Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: Πιτσιρίκια

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεν πρόλαβα αλλά θα πάω από την έκθεση σήμερα-αύριο να μιλήσω από κοντά. Θα σου πω όταν μάθω περισσότερα.
    Που; Πότε; 17+18 αυτού του μήνα εχω ρεπό. Θα ήθελα να 'μαι και 'γω εκεί μπας και χρειαστείς τίποτα backup.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Λοιπόν, πήγα χτες το απόγευμα στην έκθεση της τροχαίας στο Παλιό Τελωνείο στα Χανιά. Βρήκα τον διοικητή της τροχαίας, το Γιώργο το Λιμπινάκη, και του είπα ότι εμείς σα μοτοσυσκλετιστές θέλουμε να κάνουμε ενημέρωση στα σχολεία πρωτίστως για την οδική ασφάλεια. Τι μου απάντησε;
    Tι το λές και δεν το κάνεις! Θέλει να κάνουμε από κοινού παρουσιάσεις σε σχολεία όπου θα διατυπώνεται η άποψη της τροχαίας αλλά και του ιδιώτη που ζει καθημερινά στο δρόμο. Θέλει να μαζέψουμε ότι υλικό έχουμε, να πάμε από το γραφείο του να το επεξεργαστούμε μαζί με το δικό του και από κοινου να αρχίσουμε εκστρατεία στα σχολεία και σε άλλους φορείς. Ο άνθρωπος μου παρουσίασε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σαν υπηρεσία και ποιοι κρατούν τα χέρια του δεμένα αλλά είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με την ενημέρωση του κοινού. Να και κάποιος με θέληση!
    Μην τον αφήσουμε μόνο. Όσοι Χανιώτες θέλετε ενεργά να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουμε άμμεσα, στη βράση κολλά το σίδερο! Τέτοιες ευκαιρείες δεν βρίσκονται κάθε μέρα!
    Περιμένω pm

Παλαιό μέλος

Λοιπόν, πήγα χτες το απόγευμα στην έκθεση της τροχαίας στο Παλιό Τελωνείο στα Χανιά. Βρήκα τον διοικητή της τροχαίας, το Γιώργο το Λιμπινάκη, και του είπα ότι εμείς σα μοτοσυσκλετιστές θέλουμε να κάνουμε ενημέρωση στα σχολεία πρωτίστως για την οδική ασφάλεια. Τι μου απάντησε;
    Tι το λές και δεν το κάνεις! Θέλει να κάνουμε από κοινού παρουσιάσεις σε σχολεία όπου θα διατυπώνεται η άποψη της τροχαίας αλλά και του ιδιώτη που ζει καθημερινά στο δρόμο. Θέλει να μαζέψουμε ότι υλικό έχουμε, να πάμε από το γραφείο του να το επεξεργαστούμε μαζί με το δικό του και από κοινου να αρχίσουμε εκστρατεία στα σχολεία και σε άλλους φορείς. Ο άνθρωπος μου παρουσίασε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σαν υπηρεσία και ποιοι κρατούν τα χέρια του δεμένα αλλά είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με την ενημέρωση του κοινού. Να και κάποιος με θέληση!
    Μην τον αφήσουμε μόνο. Όσοι Χανιώτες θέλετε ενεργά να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουμε άμμεσα, στη βράση κολλά το σίδερο! Τέτοιες ευκαιρείες δεν βρίσκονται κάθε μέρα!
    Περιμένω pm
    Λοιπόν χθες βρέθηκα τυχαία στα λουξ με μια παρέα μοτοσικλετιστική και γνώρισα και από κοντά και τον jsfk16 ο οποίος μου είπε ότι γνωρίζεστε. Μιλήσαμε και είπαμε κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα να συναντηθούμε κάπου όλοι μαζί και να συζητήσουμε για το θέμα και να οργανώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας καθώς και να καταθέσει ο καθένας τις προτάσεις του για το που και πώς μπορεί να βοηθήσει ο καθένας από εμάς.
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Περιμένω pm
    Χωρις να θελω να παιξω τον δασκαλο και επειδη λογω της πρωην δουλειας μου (Π.Ν.), ειχα στενη επαφη με τα Χανια και με την Κρητη γενικοτερα (και ακομα εχω, λογω των γνωριμιων που εγιναν φιλιες), καθως επισης λογω του οτι εχω χασει και εγω εκει φιλους, αλλα και σαν πατερας νεαρου (22 ετων) που οδηγαει μηχανη (FMX 650), eπιτεψτε μου να εκφρασω την αποψη μου, στο θεμα που ανοιξατε. Νομιζω πως, αυτο που μενει χαραγμενο στο μυαλο, ειναι το σοκ που δεχεται ο εγκεφαλος αν δει τα αποτελεσματα ενος τετοιου περιστατικου. Περαν λοιπον της προσοχης στη διατυπωση ωστε να ξεφυγη απο την "χλευη" των πιτσιρικαδων, θα χρειαστειτε φωτογραφιες απο περιστατικα σαν τις κοπελιτσας που αναφερθηκε πιο πανω. Ενα ατομο της ηλικιας τους, θα τραβηξει περισσοτερο την προσοχη τους. Επισης, θα πρεπει πιστευω, να θιχτει και το θεμα του "πινω και οδηγω", γιατι εκει ΔΕΝ υπαρχει οριο. ΕΥΧΟΜΑΙ να πετυχετε αυτο το στοχο που βαλατε, για το καλο ολων στον τοπο σας, και ελπιζω τη δικη σας προτοβουλια, να ακολουθησουν και αλλοι σε αυτην εδω τη χωρα. Τοτε ισως γινει κατι, γιατι αν περιμενουμε απο τους σωτηρες............!!!!!! Εχω φωτογραφικο υλικο, απο το πως καταντησε μια κοπελιτσα, οταν την χτυπησε ενας 17χρονος μεθυσμενος και το αυτοκινητο της πηρε φωτια πριν τρια χρονια (στο εξωτερικο). Δεν το αντεχει ο νους! Μπορω να σας το διαθεσω αν θελετε. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.-

Κανονίστε οι Χανιώτες τις δουλειές σας να βρεθούμε από βδομάδα Τρίτη ή Πέμπτη ή ΣΚ απόγευμα και προτείνετε που σας βολεύει

Κανονίστε οι Χανιώτες τις δουλειές σας να βρεθούμε από βδομάδα Τρίτη ή Πέμπτη ή ΣΚ απόγευμα και προτείνετε που σας βολεύει
    Δρομολογώ τις δικές μου επαφές και ενημερώνω κόσμο από την μεριά μου. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση. Μόλις έχω νέα και από τους δικούς μου πότε μπορούν θα σου στείλω πμ ή ίσως και να το κοινοποιήσουμε εδώ για να το δουν και άλλοι αν ενδιαφέρονται. Άποψη μου είναι ότι μπορεί να γίνει μια συλλογική προσπάθεια με παράλληλες δραστηριότητες. Όχι μόνο επισκέψεις στα σχολεία. Θα σου πω τις απόψεις μου σε πμ την Κυριακή που επιστρέφω από την εκδρομή.
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Διαβαστε το πιτσιρικια...
    από menelaos46 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2010, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •