Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: Για την ΑΕΚ τα είπαμε... εδώ για τον ΟΣΦΠ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    δεν μιλούσες για ποδόσφαιρική αξία ???
    το "χάλια" φαντάζομαι κολάει στο IQ??

δηλαδή ο ειρωνικός χαρακτηρισμός "χαλια" δεν κόλαγε στην ποδοσφαιρική αξία???...αλλά στο IQ.???

όπως λέμε έχει χάλια IQ???

OK WHATEVER....
    Αργεις να το παρεις ( το χαπι ) αλλα οταν το παιρνεις πετας !!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αργεις να το παρεις ( το χαπι ) αλλα οταν το παιρνεις πετας !!!!!
    και εσύ άργησες λίγο να τελειώσεις το Δημοτικό αλλά δεν πειράζει....

σε λίγα χρόνια ο Καστίγιο θα παίζει στη Ρεάλ και εσύ θα αρχίσεις να κατανοείς τον γραπτό λόγο....αλλά μπορεί και όχι....

α και να μην το ξεχάσω ...ήσουν τέλειος στη διαφήμιση της HELLAS ON LINE.... έκανες πολλούς γαύρους να κλάψουν απο συγκίνηση για την εξέλιξη του είδους.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

και εσύ άργησες λίγο να τελειώσεις το Δημοτικό αλλά δεν πειράζει....

σε λίγα χρόνια ο Καστίγιο θα παίζει στη Ρεάλ και εσύ θα αρχίσεις να κατανοείς τον γραπτό λόγο....αλλά μπορεί και όχι....

α και να μην το ξεχάσω ...ήσουν τέλειος στη διαφήμιση της HELLAS ON LINE.... έκανες πολλούς γαύρους να κλάψουν απο συγκίνηση για την εξέλιξη του είδους.....
    α) Για αυτο προσπαθησε και εσυ και μην το βαζεις κατω...

β) Και ο γιος του καστιγιο να παιξει στην ρεαλ το χαλια IQ σου ( αμα δεν το καταλαβες παρε και αλλο χαπι ) δεν θα βελτιωθει αμα δεν προσπαθησεις....

γ) Λυπαμαι δεν την εχω δει για να σου απαντησω.. Και μην βλεπεις πολλη τηλεοραση ( βλαπτει την προσπαθεια που λεγαμε παραπανω.... )

ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ!!

ΒΡΕ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΒΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ,Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!!!

ΟΛΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ?

ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ!!

ΒΡΕ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΒΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ,Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!!!

ΟΛΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ?

ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΣΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ......???????

Ή ή άποψη σου είναι ......ΜΟΝΟ .....νά σχολιάζεις τίς άπόψεις τών άλλων...????
    Άν έχεις πές την νά σέ δούμε............

ΦΙΛΕ ZZR..............

Δέν ξέρω τίς πνευματικές ίκανότητες τού Τότι τόσο καλά.
    Ζεί μακρυά άπό τήν Έλλάδα καί δέν τόν παρακολουθώ παρά σέ μερικά παιχνίδια τής Ρόμα
    Ό Γκασγκόιν άφησε έποχή σάν ό άπόλυτος κάφρος τών γηπέδων
    Όλη του ή καριέρα ή ποδοσφαιρική ήταν ένα καλαμπούρι....
    Άτελείωτα προσόντα,μέ φουσκωμένη κοιλιά άπό τίς μπύρες νά διασχίζει όλο τό γήπεδο
    καί νά περνάει τούς άντιπάλους σάν σταματημένους.........

Δέν ξέρω πού θά έφτανε αύτός ό παίκτης άν είχε διαφορετική φιλοσοφία,ίσως δέν τόν ένοιαζε...
    Γιά τόν Τότι αύτό πού παρατήρησα είναι ότι ό άνθρωπος ήταν ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ.....μέσα
    στή Ρόμα.....
    Έχασε δέν ξέρω πόσα πέναλτυ καί κανείς δέν τολμούσε νά τού μιλήσει.......
    Τώρα έκείνο πού έχω νά πώ έπειδή οί Ίταλοί είναι ένας έξ'ίσου έφυής λαός μέ τούς Έλληνες
    είναι ότι ίσως τά κριτήρια τους γιά τόν δείκτη νοημοσύνης τού κάθε Τότι .....
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ...........
    Προφανώς δέν ήρθαν κατά Έλλάδα μεριά...........!!!!!!

Συμφωνώ πώς ύπάρχει διαχωρισμός τής ποδοσφαιρικής έφυίας κατά κάποιον τρόπο.....
    ΑΛΛΑ.............
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.............καί έξω άπό τό γήπεδο τότε μπορεί νά βγεί ένας Μαραντόνα
    ένας Πελέ ένας Γκάλης............!!!!!!!!!!!!

