Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: Δεν προλαβα να κλεισω χρονο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Περαστικα και μη στεναχωριεσαι!!

Γινε εσυ καλα και τα υπολοιπα φτιαχνονται...

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Κατσε να μου κανει θετικη δηλωση πρωτα....Δεν την βλεπω....

Περαστικά φίλε και ποτέ ξανά κάτι τέτοιο.

Ραγισμενη κεφαλη κερκιδας και ναρθηκας

Γαμω το ΚΑΤ

Μέλος Το avatar του/της DAIMOND

Thumbs up περαστικα

περαστικά φιλαράκι μου και μην μασάς ...όλα θα τα κάνεις καινούργια!!!!

και παλι περαστικά!!!
    το πουλάω λέμε ....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    περαστικα ρε

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Δεν προλαβα να κλεισω χρονο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    ...λ.Παραδεχτηκε βεβαια οτι δεν κοιταξε πισω.

perastika file..

re gamoto, einai merikes/merikoi apisisteftoi..
    etixe prin kairo na akouo kouventa apo diplani parea, mia kopela elege stous filous tis pos otan einai na stripsei i na prosperasei, den koitaei sxedon pote, i den vgazei flas, kai pos an erxete kana mixanaki apo piso tha to parei mazi tis, kai ta elege sxedon san na einai perifani gia ola afta, kai kala san magia, kai gelagane me tous allous mlksss

ti kikloforei ekei ekso....

prosoxi.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Περαστικά

Να ρωτήσω κάτι

Γιατί δεν ακούω κανένα να φωνάζει αστυνομία σε τέτοια συμβάντα

Ένταξη αν έχει παραδεχτεί το φταίξιμο ο άλλως και δεν έχεις χτυπήσει να κάνεις επιτόπου φιλικό διακανονισμό

Αλλά αν έχεις χτυπήσει η τα βλέπεις σκούρα το τοτα κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη λύση

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis

Ένταξη αν έχει παραδεχτεί το φταίξιμο ο άλλως και δεν έχεις χτυπήσει να κάνεις επιτόπου φιλικό διακανονισμό

paidia afto me ton filiko diakononismo kserei kaneis na to diefkrinisi ? einai telika pros ofelos tou pelati i tis asfalistikis?

exo tin entiposi pos etsi se plironei i etairia sou( meta ta pairnei apo tin alli ) etsi sinenoounte metaksi tous afta pou tous volevoun kai sena se troei i marmaga..
    kserei kapoios?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    paidia afto me ton filiko diakononismo kserei kaneis na to diefkrinisi ? einai telika pros ofelos tou pelati i tis asfalistikis?

exo tin entiposi pos etsi se plironei i etairia sou( meta ta pairnei apo tin alli ) etsi sinenoounte metaksi tous afta pou tous volevoun kai sena se troei i marmaga..
    kserei kapoios?
    Όταν κάνεις φιλικό διακανονισμό ( ελπίζω να το είπα σωστά ) συμπληρώνεις ένα έντυπο που σου έχει δώσει η ασφαλιστική σου στο όπιο περιγράφεται το συμβάν και τα σημεία στα οποία έχουν χτυπήσει τα οχήματα
    Δηλώνει νομίζω ο φταίχτης ότι αποδέχεται το λάθος του
    Και υπογράφετε και οι δύο

Πρέπει πάντως να έχουν και τον δυο οι ασφάλειες κάνει την συμφωνία για φιλικό διακανονισμό μερικές δεν τον υποστηρίζουν άλλες μόνο για αυτοκίνητα

Κάποιες ασφάλειες σου δίνουν την δυνατότητα να τους καλέσεις και να στείλουν επιτόπου άνθρωπο για να βοηθήσει στην συμπλήρωση του εντύπου και να βγάλει φωτογραφίες

Το αν είναι καλλίτερος τρόπος για τον καθένα ο φιλικός διακανονισμός είναι στην κρίση του καθενός.
    Πάντως βάζοντας τον άλλο να κάνει επιτόπου δήλωση για το φταίξιμο του και περιγραφή του συμβάντος την οποία θα υπογράψει δεν του δίνεις το περιθώριο να πάει στο σπίτι του να το ξανασκεφτεί και να τα αλλάξει.
    Άσε που είναι φρέσκο το συμβάν και μπορείς να μαζέψεις ακόμα μάρτυρες αν δεις ότι τα μασάει
    Προσοχή πάντως γιατί το να δηλώσω εγώ ότι φταίω για ένα ατύχημα δεν σημαίνει ότι θα το δεχτεί και η ασφαλιστική μου, μπορεί στην πραγματικότητα να μην φταίω η να έχει και ο άλλος μέρος της ευθύνης

Κατά την δική μου εμπειρία πάντως είναι ένα καλό χαρτί για μετέπειτα αν αρχίσει να σου κάνει κάποιος νούμερα.

Το καλύτερο πάντως είναι να έρθει στο συμβάν το ανακριτικό της τροχαίας ( ΟΧΙ το 100 αυτό κάνει απλή αναφορά συμβάντος και τίποτα άλλο )
    Αλλά για να έρθει ανακριτικό τροχαίας πρέπει να υπάρχει και τραυματισμός ( μακριά από εμάς )
    Αν και έχω παρατηρήσει μερικές φορές ότι αν κάποιος γνώστης των καταστάσεων τα βλέπει σκούρα τα πράγματα ξαφνικά για κακή του τύχη τον πιάνει ένας βαθύς πόνος στο θώρακα η ζαλίζετε και τότε έρχεται αναγκαστικά το τοτα

Αν έρθει το τοτα για τέτοια περίπτωση από ότι ξέρω κάνει καταγραφή συμβάντος
    Μετράει τα σημάδια από φρενάρισμα μαζεύει μάρτυρες πάει τους οδηγούς για εξέταση αίματος και διάφορα άλλα τα οποία βγάζουν το δικό του πόρισμα που δύσκολα ανατρέπετε.

Το εντυπο του φιλικου ειναι στην ουσια ανταλλαγη στοιχειων και περιγραφη του ατυχηματος απο τους 2 εμπλεκομενους.Πανω απο 2 ειναι ερωτ....εεεεεεε.........εκτος φιλικου.Επισης πρεπει να κανουν και κανονικη δηλωση στις εταιριες τους.

Ο φιλικος διακανονισμος ειναι συμφωνια μεταξυ εταιριων που συμμετεχουν σε αυτον να αποζημιωνεται απο την εταιρια του ο πελατης,που δεν φταιει,και να τα βρισκουν μεταξυ τους οι εταιριες.Γλυτωνεις χρονο.

Η φροντιδα ατυχηματος ειναι η καλυψη που λετε για την συμπληρωση κανονικων δηλωσεων,φωτογραφιες κτλ επιτοπου.Και για εμενα ο καλυτερος τροπος ειδικα αμα υπαρχουνε σοβαρες ζημιες.Σε αντιθετη περιπτωση και το εντυπο του φιλικου,απο την στιγμη που ειναι και οι εταιριες των εμπλεκομενων σε αυτον,ειναι οκ.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Καταρχιν περαστικα και να ειναι η τελευταια.

Με 5 χλμ. επαθες ολο αυτο?

Αυτη ειπε οτι θα σου κανει δηλωση η τσου?

Το πρωι στον ιδιο δρομο ειχα σταματησει στο φαναρι που ειναι στην πανω πλατεια με της καφετεριες,απο δεξια βγαινει λεωφορειο και ο δρομος εχει μια ασπρη γραμμ ωστε να σταματανε πιο πριν τ'αμαξια για να μπορει να στριψει το λεωφορειο.

Φτανω στο φαναρι και ειναι ενα αμαξι λογω οτι παταει την ασπρη γραμμη δεν θελω να μπω μπροστα του γιατι δεν θα μπορει να στριψει το λεωφοριου.Παντα πηγαινω μπροστα για να εχω καλυμενα τα νωτα μου.Ταυτοχρονα δεν κοιταω και τους καθρεφτες γιατι χαζευω αλλα ξαφνικα αισθανομαι καπως παραξενα ετσι οπως στεκομαι στον δρομο, σε 5 δευτερολεπτα σταματαει ενα αμαξι πανω στον πισω τροχο, ενα τσιμπημα στην μεση και ολα καλα.
    Λεω :δεν τι πιστευω ρε π@υστη μου , κοιταω ενα ζευγαρι γερων τετρακοσιων χρονων.
    Κατεβαινω να δω το μηχανακι , ευτυχως ειχε βρει ο προφυλακτηρας στο λαστιχο.
    Τον κοιταω και ακουω σε χτυπησα? και ταυτοχρονα εχει αφησει τον συμπλεκτη και το αμαξι τσουλαει προς το μηχανακι μου.

ΠΑΤΑ ΦΡΕΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.

Καβαλαω και οπου φυγει-φυγει.

Το νου μας παντα.

Με καμμια 30αρια ειμουνα εγω.

Ειπε οτι δεν φταιει.Θα το δουμε αυτο

Μαλλον η τελευταια θα ειναι με μοτο

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Με καμμια 30αρια ειμουνα εγω.

Ειπε οτι δεν φταιει.Θα το δουμε αυτο

Μαλλον η τελευταια θα ειναι με μοτο

Απ'οτι ξερω στην Αγ.Ιωαννου υπαρχει διπλη διαχωριστικη οποτε και οι 2 παρανομειτε,για συνηπαιτιοτητα το βλεπω.

Αφου εσυ εισαι καλα ολα οκ και που σε , καβαλα ξανα να μην μας καβαλησουνε.

Δεν υπαρχει τιποτα κατω απο γραμμες.Το ολο θεμα ειναι λιγο περιεργο αλλα βαση οσων συζητησα με κατεχοντες το αθλημα πρεπει να αποδειξω οτι εστριψε πριν το στενο.Σχετικα ευκολο αφου υπαρχουν λαδια πριν το στενο οπως εγραψα πριν.

Δεν ειμαι καλα με ρωγμωδες καταγμα κεφαλης κερκιδας.Ειναι αρκετα σπαστικο λογω ακινησιας του δεξιου χεριου στον,κατι σαν μισος γυψος,ναρθηκα για 15 τουλαχιστον μερες και αλλες τοσες κρεμασμενο.

Και το αριστερο ειναι και κουλο απο φυσικου του.Σαν το αριστερο ποδι του Μπεκαμ μια φαση....Δεν εχω και γυναικα

Δεν ειμαι σιγουρος τι θα κανω με τις μοτο......Το σκεφτομαι πολυ....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ουτε να φοβηθώ δεν πρόλαβα..
    από byron στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 09:13
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 09:57
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 10:07
  4. γιατι δεν μπορω να μπω στο τσατ?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Προτάσεις & σχόλια