μκταλα εχεις πμ
Πρωτοποριακό ε..;Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
σιγουρα?μου φαινετε οτι στα περιοδικα ειχαν γραψει οτι φοραει κινητηρα απο cbr600rr του 2006 και ειχαν πει οτι ειναι πρωτοποριακο σε ενα naked να του βαλουν απο ss![]()
Ωραία άρα κατέληξες σε ss! Η καύλα φίλαράκι θα σου φύγει με οποιοδήποτε streetaki άνω των 60-70 αλόγων! είναι και πολύστροφα οπότε μην το σκέφτεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου !!! δεν ξερω ποια κατηγορια να διαλεξω... η καρδια μου λεει ss αλλα ολοι εχουν πεσει πανω μου να με φανε (οχι εσεις του φορουμ)
"και που θα το πας και θα σκοτωθεις και παρε αυτο ειναι καλυτερο και παρε εκεινο ειναι πιο ασφαλες και με αυτο θα τρωσ κρυο κτλ κτλ"
και με εχουν φτασει σε μια κατασταση παροξυσμου!! γιαυτο οτν λογο κανω μια ερωτηση να ακουσω αποψεις γενικα για ολες τις κατηγοριες μηπως και καταφερω να ωγαλω ακρη (αλλα μαλλον θα παω να παρω κανενα cbr να μου φειγει και εμενα η κ@βλα)
Το cbr600f εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και θα το προτιμούσα από τα πιό επιθετικά ss π.χ. cbr 600 ή gsxr600 κ.τ.λ.
Η γνώμη μου είναι να πάς σε τιμόνια και δυνατά street 600 στα 90+ άλογα όπως hornet, fazer, gsr, z κτλ. Τα κλιπ όν δεν είναι για σένα (ούτε για μένα) προς το παρόν επειδή απλά δεν θα μπορείς να το αξιοποιήσεις ένα τέτοιο μηχανάκι.
Τώρα αν η καρδιά σου λέει ss φίλε : απλά άκου την, αλλά με τον νού σου και ΜΑΘΕ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ πρώτα πρίν το πατήσεις.
![]()
![]()
ε όχι και αμάξικαι μια απορια(χωρις να θελω να παρεξηγηθω) δλδ όσοι εχουν ss sbk ktl τα εχουν μονο για το ΣΚ και για καθε μερα χρησημοποιουν καποιο παπι ή καποιο αμαξι??, 2ο δίκυκλο ναι
κάνε τη κάβλα σου λοιπον, αλλά μην το χαραμίσεις το μηχανάκι σε πλατείες και καφετέρειες...αλλα μαλλον θα παω να παρω κανενα cbr να μου φειγει και εμενα η κ@βλα
Πάρε και ενα μεταχειρο παπί να κάνεις τη δουλειά σου καθε μέρα
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ακου φιλε μου πριν την αγορα μοτοσυκλετας υπαρχουν καποιες ερωτησεις που πρεπει να κανεις στον εαυτο σου.Αν εισαι ο ανθρωπος που η ζωη σου ξεκιναει μετα τα 200, περιμενεις πως και πως να ερθει το ΣΚ για να πας στη πιστα και ψαχνεσαι γενικα με οριακες γραμμες και στροφες τοτε τα ss ειναι φτιαγμενα για σενα.Αν οχι καλυτερα πηγαινε σε μεση λυση οπως τα μεσαια street γιατι ενα ss με σενα πανω θα αισθανεται οπως εσυ με τη πιο βαρετη γκομενα του κοσμου.
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
me kati apedeftous ke asxetous opos esi file exoume mpleksi ke sto telos 8a mas vgaloun mixanes trasformers...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε χαλαρωνεις λιγο afrotwin ? πως του την λες ετσι του ανθρωπου ?
κι αμα το λοιπον εισαι γνωστης βοηθησε τον να μαθει !!!!![]()
![]()
παντως εγω γουσταρω τρελα μηχανη transformer :
μεταμορφωση απο : GSXR 1000 σε MONICA BELLOUCI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από agelos
δε χαλαρωνεις λιγο afrotwin ? πως του την λες ετσι του ανθρωπου ?
κι αμα το λοιπον εισαι γνωστης βοηθησε τον να μαθει !!!!![]()
![]()
παντως εγω γουσταρω τρελα μηχανη transformer :
μεταμορφωση απο : GSXR 1000 σε MONICA BELLOUCI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
ΚΤΜ 690
πάρτην τώρα που είναι άβγαλτη... γιατι προοιωνίζεται να σηκωνει ψηλά τον αμανέ!![]()
παρε μονοκυλινδρο φιλαρακι... ουτως ή άλλως δεν ανεφερες τιποτα για ταξίδια!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΚΤΜ 690
πάρτην τώρα που είναι άβγαλτη... γιατι προοιωνίζεται να σηκωνει ψηλά τον αμανέ!![]()
παρε μονοκυλινδρο φιλαρακι... ουτως ή άλλως δεν ανεφερες τιποτα για ταξίδια!
+690
θα συμφωνησω με τον συνονοματο γιατι απ'οτι καταλαβα το μακρια σου θα ειναι........το λαυριο!
και μπαινει και πιστα ανετοτατα..με πολυ παιχνιδι!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου !!! δεν ξερω ποια κατηγορια να διαλεξω...
φιλαράκι....
πάρε βέσπα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
<-----Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
yeap! papi rulez!![]()
![]()
"I'm with stupid" θυμισε αυτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
<-----![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
filaraki ksereis apo vespa kai an nai ti kivika na parw?kai pia einai pio kali gia thn doulia pou thn thelw??kai poso tha kanei??Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
φιλαράκι....
πάρε βέσπα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Pantos sas eyxaristo olous gia ts gnomes pragmatika me voithisate kai nai epitelous katelixa!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()