Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 52

Θέμα: Πιτσιρίκια

Πιτσιρίκια

Χτές σχόλασα αργά από δουλειά, καλές 6μιση το απόγευμα από τις 7μιση το πρωί. Στο δρόμο από δουλειά-σπίτι και πάνω στην εθνική (ο Θεός να κάνει εθνική τον κ_λόδρομο Ρέθυμνο-Χανιά) έχω μπροστά ένα ταξί. Μπροστά από το ταξί 3 κοπελάκια 12-14 το πολύ με φτιαγμένα παπιά. Πηγαίνουν με 90-100, το ένα δίπλα στο άλλο κάνοντας ότι σαχλαμάρα μπορεί κανείς να φανταστεί. Και οι τρείς να τραβάνε σούζα μαζί (ο ένας πάντα δίπλα στον άλλο), ψιλοκωλιές, να μπαίνουν στο αντίθετο ρευμα και πριν συγκρουστουν με τους πανικόβλητους οδηγούς να γυρίζουν ξεκαρδισμένοι στο ρεύμα τους κτλ. Χωρίς κράνος και οι τρείς, με παντόφλα και οι τρείς, με σορτσάκια και κοντομάνικα επίσης και οι τρείς. Και ξάφνου, πάνω σε μια σούζα φεύγει του ενός η εξάτμιση. ΟΛΗ η εξάτμιση, από το λαιμό ως το τελικό.
    Το καλογυαλισμένο αυτό κομμάτι μέταλλο το οποίο τρέχει και αυτό με 100χλμ την ώρα λόγω του φαινομένου της αδράνειας, μετά την κρούση του επί του οδοστρώματος αρχίζει να περιστρέφεται, ως άλλος έλικας, μιά στη δική μας λωρίδα και μια στο αντίθετο ρεύμα (φανταστελιτε λίγο την εικόνα). Για καλή μας τύχη ολονών εκέινη τη στιγμή δεν ερχόταν δίκυκλο από το αντίθετο ρεύμα και δεν ακολουθούσε δίκυκλο τα κοπελάκια. Οι οδηγοί των ΙΧ με υπερπροσπάθεια το αποφύγαμε, ενώ ο ταξιτζής πρέπει να τα είδε όλα από τον απότομο ελιγμό που έκανε.
    3 πιτσιρίκια, ανευ παιδείας, στην πιο τρυφερή ηλικία που το αίμα αρχίζει να βράζει παραλίγο να γίνουν αιτία να θρηνήσουμε και πάλι στα Χανιά.
    Μπορεί οι γονείς τους να είχαν άγνοια (μπααααα, που τα βρήκανε τα μηχανάκια σε αυτή την ηλικία) αλλά μάλλον πρόκειται για γονείς με άγνοια της αγνοίας τους.
    Έλεος πια...
    300 μέτρα παρακάτω συνάντησα μπλόκο της τροχαίας, σταμάτησα και εξιστόρησα το περιστατικό. Αμέσως κίνησαν για τον τόπο του συμβάντος αλλά δεν ξέρω τι απέγινε.
    Περιστατικό που δεν θα ήθελα να συμβεί σε κανένα.

shameless self promotion Το avatar του/της island
    Αχχχ τι να πείς

εδώ ο άλλος γκαζώνει μέσα στην θεσαΛΛΛΛονίκη με 600 ρι και 1000ρα και μιλάμε για τα πιτσιρίκια στην εθνική?

Αν ο άλλος έχει την κουλαμάρα και την καγκουράδα στον εγκέφαλο θα κάνει παντιές και σε αίθουσα αναμονής σε νοσοκομείο.

Το μυαλό δεν το πουλάνε στην λαική ή το έχεις ή θα το αποκτήσεις με τον "δύσκολο" τρόπο και παρακάλα να μην πάρεις και άλλους μαζί σου.
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Παλαιό μέλος

Re: Πιτσιρίκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Το καλογυαλισμένο αυτό κομμάτι μέταλλο το οποίο τρέχει και αυτό με 100χλμ την ώρα λόγω του φαινομένου της αδράνειας, μετά την κρούση του επί του οδοστρώματος αρχίζει να περιστρέφεται, ως άλλος έλικας, μιά στη δική μας λωρίδα και μια στο αντίθετο ρεύμα (φανταστελιτε λίγο την εικόνα).
    :a53: :a53: :a53:

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΑΜΑ ΔΕ ΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ....

