Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 75

Θέμα: Για την ΑΕΚ τα είπαμε... εδώ για τον ΟΣΦΠ...

τα πραγματα με τον καστιγιο ειναι απλα!

ο οσφπ απ τη μια θελει το χρημα της μεταγραφης του καστιγιο (και καλα κανει), αλλα απ την αλλη δεν θελει να πεσει στα ματια των κουτοχορτοφαγων γαυρων που τοσα χρονια τους κραταει παραμυθιασμενους!
    προσπαθησε να παιξει 1 μεταγραφικο παιχνιδι πισω απ τους επιδοξους αγοραστες (μαντσεστερ σιτι, σαχταρ, και ισως βαλενθια) για να ανεβασει την τιμη του καστιγιο απ τα 13 στα 15.000.000...............
    σε αυτο το σημειο τσιμπισε ο μεξικανουλης και νομιζε οτι το παιχνιδι παιζεται πισω απ τη δικη του πλατη, γι αυτο βγηκε στο ραδιο και τα εχωσε στη διοικηση!

ο καστιγιο....................
    απ τη μια ειπε> πως θελει να μεινει στον οσφπ, αλλα απ την αλλη ειπε οτι ο οσφπ δεν πρεπει να εμποδιζει το μελλον του!
    απ τη μια ειπε> πως δεν τον ενδιαφερουν τα χρηματα και αγαπαει τον οσφπ, αλλα απ την αλλη ΔΕΝ του αρκει η 100% αυξηση που του προτεινε η διοικηση!

κατι απο sir takis θυμηζει η συμπεριφορα του καστιγιο!
    ο λεμουνης ηταν στον παγκο της ξανθης (ομαδα που τον εμπιστευτικε και τουν μαζεψε απ τα αζητητα)........
    και μολις εδειξε ενδιαφερον ο οσφπ για του λογου του............βγηκε στο ημιχρονο του αγωνα με την αεκ και δηλωσε παραιτηση απ τον παγκο της ξανθης γιατι λογους φιλοσοφιας............................αντι να πει στα ισια οτι θελει να φυγει και παει στην ομαδα της καρδιας του (το γαυρο).
    δυσκολο πραγμα η ειλικρινεια γι αυτους που ΔΕΝ εχουν αρχ@δια(με μεταφορικη εννοια)
    οπως καποιες χαζογκομενες, που παντα δηλωνουν οτι δεν τις ενδιαφερει αν ο γκομενος εχει λεφτα........
    αλλα αν τους την πεσει κανας καλος σπονσορας με ωραιο αμαξι...................χωριζουν το γκομενο για ασυμφωνια χαρακτηρων!!!

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.............
    ο κοκκαλης δεν θελει να κρατησει τον πουστακο,αλλα να τον πουλησει σε οποιαδηποτε ομαδα θα δωσει τα περισσοτερα...................και να παντελονιασει το χρημα!(6/7 μυρια για μεταγραφες εντυπωσιασμου, και τα υπολοιπα 8 στην τσεπη)
    ενω ο πουστακος θελει να φυγει απ τον οσφπ και να παει κατα προτιμηση στην ισπανια, εστω και αν παρει λιγοτερα ο οσφπ απ τη μεταγραφη ................αρκει το δικο του συμβολαιο να ειναι υψηλο!
    κατα τ αλλα......πανω απ ολα η αγαπη για τον ολυμπιακο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

τώρα θα κάνει την κοτούλα θα πάρει τα λεφτά αλλιώς τον βλέπω για κανα βελγικό πρωτάθλημα τον παιχταρά...
    ε οχι και στο βελγικο πρωταθλημα ο μεξικανος!

στο ουκρανικο παει τελικα........
    τουλαχιστον με τη σαχταρ θα εχει ελπιδες για ευρωπαικη διακριση, γιατι 7 χρονια στο γαυρο μονο την ευρωπαικη ξεφτιλα γνωρισε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ε οχι και στο βελγικο πρωταθλημα ο μεξικανος!

στο ουκρανικο παει τελικα........
    τουλαχιστον με τη σαχταρ θα εχει ελπιδες για ευρωπαικη διακριση, γιατι 7 χρονια στο γαυρο μονο την ευρωπαικη ξεφτιλα γνωρισε!

ΕΛΑ ΡΕ ΕΥΡΩΠΕΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    ΕΛΑ ΡΕ ΕΥΡΩΠΕΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.............
    ο κοκκαλης δεν θελει να κρατησει τον πουστακο,αλλα να τον πουλησει σε οποιαδηποτε ομαδα θα δωσει τα περισσοτερα...................και να παντελονιασει το χρημα!(6/7 μυρια για μεταγραφες εντυπωσιασμου, και τα υπολοιπα 8 στην τσεπη)
    ενω ο πουστακος θελει να φυγει απ τον οσφπ και να παει κατα προτιμηση στην ισπανια, εστω και αν παρει λιγοτερα ο οσφπ απ τη μεταγραφη ................αρκει το δικο του συμβολαιο να ειναι υψηλο!
    κατα τ αλλα......πανω απ ολα η αγαπη για τον ολυμπιακο!
    [/B]
    απολύτως λογικό.
    όλα αυτά για το αυτονόητο?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    απολύτως λογικό.
    όλα αυτά για το αυτονόητο?
    ναι, γιατι τα λεγομενα και οι δηλωσεις πολλες φορες θολωνουν τα νερα!

