Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 52

Θέμα: Φερτε μου κ μενα ενα δικανο....

Καραμελος Το avatar του/της kalesin

Φερτε μου κ μενα ενα δικανο....

Ξεκιναω με disclaimer

Το θεμα σε λιγο θα παει στις διαμαχες μαλλον κ θα συζητηθουν παλι θεματα που εχουν ειπωθει κατ' επαναληψη εδω μεσα χωρις να ειναι ο χωρος τους.
    Σκοπος μου δεν ειναι αυτος.

Ο μοναδικος λογος απο την μερια μου συγγραφης αυτου του ποστ ειναι να βγαλω απο μεσα μου αυτα που ενοιωσα πριν 10 λεπτα

Καθομαι αμεριμνος στο γραφειο μου κ χαζευω το φορουμ, μιλαω στο μσν κ ριχνω κ μια ματια σε ενα σταυρολεξο που με απασχολει απο χθες. Οπως καταλαβαινετε πηζω στην δουλεια..
    Κ κει που καθομαι αμεριμνος, απολαμβανοντας την εργασιακη μου νιρβανα, μπαινει αλλαλαζοντας ο ζαχαροπλαστης απο απεναντι..

''Κοιτα εδω να δεις τι σου εχω ....''

κοιταξα ο μαλακας

Βρεθηκα αντιμετωπος με το ματωμενο πτωμα ενος λαγου, τον οποιο ειχανε χτυπησει στο πρωινο τους κυνηγι.
    Δεν ξερω ποιο εγινε πιο γρηγορα. Μου γυρισαν τα αντερα η το ματι; Σηκωθηκα απο την καρεκλα κ ορμησα πανω του.
    Τελικα κρατηθηκα κ δεν τον αρχισα στις μπουνιες

- Τι ειναι αυτα ρε καραγκιοζη; σκοτωσες το ζωακι κ μου το φερνεις κιολας να σε θαυμασω;

Ο τυπος ακομα ειναι στον κοσμο του. Μου δειχνει το κομματιασμενο κεφαλι του λαγου
    - Γαμωτο τον επαιξαν στο κεφαλι κ τον χαλασαν..
    - Ενω φανταζομαι ηθελες να το γδαρεις κ να το κρεμασεις στο λαιμο για τροπαιο, του απανταω

εξακολουθει να μην καταλαβαινει οτι ειμαι ετοιμος να τον γδαρω με το μαχαιρακι της αλληλογραφιας, νοιωθει ομως οτι κατι με ενοχλει.

Σιγουρευεται οταν τον πεταω εξω απο το γραφειο

Παιζει λιγακι με τα σκυλια στην καροτσα κ μου φωναζει απο την απεναντι μερια του δρομου

- Κατσε να σου δειξω κ μια περδικα που βγαλαμε

Η Αννα τελικα με κρατησε απο το να του μαθω ολα τα κοσμητικα επιθετα που εχω μαθει στη ζωη μου.
    Πριν λιγα λεπτα ξαναηρθε. Χωρις πτωματα στα χερια. Με υφος απορημενο αλλα κ επιθετικο

- Αν θελεις να ξερεις, αυτα εχουν το καθαροτερο κρεας.
    - Να αλλαξεις χασαπη κ να πλενεις καλυτερα το κρεας που τρως πριν το μαγειρεψεις. Ουτε εχεις παθει τιποτα απο τα κρεατα που τρως ολα αυτα τα χρονια.

Τελος παντων, το θεμα εληξε. Εβγαλα κ ενα πυρινο λογυδριο στην Αννα. Μετα απο τοσα χρονια που με ανεχεται, εχει μαθει να λεει τις σωστες λεξεις στην σωστη στιγμη οταν νευριαζω κ αραδιαζω επιχειρηματα κ παραδειγματα χωρις να σηκωνω αντιρησεις.

Ειμαι σιγουρος οτι καταλαβατε πια τις αποψεις μου για το κυνηγι κ τους κυνηγους.

Τα ειπα κ ξεθυμανα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Meyaleleth
    Eidika gia ta kounelakia/lagous exw mia idiaiterh sympa8eia..eixa ena katoikidio kouneli... Egw 8a to baraga pantws den 8a kratiomouna..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
    ..eixa ena katoikidio kouneli...
    Να υποθεσω οτι κάποια στιγμή κόσμησε το οικογενειακό τραπέζι σαν στιφάδο;

(κλασσική κατάληξη πολλών τέτοιων "κατοικιδίων")
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ γι'αυτό το θέμα αν και συναντώ συχνά κυνηγούς απ'τα παιδικά μου χρόνια κιόλας στο νησί.

Πάντα ήμουν ζωόφιλος και πάντα λυπόμουν τα ζώα που έβλεπα κρεμασμένα σε κάποια ζώνη, σε ένα πορτπαγκάζ.. όμως νόμιζα ότι όλο αυτό ήταν απόλυτα φυσιολογικό !

Ουδέποτε φαντάστηκα ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που είναι αντίθετοι με αυτό το σπορ ή χόμπυ όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί απ'αυτούς που το ακολουθούν, άλλοι πιστά και φανατικά και άλλοι έτσι για να περνάει η Κυριακή.. κι έτσι έγινα κι εγώ "αντίθετος"..

Ποιος όμως θα εξηγήσει σε όλους αυτούς που είτε το θεωρούν απλά φυσιολογικό είτε κουβαλάνε την καραμπίνα σε κάθε τους βήμα ότι αυτό που κάνουν είναι ουσιαστικά ένα έγκλημα ;

Είναι έγκλημα και συμφωνούμε πολλοί από εμάς, ποιος θα το εξηγήσει όμως σε όλους αυτούς ότι αυτό που κάνουν ΔΕΝ είναι φυσιολογικό ;

Το κέντρο των Χανίων είναι γεμάτο με καταστήματα που πουλάνε είδη κυνηγιού και αλιείας, ενημερωτικά..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κοτόπουλα τρώμε; (δεν είναι κυνήγι βεβαια)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	slaughter-houseopti.jpg 
Προβολές:	358 
Μέγεθος:	45,6 KB 
ID:	111392
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Να υποθεσω οτι κάποια στιγμή κόσμησε το οικογενειακό τραπέζι σαν στιφάδο;

(κλασσική κατάληξη πολλών τέτοιων "κατοικιδίων")

Fysika kai oxi...esy 8a etrwges ton skylo sou?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ego pantos an valoume kapoia oria(pou profanos den mporoume) sto kinigi den exo provlima me to kinigi/psarema/psarontoufeko klp klp
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
    Fysika kai oxi...esy 8a etrwges ton skylo sou?
    Αλλο εγω... Εγώ δε θα έπαιρνα για κατοικίδιο ένα κουνέλι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κοτόπουλα τρώμε; (δεν είναι κυνήγι βεβαια)

Τρωμε κοτοπουλα
    Κ γουρουνια
    Κ αγελαδες
    κ χρησιμοποιουμε το δερμα τους

Επισης τρωμε κ χορτα κ οσπρια
    κ με τον ιδιο τροπο που δεχομαι να καλλιεργω χορτα για να τα φαω, δεχομαι κ την ''καλλιεργεια'' ζωων για να τα φαω.

Δεχομαι να πληρωσω για ολα αυτα, τα εξοδα εκτροφης, τα οποια εξοδα συντηρησης κ διθεσης στο τραπεζι μου. Κ για τα χορτα κ για τα ζωα

Δεν δεχομαι ομως καποιον να πηγαινει να σκοτωνει ζωακια για την καυλα του. Επειδη απλα μπορει να το κανει. Τα ζωακια αυτα ομως ανηκουν κ σε μενα. Κ οπως αυτος θελει να τα σκοτωνει ετσι κ εγω θελω να τα χαζευω να πετανε κ να περπατανε ελευθερα.

ΔΕΝ δεχομαι την εικονα που παρεθεσες. Μου ειναι ηθικα αδυνατο να ''χρηματοδοτησω'' εταιρεια που προχωραει σε τετοιου ειδους σφαγες.
    Γι αυτο το λογο κ τα κρεατα που αγοραζω, προσπαθω οσο μπορω να ειναι απο σφαγεια που δεν χρησιμοποιουν τετοιες μεθοδους. ο λογος;

Ειμαι παμφαγο ον. Το δεχομαι κ αποδεχομαι οτι για να φαω αυτα που πρεπει να φαω, θα σκοτωσω καποια ζωα κ καποια φυτα. Ομως δεν θα δεχτω με τιποτα να υποφερει καποιος για να τραφω. Ειναι θεμα προσωπικης ηθικης κ των οποιων οριων εχω βαλει μεσα μου.

Δεν εχω φαει ποτε κυνηγι κ δεν προκειται να φαω ποτε. Δεν εχω καμια περιεργεια για το πως ειναι το κρεας του αγριου λαγου. Φανταζομαι οτι εχει διαφορετικη γευση, ισως κ να ειναι κ καλυτερη απο αλλα κρεατα που τρωω.
    Με τον ιδιο ακριβως τροπο δεν εχω καμια περιεργεια για το αν το να πηδας μικρα παιδια ειναι διαφορετικη αισθηση.
    Με τον ιδιο ακριβως τροπο, καποιοι μπορει να θεωρουν σπορ, το να βγαινεις το βραδυ κ να κυνηγας ηλικιωμενους, παιδια η γενικα αλλους ανθρωπους για να τους σκοτωνει.

Ουτε την εννοια του σπορ καταλαβαινω. Οποιος θελει να κανει σπορ, να παει στο σκοπευτηριο κ να φτιαξει στοχους πουλια κ να τους χτυπαει. Η να κανει ποδηλατο. Πιο χρησιμο θα του ειναι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Τρωμε κοτοπουλα
    Κ γουρουνια
    Κ αγελαδες

κ με τον ιδιο τροπο που δεχομαι να καλλιεργω χορτα για να τα φαω, δεχομαι κ την ''καλλιεργεια'' ζωων για να τα φαω.

Δεχομαι να πληρωσω για ολα αυτα, τα εξοδα εκτροφης, τα οποια εξοδα συντηρησης κ διθεσης στο τραπεζι μου. Κ για τα χορτα κ για τα ζωα
    Mάλιστα....

Δεν δεχομαι ομως καποιον να πηγαινει να σκοτωνει ζωακια για την καυλα του. Επειδη απλα μπορει να το κανει. Τα ζωακια αυτα ομως ανηκουν κ σε μενα. Κ οπως αυτος θελει να τα σκοτωνει ετσι κ εγω θελω να τα χαζευω να πετανε κ να περπατανε ελευθερα.
    Ούτε κι εγώ κυνηγάω, πλέον, για τους δικούς μου λόγους αλλά οι περισσότεροι τα τρώνε αυτά που χτυπάνε...

ΔΕΝ δεχομαι την εικονα που παρεθεσες. Μου ειναι ηθικα αδυνατο να ''χρηματοδοτησω'' εταιρεια που προχωραει σε τετοιου ειδους σφαγες.
    Γι αυτο το λογο κ τα κρεατα που αγοραζω, προσπαθω οσο μπορω να ειναι απο σφαγεια που δεν χρησιμοποιουν τετοιες μεθοδους. ο λογος;

Δλδ αν το αίμα της κότας, του αρνιού, του γουρουνιού δεν πέφτει στο πάτωμα αλλά πάει με σωλήνα σε κάδο συλλογής, αλλάζει το γεγονός οτι τα αποκεφαλίζουν; Εσύ τι εταιρεία δλδ χρηματοδοτείς όταν το πάσχα τρως το αρνάκι σου; (που αν το δεις ζωντανό το αρνάκι των 10 κιλών δεν θα ξαναφάς αρνί)

Ειμαι παμφαγο ον. Το δεχομαι κ αποδεχομαι οτι για να φαω αυτα που πρεπει να φαω, θα σκοτωσω καποια ζωα κ καποια φυτα. Ομως δεν θα δεχτω με τιποτα να υποφερει καποιος για να τραφω. Ειναι θεμα προσωπικης ηθικης κ των οποιων οριων εχω βαλει μεσα μου.
    Και ποιος σου είπε ότι υποφέρει περισσότερο ο λαγός που εφαγε μία και πέθανε ακαριαία από τις κότες που ζουν κατά 100άδες η μία πάνω στην άλλη και πολλές φορές η μία τρώει την άλλη (καννιβαλισμός);

Δεν εχω φαει ποτε κυνηγι κ δεν προκειται να φαω ποτε. Δεν εχω καμια περιεργεια για το πως ειναι το κρεας του αγριου λαγου. Φανταζομαι οτι εχει διαφορετικη γευση, ισως κ να ειναι κ καλυτερη απο αλλα κρεατα που τρωω.
    Με τον ιδιο ακριβως τροπο δεν εχω καμια περιεργεια για το αν το να πηδας μικρα παιδια ειναι διαφορετικη αισθηση.
    Με τον ιδιο ακριβως τροπο, καποιοι μπορει να θεωρουν σπορ, το να βγαινεις το βραδυ κ να κυνηγας ηλικιωμενους, παιδια η γενικα αλλους ανθρωπους για να τους σκοτωνει.
    Τωρα μπλέκεις την βουρτσα με την άλλη.... τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Το ένα είναι το ένστικτο της επιβίωσης/του ανθρώπου κυνηγού (άσχετα αν δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις) και το άλλο είναι διαστροφή!

Ουτε την εννοια του σπορ καταλαβαινω. Οποιος θελει να κανει σπορ, να παει στο σκοπευτηριο κ να φτιαξει στοχους πουλια κ να τους χτυπαει. Η να κανει ποδηλατο. Πιο χρησιμο θα του ειναι.
    Σε αυτό συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ!

Τρωμε κοτοπουλα
    Κ γουρουνια
    Κ αγελαδες

+10939844534892884873587346

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αλλο εγω... Εγώ δε θα έπαιρνα για κατοικίδιο ένα κουνέλι
    Δεν είναι κουνέλι ο Μπόρατ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δεν είναι κουνέλι ο Μπόρατ;
    μπα, μάλλον σε αρμαντίλο φέρνει

άσε που και κουνέλι να ήταν δε το 'πνιγα με τίποτα :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    σίγουρα όλοι έχουν δικαίωμα να είναι αντίθετοι με το κυνήγι και να το κατακρίνουν αλλά ας μην το βλέπουμε καθαρά σαν σπορ. δεν ξέρω αν θα το πιστέψει κανείς, αλλά ο σωστός ο κυνηγός είναι και φιλόζωος και φυσιολάτρης που τηρεί κάποιους κανόνες στο κυνήγι. με το ψάρεμα γιατί δεν υπάρχουν τόσοι αντίθετοι? επειδή τα ψάρια δεν έχουν εκφράσεις και δεν μπορούν να φωνάξουν? ίσως δεν διαφέρει και τόσο απο το κυνήγι.
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    σίγουρα όλοι έχουν δικαίωμα να είναι αντίθετοι με το κυνήγι και να το κατακρίνουν αλλά ας μην το βλέπουμε καθαρά σαν σπορ. δεν ξέρω αν θα το πιστέψει κανείς, αλλά ο σωστός ο κυνηγός είναι και φιλόζωος και φυσιολάτρης που τηρεί κάποιους κανόνες στο κυνήγι. με το ψάρεμα γιατί δεν υπάρχουν τόσοι αντίθετοι? επειδή τα ψάρια δεν έχουν εκφράσεις και δεν μπορούν να φωνάξουν? ίσως δεν διαφέρει και τόσο απο το κυνήγι.
    simfono.
    den exo dei kanenan na leei se psarontoufeka: ti ekanes re ston kaimeno ton rofo..
    kai einai poli aidiastiko na ton ksekoiliazeis zontano meta sto katharisma

mipos merikes fores eimaste poli euaisthitoi xoris logo kai aitia?

ola me metro kala einai
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγάπη μου να πάρουμε ένα σκυλάκι;;;
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2009, 11:12
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2008, 23:45
  3. Η Busa μου στην Ελλάδα / Ενα διαφορετικό ταξιδιωτικό
    από Kostas NL στο forum Συναντήσεις & βόλτες