Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 100

Θέμα: Telika Me Grapsane...

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ακόμα και τα λάθη μας είναι καλό σχολείο, πάρ'το σαν ένα μάθημα και γίνε καλύτερος !

ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ......

για να μας τα αρπάζπυν πιο έυκολά??????

γαμώ την καταδίκη μου.....

πουστοκράτος....

γαμιόλιδες κολοκαπιτάλες......

ΜΗ ΒΑΖΕΤΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑΑΑΑ........

να μη χαλιέσαι με την πάρτη σου αλλά με τα γαμωπουστόμπατσονια....

:a015: :a015:

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ρε δε μαμιουνται λεω εγω... δε πα να γραφουν 1000 ευρω για πινακιδα εγω δε βαζω

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΑΝ ΡΕΕΕ ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ................

γι'αυτό σε πάω......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ποιος και πώς ορίζει το "εξωπραγματικά";
    ΕΓΩ το ορίζω και μια καλη συγκριση θα ήταν ο βασικός μισθός για τον ορισμό του.φτάνει?

τι να λέμε τώρα

τον αρχιληστή το κράτος πάμε να δικαιολογήσουμε?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αυτωνων (πως την μιλαω την Ελληνικια!) ομως γινεται η δουλεια τους...(&λεγε οτι θελεις..)
    ενω εσενα...ΟΧΙ!!!

δηλαδη εσυ γουσταρεις να πληρωνεις (εξωπραγματικα) λεφτα για την μ@λακια που εκανες??

δεν νομιζω..
    και μην μου πεις οτι δεν επρεπε να την εκανες την μ@λακια εξ αρχης...(ειναι αλλουνου παπα Ευαγγελιο)

ειτε το δεχεσαι ειτε οχι ο κοσμος ΕΤΣΙ λειτουργει. βρωμικα. και οτι μπορεις να γλιτωσεις απο οποιαδηποτε μ@λακια ή μη, ειναι ΚΕΡΔΟΣ ΣΟΥ (χωρις να ενοχλεις και να κανεις κακο σε κανεναν στην τελικη). για σκεψου το και εσυ λιγο.

ξερεις οτι κανεις λαλακια? ετοιμασου να πληρωσεις. τοσο απλο ειναι ρε σταυρο, δεν καταλαβαινω γιατι σκαλωνεις.
    και οχι, δεν θα κλαφτω ουτε θα τρεξω να βυσματωσω οταν απο εμενα (και σενα και τους διπλανους μας) ξεκιναει η διορθωση!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ΕΓΩ το ορίζω
    πςςςςς....

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    και μια καλη συγκριση θα ήταν ο βασικός μισθός για τον ορισμό του.φτάνει?
    Δλδ?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν μπορώ να κατανοήσω τι σχέση μπορεί να έχει ένα οποιοδήποτε κωλοκράτος, μια οποιαδήποτε κωλοαστυνομία, ο καπιταλισμός, ο μαρξισμός, ο λενινισμός, τα goodies ή η coca-cola, με κάποιον ψευτόμαγκα, άμυαλο και προπάντων εξυπνάκια σαν εμένα ή εσένα, που την έχουμε δει να μην υπακούμε σε κανένα νόμο που δεν μας συμφέρει.
    Φωνάζω για τις φωτιές στα δάση αλλά θα είμαι πρώτος στην καταπάτηση των καμμένων.
    Διαμαρτύρομαι για τα τροχαία αλλα ποτέ δεν φοράω ζώνη ή κράνος γιατι έτσι γουστάρω.
    Δυστυχώς για όλους μας είμαστε καταδικασμένοι να παραμείνουμε μαμελούκοι, αγροίκοι και το σπουδαιότερο να επαναλαμβάνουμε αιώνια τα ίδια λάθη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τι δηλαδή ρε captain?
    Δεν έχεις πινακίδα?
    Φέρε ένα εκκαθαριστικό της εφορίας και ρίξε μας ένα μισθό.
    Για να μην λουφάρουν οι πλούσιοι.
    Αν και κατά την γνώμη μου, μιας και οι τύποι που δεν φοράνε πινακίδα είναι κλεφτρόνια μοτο και τσαντάκιδες χρειάζονται και ανάλογη αντιμετώπιση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αν και κατά την γνώμη μου, μιας και οι τύποι που δεν φοράνε πινακίδα είναι κλεφτρόνια μοτο και τσαντάκιδες χρειάζονται και ανάλογη αντιμετώπιση.

κοίτα να δεις που επειδή δεν μου αρέσει το ταψί που μου έχουν δώσει ξαφνικά έγινα κλεφτρόνι μοτο και τσαντάκιας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πςςςςς....

Δλδ?
    δλδ καπετανιο αγορι μου με 650 καικατι ψηλα που ειναι ο βασικος...ΔΕΝ μπορεις να πληρωσεις 300 για ενα προστιμο.

ουτε καν τα 150 (μεσα στις πρωτες μερες)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81

κοίτα να δεις που επειδή δεν μου αρέσει το ταψί που μου έχουν δώσει ξαφνικά έγινα κλεφτρόνι μοτο και τσαντάκιας!

Μπορείς να το χάσεις και να πάρεις ένα μικρότερο.
    Το ίδιο βέβαια λένε και οι τσαντάκιδες και τα κλεφτρόνια, οπότε δεν βλέπω καμία διαφορά.
    Το μόνο που βλέπω είναι οτι η αστυνομία γράφει κλήσεις και μετά αφήνει τους ύποπτους να την κάνουν.
    Ούτε καν μπαίνει στον κόπο να εξακριβώσει αν έχουν διαπράξει εγκλήματα αναβάτες με παρόμοια μηχανή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ξερεις οτι κανεις λαλακια? ετοιμασου να πληρωσεις. τοσο απλο ειναι ρε σταυρο, δεν καταλαβαινω γιατι σκαλωνεις.
    και οχι, δεν θα κλαφτω ουτε θα τρεξω να βυσματωσω οταν απο εμενα (και σενα και τους διπλανους μας) ξεκιναει η διορθωση!
    κατσε ρε συ Γιωργακη...

ο υπουργος με το κινητο που οδηγαει ΔΕΝ κανει μ@λακια??

ο ταδε επιχειρηματιας που δεν φοραει ζωνη??

ο Χ,Ψ τραγουδιστης-ηθοποιος-ποδοσφαιριστης-δημοσιο προσωπο που περναει κοκκινο??

ΑΥΤΟΙ γιατι την γλιτωνουν?? επειδη τους ξερει ο μπατσος?? επειδη ξερουν καποιον πανω απο αυτον τον μπατσο??

για να μη αναφερω οτι αυτοι επρεπε να πληρωνουν παραπανω απο εμενα γιατι εχουν εξωπραγματικα λεφτα και το 300αρι ουτε που τους νοιαζει...

και η διορθωση που αναφερεις να γινει ΠΡΩΤΑ απο αυτους και μετα απο τον λαουτζικο.
    οταν βλεπω οτι ολοι κλεβουν για να ζησουν ...εγω δεν θα κλεψω??
    οταν βλεπω οτι ολοι σκοτωνουν για να φανε..εγω δεν θα σκοτωσω?? ή μηπως να γινω τροφη??

δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα.

το πηγαμε αρκετα μακρια βεβαια αλλα πρεπει να βλεπουμε την λογικη και το παραλογο!

οι πινακιδες πρεπει να υπαρχουν αλλα αν δεν υπαρχουν (για το α.β λογο) το προστιμο ειναι απιστευτο!

πςςςςς....

καλό ε?

Δλδ?
    τώρα για το δηλ ότι είπαν τα παιδιά πιο πάνω

δεν πειρ΄ζει μωρε
    την αύξηση 50% του μισθού τους οι της βουλης την περάσαν?τι έχει γίνει?
    απο που θα τα βγάλουν?
    μια καλή 17Ν θέλουμε...να καθαρίσει
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    κατσε ρε συ Γιωργακη...

ο υπουργος με το κινητο που οδηγαει ΔΕΝ κανει μ@λακια??

ο ταδε επιχειρηματιας που δεν φοραει ζωνη??

ο Χ,Ψ τραγουδιστης-ηθοποιος-ποδοσφαιριστης-δημοσιο προσωπο που περναει κοκκινο??

ΑΥΤΟΙ γιατι την γλιτωνουν?? επειδη τους ξερει ο μπατσος?? επειδη ξερουν καποιον πανω απο αυτον τον μπατσο??

για να μη αναφερω οτι αυτοι επρεπε να πληρωνουν παραπανω απο εμενα γιατι εχουν εξωπραγματικα λεφτα και το 300αρι ουτε που τους νοιαζει...

και η διορθωση που αναφερεις να γινει ΠΡΩΤΑ απο αυτους και μετα απο τον λαουτζικο.
    οταν βλεπω οτι ολοι κλεβουν για να ζησουν ...εγω δεν θα κλεψω??
    οταν βλεπω οτι ολοι σκοτωνουν για να φανε..εγω δεν θα σκοτωσω?? ή μηπως να γινω τροφη??

δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα.

το πηγαμε αρκετα μακρια βεβαια αλλα πρεπει να βλεπουμε την λογικη και το παραλογο!

οι πινακιδες πρεπει να υπαρχουν αλλα αν δεν υπαρχουν (για το α.β λογο) το προστιμο ειναι απιστευτο!

ωραια η λογικη σου: επειδη ετσι οι αλλοι, ετσι και εμεις?

πηγαινε τοτε και παρε και ενα οικοπεδο απο τα καμενα, σφαξε τον διπλανο σου που σε ενοχλει, και πυροβολα οποιον σου εκλεψε τη θεση παρκινγκ!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΑΝ ΡΕΕΕ ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ................

γι'αυτό σε πάω......

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Μπορείς να το χάσεις και να πάρεις ένα μικρότερο.
    Το ίδιο βέβαια λένε και οι τσαντάκιδες και τα κλεφτρόνια, οπότε δεν βλέπω καμία διαφορά.
    Το μόνο που βλέπω είναι οτι η αστυνομία γράφει κλήσεις και μετά αφήνει τους ύποπτους να την κάνουν.
    Ούτε καν μπαίνει στον κόπο να εξακριβώσει αν έχουν διαπράξει εγκλήματα αναβάτες με παρόμοια μηχανή.

ναι ρε συ να κάνει εξακρίβωση!

αλλα στο ξαναείπα!επειδή εμένα δεν μου αρέσει η πινακίδα στο μηχανάκι μου πάει να πει ότι είμαι κλεφτρόνι?

εγώ δεν λέω ότι είμαι σωστός σε αυτό λάθος είμαι αλλά αυτό δεν με κάνει ούτε κλεφτρόνι ούτε τσαντάκια!

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. telika me to K8????
    από ak2 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 21:34
  2. me grapsane gia pinakida.balte tis magkes
    από snow στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2007, 01:30
  3. Pia einai h diefthinsh me ta metaxeirismena apo germania?
    από tryfonidis_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 18:11
  4. ti pezetai me ta grammatia ???????
    από ele@s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας