Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Τελικά είμαστε Μπουρ***ο

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Τελικά είμαστε Μπουρ***ο

Σήμερα σα καλός πολίτης είπα να πάω & εγώ να ψηφίσω. Ψηφίζω στο χωριό μου οπότε, έβαλα το μπουφανάκι μου, τα γαντάκια, το κράνος & ξεκίνησα. Για να πάω στο χωριό περνάω από τη Κνωσσό.
    Λοιπόν...για μαντέψτε...
    Πάνω από 200 άνθρωποι (τουρίστες) ήταν μαζεμένοι απέξω αλλά η πόρτες ήταν κλειστές!
    Βλέπετε δε μπορούσε να υπάρχει κάποιος να κόβει εισητήρια ώστε να δουλεύει λόγο εκλογών. & ερωτώ!Είμαστε σοβαρή χώρα?Έχουμε σοβαρό κράτος?& βέβαια όχι!Σίγουρα είμαστε το μεγαλύτερο μπουρδέλο στην Ευρώπη! Ύστερα λέει είμαστε τουριστική χώρα! @@!
    Δε ξέρω τι να πω..Ας πω μόνο ΝΤΡΟΠΗ αλλά & πάλι λίγο είναι. & χωρίς να είμαι απαισιόδοξος ή οτιδήποτε άλλο, δε νομίζω ότι τουλάχιστον όσο ζω θα πάμε μπροστά..

:a31: :a31:

Re: Τελικά είμαστε Μπουρ***ο

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Σήμερα σα καλός πολίτης είπα να πάω & εγώ να ψηφίσω. Ψηφίζω στο χωριό μου οπότε, έβαλα το μπουφανάκι μου, τα γαντάκια, το κράνος & ξεκίνησα. Για να πάω στο χωριό περνάω από τη Κνωσσό.
    Λοιπόν...για μαντέψτε...
    Πάνω από 200 άνθρωποι (τουρίστες) ήταν μαζεμένοι απέξω αλλά η πόρτες ήταν κλειστές!
    Βλέπετε δε μπορούσε να υπάρχει κάποιος να κόβει εισητήρια ώστε να δουλεύει λόγο εκλογών. & ερωτώ!Είμαστε σοβαρή χώρα?Έχουμε σοβαρό κράτος?& βέβαια όχι!Σίγουρα είμαστε το μεγαλύτερο μπουρδέλο στην Ευρώπη! Ύστερα λέει είμαστε τουριστική χώρα! @@!
    Δε ξέρω τι να πω..Ας πω μόνο ΝΤΡΟΠΗ αλλά & πάλι λίγο είναι. & χωρίς να είμαι απαισιόδοξος ή οτιδήποτε άλλο, δε νομίζω ότι τουλάχιστον όσο ζω θα πάμε μπροστά..

+1

Όχι και μπουρδέλο φίλε μου...

εκεί έχουν τάξη, τηρείται σειρά προτεραιότητας και εκτός αυτού εκτελείται και ένα λειτούργημα...

με άλλα΄λόγια ούτε μπουρδέλο δεν είμαστε ικανοί να γίνουμε!

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Όχι και μπουρδέλο φίλε μου...

εκεί έχουν τάξη, τηρείται σειρά προτεραιότητας και εκτός αυτού εκτελείται και ένα λειτούργημα...

με άλλα΄λόγια ούτε μπουρδέλο δεν είμαστε ικανοί να γίνουμε!

+100000000000000000000000

Να γειασει το στομα σου αδερφε!!! ΟΥΤΕ ΜΠ@@ΡΔΕΛΟ!!!

Στο Δ Ι Α Ο Λ Ο πια!!!
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR

Λοιπόν...για μαντέψτε...

Για μιά στιγμή νόμισα ότι κόβεις εισιτήριο για να ψηφίσεις !!! (είχα ξεχάσει το πορτοφόλι μου σπίτι)
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Re: Re: Τελικά είμαστε Μπουρ***ο

Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
    Για μιά στιγμή νόμισα ότι κόβεις εισιτήριο για να ψηφίσεις !!! (είχα ξεχάσει το πορτοφόλι μου σπίτι)
    Τι λες ρε φιλε εισε σοβαρος.

Εδω παιζονταν η αρχηγια του πασοκ ηθεση του Λιαγκα της Σαρη της Μαριετας και εσυ μου λες οτι

ηταν κλειδομενα ετσι επρεπε.

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Re: Re: Re: Τελικά είμαστε Μπουρ***ο

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
    Τι λες ρε φιλε εισε σοβαρος.

Εδω παιζονταν η αρχηγια του πασοκ ηθεση του Λιαγκα της Σαρη της Μαριετας και εσυ μου λες οτι

ηταν κλειδομενα ετσι επρεπε.

κρίμα η ΕΦΑΡΑ εκτός ΒΟλής.θα κλαίωω
    TATAR

Το κρατικό κανάλι είχε ενημερώσει , για τους κλειστούς αρχαιολογικούς χώρους !! την ημέρα των εκλογών .

Οσο για το ξένους φίλους ..... Next time boys !!

Re: Re: Τελικά είμαστε Μπουρ***ο

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Το κρατικό κανάλι είχε ενημερώσει , για τους κλειστούς αρχαιολογικούς χώρους !! την ημέρα των εκλογών .

Οσο για το ξένους φίλους ..... Next time boys !!
    Νομίζω ότι εδώ καταλαβαίνουμε το ΜΕΣΑΙΩΝΑ! α και που'σαι δε θα ξανάρθουν σίγουρα επόμενη φορά ούτε οι φίλοι τους που πιθανόν θα ήθελαν. Αλλά ξέχασα εσάς δε σας νοιάζει. Θέλετε Πατρις-Θρησκεία-Οικογένεια. Ιερά Εξέταση έχουμε, ρουφιάνους έχουμε, τους δήθεν ιππότες τους έχουμε..

Ο φανατισμός , και οι ταμπέλες , είναι δείγμα τον ανθρώπων με ελαφριά σκέψη .

Εχεις άδικο , στην αρχική σου σκέψη , και το θέμα αυτό, στεκεται στον αέρα ... μην το τραβάς .

πάντως επειδή σχεδόν κάθε Αύγουστο πάω Ιταλία και σχεδόν πάντα μένω μία - δύο μέρες Ρώμη, πολλά απο τα θαυμαστά μνημεία - έργα τέχνης -γκαλερίες (π.χ. Βίλλα ΜΠΟΡΓΚΕΖΕ) είναι κλειστά πολλές μέρες του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ λόγω διακοπών!!! (να διευκρινήσω ότι ο Αύγουστος στην ΡΩΜΗ θεωρείται low season με χαμηλότερες τιμές ξενοδοχείων κ.λ.π. άν και βουλιάζει απο τους ξένους!!!)
    TATAR

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Ο φανατισμός , και οι ταμπέλες , είναι δείγμα τον ανθρώπων με ελαφριά σκέψη .

Εχεις άδικο , στην αρχική σου σκέψη , και το θέμα αυτό, στεκεται στον αέρα ... μην το τραβάς .
    Δε νομίζω ότι σκέκεται στον αέρα τίποτα από όσα λέω..Όσο για το φανατισμό βάλε τηλεόραση να βρεις. Από μένα δε θα δεις. Όσο για την αρχική μου σκέψη, το να είναι δηλαδή ανοιχτοί οι Αρχαιολογικοί Χώροι, εν προκειμένω, όταν περιμένουν απέξω 200 άνθρωποι, είναι πέραν από προφανής.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
    πάντως επειδή σχεδόν κάθε Αύγουστο πάω Ιταλία και σχεδόν πάντα μένω μία - δύο μέρες Ρώμη, πολλά απο τα θαυμαστά μνημεία - έργα τέχνης -γκαλερίες (π.χ. Βίλλα ΜΠΟΡΓΚΕΖΕ) είναι κλειστά πολλές μέρες του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ λόγω διακοπών!!! (να διευκρινήσω ότι ο Αύγουστος στην ΡΩΜΗ θεωρείται low season με χαμηλότερες τιμές ξενοδοχείων κ.λ.π. άν και βουλιάζει απο τους ξένους!!!)
    Τι ίδιο θα έλεγα και γι'αυτούς..Πες μου αν είναι σοβαρά πράγματα αυτά..

Παλαιό μέλος

Από την στιγμή που οι αρχαιολογικοί μας χώροι είναι "επιχείρηση" με εισιτήριο εισόδου, γιατί να μην μεγιστοποιήσουμε το κέρδος μας 24Χ7; Να τα κλείνουμε και σαββατοκύριακα και αργίες που δεν εργάζεται ο κόσμος και μπορεί να πάει;

ΥΓ Εδώ τα μουσεία είναι ανοικτά κάθε μέρα και δεν έχουν είσοδο.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Και γιατί ρε Μιχάλη δεν τους "έκοβες" εσύ τα εισητήρια (να κονομήσεις και κανένα χιλιαρικάκι...) ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τελικα ποσες σφιγγες ειμαστε?
    από power hornet στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2013, 19:11
  2. τελικα, ειμαστε ...αρκετοι με moto guzzi stelvio?
    από billts στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2009, 10:09
  3. Ειμαστε πολυ λιγοι τελικα....
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 02:24
  4. Είμαστε τελικά ρατσιστές?
    από YZF1000 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα