Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 156

Θέμα: Να δώσω μια εξήγηση !!

Να δώσω μια εξήγηση !!

Λογο προβλημάτων στην σύνδεση μου , δεν πρόλαβα να δώσω μια εξήγηση !!
    Θα παρακαλέσω τον Κύριο Sniper , να δείξει ανοχή .

Εξήγηση .

Κατά αρχήν !!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους αποδέχτηκαν, το διαγραφών θέμα,
    ως ένα Happening , με βάση το χιούμορ .

Το χιούμορ , είναι ένα ωραίο όπλο , για να περάσεις και τα μηνύματα που δεν έχουν χιούμορ .

Και θα γράψω λίγες αράδες , για να εξηγήσω τα πράγματα για άλλη μια φορά !

1) Με την διαχείριση του φορουμ , δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα , καλά κάναν ,
    τα παιδιά και το έσβησαν .

Εφόσον πέρασαν τα μηνύματα μας στον κόσμο , και δεν σφαγιάστηκαν από την διαχείριση του φορουμ, συμπεραίνω ότι το φορουμ δεν πάσχει από δημοκρατία .

Σε αυτό το σημείο, θέλω να ευχαριστήσω την διαχείριση του φόρουμ .

2) O Κυριάκος , δεν έχει ανάγκη από τίποτα μέσα στο φόρουμ , άλλο από λίγη αποδοχή .
    Εχω προβληθεί στο ίντερνετ αρκετά , με αιτία το ταλέντο μου στις κατασκευές , και είμαι γνωστός σε πολλές διεθνείς κοινότητες τεχνολογίας .
    Εχω προσωπική σελίδα με την φωτογραφία μου, (πάνω από δέκα χρόνια ... βάζοντας το λινκ στην υπογραφή μου ... στα τεχνικά φόρουμ) και έχει μέχρι σήμερα, πολύ μεγάλα νούμερα στο μετρητή επισκέψεων .

3) Ειναι σίγουρο ότι το φόρουμ ήθελε ένα καλό τράνταγμα , για να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας !!
    Οταν κάποιοι έχουν καβαλήσει το καλάμι , και δρουν με βάση , ποιους έχουν φίλους .. με ποιον πίνουν καφέ .... και εμπλουτίζουν το φόρουμ με πελώριες εκφάνσεις χυδαιολογίας και μαγκιάς , δεν μπορείς να κανείς και πολλά ... έκτος αν πάρεις μια βαριοπούλα , και ταρακουνήσεις το τόπο , όπως έκανα εγώ .

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ !! Οτι σε αυτό το φόρουμ συναντιέται η Ελλάδα , και όχι η παρέα τους .

4) Αυτό που θα ήθελα εγώ να εισπράττω μέσα από το φόρουμ , ως ένας απλός μοτοσικλετιστής της επαρχίας , είναι :
    α) ενημέρωση
    β) ένα ζεστό κλίμα
    γ) καμιά συμβουλή
    δ) και ένα αλληλέγγυο περιβάλλον

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό , κάποιοι να χαίρονται λέγοντας , ότι οι μοτοσυκλετιστές στον δρόμο χαιρετιούνται , και αγαπιούνται , και έχουν δικιά τους, κοινή γλώσσα επικοινωνίας .
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ... ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !!

5) ΠΙΣΤΕΥΩ ότι μετά από τον πανικό που έγινε , με το θέμα που σκάρωσα ..
    διότι για όσους δεν κατάλαβαν ...
    Ενημερώνω !! ότι έγινε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ διαδικτυακά ..

Είναι ώρα να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας !!

Και να αρχίσουμε να συμπορευόσαστε, σεβόμενοι την διαφορετικότητα, είτε λόγο του τρόπου σκέψης , είτε λόγο της διαφοράς ηλικίας .