και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου...........
    μαγκια του οσφπ που καταφερε να πουλησει το πουστακι τοσο ακριβα...........
    οσο για το μεξικανο.............με το να τα χωσει στη διοικηση που τον στηριξε και εμπιστευτηκε τοσα χρονια, απεδειξε πλεον ΚΑΙ στους υπολοιπους γαυρους (που τον θελαν και στην εθνικη τρομαρα τους) ποσο μπινες ειναι!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΙ

ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ

ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΡΙΒΟ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΑΛΛΑ..........

εγώ ήμουν υπέρ στο να φύγει και ο Ρίμπο και ο Νέρι.

Φυσικά ξενέρωσα με την συμπεριφορά της διοίκησης απέναντι σε έναν παίχτη σαν το Ριβάλντο.Αηδίασα.

Όσο για τον Νέρι τα λεφτά είναι πολλά και αν επενδυθούν σωστά υπέρ μας είναι.Μετά πιστέυω περισσότερα δεν θα έπιανε,τουλάχιστον αν έμενε σε εμάς.Μας έκατσε το Κόπα Αμερικα που φάνηκε πολύ.
    Καλή του τύχη εκεί που πάει και μακάρι να ανέβει κι άλλο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΓΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ!!! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΜΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΧΟΝΤΡΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ (ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ Η ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?) ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!

ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (ΘΥΡΑ 34). ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ!!! Η ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    έκατσα λοιπόν να δώ τον Γαύρο με την Λεβάντε χθες, μιας και δεν είχε και τίποτα άλλο στο χαζοκούτι.

Καλή μπάλα έπαιξαν. Αυτό τους το δίνω. Αλλά οχι αυτό που παρουσιάζουν σήμερα τα ΜΜΕ. Κορυφή οι Γκαλέτι και Λούα-Λούα. Ειδικά ο πρώτος.

Ο Λούα λούα για μένα αν και τρομερά εκρηκτικός παίκτης, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, νομίζω οτι θα δημιουργησει προβλήματα πειθαρχίας. Οχι τόσο για τις τούμπες (χαχαχα) αλλά για το οτι δείχνει να κάνει και προσπάθειες εκεί που δεν μπορουν να μπούν και σκοτώνει τις επιθέσεις. Απέναντι στην Λεβάντε που έχει σαφώς τεράστια αμυντικά προβλήματα (οι αμυντικοί τράκαραν ο ένας πάνω στον άλλον!!!) είναι σαφές οτι ο ΟΣΦΠ είχε πιο εύκολο έργο στην επίθεση.

Ο Γκαλέτι γία μένα όμως είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Κυριολεκτικά απίστευτος παίκτης αφού και μαρκάρει (κάτι που δεν κάνει ο Λούα) αλλά και δημιουργεί ευκαιρίες απο το πουθενά κυριολεκτικά. Λυπάμαι όποιο αντίπαλο αριστερό μπακ βρεθεί μπροστά του.

Πολύ καλός επιθετικά λοιπόν ο ΟΣΦΠ, αλλά ακόμα παραπαίει φίλοι μου αμυντικά. Με μια τόσο αδύναμη ομάδα απέναντι του , η άμυνα βρέθηκε εκτεθειμένη ουκ ολίγες φορές. Το οτι δεν μπήκαν Goal οφείλεται στην ικανότητα των επιθετικών της Λεβάντε και την καλή ημέρα του Νικοπολίδη. Κάθε κάθετη μπαλιά όμως στο κέντρο της άμυνας ήταν 70% περασμένη.

Νομίζω πάντως οτι αν ο καινούριος αμυντικός που πήρε ο κόκκινος (Αρσέντι νομίζω; ) είναι οτι τον διαφημίζουν οτι είναι , ίσως είναι και η πρώτη φορά που θα έλεγα πως ο κόκκινος κάτι μπορεί να κάνει και στην Ευρώπη.

Για το πρωτάθλημα , είναι αλλιώς τα γεγονότα, μιας και εκεί μιλάμε για μαραθώνιο παιχνιδιών και οχι για ενα ή δύο παιχνίδια απόδοσης. Και σε αυτόν τον μαραθώνιο , για πρώτη φορά στην ιστορία του , ο ΟΣΦΠ δεν φαίνεται να έχει το βάθος που είχε σε περασμένα χρόνια.

ίδωμεν... πάντως ήταν καλός στο φιλικό.

Στο ντέρμπυ να δούμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    έκατσα λοιπόν να δώ τον Γαύρο με την Λεβάντε χθες, μιας και δεν είχε και τίποτα άλλο στο χαζοκούτι.

Καλή μπάλα έπαιξαν. Αυτό τους το δίνω. Αλλά οχι αυτό που παρουσιάζουν σήμερα τα ΜΜΕ. Κορυφή οι Γκαλέτι και Λούα-Λούα. Ειδικά ο πρώτος.

Ο Λούα λούα για μένα αν και τρομερά εκρηκτικός παίκτης, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, νομίζω οτι θα δημιουργησει προβλήματα πειθαρχίας. Οχι τόσο για τις τούμπες (χαχαχα) αλλά για το οτι δείχνει να κάνει και προσπάθειες εκεί που δεν μπορουν να μπούν και σκοτώνει τις επιθέσεις. Απέναντι στην Λεβάντε που έχει σαφώς τεράστια αμυντικά προβλήματα (οι αμυντικοί τράκαραν ο ένας πάνω στον άλλον!!!) είναι σαφές οτι ο ΟΣΦΠ είχε πιο εύκολο έργο στην επίθεση.

Ο Γκαλέτι γία μένα όμως είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Κυριολεκτικά απίστευτος παίκτης αφού και μαρκάρει (κάτι που δεν κάνει ο Λούα) αλλά και δημιουργεί ευκαιρίες απο το πουθενά κυριολεκτικά. Λυπάμαι όποιο αντίπαλο αριστερό μπακ βρεθεί μπροστά του.

Πολύ καλός επιθετικά λοιπόν ο ΟΣΦΠ, αλλά ακόμα παραπαίει φίλοι μου αμυντικά. Με μια τόσο αδύναμη ομάδα απέναντι του , η άμυνα βρέθηκε εκτεθειμένη ουκ ολίγες φορές. Το οτι δεν μπήκαν Goal οφείλεται στην ικανότητα των επιθετικών της Λεβάντε και την καλή ημέρα του Νικοπολίδη. Κάθε κάθετη μπαλιά όμως στο κέντρο της άμυνας ήταν 70% περασμένη.

Νομίζω πάντως οτι αν ο καινούριος αμυντικός που πήρε ο κόκκινος (Αρσέντι νομίζω; ) είναι οτι τον διαφημίζουν οτι είναι , ίσως είναι και η πρώτη φορά που θα έλεγα πως ο κόκκινος κάτι μπορεί να κάνει και στην Ευρώπη.

Για το πρωτάθλημα , είναι αλλιώς τα γεγονότα, μιας και εκεί μιλάμε για μαραθώνιο παιχνιδιών και οχι για ενα ή δύο παιχνίδια απόδοσης. Και σε αυτόν τον μαραθώνιο , για πρώτη φορά στην ιστορία του , ο ΟΣΦΠ δεν φαίνεται να έχει το βάθος που είχε σε περασμένα χρόνια.

ίδωμεν... πάντως ήταν καλός στο φιλικό.

Στο ντέρμπυ να δούμε.

Gandalf

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.................

Άλλού τόχει τό βάθος φίλε μου...........ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ........!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.................

Άλλού τόχει τό βάθος φίλε μου...........ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ........!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!!!!!

ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕΟΕΟΕ!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!!!!!

ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕΟΕΟΕ!!!!!

TAMAΘΕΣ......????????.......ΔΕΝ ΤΑΜΑΘΕΣ.....?????

Καζναφέρης στό ντέρμπυ............

ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ...........ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ...........!!!!!!!!!!!!!!!!

Σού λέει τίποτε τό...........ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ..........?????????
    Μήπως σού θυμίζει κάτι..............????????????????????

Τών φρονίμων τά παιδιά........
    πρίν πεινάσουν μαγειρεύουν........!!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    βρε Iriniaa , άστην την διαιτησία.

Για κλάμματα είναι όλοι τους. Εδώ έδωσαν τους linesmen στο derby με τον Καζναφέρη που έδιναν offside κάτι γελοία στο ΟΣΦΠ-Λεβάντε επειδή δεν μπορούσαν να τρέξουν και να ακολουθήσουν την σωστή γραμμή.
    Ο ένας μάλιστα απο τους δύο είναι που ακύρωσε το goal του Μήτρογλου.

Άστο σου λέω... είναι για πολλές ντομάτες οι περισσότεροι απο αυτούς φέτος, καθώς πρέπει να ξανακάτσουν στα θρανία και να μάθουν πότε και τι είναι offside.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Εδω τα λεμε για την εκθεση (08')
    από el_hymador στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2008, 13:37
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  3. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 11:24
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 14:20
  5. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 18:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα