιο Ζ750 VS Καινουριο Ζ750. Πιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο σε all around θεματα?Απο κινητηρα μεχρι χρηστικοτητα μεσα και εξω απο την πολη.
    keep it unreal.

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Από τα περιοδικά μόνο πιστέυω πως το παλιό είναι καλύτερο από πλευράς επιδόσεων,πιό δυνατό και πιό ελαφρύ.Το καινούργιο έχει να επιδείξει καλύτερα περιφερειακά,ανεστραμμένα μπροστινά,μαργαρίτες δισκόφρενα και καλύτερες χαμηλομεσαίες στροφές σε ροπή.Οπότε,προσωπικά,για μέσα στην πόλη προτείνω το καινούργιο.Αν και εγώ για γενικότερη χρήση θα έπαιρνα το παλιό...
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Ενας ο οποιος δεν εχει Ζ πριν, μαλλον δεν θα δει διαφορα αναμεσα στα 2, πλυν της εμφανισης
    Το καινουργιο εχει σιγουρα καλυτερα περιφερειακα παντως

Πιστεψε με, και τα 2 εχουν υπεραρκετο γκαζι για οποιοδηποτε στυλ οδηγησης
    Δεν προκειται ποτε σε μια στριφτερη διαδρομη να εξανλτησεις το γκαζι του, οποτε μην φοβασαι οτι το νεο ειναι πιο αδυναμο
    Αλλωστε, ουτε του 04-06 εβγαζε 110 τροχο
    Εγω θελω ΡΟΠΗ, και σιγουρα η πτωση δυναμης μετα τις 8000 που εχουν τα νεα Ζ, ειμαι σιγουρος οτι με ενα τελικο θα διορθωνεται(εχει μεσα 3 καταλυτες)
    Επισης εχουν βαλβιδα εξαγωγης, κατι σαν το exup

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ενας ο οποιος δεν εχει Ζ πριν, μαλλον δεν θα δει διαφορα αναμεσα στα 2, πλυν της εμφανισης
    Το καινουργιο εχει σιγουρα καλυτερα περιφερειακα παντως

Πιστεψε με, και τα 2 εχουν υπεραρκετο γκαζι για οποιοδηποτε στυλ οδηγησης
    Δεν προκειται ποτε σε μια στριφτερη διαδρομη να εξανλτησεις το γκαζι του, οποτε μην φοβασαι οτι το νεο ειναι πιο αδυναμο
    Αλλωστε, ουτε του 04-06 εβγαζε 110 τροχο
    Εγω θελω ΡΟΠΗ, και σιγουρα η πτωση δυναμης μετα τις 8000 που εχουν τα νεα Ζ, ειμαι σιγουρος οτι με ενα τελικο θα διορθωνεται(εχει μεσα 3 καταλυτες)
    Επισης εχουν βαλβιδα εξαγωγης, κατι σαν το exup
    Άσχετο...After ισχύει ότι τα φρένα του καινούργιου είναι πιο αδύναμα από του παλιού?Μου το είπε συντάκτης περιοδικού στην έκθεση.Επίσης μου είπε πως η διαφορά των ανεστραμμένων είναι μηδαμινή σε σχέση με τα παλιά.Ισχύει κάτι τέτοιο ή μήπως ρώτησα αντιπρόσωπο της yamaha κατά λάθος?!
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Άσχετο...After ισχύει ότι τα φρένα του καινούργιου είναι πιο αδύναμα από του παλιού?Μου το είπε συντάκτης περιοδικού στην έκθεση.Επίσης μου είπε πως η διαφορά των ανεστραμμένων είναι μηδαμινή σε σχέση με τα παλιά.Ισχύει κάτι τέτοιο ή μήπως ρώτησα αντιπρόσωπο της yamaha κατά λάθος?!
    Eκ πειρας, μπορω να σου πω, οτι ολοι οι συντακτες, σε ενα νεο προιον, πρεπει να γραψουν μια λακαμια
    Αν δεν γραψουν, τοτε αναιρειται ο λογος υπαρξης τους
    Οι περισσοτεροι οδηγανε πολλα μηχανακια καθε μερα, και κανεις δεν εχει συμβιωσει με αυτα
    Πως μπορουν λοιπον, να θυμουνται πως ΑΚΡΙΒΩΣ απεδιδε το φρενο και το πιρουνι του προηγουμενου μοντελου?
    Μπορει π.χ. εκεινο να ειχε 15.000χλμ, και το αλλο 2.000χλμ
    Μονο σε ενα συγκριτικο βγαζεις συμπερασματα, παντα με τις εκαστοτε συνθηκες και με τους συγκεκριμενους συντακτες
    Αν και παλι, παιζουν μεγαλο ρολο οι προτιμησεις του καθε αναβατη.Μπορει καποιος να βλεπει μπλε μοτοσυκλετα και να μην μπορει να στριψει

Το power bikes γραφει π.χ. οτι τα φρενα του νεου Z750 ειναι καταπληκτικα, και οτι το πιρουνι, με λιγα κλικ ρυθμισης, μεταμορφωνεται

Τι να πιστεψεις?....

Ενα test ride πριν την μεγαλη αποφαση, θα λυσει ολα τα μυστηρια

Πια φρενα ρε παιδες...τις ιδιες δαγκανες φοραει με το παλιο.

Να εχει βελτιωθει το φρεναρισμα λογω usd οκ.....μην μου πειτε οτι ειναι βελτιωση οι μαργαριτες.....βελτιωση για το ματι ειναι.
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    μονο και μονο σταματημενες να δεις τις μηχανανες .... βλεπεις οτι καλυτερο ειναι το ΝΕΟ Ζ750....

καλυτερο μπροστινο και καλυτερα οργανα

απο κει παι περα εχει γινει και δουλεια στο πλαισιο αλλα αυτο θα το κρινω οταν το κανω βολτα...

μην ακους για το μοτερ... και αμα εχει 3-4 αλογα λιγοτερα στο max τι να λεει? αφου θα εχει καλυτερες μεσαιες (+0.5 ροπη) αρα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ειναι!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Πια φρενα ρε παιδες...τις ιδιες δαγκανες φοραει με το παλιο.

Να εχει βελτιωθει το φρεναρισμα λογω usd οκ.....μην μου πειτε οτι ειναι βελτιωση οι μαργαριτες.....βελτιωση για το ματι ειναι.
    Ακριβώς

Επίσης να συμπληρώσω οτι το Power Bikes είναι το κατ εξοχήν ΓΤΠ περιοδικό

Επίσης πιστευω οτι και το USD του καινούριου θα είναι χάλι σαν το παλιό.
    Εδω όλο το μηχανάκι το έχουν ησυχάσει και το εχουν προετοιμάσει για τον αρχάριο οδηγό, το μπροστινό θα το κάνουνε GP ??? (προσοχή, άλλο GP και άλλο ΓΤΠ).
    Θα δούμε σύντομα τι σόι μπροστινό είναι...μακάρι να κάνω λάθος!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    (προσοχή, άλλο GP και άλλο ΓΤΠ).

GTP?

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    GTP?
    ΓΤΠ = GTP
    GP = Grand Prix

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Ακριβώς

Επίσης να συμπληρώσω οτι το Power Bikes είναι το κατ εξοχήν ΓΤΠ περιοδικό

Επίσης πιστευω οτι και το USD του καινούριου θα είναι χάλι σαν το παλιό.
    Εδω όλο το μηχανάκι το έχουν ησυχάσει και το εχουν προετοιμάσει για τον αρχάριο οδηγό, το μπροστινό θα το κάνουνε GP ??? (προσοχή, άλλο GP και άλλο ΓΤΠ).
    Θα δούμε σύντομα τι σόι μπροστινό είναι...μακάρι να κάνω λάθος!
    κατσε ρε Αρη... εδω το μπροστινο εχει βαλει γκαφρα η kawa και εβαλε και ρυθμησεις.... ποσο μηχανακια της κατηγοριας εχουν μπροστινο με ρυθμησεις???

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    κατσε ρε Αρη... εδω το μπροστινο εχει βαλει γκαφρα η kawa και εβαλε και ρυθμησεις.... ποσο μηχανακια της κατηγοριας εχουν μπροστινο με ρυθμησεις???
    Γιώργο μακάρι για να μην τρέχουν μετά οι μέλλοντες ιδιοκτήτες, αλλά αμφιβάλλω.

Οι αμφιβολίες μου βασίζονται κυρίως στο οτι το καινούριο το εχουν ησυχάσει γενικώς οπότε δεν συμβαδίζει στο concept ενα πιο σκληρό μπροστινό απο το προηγούμενο, αν μπορεί βέβαια κανείς να καταλάβει πως σκέφτεται η kawa.

Επίσης διάβασα σε περιοδικό οτι δεν ειναι καλό το μπροστινό, αλλά δεν τους εμπιστευομαι και πολύ.
    Οπως και να χει σε λίγο καιρό θα ξέρουμε!

Μπράβο τους που βάλανε ρυθμίσεις, αλλά δεν εχουν ποτέ τόσο μεγάλο ευρος που να 'στρωνουν' ενα super μαλακό πηρούνι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

BAKALISTIC SYSTEMS S.A. Το avatar του/της billgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ...ασε που στο παλιο ηταν τοσο χαλια (λιγο χειροτερο απο τον μ.ο. της κατηγοριας του δλδ)
    που δεν παιζει να μην ειναι καλυτερο οτι κ να ειναι!

Αλλα τι να τα κανεις ολα αυτα αν το μηχανακι ειναι ΑΣΧΗΜΟ!

(αν κ ειδαμε με τον ppppppav ενα στην Χαλκιδα απο πισω χωρις λασπωτηρα και ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ! μονο η ουρα ομως!)

προσωπικα μου αρεσει το παλιοτερο λιγο καλυτερα.

αυτες τις εξατμισεις να μην ειχε το καινουργιο...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Βαλίτσες για F650gs old/new
    από harrysvr στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2008, 16:40
  3. new vs old
    από spirosk8 στο forum Suzuki GSXR's