εγω θα τα πηγαινα μεχρι εκει που θα σταματουσανε και θα επερνα αστυνομια τηλεφωνο.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

αλλες φορες σκεφτομαι που δεν με αφιναν οι γονεις μου να παρω μηχανη απ τα 15 μου που ηθελα

αλλα οταν το σκεφτομαι καλυτερα λεω ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΜΗΧΑΝΗ ωσπου να δουλεψω και να παρω μονος μου

γιατι και γω και ολοι μας τετοια μυαλα κουβαλουσαμε στα 14 !!! και αν ειχα μηχανακι τοτε μπορει να μην ημουνα εδω τωρα

πιστευω οτι φταινε ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΑΜΑ ΔΕ ΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ....

εγω θα τα πηγαινα μεχρι εκει που θα σταματουσανε και θα επερνα αστυνομια τηλεφωνο.

+1

Την επόμενη φορά πάρε πινακίδες και δώστους στην αστυνομία! Τα παιδάκια τπτ δεν θα πάθουν, οι γονείς τους θα τραβιούντε και καλά να πάθουν αμα δεν έχουν την στοιχειώδη λογική να μην αφήνουν τα παιδιά τους να οδηγούν από τα 14!
    Chris

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εγώ φαντάζομαι αυτά τα πιτσιρίκια σε 4-5 χρόνια με τουμπανιασμένα αυτοκίνητα και με πιάνει η ψυχή.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    αλλες φορες σκεφτομαι που δεν με αφιναν οι γονεις μου να παρω μηχανη απ τα 15 μου που ηθελα

αλλα οταν το σκεφτομαι καλυτερα λεω ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΜΗΧΑΝΗ ωσπου να δουλεψω και να παρω μονος μου

γιατι και γω και ολοι μας τετοια μυαλα κουβαλουσαμε στα 14 !!! και αν ειχα μηχανακι τοτε μπορει να μην ημουνα εδω τωρα

πιστευω οτι φταινε ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    Φιλε δε συμφωνω μαζι σου.Και μενα μου πηρανε μηχανη οι γονεις μου οχι στα 14 αλλα στα 5.Καθοτι ομως συνηδητοποιημενοι μοτοσυκλετιστες και οι δυο με βαζανε παντα στο σωστο δρομο.Πανω απο ολα φταιει η παιδεια!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
    Φιλε δε συμφωνω μαζι σου.Και μενα μου πηρανε μηχανη οι γονεις μου οχι στα 14 αλλα στα 5.Καθοτι ομως συνηδητοποιημενοι μοτοσυκλετιστες και οι δυο με βαζανε παντα στο σωστο δρομο.Πανω απο ολα φταιει η παιδεια!
    ειναι πολυ σπανιο αυτο που λες και συμβαινει με τους γονεις σου, Οι δικοι σου ειχανε μυαλο και σε βαλανε στο σωστο δρομο

Εχουνε ομως ολοι οι γονεις το ιδιο μυαλο? η απλα περνουνε μηχανακι στο παιδακι τους να μην του χαλασουνε χατιρι

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
    δλδ στα 5 σου καβαλαγες και εβγαινες στο δρομο???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ειναι για :a015: :a015: :a015:

οι γονεις!

τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα.Οποιοδηποτε παιδι τα ιδια θα εκανε.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    ........ Μπροστά από το ταξί 3 κοπελάκια 12-14 το πολύ με φτιαγμένα παπιά. Πηγαίνουν με 90-100, το ένα δίπλα στο άλλο κάνοντας ότι σαχλαμάρα μπορεί κανείς να φανταστεί. ....
    σούζα μαζί (ο ένας πάντα δίπλα στον άλλο), ψιλοκωλιές, ......
    :hypnotize

Ή κάποιος υπερβάλει...
    ή ανταλασω το σβου με ενα απο αυτα τα παπια ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΤΕΛΛΛΛΛΛΟΣ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαβαστε το πιτσιρικια...
    από menelaos46 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2010, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •