xtes 00:30 kapou sthn argyroupoly me egrapsan gia thn pinakida pou pote den aksiwthika na valw!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gamw thn malakia pou me dernei... GAMW!!!!![]()
(pane tsampa 150€
![]()
![]()
![]()
xtes 00:30 kapou sthn argyroupoly me egrapsan gia thn pinakida pou pote den aksiwthika na valw!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(pane tsampa 150€
![]()
![]()
![]()
την κουβάλαγες στο σακίδιο ρε?
και στα λεγα εγώ ρε πούστη μου βάλτη να, δεν χαρίζονται...
τέσπα μαλακίες όλοι έχουμε κάνει και θα κάνουμε!
ας είναι επώδυνες μόνο για την τσέπη μας!
![]()
![]()
kai sto sakidio thn eixa kai tou thn ediksa... kai tou dixnw pws einai kainouria atripiti,mia evdomada to exw to motori tou lew,o proigoumenos kai mpla...mpla...mpla...Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
την κουβάλαγες στο σακίδιο ρε?
και στα λεγα εγώ ρε πούστη μου βάλτη να, δεν χαρίζονται...
τέσπα μαλακίες όλοι έχουμε κάνει και θα κάνουμε!
ας είναι επώδυνες μόνο για την τσέπη μας!
![]()
![]()
den xaliemai pou me egrapsan kai kala mou ekanan den tous katigorw kai swstos o zitas htan kai ston plithintiko mou milage,me thn MALAKIA pou me dernei ta exw valei giati to prwi eipa na paw apo to xmoto na parw thn gamo vasi,alla variomouna kai lipithika ta 60 evro ante twra malaka plerw 150 kai alla 60 gia na valeis thn vasi.
![]()
![]()
![]()
Ακόμα και τα λάθη μας είναι καλό σχολείο, πάρ'το σαν ένα μάθημα και γίνε καλύτερος !![]()
![]()
150/2=75 euro αν την πληρώσεις εντός 10 ημερών:smilea:
Δυστυχώς 150 θα δώσει αν την πληρώσει ΜΕΣΑ στο 10ήμεροΑρχικά δημιουργήθηκε από kaps
150/2=75 euro αν την πληρώσεις εντός 10 ημερών:smilea:![]()
μαγκια σου φιλε που παραδεχεσαι το λαθος σου χωρις να κατηγορεις κανεναν αλλο !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
...........
![]()
![]()
υ.γ.απο τα λαθη μας μαθαινουμε....ας ειναι μονο τετοια...!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
![]()
(pane tsampa 150€
![]()
![]()
![]()
απο Φεβρουαριο '06 που εχω το μηχανακι δεν εχω βαλει πινακιδα πανω...
με εχουν σταματησει 2 φορες και με εχουν γραψει και τις 2.
για 20 € (επειδη δεν εχεις διπλωμα, αδεια, ασφαλεια μαζι σου)
μεσα στο πρωτο 10ημερο πληρωνεις 10αρικακι.![]()
στην πρωτη περιπτωση ΟΝΤΩΣ δεν τα ειχα μαζι μου(δλδ και χωρις πινακιδα και χωρις χαρτια...ουτε καν διπλωμα)
την δευτερη τα ειχα...![]()
μαλλον κατι κανεις στραβα..:rotflmao::rotflmao:
περα απο την πλακα παντως...εγω μολις εβαλα βασουλα πανω αλλα ακομα να παω να παρω την πινακιδα απο το υπουργειο.
ελπιζω να τα καταφερω με την κωλοδουλεια...γιατι δεν λεει συνεχεια 10αρικακια ....ειναι η βενζινη μου!![]()
:rotflmao:
βαλε βασουλα να την παρει ο επομενος κομπλε ρε σταυρο...αντε περναει ο μηνας !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
στην πρωτη περιπτωση ΟΝΤΩΣ δεν τα ειχα μαζι μου(δλδ και χωρις πινακιδα και χωρις χαρτια...ουτε καν διπλωμα)
περα απο την πλακα παντως...εγω μολις εβαλα βασουλα πανω αλλα ακομα να παω να παρω την πινακιδα απο το υπουργειο.
ελπιζω να τα καταφερω με την κωλοδουλεια...γιατι δεν λεει συνεχεια 10αρικακια ....ειναι η βενζινη μου!![]()
:rotflmao:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Γιατί ;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δυστυχώς 150 θα δώσει αν την πληρώσει ΜΕΣΑ στο 10ήμερο![]()
είναι προς τιμήν σου που δεν τα βάζεις με τον ζητά όπως πάρα πολλοί άλλοι που όλο αδικημένοι είναι από την πΟτάνα την εξουσία, όταν τρώνε κλήσηΑρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
den xaliemai pou me egrapsan kai kala mou ekanan den tous katigorw kai swstos o zitas htan kai ston plithintiko mou milage,me thn MALAKIA pou me dernei ta exw valei
![]()
50% έκπτωσηΑρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Γιατί ;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:rotflmao:Εσυ κυριε Εξυπνιδη μην μιλας γιατι θα ανοιξω το στομα μου! (Καποιος εκανε το κλαμμενο μ@@νι στον μπατσο οταν ηταν να τον γραψει για την πινακιδα!
"και να.. ξερετε... και μη... αχ οχι, σας παρακαλω..."
![]()
Μην κοροιδευουμε τους αλλους οτι εμεις ειμαστε μαγκες κ μας γραφουν για 10αρικακια ενω αυτοι τρωνε τις 150αρες!![]()
ΥΓ. Δεν μου λες: ο μπατσος εκεινος που σε εψαχνε σε πηρε τηλεφωνο να δει αν εβαλες την πινακιδα η οχι ακομα;;
Νίκος
Open Horizons
γιατι το πρόστιμο ειναι 300 για έλλειψη πινακίδας ή και για δυσδιάκριτη πινακίδαΑρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Γιατί ;
με το νέο κοκ : άρθρο 90 "Πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας", παράγραφος 4 :
"Με διοικητικό πρόστιμο τριακοσίων (300,00) ευρώ τιμωρείται και αυτός που οδηγεί
οδικό όχημα του οποίου οι πινακίδες δεν είναι, για οποιοδήποτε λόγο, ευκρινώς
ορατές ή αναγνωρίσιμες από τεχνικά μέσα βεβαίωσης παραβάσεων ή τοποθετεί επ' αυτών μη αντανακλαστικό υλικό."
devil's , πότε πλήρωνες 10άρικα???? για βάλε τη πινακίδα σου αγόρι μου....