Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Πιτσιρίκια

Στο δια ταύτα παιδιά. Τι μπορούμε εμείς να κάνουμε!
    Σκεφτόμουνα και πρότεινα σε ένα φίλο επίσης με την αγωνία τη δικιά μου, να παρουμε άδεια απ΄την τροχαία Χανίων και να αρχίσουμε ενημέρωση σε γυμνάσια-λύκεια της περιοχής μας. Με φωτογραφικό υλικό, με βιντεοπροτζέκτορα, με παραπομπές σε βίντεο στο δίαδίκτυο κτλ. Άραγε οι γυμνασιάρχες-λυκειάρχες θα βοηθήσουν ή καχύποπτα θα μας κλέισουν την πόρτα;
    Έχει κανέις δοκιμάσει κάτι ανάλογο πουθενά να μας πει εντυπώσεις; Του κερατά, κάποιος πρέπει να κάνει κάτι επιτέλους! Καμιά άλλη ιδέα;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Στο δια ταύτα παιδιά. Τι μπορούμε εμείς να κάνουμε!
    Σκεφτόμουνα και πρότεινα σε ένα φίλο επίσης με την αγωνία τη δικιά μου, να παρουμε άδεια απ΄την τροχαία Χανίων και να αρχίσουμε ενημέρωση σε γυμνάσια-λύκεια της περιοχής μας. Με φωτογραφικό υλικό, με βιντεοπροτζέκτορα, με παραπομπές σε βίντεο στο δίαδίκτυο κτλ. Άραγε οι γυμνασιάρχες-λυκειάρχες θα βοηθήσουν ή καχύποπτα θα μας κλέισουν την πόρτα;
    Έχει κανέις δοκιμάσει κάτι ανάλογο πουθενά να μας πει εντυπώσεις; Του κερατά, κάποιος πρέπει να κάνει κάτι επιτέλους! Καμιά άλλη ιδέα;
    δες εδω , διαβασε τα ολα και θα βρεις ποοοοοοολυ υλικο.ητανε μια κινηση που ξεκινησα μαζι με τον νοστρα αλλα δεν υπηρξε ανταποκριση δυστυχως.δες και τα διαφορα σαιτ που αναγραφονται...γενικα ριξε μελετη και οτι θες εδω ειμαι.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Διάβασα σχεδόν όλα τα thread και στεναχωρήθηκα που ψιλοκόλλησε η προσπάθεια...
    Πως σου φαίνεται η άμμεση ενημέρωση στα κατα τόπους σχολεία; Δεν είναι και τόσα πολλά πια, άντε 20-25 το πολύ. Από κάπου μπορούμε να αρχίσουμε, έτσι;

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000

Δεν έχεις δει γονείς να θρηνούν τα παιδιά τους επι σειρά ετών σε τοπικά νεκροταφεία;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα απο το να θάβει ο γονιός το σπλάχνο του. Είναι πολύ άσχημο το θέαμα, το λέω γιατί ξέρω ανθρώπους σ' αυτή την κατάσταση.

Απλα η εικονα που σχηματηστικε στο μυαλο μου απ τα λογια του m1ke ηταν γ@μησε τα...
    Και δυστυχως εχει δικιο...
    - Omnia mea mecum porto -

Διάβασα σχεδόν όλα τα thread και στεναχωρήθηκα που ψιλοκόλλησε η προσπάθεια...
    Πως σου φαίνεται η άμμεση ενημέρωση στα κατα τόπους σχολεία; Δεν είναι και τόσα πολλά πια, άντε 20-25 το πολύ. Από κάπου μπορούμε να αρχίσουμε, έτσι;

Η ιδέα σου είναι πολύ καλή αλλά παρ'όλα αυτά δείχνει που έχουμε φτάσει. Τα επίσημα όργανα της κοινωνίας δεν ασχολούνται καθόλου. Η τροχαία αντί να κόβει κλήσεις έπρεπε να αναλαμβάνει και τον ρόλο της ενημέρωσης. Απ' ότι ξέρω η τροχαία ετοιμάζει κάτι στα Χανιά αλλά κι αυτό είναι λίγο. Οι επισκέψεις στα σχολεία είναι απαραίτητες. ίσως όχι από την τροχαία λόγω της αντίδρασης που μπορεί να προκαλέσει στους θερμόαιμους έφηβους. Μια εποχή η ΛΕΜΟΠΕΧ έκανε αυτές τις επισκέψεις αλλά καταφέρανε να την καταστρέψουν κι αυτή την λέσχη. Από Ρέθυμνο μεριά ξέρω ότι η ΣΥΜΟΡΕ είναι πάντως πολύ δραστήρια σε τέτοια θέματα. Καλά για Ηράκλειο δεν μιλάω. Όποτε περνάω από εκεί οι 9 στους 10 είναι ακράνωτοι. Και δεν μιλάω για παπάκια...
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

Θα μιλήσω σήμερα κιόλας με την τροχαία Χανίων να δω πως μπορώ να βοηθήσω. Επιτέλους, κάποιος πρέπει κάτι να κάνει! Περασμένο Σάββατο στο Ρέθυμνο, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!! Επί 5 ώρες παρακολουθούσα την κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης του Ρεθύμνου. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ του κερατά, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Θα μιλήσω σήμερα κιόλας με την τροχαία Χανίων να δω πως μπορώ να βοηθήσω. Επιτέλους, κάποιος πρέπει κάτι να κάνει! Περασμένο Σάββατο στο Ρέθυμνο, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!! Επί 5 ώρες παρακολουθούσα την κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης του Ρεθύμνου. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ του κερατά, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!
    Είχα κατέβει στο Ρέθυμνο τον Σεπτέμβριο του 2004.

Είχα κάτσει στο σημείο όπου τελειώνει η παλαιά πόλη και υπάρχει κοντά ένα παρκάκι και χαζεύα την κίνηση.
    Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΦΟΡΑΓΑΝ ΚΡΑΝΟΣ!!!!

σκουτερακια,μηχανες κτλ φόραγαν κράνη! εντάξει όχι όλοι full face αλλά τους θαύμαζα και ντρεπόμουν για την πόλη μου...

ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
    Είχα κατέβει στο Ρέθυμνο τον Σεπτέμβριο του 2004.

Είχα κάτσει στο σημείο όπου τελειώνει η παλαιά πόλη και υπάρχει κοντά ένα παρκάκι και χαζεύα την κίνηση.
    Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΦΟΡΑΓΑΝ ΚΡΑΝΟΣ!!!!

σκουτερακια,μηχανες κτλ φόραγαν κράνη! εντάξει όχι όλοι full face αλλά τους θαύμαζα και ντρεπόμουν για την πόλη μου...

ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ???
    Μαλλον ο διοικητης της τοπικης τροχαιας

Θα είχες πέσει σε βδομάδα που έιχαν λυσάξει τα τοπικά όργανα να γράφουν και είχε πέσει σύρμα. Σκέψου ότι στα Χανιά κάποτε η τροχαία, μη μπορώντας και καλά να κάνει κάτι άλλο, δημοσίευε στον τοπικό τύπο ότι την Χ πχ δβομάδα τα όργανα θα έλεγχαν αυτήν την παράβαση, την άλλη βδομάδα την άλλη κτλ. Σοβαρά! Αποτέλεσμα: τίποτα, μια από τα ίδια...

Θα είχες πέσει σε βδομάδα που έιχαν λυσάξει τα τοπικά όργανα να γράφουν και είχε πέσει σύρμα. Σκέψου ότι στα Χανιά κάποτε η τροχαία, μη μπορώντας και καλά να κάνει κάτι άλλο, δημοσίευε στον τοπικό τύπο ότι την Χ πχ δβομάδα τα όργανα θα έλεγχαν αυτήν την παράβαση, την άλλη βδομάδα την άλλη κτλ. Σοβαρά! Αποτέλεσμα: τίποτα, μια από τα ίδια...
    Ακόμα το κάνει νομίζω.
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Η κατάσταση είναι χέσε μέσα τελείως. Όλοι εμείς οι "καλοντυμένοι" είμαστε το freak show των Χανίων.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Η κατάσταση είναι χέσε μέσα τελείως. Όλοι εμείς οι "καλοντυμένοι" είμαστε το freak show των Χανίων.
    Κάπως έτσι δλδ.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Έχεις δίκιο αλλά τους γράφω στα π@π@ρια μου. Άλλος θα είναι το freak αν πέσει και ανοίξει το κεφάλι του και χυθούν τα ζεστά μυαλά στην άσφαλτο. Εκτός και αν το ζελέ που προωθεί κακόγουστα η Loreal τσιμεντώνει όντως τα μαλιά και παρέχει και αντι-κρουστική προστασία.

Είχες χρόνο να κάνεις καμία επαφή με τροχαία; Τί τους ρώτησες; Τί σου είπανε; Ρωτάω από περιέργιεα γιατί σκέφτομαι να επισκεφτώ την έκθεση που κάνουν και να πάρω στοιχεία για να γράψω ένα άρθρο πάνω στο θέμα.

Δεν πρόλαβα αλλά θα πάω από την έκθεση σήμερα-αύριο να μιλήσω από κοντά. Θα σου πω όταν μάθω περισσότερα.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαβαστε το πιτσιρικια...
    από menelaos46 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2010, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •