Τρωμε κοτοπουλα
Κ γουρουνια
Κ αγελαδες
κ χρησιμοποιουμε το δερμα τους
Επισης τρωμε κ χορτα κ οσπρια
κ με τον ιδιο τροπο που δεχομαι να καλλιεργω χορτα για να τα φαω, δεχομαι κ την ''καλλιεργεια'' ζωων για να τα φαω.
Δεχομαι να πληρωσω για ολα αυτα, τα εξοδα εκτροφης, τα οποια εξοδα συντηρησης κ διθεσης στο τραπεζι μου. Κ για τα χορτα κ για τα ζωα
Δεν δεχομαι ομως καποιον να πηγαινει να σκοτωνει ζωακια για την καυλα του. Επειδη απλα μπορει να το κανει. Τα ζωακια αυτα ομως ανηκουν κ σε μενα. Κ οπως αυτος θελει να τα σκοτωνει ετσι κ εγω θελω να τα χαζευω να πετανε κ να περπατανε ελευθερα.
ΔΕΝ δεχομαι την εικονα που παρεθεσες. Μου ειναι ηθικα αδυνατο να ''χρηματοδοτησω'' εταιρεια που προχωραει σε τετοιου ειδους σφαγες.
Γι αυτο το λογο κ τα κρεατα που αγοραζω, προσπαθω οσο μπορω να ειναι απο σφαγεια που δεν χρησιμοποιουν τετοιες μεθοδους. ο λογος;
Ειμαι παμφαγο ον. Το δεχομαι κ αποδεχομαι οτι για να φαω αυτα που πρεπει να φαω, θα σκοτωσω καποια ζωα κ καποια φυτα. Ομως δεν θα δεχτω με τιποτα να υποφερει καποιος για να τραφω. Ειναι θεμα προσωπικης ηθικης κ των οποιων οριων εχω βαλει μεσα μου.
Δεν εχω φαει ποτε κυνηγι κ δεν προκειται να φαω ποτε. Δεν εχω καμια περιεργεια για το πως ειναι το κρεας του αγριου λαγου. Φανταζομαι οτι εχει διαφορετικη γευση, ισως κ να ειναι κ καλυτερη απο αλλα κρεατα που τρωω.
Με τον ιδιο ακριβως τροπο δεν εχω καμια περιεργεια για το αν το να πηδας μικρα παιδια ειναι διαφορετικη αισθηση.
Με τον ιδιο ακριβως τροπο, καποιοι μπορει να θεωρουν σπορ, το να βγαινεις το βραδυ κ να κυνηγας ηλικιωμενους, παιδια η γενικα αλλους ανθρωπους για να τους σκοτωνει.
Ουτε την εννοια του σπορ καταλαβαινω. Οποιος θελει να κανει σπορ, να παει στο σκοπευτηριο κ να φτιαξει στοχους πουλια κ να τους χτυπαει. Η να κανει ποδηλατο. Πιο χρησιμο θα του ειναι.