γιατί σταμάτησες?
είχε ζητα στο μπλόκο?
γιατί σταμάτησες?
είχε ζητα στο μπλόκο?
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
να προσεχουμε τι λέμε! και τι προτρέπουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
γιατί σταμάτησες?
είχε ζητα στο μπλόκο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
γιατί σταμάτησες?
είχε ζητα στο μπλόκο?
Τί θα έπρεπε να κάνει δηλαδή;Να κατεβάσει μία και να εξαφανιστεί ως άλλος Ghostrider;Τί είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά;![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
polloi pros apofygh!Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
ΚΑΛΑ ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
ΚΑΛΑ ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ...
Όσοι το κάνουν κακώς το κάνουν και εκτός του ότι παρανομούν στον μέγιστο βαθμό κινδυνεύουν αν πιαστούν να κατηγορηθούν για ένα σωρό αδικήματα.Αξίζει όλη η διαδικασία αυτή που είναι και επικίνδυνη για την σωματική μας ακεραιότητα και για το ποινικό μας μητρώο για να γλυτώσουμε 150 ευρώ;Δεν νομίζω...
Fortis Fortuna Adiuvat
η αδρεναλινη εκτοξευεται στα υψη σε τετοιες περιπτωσεις... μπορούν να γίνουν τα απίστευτα τραγικά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Όσοι το κάνουν κακώς το κάνουν και εκτός του ότι παρανομούν στον μέγιστο βαθμό κινδυνεύουν αν πιαστούν να κατηγορηθούν για ένα σωρό αδικήματα.Αξίζει όλη η διαδικασία αυτή που είναι και επικίνδυνη για την σωματική μας ακεραιότητα και για το ποινικό μας μητρώο για να γλυτώσουμε 150 ευρώ;Δεν νομίζω...
... τα οποια θα μπορουσαμε ανετα να εχουμε αποφυγει, αν ειχαμε την πινακιδα μας πανω;
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
η αδρεναλινη εκτοξευεται στα υψη σε τετοιες περιπτωσεις... μπορούν να γίνουν τα απίστευτα τραγικά...
Βγάλαμε είδηση.Για πες για πες...Σε κυνήγησαν και τους ξέφυγες; :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
kai gantemia sinexizetai...
prin apo ligo skai kai thlefwno apo thn sxolh asfalous ogighshs kai mou lene pws yparxei kenh thesh gia to epomeno mathima.![]()
![]()
![]()
pou na vrw lefta twra pou ta teleytaia ta peire to elliniko dhmosio pou exei kai kati eksoda twra??
Thewrw megali malakia na mhn stamatiseis se mploko!kai ayto den einai magia!opws kai na klapsomouniazeis tou typou "sas parakalw fantastike troxonome..." den einai episeis swsto!
Sto sygkekrimeno htan 2 zhtades kai stamatousan tous pantes deliveri,papakia,allh mia mhxani amaksia ta panta kai den perimenane na teliwsoun me ton enan sta kapakia mpam-mpam!!
Devil se exoun stamatisei meta th efarmogi tou neou kok??giati kai emena prin gia kana 30ari me egrafan,twra einai alliws!!
Η δική μου ήτανΑρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
prin apo ligo skai kai thlefwno apo thn sxolh asfalous ogighshs kai mou lene pws yparxei kenh thesh gia to epomeno mathima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η δική μου ήταν![]()
![]()
![]()
![]()
twra apo anoiksh ksana.
kapetanio ti les tha eimaste mazi sto epomeno??![]()
![]()
βλέπουμε ως την άνοιξη ρε συΑρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
kapetanio ti les tha eimaste mazi sto epomeno??![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ακομα να απαντησει ο κυρ εξυπνιδης?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Εσυ κυριε Εξυπνιδη μην μιλας γιατι θα ανοιξω το στομα μου! (Καποιος εκανε το κλαμμενο μ@@νι στον μπατσο οταν ηταν να τον γραψει για την πινακιδα!
"και να.. ξερετε... και μη... αχ οχι, σας παρακαλω..."
![]()
Μην κοροιδευουμε τους αλλους οτι εμεις ειμαστε μαγκες κ μας γραφουν για 10αρικακια ενω αυτοι τρωνε τις 150αρες!![]()
ΥΓ. Δεν μου λες: ο μπατσος εκεινος που σε εψαχνε σε πηρε τηλεφωνο να δει αν εβαλες την πινακιδα η οχι ακομα;;![]()
![]()
![]()
![]()