Λογο προβλημάτων στην σύνδεση μου , δεν πρόλαβα να δώσω μια εξήγηση !!
Θα παρακαλέσω τον Κύριο Sniper , να δείξει ανοχή .
Εξήγηση .
Κατά αρχήν !!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους αποδέχτηκαν, το διαγραφών θέμα,
ως ένα Happening , με βάση το χιούμορ .
Το χιούμορ , είναι ένα ωραίο όπλο , για να περάσεις και τα μηνύματα που δεν έχουν χιούμορ .
Και θα γράψω λίγες αράδες , για να εξηγήσω τα πράγματα για άλλη μια φορά !
1) Με την διαχείριση του φορουμ , δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα , καλά κάναν ,
τα παιδιά και το έσβησαν .
Εφόσον πέρασαν τα μηνύματα μας στον κόσμο , και δεν σφαγιάστηκαν από την διαχείριση του φορουμ, συμπεραίνω ότι το φορουμ δεν πάσχει από δημοκρατία .
Σε αυτό το σημείο, θέλω να ευχαριστήσω την διαχείριση του φόρουμ .
2) O Κυριάκος , δεν έχει ανάγκη από τίποτα μέσα στο φόρουμ , άλλο από λίγη αποδοχή .
Εχω προβληθεί στο ίντερνετ αρκετά , με αιτία το ταλέντο μου στις κατασκευές , και είμαι γνωστός σε πολλές διεθνείς κοινότητες τεχνολογίας .
Εχω προσωπική σελίδα με την φωτογραφία μου, (πάνω από δέκα χρόνια ... βάζοντας το λινκ στην υπογραφή μου ... στα τεχνικά φόρουμ) και έχει μέχρι σήμερα, πολύ μεγάλα νούμερα στο μετρητή επισκέψεων .
3) Ειναι σίγουρο ότι το φόρουμ ήθελε ένα καλό τράνταγμα , για να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας !!
Οταν κάποιοι έχουν καβαλήσει το καλάμι , και δρουν με βάση , ποιους έχουν φίλους .. με ποιον πίνουν καφέ .... και εμπλουτίζουν το φόρουμ με πελώριες εκφάνσεις χυδαιολογίας και μαγκιάς , δεν μπορείς να κανείς και πολλά ... έκτος αν πάρεις μια βαριοπούλα , και ταρακουνήσεις το τόπο , όπως έκανα εγώ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ !! Οτι σε αυτό το φόρουμ συναντιέται η Ελλάδα , και όχι η παρέα τους .
4) Αυτό που θα ήθελα εγώ να εισπράττω μέσα από το φόρουμ , ως ένας απλός μοτοσικλετιστής της επαρχίας , είναι :
α) ενημέρωση
β) ένα ζεστό κλίμα
γ) καμιά συμβουλή
δ) και ένα αλληλέγγυο περιβάλλον
Είναι τουλάχιστον υποκριτικό , κάποιοι να χαίρονται λέγοντας , ότι οι μοτοσυκλετιστές στον δρόμο χαιρετιούνται , και αγαπιούνται , και έχουν δικιά τους, κοινή γλώσσα επικοινωνίας .
ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ... ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !!
5) ΠΙΣΤΕΥΩ ότι μετά από τον πανικό που έγινε , με το θέμα που σκάρωσα ..
διότι για όσους δεν κατάλαβαν ...
Ενημερώνω !! ότι έγινε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ διαδικτυακά ..
Είναι ώρα να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας !!
Και να αρχίσουμε να συμπορευόσαστε, σεβόμενοι την διαφορετικότητα, είτε λόγο του τρόπου σκέψης , είτε λόγο της διαφοράς ηλικίας .
ΤΕΛΟΣ .. θα ήθελα να βλέπω στο φόρουμ , και εξάρσεις δημιουργικότητας , πέρα από τα στεγανά μηχανο-τεχνικά της μοτοσυκλέτας .
Κανείς δεν μπορεί να έχει την απαίτηση , όσοι μετέχουν στο φόρουμ , να έχουν γεννηθεί με τα αερόκλειδα στα χέρια .
Αυτα είχα να πω , και νομίζω ότι , περιγραφούν τα περισσότερα στραβά και αστεία της κοινότητας.
Στο σημείο αυτό, θα ήταν άδικο να παραλείψω , και να μην επιβραβεύσω , κάποιο γυναικείο μέλος του φόρουμ , που παρουσίασε βελτίωση συμπεριφοράς , και έτσι ,
κάνει καλό πλέον στον εαυτό της, και στους γύρω της .![]()