Πέστε μου όμως έσείς ,πού έχετε ξαναδεί μισή όμάδα νά πλακώνει στό ξύλο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥΣ....
    έπειδή έβαλε γκόλ..????

Καταλαβαίνετε γιά τί περίπτωση μιλάμε.......??????

Ή πού ξανάδατε παίκτη νά βάζει γκόλ νά πετάει τή φανέλλα στήν κερκίδα καί μετά ξεβράκωτος
    νά ψάχνει φανέλλα γιά νά συνεχίσει......???????

ΑΝ ΤΑΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ..............σέ πρωτάθλημα Α" Έθνικής έστω καί σέ Άφρική
    γράψτε το........!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ.............ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.........
    ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.........ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...........
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..............
    ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ..............

καί ίσως καί παράλληλης νοημοσύνης...........μέ τό παλικάρι.........!!!!!!!!!!!!!

Ζηλεύω πολύ όμως καί παράλληλα θυμώνω γιά τίς άξίες........πού έπικρατούν...
    Θά μού πείτε........πάντα έτσι δέν ήτανε...??????
    Όχι άκριβώς άλλά αύτή είναι μιά άλλη μεγάλη ίστορία...!!!!!

Όσο γιά τά νούμερα πού άκούγονται συμφωνώ μέ τό φίλο καί θεωρώ πώς πάντα είναι
    φουσκωμένα γιατί έξυπηρετούν καί τίς δύο πλευρές καί πώς σχεδόν ποτέ δέν όλοκληρώνονται
    όλα τά συμβόλαια πλύν έλαχίστων..............!!!!!!!!

Δέν έχω τίποτε μέ τό παλικάρι νά πάει στό καλό καί καλή κονόμα.........ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ......

ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ

Είπαμε άρρώστια ό όπαδισμός άλλά όχι καί τέτοια διλλήματα.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΕΣΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ......???????

Ή ή άποψη σου είναι ......ΜΟΝΟ .....νά σχολιάζεις τίς άπόψεις τών άλλων...????
    Άν έχεις πές την νά σέ δούμε............

ΦΙΛΕ ZZR..............

Δέν ξέρω τίς πνευματικές ίκανότητες τού Τότι τόσο καλά.
    Ζεί μακρυά άπό τήν Έλλάδα καί δέν τόν παρακολουθώ παρά σέ μερικά παιχνίδια τής Ρόμα

Συμφωνώ πώς ύπάρχει διαχωρισμός τής ποδοσφαιρικής έφυίας κατά κάποιον τρόπο.....
    ΑΛΛΑ.............
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.............καί έξω άπό τό γήπεδο τότε μπορεί νά βγεί ένας Μαραντόνα
    ένας Πελέ ένας Γκάλης............!!!!!!!!!!!!

τα του Τότι μου τα έχει μεταφέρει κολλητός που ζει Ιταλία ......
    οι Ιταλοί είναι γνωστοί για τη σάτιρα που σπάει κόκκαλα στην TV...
    τον Τότι τον έχουν ξεσκίσει λόγω του ότι ειναι αυτό που θα λέγαμε στην Ελλάδα αμόρφωτος καράβλαχος.....
    για μια αντιστοιχία στα ελληνικά δεδομένα φαντάσου επίπεδο προφορικού λόγου κατι ανάμεσα σε Καραγκούνη κ Γκούμα με προφορά Ηπειρώτη και νοημοσύνη Μενεγάκη.....

σε γενικές γραμμές πάντως συμφωνώ για τον παράγοντα μυαλού...(αλλά επισημαίνω οτι υπάρχουν σημαντικές εξαιρέσεις)...
    δεν ειναι τυχαίο οτι ο μεγάλος Λομπανόφσκι πραγματοποιούσε τεστ αντίληψης στους ποδοσφαιριστές του με τη βοήθεια υπολογιστών.....
    και αυτοί που έκαναν μεγάλα σκορ στα τεστ στους υπολογιστές, "τυχαία" είχαν και την καλύτερη απόδοση στο γήπεδο....

ειχα διαβάσει οτι ενας απο αυτούς που σημείωναν τα καλύτερα σκορ ηταν και ο Σεβτσένκο ....
    φυσικά αυτά τα τεστ ο Λομπανοφσκι τα πραγματοποιούσε και στην παλιά μεγάλη Διναμό Κιέβου με οτι μέσα υπήρχαν τότε ......όχι μονο στην πρόσφατη ομάδα που γνώρισα εγώ....

Υ.Γ. για τον Γκάζα δεν νομίζω οτι ηταν χαζός....ειχα δει τη συνέντευξη του στη ΝΕΤ και απο το χιούμορ του και μόνο μου φάνηκε έξυπνος άνθρωπος ....εξάλλου δύσκολο να βρεις Βρετανό με σοβαρή αίσθηση του χιούμορ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Υ.Γ. για τον Γκάζα δεν νομίζω οτι ηταν χαζός....ειχα δει τη συνέντευξη του στη ΝΕΤ και απο το χιούμορ του και μόνο μου φάνηκε έξυπνος άνθρωπος ....εξάλλου δύσκολο να βρεις Βρετανό με σοβαρή αίσθηση του χιούμορ....
    Τον είχαν υποβάλλει σε διάφορα τεστ και,σύμφωνα με τίς ενδείξεις,έβγαινε βλαξ!
    'Οταν όμως τα τεστ αυτά έγιναν με ποδοσφαιρικού περιεχομένου προβλήματα,ο μάστορας τα έσπασε τα ρολόγια.Επίπεδο Einstein και βάλε.

Μιλάμε για περιπτωσάρα.!!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τελικά δείχνει να το κάνει μόδα ο Κόκκαλης και όταν δεν θέλει κάποιον παίκτη απλά δεν εμφανίζεται στο ραντεβού.

Το ίδιο έκανε με τον Ριβάλντο , το ίδιο με τον Καστίγιο τώρα...

Μπράβο... απο επικοινωνιακή πολιτική... άστο καλύτερα. Απορώ... οι άλλοι παίκτες δεν τα βλέπουν αυτά;

Και αίντε για τον Ριβάλντο που ήταν και "μισθοφόρος",... για τον Καστίγιο που δήλωνε "γαύρος" και ήθελε να μείνει με τα αυτονόητα (καλύτερο συμβόλαιο);

Τι να πω;... γενικά δεν γουστάρω να ασχολούμαι με γαύρους αλλά απο μόνοι σας δημιουργείτε θέματα. Όταν ειδικά ένας παίκτης που βγαίνει ο δεύτερος καλύτερος του Copa America σε αυτή την ηλικία τον αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο... να την χαίρεστε βρε την Προεδράρα σας... ούτε οι οχιές δεν δαγκώνουν έτσι...

απο sport24.gr:

Απογοητευμένος αποχώρησε απο τα γραφεία της Πειραΐκής ΠΑΕ, ο Νέρι Καστίγιο καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόταση των πρωταθλητών δεν τον ικανοποίησε. Πρόθεση του 23χρονου διεθνή Μεξικανού, ήταν να μείνει στον Ολυμπιακό, όπως υπογράμμισε ο ίδιος, όμως τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα περίμενε.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έδωσε το παρόν στο κρίσμο ραντεβού και ο Μεξικανός διεθνής συναντήθηκε με τον Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος και έκανε την πρόταση αναπροσαρμογής των αποδοχών.Ο Καστίγιο εξήλθε απογοητευμένος από τη συνάντηση:

"Ήρθα γεμάτος χαρά και πραγματικά ηθελα να μείνω στον Ολυμπιακό, αλλά η προσφορά που μου έκαναν δεν με ικανοποίησε. Η διοίκηση μου τόνισε πως αν θέλω να φύγω θα πρέπει να φέρω πρόταση ύψους 15 εκ. ευρώ και πάνω. Το απόγευμα θα συζητήσω με τον μάνατζερ μου προκειμένου να φέρω κάποια πρόταση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο διεθνής επιθετικός μετά την αποχώρηση του απο τα γραφεία της ΠΑΕ.

και είς άλλα κάποια στιγμή με Μπράβο, Σέζαρ, Γκαλέτι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Τελικά δείχνει να το κάνει μόδα ο Κόκκαλης και όταν δεν θέλει κάποιον παίκτη απλά δεν εμφανίζεται στο ραντεβού.

Μπράβο... απο επικοινωνιακή πολιτική... άστο καλύτερα. Απορώ... οι άλλοι παίκτες δεν τα βλέπουν αυτά;

Και αίντε για τον Ριβάλντο που ήταν και "μισθοφόρος",... για τον Καστίγιο που δήλωνε "γαύρος" και ήθελε να μείνει με τα αυτονόητα (καλύτερο συμβόλαιο);

Τι να πω;... γενικά δεν γουστάρω να ασχολούμαι με γαύρους αλλά απο μόνοι σας δημιουργείτε θέματα. Όταν ειδικά ένας παίκτης που βγαίνει ο δεύτερος καλύτερος του Copa America σε αυτή την ηλικία τον αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο... να την χαίρεστε βρε την Προεδράρα σας... ούτε οι οχιές δεν δαγκώνουν έτσι...

απο sport24.gr:

και είς άλλα κάποια στιγμή με Μπράβο, Σέζαρ, Γκαλέτι.

Gandalf
    οπου να ναι θα βγουν και οι δηλωσεις του καστιγιο που εκανε στην ερασπορ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τον αδειασε τον κοκκαλη!!!!!!!!!

υ.γ.γιατι ρε μητσοσκυλο πειραζει που ασχολουμαστε με τον οσφπ???
    ........υπαρχει γαυρος που δεν ασχοληθηκε με παο και αεκ????
    μηπως πρεπει να ψαξουμε προηγουμενα ποστ???????????????

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε ξεκολατε με το IQ των ποδοσφαιριστων....ειναι σαν να εχεις απαιτηση απο ενα αστροφυσικο να κανει καλο κοντρολ και τριπλες...

Δηλαδη εκτος απο το ιατρικο Team θα περνανε και απο την mensa μια βολτα οι μεταγραφομενοι ποδοσαφιρικουλες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf
    Πεταει την φανελα του και μενει ξεβρακωτος οταν βαζει γκολ.....

Τρωει και φαπες απο τους υπολοιπους συμπαικτες του οταν βαζει γκολ..:hypnotize

Κατουραει στον μπιτε γιατι δεν του ειπε κανεις οτι δεν ειναι η λεκανη...

Δεν ξερουμε κι ολας αμα πινει πολλες μπυρες η πεταει σπορακια στην χοντρη στο απο πισω τραπεζι....

Αυτα μας φτανουν για να τον σουταρουμε να παει στο καλο !!!

Και στα σοβαρα τωρα Gandalf ...

Ο αλλος δεν ειχε ποτε σκοπο να του δωσει παραπανω απο οσα τον "βολευουν"...
    Και κερδισμενος απο την πωληση του θα βγει, και θα γλιτωσει απο προβληματα συμπεριφορας που εχει το ατομο που τωρα μετα το Copa μαλλον θα πολαπλασιαστουν .....

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΓΕΝΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑ !!

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ

ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΝΑΙ!!

ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

ΤΩΡΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    "Κανένας προπονητής δεν θέλει στην ομάδα παίχτη που θα τού κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια,όσο καλός κι αν είναι"Τάδε έφη Γιώργος Καραφέσκος που είχα την τιμή να τον έχω προπονητή για ένα φεγγάρι.

Μπορεί ο Κόκκαλης να θέλει να πετύχει μ' έναν σμπάρο δυο τρυγόνια πουλώντας τον Καστίγιο,έκανε όμως φάουλ που άφησε τον Παππά,ένα παιδί πραγματικό διαμάντι σαν ποδοσφαιριστής και σαν χαρακτήρας.
    Η συνέχεια θα δείξει.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

για πρώτη φορά ο Κόκκαλης καλά έκανε στο θέμα καστίγιο.

μην λέμε μαλακίες.ΤΟ προσγείωσε λίγο το παληκάρι γιατι βρισκόταν στην στρατόσφαιρα.

ταρακουνήθηκε λίγο και το βράδυ συνήλθε.

το παληκάρι νομίζει ότι είναι ο μέσι και ο ροναλντίνιο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    για πρώτη φορά ο Κόκκαλης καλά έκανε στο θέμα καστίγιο.

μην λέμε μαλακίες.ΤΟ προσγείωσε λίγο το παληκάρι γιατι βρισκόταν στην στρατόσφαιρα.

ταρακουνήθηκε λίγο και το βράδυ συνήλθε.

το παληκάρι νομίζει ότι είναι ο μέσι και ο ροναλντίνιο
    προφανώς δεν ειχε στα χέρια του την προσφορά που έλεγε αοτι είχε......
    αλλιώς σιγά μην δεχόταν χαμηλότερη προσφορά και μάλιστα σε κατώτερο πρωτάθλημα .....

πέξανε την μπλόφα τους....φάγανε την ήττα και τώρα ο Καστίγιο μένει στον Ολυμπιακό με την ουρά κάτω απο τα σκέλια....
    ειδικά μετά τις δηλώσεις που έκανε μετά την πρώτη συνάντηση και τις αιχμές για τη διοίκηση....

τώρα θα κάνει την κοτούλα θα πάρει τα λεφτά αλλιώς τον βλέπω για κανα βελγικό πρωτάθλημα τον παιχταρά...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εδω τα λεμε για την εκθεση (08')
    από el_hymador στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2008, 13:37
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  3. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 11:24
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 14:20
  5. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 18:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα