εβαλα νουμερακια οπως ειδες γιατι βαριεμαι να κανω κολπαΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Mάλιστα....
1. Ούτε κι εγώ κυνηγάω, πλέον, για τους δικούς μου λόγους αλλά οι περισσότεροι τα τρώνε αυτά που χτυπάνε...
2. Δλδ αν το αίμα της κότας, του αρνιού, του γουρουνιού δεν πέφτει στο πάτωμα αλλά πάει με σωλήνα σε κάδο συλλογής, αλλάζει το γεγονός οτι τα αποκεφαλίζουν; Εσύ τι εταιρεία δλδ χρηματοδοτείς όταν το πάσχα τρως το αρνάκι σου; (που αν το δεις ζωντανό το αρνάκι των 10 κιλών δεν θα ξαναφάς αρνί)
3 Και ποιος σου είπε ότι υποφέρει περισσότερο ο λαγός που εφαγε μία και πέθανε ακαριαία από τις κότες που ζουν κατά 100άδες η μία πάνω στην άλλη και πολλές φορές η μία τρώει την άλλη (καννιβαλισμός);
4. Τωρα μπλέκεις την βουρτσα με την άλλη.... τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Το ένα είναι το ένστικτο της επιβίωσης/του ανθρώπου κυνηγού (άσχετα αν δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις) και το άλλο είναι διαστροφή!
Σε αυτό συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ!![]()
![]()
1. Δεν αμφιβαλω οτι τα τρωνε, αλλωστε η περιοδος της επιδειξης ταριχευμενων τροπαιων εχει περασει. Επισης φανταζομαι οτι ειναι κ νοστιμα. Μαλλον δεν το φανταζομαι, το ξερω γιατι καποιες φορες με εχουν ταισει κυνηγι χωρις να το ξερω. Κ πρεπει να ομολογησω οτι οντως η γευση ειναι διαφορετικη. Ομως καμια διαφορετικη γευση δεν μου το δικαιολογει σαν ''ασχολια''
2-3. Το πασχα χρηματοδοτω την ιδια εταιρεια που που χρηματοδοτω κ ολη την υπολοιπη χρονια. Κ πιστευω οτι οντως ο λαγος υπεφερε πολυ λιγοτερο απο τα στοιβαζομενα κοτοπουλα των εκτροφειων. Σε αυτο δυστυχως δεν εχω απαντηση να σου δωσω. Ισως στρουθοκαμηλιζω μη αποδεχομενος κατι που συμβαινει οταν εγω κοιταω αλλου. Ισως κ γιαυτο να κοιταω αλλου.
4. Σορυ αλλα μεσα μου δεν υπαρχει διαφορα. Δεν βλεπω πουθενα το ενστικτο επιβιωσης. Απο που φαινεται η αναγκη της επιβιωσης; Πεινας; σε απειλει ο λαγος; Η μηπως προκειται τελικα για μια διαστροφικη αναγκη επιδειξης του alpha male, η οποια θελει να δειξει οτι ειναι καποιος σημαντικος;
Στην ουσια το προβλημα μου ειναι πιο πολυ ψυχολογικο, παρα πραγματικο. Με ενοχλει πολυ περ/ρο η επιβολη της ηθικης κ της αισθητικης ακομα κ σε πραγαματα που μπορει να συμφωνω.
Αυτος ειναι ο λογος που προτιμαω το ψαρεμα. Πιανεις κατι κ μπορεις να το αφησεις παλι πισω στη θαλασσα χωρις να το εχεις καταστρεψει. Εκει ναι, δεχομαι τον ορο του ''σπορ''. Για τους ιδιους λογους δεν δεχομαι το ψαροντουφεκο