Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 156

Θέμα: Να δώσω μια εξήγηση !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Stay Cool and be your self

Κυριάκο μέχρι προχθές είχα τη τάση να θέλω να σε υποστηρίξω.. (όχι εσένα ως kiriakost αλλά ως θέμα) αυτό που μου την "έσπασε " στη πορεία με εσένα όμως, είναι η στάση σου κατόπιν..
    Πραγματικά δε γουστάρω καθόλου που το μαζεύεις άρον-άρον το στυλάκι που πούλαγες μέχρι προχθές δίνοντας μου παράλληλα την αίσθηση του ότι... το κάνεις φιλώντας και λίγο κατουρημένες ποδιές..
    (ασφαλώς και βεβαίως και ασφαλώς, δικό σου το όποιο πρόβλημα και θέμα . Σεβαστό!.. όπως και η προσωπική άποψη του καθενός μας..)

Πρόσεξε πάντως διότι το να καβαλήσει κανείς το καλάμι είναι κάτι πολύ εύκολο.
    (με ότι συνέπειες μπορεί να επιφέρει κάτι τέτοιο) Στην ουσία είναι μια λεπτή γραμμούλα.
    (αν και αυτό το τελευταίο πιστεύω πως δεν ήταν απαραίτητο να στο γράψω... κάθε ενήλικας υποτίθεται ότι το γνωρίζει και είναι βέβαιο πως το αντιλαμβάνεται!)

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Εγω αισιοδοξώ , ότι το 2008 , θα είναι μια νέα αρχή για τις σχέσεις των μελών του φορουμ
    Αγάπη και Ειρήνη για όλο τον κόσμο !!!

δήλωσε η Σταρ Κάτω Πετρομαγούλας σε αντίστοιχη ερώτηση της κριτικής επιτροπής...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Να δώσω μια εξήγηση !!

[i]Να δώσω μια εξήγηση !![/B]
    giati den ginese olokliros dorea somatos?..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Κυριάκο μέχρι προχθές είχα τη τάση να θέλω να σε υποστηρίξω.. (όχι εσένα ως kiriakost αλλά ως θέμα) αυτό που μου την "έσπασε " στη πορεία με εσένα όμως, είναι η στάση σου κατόπιν..
    Πραγματικά δε γουστάρω καθόλου που το μαζεύεις άρον-άρον το στυλάκι που πούλαγες μέχρι προχθές δίνοντας μου παράλληλα την αίσθηση του ότι... το κάνεις φιλώντας και λίγο κατουρημένες ποδιές..
    (ασφαλώς και βεβαίως και ασφαλώς, δικό σου το όποιο πρόβλημα και θέμα . Σεβαστό!.. όπως και η προσωπική άποψη του καθενός μας..)

Πρόσεξε πάντως διότι το να καβαλήσει κανείς το καλάμι είναι κάτι πολύ εύκολο.
    (με ότι συνέπειες μπορεί να επιφέρει κάτι τέτοιο) Στην ουσία είναι μια λεπτή γραμμούλα.
    (αν και αυτό το τελευταίο πιστεύω πως δεν ήταν απαραίτητο να στο γράψω... κάθε ενήλικας υποτίθεται ότι το γνωρίζει και είναι βέβαιο πως το αντιλαμβάνεται!)

Αμα σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα από τα παραπάνω !! Τι θα πεις ?

Ενα έχω να πω , δεν επιτρέπω σε κανέναν , να προσπαθεί να αναλύσει , την προσωπικότητα μου , όποια και εάν είναι .
    Σαν να ανοίγεις με το νυστέρι, ένα ποντίκι , και ψαχουλεύεις τα άντερα του , για να το βγάλεις , όπως και να έχει, άρρωστο , με σκοπό την δυσφήμηση .

Εγω αυτό διαπίστωσα !! ότι παίζει εδώ μέσα .. και είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα κακιάς και ζήλιας .

Κάποιοι με διάφορους τρόπους πάνε να με βγάλουν μλκ ...

Αποφάσισα , να μην απαντάω σε προκλήσεις , και να απαντάω μόνο κατά περίπτωση .
    Εαν για παράδειγμα το θέμα έχει κάποια σοβαρότητα .

Δεν διαλέγω σε ποιον θα μιλήσω , εάν το έκανα , θα έπρεπε να κρατάω τεφτέρι , ποιος είναι καλός ,και ποιος σκάρτος .

Ο Κύριακος , είναι γεννημένος ελεύθερος επαγγελματίας = Περήφανος μέχρι αηδίας + τολμηρός μέχρι αηδίας - κοινωνικοποιημένος - με 500 πελάτες .
    Δεν είναι κανένα παιδάκι που μαθαίνει σήμερα την ζωή .

Το μόνο έγκλημα μου , είναι οτι προσπάθησα , κάνοντας χιούμορ , να πλησιάσω τους μικρότερους σε ηλικία , και έγινε η υπόθεση κουλουβάχαρτα .

Σαν άτομο , έπαψε να με ενδιαφέρει η δημιουργία στενής φιλίας με άτομα μέσα στο φορουμ .
    Οποιος περάσει την πραγματική μου πόρτα, ίσως να πάρει τον τίτλο .
    Η πόρτα μου είναι ανοιχτή ..

Αυτά ..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Το μόνο έγκλημα μου , είναι οτι προσπάθησα να πλησιάσω τους μικρότερους σε ηλικία ,

:a53: :a53: :a13:

agapite mou afto legete pederastia

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αμα σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα από τα παραπάνω !! Τι θα πεις ?

Ενα έχω να πω , δεν επιτρέπω σε κανέναν , να προσπαθεί να αναλύσει , την προσωπικότητα μου , όποια και εάν είναι .
    Σαν να ανοίγεις με το νυστέρι, ένα ποντίκι , και ψαχουλεύεις τα άντερα του , για να το βγάλεις , όπως και να έχει, άρρωστο , με σκοπό την δυσφήμηση .

Εγω αυτό διαπίστωσα !! ότι παίζει εδώ μέσα .. και είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα κακιάς και ζήλιας .

Αποφάσισα , να μην απαντάω σε προκλήσεις , και να απαντάω μόνο κατά περίπτωση .
    Εαν για παράδειγμα το θέμα έχει κάποια σοβαρότητα .

Δεν διαλέγω σε ποιον θα μιλήσω , εάν το έκανα , θα έπρεπε να κρατάω τεφτέρι , ποιος είναι καλός ,και ποιος σκάρτος .

Ο Κύριακος , είναι γεννημένος ελεύθερος επαγγελματίας = Περήφανος μέχρι αηδίας + τολμηρός μέχρι αηδίας - κοινωνικοποιημένος - με 500 πελάτες .

Το μόνο έγκλημα μου , είναι οτι προσπάθησα , κάνοντας χιούμορ , να πλησιάσω τους μικρότερους σε ηλικία , και έγινε η υπόθεση κουλουβάχαρτα .

Σαν άτομο , έπαψε να με ενδιαφέρει η δημιουργία στενής φιλίας με άτομα μέσα στο φορουμ .

Αυτά ..
    Κατόπιν τούτου, θα κάνω μία και μόνο ερώτηση, αφού πρώτα ζητήσω συγνώμη από την μικρή κόρη του Βαγγέλη64 και από τον αφρο.
    Η ερωτηση έχει ως εξής:

exeses?

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    ...

[QUOTE]

Ξυπνας μεσα μου τον ψυχολογο.

Προσθεσε στο ψυχολογικο πορτρετο που ο ιδιος εγραψες για σενα ,μεγαλομανια,
    αναγκη αυτοπροβολης,αναγκη να ηγεισε, αναγκη να σε ακολουθουν οι "μικροτεροι", οι "υποστηριχτες".*

*Καποιος δεν μπορει,απλα, να συμφωνει μαζι σου κι ενδεχωμενως αργοτερα να διαφωνησει,θα πρεπει να ακολουθει,να ειναι οπαδος.

Εισαι εγωπαθης.Τα θρεντ σου τα θεωρεις δικα σου και θεωρεις οτι εσυ πρεπει να "κρατας το τιμονι"κατι που δεν ισχυει σε ενα φορουμ οπου ο οποιοσδηποτε μπορει να απαντησει οτιδηποτε.
    Η πραγματικοτητα σε διαψευδει.Απλα δεν ειναι ετσι.

Το οτι επιμενεις θεωρω οτι ειναι προς τιμη σου.

Εισαι σαφεστατα δυνατος,Θεωρω ομως τους στοχους σου λανθασμενους.Και το σωστο λάθος σε αυτη την περιπτωση δεν κρινεται μεσα στα πλαισια ενος φορουμ,αλλα στα πλαισια της ζωης ΜΑΣ.

Καταλαβαινω πολυ καλα οτι σου ειπε ο Respect υπο την εννοια οτι,το τί λες και το πως προβαλεσαι οδηγειτε απο τις αναγκες σου πρωτα και σε απολυτη σχεση με την αντιμετωπιση σου απο το φορουμ .Δηλ. εξαρτασε δεν εισαι ανεξαρτητος.
    Αυτο ειναι και καλο (στο μετρο της προσαρμοστικοτητας ) και κακο (στο μετρο της εξαρτησης).

Εισαι "μεγαλος" και "διαμορφωμενος" λες εσυ.
    Εχεις πολλα να κατακτησεις ακομα,και δυστηχως δεν βλεπω την προθεση να το κανεις λεω εγω.

Εσυ εκτεθηκες (προς τιμην σου) και θελει τσαγανο ή μονο ανοησια (νομιζω οτι ισχυουν και τα δυο για σενα),και γι αυτο δεχεσαι αυτη την κριτικη απο μερους μου.

Η κριτικη ειναι κατι κακο,ακομα και η καλοπροαιρετη.Οποτε δεξου την κριτικη μου προταση ως επιθετικη ενεργεια ακομα κι αν δεν εχω την προθεση ουτε να σου επιτεθω αλλα ουτε και να σε "συνετισω"

Απλα θελω να σου μπω στο ματι.Να σε προκαλεσω

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ

Κι ας ειμαι δυο χρονακια μικροτερος

that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Βρε δεν καταλαβαίνετε Ελληνικά !!

Δεν με νοιάζει η άποψη σας !!

Οποιος θέλει να τον πάρω στα σοβαρά ... θα ποστάρει μια φώτο με την φάτσα του πρώτα ..

Και τώρα η απάντηση στον Lupo , Ναι !! Και σκουπίστηκα κιόλας !!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Βρε δεν καταλαβαίνετε Ελληνικά !!

Δεν με νοιάζει η άποψη σας !!

Οποιος θέλει να τον πάρω στα σοβαρά ... θα ποστάρει μια φώτο με την φάτσα του πρώτα ..

Και τώρα η απάντηση στον Lupo , Ναι !! Και σκουπίστηκα κιόλας !!

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις ελληνικά!

Τόσα άτομα εδώ μέσα προσπαθούμε να σου πούμε ότι δεν είναι δικό σου το φόρουμ. Δεν κάνεις εσύ κουμάντο! Εσύ και καθένας μας εδώ μέσα απλά κάνει προτάσεις, καταθέτει ιδέες, μοιράζεται εμπειρίες, λέει την γνώμη του και διαφωνε΄ή συμφωνεί με την γνώμη του άλλου. Δεν προσαπαθεί κανείς να επιβληθεί σε κανέναν. Προσπάθησε εδώ που μπήκες να καλμάρεις λίγο τις ηγετικες και στρατιωτικές σου τάσεις γιατί η πλειοψηφία δεν είμαστε άτομα που μας αρέσει η έλειψη ελευθερίας λόγου!!!

Είναι εύκολο να δείχουμε τον απέναντι χωρίς να αναλογιζόμαστε τις δικές μας ευθύνες για κάτι!Αυτό που συμβαίνει απέναντί σου, το δημιουργησες μόνος σου! Δεν μπορεί τόσα άτομα να είμαστε τρελοί αλλά να συμφωνούμε κιόλας σε ένα πράγμα! Στο ότι η συμπεριφορά σου είναι ανάρμοστη σε σχέση με αυτό το φόρουμ.

Κάπου ανέφερες ότι δεν θές να σε ψυχολογούμε. Κι όμως εσύ δίνεις το δικαίωμα στον εαυτό σου να το κάνει αυτό στους άλλους. Ποιός είσαι και πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις αυτό που δεν σου αρέσει να σου κάνουν χωρίς συνέπειες??? Δεν είσαι ούτε βασιλειας ούτε κάτι σπουδαίο. Μπροστά σε άλλους μπορεί να είσαι δάσκαλος και σε κάποιους άλλους μαθητής. Μα πάνω απ' όλα (εδώ μέσα) είσαι φιλοξενούμενος (όπως όλοι μας) και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μας διατάζεις στο πως θα μιλάμε!!!!

Κάταλαβε επιτέλους ότι δεν είμαστε εμείς αυτοί που ασχολούμαστε, αλλά εσύ που προκαλείς!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    απορω ρε μαιρα γιατι?ακομα να βαρεθεις?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει ο FZR600
    Fortis Fortuna Adiuvat

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    ......Κάταλαβε επιτέλους ότι δεν είμαστε εμείς αυτοί που ασχολούμαστε, αλλά εσύ που προκαλείς!!!!

τελικά δεν άντεξες να τον απορρίψεις εχει γέλιο:rotflmao: :rotflmao:
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει ο FZR600
    R

Το διαβασα αυτο.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    R

Το διαβασα αυτο.

λυπησου τον του ξεφυγε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσοι forumίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2010, 08:34
  2. Τι Λετε Να Παμε Μια Βολτα Στεμνιτσα.....
    από latris mixanis στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2007, 11:13
  3. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:06
  5. Να Πω Μια Καλημερα!!!!!!!!!
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 12:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία