Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: CBF1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    Καλησπέρα παιδιά.Διάβαζα αυτά που γράφατε και είπα να γράψω κι εγώ τον πόνο μου...
    Ήθελα να πάρω το r1200gs αλλά προέκειψε μπεμπέ...:
    Καταρχήν να σου ζήσει το BB. Είναι πολύ πιο υπέροχο απο οτιδήποτε CBRFZGSXR και σουξου μούξου μανταλάκια που καβαλάμε.

Τώρα, χμ για Χίο είπες. Προσωπικά είχα V-STROM 650 και το άλλαξα γιατί κάνω χιλιόμετρα έξω και ήθελα άνεση σε αποστάσεις 300-500 χλμ/ημέρα με 2κάβαλος + 3βάλιτσος + Tank bag !!!. Επίσης ήθελα κάτι φθηνό και κλασσικό. Έτσι διάλεξα το CBF. Για Χιο σκέφτομαι, καθαρά και μόνον λόγω μεγέθους οδικού δικτύου, πως ειδικά αν δεν κάνεις μεγάλα ταξίδια, θα προτιμούσα κάτι ON-OFF και όχι road.

Τώρα όσον αφορρά στην άνεση, αν και είναι υποκειμενικό, το CBF μου φαίνεται πολύ πιο άνετο στην οδήγηση απο το DL ακόμα και στις λακούβες. Ναι ακόμα και εκεί. Είναι τρομερά ευέλικτο, σαν 125 μου φαίνεται και τρομερά αναπαυτικό.

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Καταρχήν να σου ζήσει το BB. Είναι πολύ πιο υπέροχο απο οτιδήποτε CBRFZGSXR και σουξου μούξου μανταλάκια που καβαλάμε.

Τώρα, χμ για Χίο είπες. Προσωπικά είχα V-STROM 650 και το άλλαξα γιατί κάνω χιλιόμετρα έξω και ήθελα άνεση σε αποστάσεις 300-500 χλμ/ημέρα με 2κάβαλος + 3βάλιτσος + Tank bag !!!. Επίσης ήθελα κάτι φθηνό και κλασσικό. Έτσι διάλεξα το CBF. Για Χιο σκέφτομαι, καθαρά και μόνον λόγω μεγέθους οδικού δικτύου, πως ειδικά αν δεν κάνεις μεγάλα ταξίδια, θα προτιμούσα κάτι ON-OFF και όχι road.

Τώρα όσον αφορρά στην άνεση, αν και είναι υποκειμενικό, το CBF μου φαίνεται πολύ πιο άνετο στην οδήγηση απο το DL ακόμα και στις λακούβες. Ναι ακόμα και εκεί. Είναι τρομερά ευέλικτο, σαν 125 μου φαίνεται και τρομερά αναπαυτικό.

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.
    Σε εύχαριστω για την ευχή!Να πάνε όλα καλά και θα το έχουμε κόντα μας κατά το Πάσχα(σύμφωνα με το γιατρό)...
    Ναι βοήθησες.Ειδικά στον τομέα άνεση!Ο λόγος επείσης που θέλω κάτι ποιό μεγάλο είναι γιατί είχα ένα όνειρο όταν θα κατάφερνα τελίκα να γυρίσω Χίο μόνιμα να πάρω κάτι μεγαλύτερο...Συγκεκριμένα έλεγα το R1200GS.Τελίκα το απέριψα λόγω τιμής.Πραγματικά πάντως το μόνο που με προβληματίζει είναι η άνεση και τα φρένα.Γι'αυτό έχω αυτές τις τρεις επιλόγες και όχι πχ το νέο tenere που ταιριάζει περισσότερο στο νησί (κυρίως λόγω κυβισμού).Πάντως εδώ δρόμους έχουμε πολύ καλούς απ' άκρη σ' άκρη και ο πεθερός μου είναι από Μυτιλήνη οπότε λέω ότι θα βγάλει τα χλμ του...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Γνωμη για Cbf1000
    από tio στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 14:02
  2. Gsx1400 ή Cbf1000
    από aquatic στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2007, 17:10
  3. CBF1000 ή Hornet 600;
    από pariscbr600 στο forum Honda CBF's