ΤΕΛΟΣ .. θα ήθελα να βλέπω στο φόρουμ , και εξάρσεις δημιουργικότητας , πέρα από τα στεγανά μηχανο-τεχνικά της μοτοσυκλέτας .
    Κανείς δεν μπορεί να έχει την απαίτηση , όσοι μετέχουν στο φόρουμ , να έχουν γεννηθεί με τα αερόκλειδα στα χέρια .

Αυτα είχα να πω , και νομίζω ότι , περιγραφούν τα περισσότερα στραβά και αστεία της κοινότητας.

Στο σημείο αυτό, θα ήταν άδικο να παραλείψω , και να μην επιβραβεύσω , κάποιο γυναικείο μέλος του φόρουμ , που παρουσίασε βελτίωση συμπεριφοράς , και έτσι ,
    κάνει καλό πλέον στον εαυτό της, και στους γύρω της .

Παλαιό μέλος

Γιατι κανουν καλα οι μοντερειτορς (και γιατι θελει πιο πολυ μαστιγιο)

Το να γινεται καταχρηση καποιων ελευθεριων εις βαρος καποιου αλλου (οποιου και με οποιο τροπο) ειναι λαθος, αν καθομαι σε μια καφετερια και περασει ο τρελλος του χωριου κανοντας το διαγγελμα του, σιγουρα θα στραβωσω αν αρχισουν να του πετανε μπουκαλια (ασυμμετρη αντιδραση) με τον ιδιο τροπο που θα εκνευριστω εαν αρχισουν να την πεφτουν σε καποιον επειδη ειναι φλωρος, δεν οδηγαει χαρλευ, δεν ηρθε με μηχανη, δεν ειναι της παρεας μου, η μυτη του ειναι στραβη κτλ κτλ. Το φορουμ ειναι αντιστοιχα ενα μερος συναντησης και ανταλλαγης αποψεων εντος καποιων οριων, αν καποιος νοιωθει οτι θελει να πονεσει καποιον σε οποιοδηποτε επιπεδο εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να του επιτρεπεται να το κανει (με αυτο τον τροπο τα αγρια διωχνουν τα ημερα....), σε καποια φαση αυτο το μερος καταληγει σπιτι των γενναιων και οσων εχουν ορεξη να τσακωνονται και οι υπολοιποι εχουν λακισει...

Ποιος θα ηθελε μπροστα του εναν τυπα που νοιωθει πολυ ανεση με την παρτη του και την υποσταση μου ταυτοχρονα, βαζει τα ποδαρια του στο τραπεζι, ρεβεται και κλανει μεσα στην μουρη σου και αμα νοιωσει και πολυ καπως σου ριχνει και ενα τασακι στο κεφαλι?

Ειναι ενα παλληκαρι εδω μεσα με μια ψαγμενη υπογραφη, ρητο ενος αρχαιου, κατι γιατι πεθαινει η δημοκρατια... Πιστευω ταιριαζει 100% στην περιπτωση.......
    Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Eμένα με αρέσει που κατα καιρους απο το 2002 ..σκαει που και που και ενας και αφου δει τι δε του αρεσει εδω μεσα..αποφασιζει πως αυτος είναι ο χωρος που θα ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ..

δεν κακο..

μου δίνει μια ιδέα να φτιαχτει μια φόρμα που θα πρεπει να συμπληρωσει οποιος γραφτει με το τι του αρέσει και τι προτασεις εχει για να γινει ο κοσμος και το φορουμ καλύτερο.
    χαιρομαι πραγματικα που εχεις κανει και την αναφορά σου για τις τεχνικες σου ικανοτητες και το σαιτ σου κτλ. και ετσι μας δείχνεις οτι μπορεις να βοηθησεις και εσυ με τη σείρα σου ωστε αυτο το φορουμ να προοδευει και να γινεται καλύτερο μεσα στο χρόνο λειτουργίας του.

η αυτοπροβολή δεν είναι κακή και καλα εκανες και εβαλες τις φωτο σου και τα λοιπα...
    γιατι σιγουρα καποιος τις ειδε και πηρε κουραγιο.

αυτα.
    να σε παντα καλα και περιμένω (εγω τουλαχιστον) τις προτασεις σου για τη βελτιωστη του φορουμ.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Eμένα με αρέσει που κατα καιρους απο το 2002 ..σκαει που και που και ενας και αφου δει τι δε του αρεσει εδω μεσα..αποφασιζει πως αυτος είναι ο χωρος που θα ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ..

δεν κακο..

μου δίνει μια ιδέα να φτιαχτει μια φόρμα που θα πρεπει να συμπληρωσει οποιος γραφτει με το τι του αρέσει και τι προτασεις εχει για να γινει ο κοσμος και το φορουμ καλύτερο.
    χαιρομαι πραγματικα που εχεις κανει και την αναφορά σου για τις τεχνικες σου ικανοτητες και το σαιτ σου κτλ. και ετσι μας δείχνεις οτι μπορεις να βοηθησεις και εσυ με τη σείρα σου ωστε αυτο το φορουμ να προοδευει και να γινεται καλύτερο μεσα στο χρόνο λειτουργίας του.

η αυτοπροβολή δεν είναι κακή και καλα εκανες και εβαλες τις φωτο σου και τα λοιπα...

αυτα.
    να σε παντα καλα και περιμένω (εγω τουλαχιστον) τις προτασεις σου για τη βελτιωστη του φορουμ.

Yparxei sxetiko forum gia protaseis klp.... http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?forumid=10 kai leitoyrgei mia xara

opoios nomizei oti exei kati na protinei dimiourgiko arxika mporei na to valei ekei ena post gia na syzitithei.

+10000 @ Kyriakost

+10000000 @ DukasII (ean to egrases autos to post kai den plirose kana 50arikaki se kamia grammatea na toy to grapsei) :rotflmao:

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Εγω αισιοδοξώ , ότι το 2008 , θα είναι μια νέα αρχή για τις σχέσεις των μελών του φορουμ .

Βλέποντας αρκετά άτομα , να έχουν επηρεαστεί θετικά , και να προσπαθούν να αλλάξουν , είναι μια επιτυχία της κοινότητας .

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Εγω αισιοδοξώ , ότι το 2008 , θα είναι μια νέα αρχή για τις σχέσεις των μελών του φορουμ .
    eftixismeno to neo etos!!!
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Βλέποντας αρκετά άτομα , να έχουν επηρεαστεί θετικά , και να προσπαθούν να αλλάξουν , είναι μια επιτυχία της κοινότητας .

Εγω θελω να αναρωτηθουν μερικα παιδια που ειναι στην "κλικα" (που κατα καιρους εχουν παραδεχθει και οι ιδιοι οτι υπαρχει) εαν ειναι τυχαιο το οτι πολλα διαφορετικα μελη εχουν κατα καιρους προβλημα μαζι τους.
    Καλα κανουν και κανουν παρεα μεταξυ τους,βγαινουν για ποτο, δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακο,αλλα πολλες φορες βλεπουμε επιθετικα μηνυματα απο αυτα τα συγκεκριμενα ατομα σε θεματα μας.
    Και εγω μιλαω με πολλα παιδια μεσα στο φορουμ αλλα ποτε δεν ειπα σε κανεναν ελα υποστηριξε με κανε αυτο κανε το αλλο.
    Εχω δει πολλα forums,αυτο που γινεται εδω περα προσωπικα δεν το εχω ξαναδει, τοσοι πολλοι τσακωμοι,και ειδικο μερος για τετοιες συζητησεις (διαμαχες),ουτε σε forum του εξωτερικου εχω δει τοποθεσια μεσα σε φορουμ για τσακωμους.
    KΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΣ ΓΡΑΦΤΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝICKNAMES ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ.
    Καποια απο αυτα τα παιδια εχουν γραφτει σε αλλα φορουμς, αλλα εκει δεν υπαρχει η ανοχη που υπαρχει εδω και τους εχουν "σουζα" εκει.
    Εχω πει κατα καιρους οτι ειναι κριμα μια τετοια σελιδα με τοσο πολυ κοσμο να εχει προβλημα,ουτε να εισαι στο moto.gr moderator ειναι ευκολο γιατι παλια ημουν σε forum moderator και δεν ειναι ευκολο.
    Προσωπικα μπαινω στο μοτο.gr να μαθω τα μοτοσυκλετιστικα σας νεα, πως περνατε,μαθαινω χρησιμα πραγματα οπως ολοι,δεν ειμαι ο Θεος της μοτοσυκλετας ουτε προκειται να γινω.

ΥΓ:Τις κλικες ποτε δε τις γουσταρα ουτε στο σχολειο,ουτε στην σχολη,ουτε στο στρατο,ουτε στη δουλεια μου,ουτε πουθενα,παντα η κλικα υπαρχει για συγκεκριμενους σκοπους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν ξέρω για κλίκες και γνωστούς, αλλά το forum μου φαίνεται μια μικρή κοινονία.
    Μπορεί να μην έχω προσωπική σελίδα και να στερούμε δημιουργικότητας (κατέχω όμως αερόκλειδο) να μην έχω συναντήσει κανένα απο όλους εσας εκτός του Μαρκέλου και του Σωτήρη που δεν τους γνώρισα εδώ ,αλλά παρ όλα αυτά μια χαρά μέρος μου φαίνεται.

Θα παρακαλέσω , επειδή το θέμα είναι δικό μου δημιούργημα , και έχει έναν στόχο .

Να μην βγάλετε εκτός θέματος την συζήτηση .

Μην κολλάμε σε μια μόνο αρνητική παράμετρο της κατάστασης .

Akatanomastos Αμα θέλεις να στείλεις γραμμα στον Αι βασιλη ,
    καν το τώρα που τα ταχυδρομεία δεν έχουν φόρτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Θα παρακαλέσω , επειδή το θέμα είναι δικό μου δημιούργημα , και έχει έναν στόχο .

Αν μας έλεγες και ένα θέμα θα ήταν καλό για να μην βγαίνουμε έξω απο αυτό.
    Επείσης το δημοκρατικό αυτό με το "δημιούργημά σου"?
    Γιατί την έχουμε κάνει πατσαβούρα αυτή την Δημοκρατία.

Μαλιστα , δεν κατάλαβα τίποτα .. τέλος πάντων όποιος έχει απορίες , να μου στείλει ένα ΠΜ .

Ακόμα και η δημοκρατία έχει κανόνες .

Ρε Κυριάκο, ήμουν από τους πρώτους που σε υπερασπίστκαν παρ όλο που διαφωνώ με το 95% αυτών που λές. Όμως διάβασε ρε φίλε αυτό που έχεις γράψει. Μέσα σε 4 σειρες αυτοαναιρήσαι ρε παλκάρι. Λές στους άλλους να μην σπαμάρουν στο ποστ σου και σπαμάρεις μια γραμμη κάτω.

Γκαντ ντεεεεμ μαν , θινκ θινκ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

Όταν δεν σφάζεις με τα μπινελίκια σφάζεις με το βαμβάκι...

Keep up the good work

Δεν με πειράζει να μην είμαι τέλειος .... τουλάχιστον δεν είμαι καθίκι , και με αυτήν την σκέψη παρηγορούμε ..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

ksereis ti tha zitiso e? ena AX

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσοι forumίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2010, 08:34
  2. Τι Λετε Να Παμε Μια Βολτα Στεμνιτσα.....
    από latris mixanis στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2007, 11:13
  3. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:06
  5. Να Πω Μια Καλημερα!!!!!!!!!
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 12:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία